Phılıps lumea tecrübelerim

merhaba . ben 9 seans alex. yaptırdım bacak genital bel göbek bölgelerine ama artık para yetiştiremiyorum gitmeyi bıraktım ve istedğim gibi olmadı tüylerim bitmedi ama azalma oldu. bu aletten alıp denesem tüyler daha çok artarmı azalmaya devam eder mi. psikolojim bozuldu artık yıllardır uğraşmaktan . lütfen bana yardımcı olun. şimdiden teşekkür ederim.

Bende alex e 10 seans para dokmus biriyim. Bitmiyor kesinlikle bitmiyor. Bu aletle de bitecek diye beklentiniz olmasin. Killardan agrisiz acisiz ve agda gibi yapis yapis olmadan kurtulacaksiniz. Ben memnunum. Pratik. Bacaklarimi iki ayda bir aliyirum. Koltuk alti ayda 1 diger bolge 3 haftada 1.

3 aydır koltukaltıma uygulama yapıyorum üstelik jiletle aldığım için kalındı tüyler ona rağmen fazla bi dökülme olmadı. Bikini bölgesini 1 buçuk aydır yapıyorum orda daha iyi sonuç aldım ama beni pek tatmin etmedi

Merhaba urunu kullanirken herhangi bir jel losyon suruyomuyuz...hani lazere gittigimizde oncelikle deriye direkt losyon gibi bisey suruyolar..

bıyık bolgesinde makineden memnunmusunuz acaba

Bende rowenta aldim 15 gun oldu 2 .seansimi yarin yapicam ve gercekten etkili kizlar bikini bolgemdeki killar kopmaya basladi ve bacaklarimdakilerde ilk seansta bu kadar etkili olacagini tahmin etmiyodum simdilik memnunum tavdiye ederim.

Merhaba Kızlar bende 10 gün önce lumea sc1999 aldım umarım etkisini görürüm. elbette ki bende mucize beklemiyorum ama tüyler azalsın incelsin ve daha nadir çıksın tamamdır... yok edecek bı daha gelmıcek dıye beklentıye gırmek sacma olurdu zaten.
aldığım gün kullanmaya başladım ilk seansta 3.derece de uyguladım bıraz tedırgın yaklastıgım ıcın salı günü ikinci seans olacak bıraz yukseltmeyı dusunuyorum. sanırım ıkıncı kullanımda etkı gormeye baslarım ılkınde henuz gormedım.

Kizlarrr braun mu phlips mi rowentami bende alacam ama beynim allak bullak oldu. Braun 300.000 Atis yapiyo o cazip geldi. Rowentada makinenin yasam suresi iyiymis. Ampullu oldugu icin.ampul 40 tlye degistiriliyormus. Phlips yorumlari gayet iyi. Ama bana lazim olan tuylerimi azaltip kullandikca bitirecek konuma getirecek bir makine. Bide en iyi lazere de gitsem hic cikmayacagi garanti degil bari bu elimin altnda olur diyorum. Ayrica vucut tenim beyaz, yuzum daha koyu hafiften kumralla bugday arasi bi renk:) hangisini onerirsinizzzzz

lumea almıştım ben de. düzenli kullanamadım malesef çünkü kullanmadan önce almak gerekiyor tüyleri ağda vs ile. üşeniyorum hep.

4 seans kullandım sanırım. kol, diz altı bacak, koltukaltı ve göbek kısmında. kıllar geç çıkıyor sadece tek etkisi o şu anda. örneğin kollarımı makine ile aldığımda bir hafta sonra dik dik çıkar ve çok rahatsız ederdi. 3. seans ile 4. seans arasında 3 hafta olmasına rağmen tek tuk bölgesel olarak tüy çıkmasına rağmen dokununca rahatsız etmiyodu. göbek de aynı şekilde. koltukaltımda da bi seyrelme farkettim. bikini bölgesinde işe yaradı mı yaramadı mı anlamadım.

sorularınız varsa yanıtlayabilirim.

Ben malum philips lumea kullananlardanim. 2. Seansı 4 gun once yaptım. Ben normalde tüm vucudumu agdayla alıyordum ama buna başlayalı permatikle almaya başladım. 5.derece de bacaklarima ve kollarıma ve koltuk altına uyguladım. bikini bölgesi ve karnima 3.derecede uyguladım. Cok küçük küçük bolgelerde şu an için tüylenme yok ama onun haricinde genel olarak kıllar çıkıyor. Ama şu var permatikle ertesi gün çıkan tüyler2-3 gun sonra belirmeye başladı. Bakalim zaten su an cok daha başındayım. 3.uygulamada daha net sonuç alacağımi düşünüyorum.

Kızlar kuzenim bacağıma denedi denediği yerde iki aydır tüy çıkmıyor.

Bu sebeple almayı düşünüyorum hangi modelini alsam acaba internette 1700 e var çok pahalı geldi bana.

WOLFROG sizin şimdi nasıl merak ettim değer mi sizce kullanmaya?

Bir seneyi geçti sanıyorum .
Ama düzenli kullanmadım ne yalan diyim ...
Koltuk altlarında 3-4 uygukamadan sonra tüy yok !
Bikini bölgesindede malum inatcı yerlerde hala var üst kısımlarda yok denecek kadar kalmadı ( düzenli kullansam belki oda kalmayacaktı .

YÜZE ASLA UYGULAMAYIN DERİM !
Helede sakın traşlamayın . Yanlış anlayıp yüzdese traş uygulayanlar duydumki böyle birşey ASLA YOK !

Ama yüzde çok etkili olmuyor!

Phlips lumea kullanıyorum . Fiyatı 1.200-1.300 aralıgında sanırım.

Sonuç olarak almaya deger

ben yüze de uyguladım valla orda da çok memnunum
Kullandıgınız ürünü bilmiyorum .
2 ay henüz sonuç için erken . Evet geç çıkıyor olabilir ama diger bölgeler kadar etkili değil üstelik tüyler daha sert olarak çıkıyor ...
Tek kendimde değil arkadaşımdada uyguladım bizde olan sonuç bu .
Ama kaş arasını bitirdi
Yani sonuç olarak koyu renk tüylerde daha etkili .
Yüzde İnce ve açık renkli tüylerde kalınlaşmaya yol açıyor!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…