- 26 Mayıs 2014
- 2.266
- 1.549
Öyle mi :) Sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle mi :) Sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişini
WOLFROG bu makinenin erkekler için olanı da çıkmış sanırım. Şimdi araştırırken gördüm. Sizin bilginiz var mı özellikleri konusunda? 700 tl ye inmiş bugünlük. Normal lumea dan özellik olarak düşük mü acaba. Aynı özelliklerdeyse alayım diyorum baya uyguna geliyor.
birşey soracağım size ıpl yapmadan once tüyleri ne ile alıyoruz yoksa tüylüyken mi yapılıyor bilgi verirseniz sevinirim
VAJİNADA KULLANAN VARMI KULLANILMAZ YAZIOJiletle alip hemen arkadan uygulama yapiyorsunuz. Zaten kullanma kilavuzunda da bunu acikca yazar.
Ilk 3 seansta hic bir fayda gormedim malesef. Killari kokunden jiletle alip sonra hemen urunu kullanacaksin. Ben yaklaşık 10 seans yaptim. Hala bazi kısımlar cikio ama genel olarak ciddi azalma var. Fakat kil kokleri hep görünüyor onu da soyliyim
m1 yıla yakındır kullanıyorum ama öyle düzenli bir kullanma değil. Ben jiletle almak yerine normal makine ile alıyorum hemen ardından uyguluyorum. (zaten kullanma klavuznda jilet dışında buda yazıyor). Etkisini gösterdi.
Bacaklarımda çok az çıkıyor artık. Bu da benden kaynaklanıyor. Sıkılmadan uygularken atlamadan yapmak lazım. Ben sıkılıloyurm atlaya atlaya gidiyorum