2-3 ilerleyen seanslarda net konuşuruz. Şuan erken ama ilk seanstan itibaren böyle olumlu izlenim olmasına sevindimBu gün 1 hafta bitti gözlemlerim şunlar
Alt bacak ve kollarda yer yer geri çıkanlar oldu ama yine de jiletten sonraki o hızlı uzama yok, baya zayıf çıkıyor tüyler diyebilirim.
Koltuk altında çok bir etki yok ama %10luk bir kısımda hiç çıkmadı diğerleri normal uzunlukta
Özel bölgede de bir iki yerde henüz çıkmadı ama kalan yerler normal devam ediyor.
İç bacak bölgesine gelirsek şimdilik bir değişim yok zaten bende polikistik over sendromu olduğu için iç bacakta tüylenme vardı hormonal olduğu için çok bir beklentim yoktu zaten ilk seansta.
İlk seans olmasına rağmen şuanlık sonuç benm nazarımda güzel, öyle tahmin ediyorum ki 2. Seansta sonra alt bacağımda ve kolumda tüy kalmaz.
O kadar bir bütçe ayıramayacağım için bri 921 alacaktım sonra öğrendim ki sc 1997 nin motoru kullanılıyormuş 921 de. Bu yüzden sc 1997 aldım.2-3 ilerleyen seanslarda net konuşuruz. Şuan erken ama ilk seanstan itibaren böyle olumlu izlenim olmasına sevindimSizin de lumea 950 mi ?
takipteyim,sonucu bekliyorum.İlk uygulamamı 28 Kasım da koltuk altı bölgesine yaptım.Aradan 10 gün geçti ve şu an işlemden etkilenmiş olanlar dökülme aşamasında.Etkilenmeyenler ise çıkıyor ...
İlk uygulama aralıkları 2 hafta .Dolayısı ile 12 aralıkta 2.seansı uygulayacağım..Koltuk altı bölgem çok yoğun değil ama olanların yerlerini çok iyi tespit edemediğimden bütününe uyguladım.İşlemden 1 gün önce jilet ile bölgeyi temizledim.Ertesi gün ise uygulamayı yaptım.2.seansı uygulamak bir anlamda kontrol uygulaması olacak.Yani ilk işlemde gözden kaçıp atış yapılmayanlar için yapılacak aslında.Böylece seans aralarınıda tüysüz olarak rahat geçireceğim.Ama amacımız kalıcı bir etki olduğu için asıl sonucu ancak tüm seanslar bittikten sonra söyleyebilirim...
merhaba 4 senedir kullanıyorsunuz ve hala tüylenme devam mı ediyor??4 senedir lumea prestige kullanıyorum bende üstüne tanımam
Bütün cihazlar ( salon tipi yada ev tipi) için geçerli bir durum bu. Yani sarı,ince,beyaz,kızıl tüylere etki etmez maalesefKızlar ben de alıp kullandım ama ben de pek bi etkisi olmadı sarışınım tüylerim az onunla alakalı olabilir boşuna almışım sarışın olanlar iyice araştırıp alsın derim
ben 2. uygulamayı 1 hafta evvel yaptım dökülme olmadı hiç ama söylediğin gibi uzaması çok az oluyor bazı yerleri aldıktan sonra geri çıkmadı. ama bazı tüyleri çımbızla çekince yağ gibi geliyorMerhaba. Ben 1 hafta once ilk uygulamayi yaptim. Tuyler az da olsa uzuyor ama dokulme olmadi henuz. Ne kadar sure sonra dökülüyorlar ya da dökulmeyecek mi acaba?
Dokulme olmazsa ikinci seansa kadar boyle mi gezecegiz? Benim cenemin altinda kalin 5,6 tane kil var, onlari normalde cimbizla aliyordum. Bariz gorunuyorlar. Tekrar jilet mi yapmam gerekir?ben 2. uygulamayı 1 hafta evvel yaptım dökülme olmadı hiç ama söylediğin gibi uzaması çok az oluyor bazı yerleri aldıktan sonra geri çıkmadı. ama bazı tüyleri çımbızla çekince yağ gibi geliyor
bence jilet yapablirsin ama zaten çok canlı ve hızlı çıkmaz diye düşünyorum. haftada 1 atış yapanlarda var bi araştır istersenDokulme olmazsa ikinci seansa kadar boyle mi gezecegiz? Benim cenemin altinda kalin 5,6 tane kil var, onlari normalde cimbizla aliyordum. Bariz gorunuyorlar. Tekrar jilet mi yapmam gerek
Teşekkürlerbence jilet yapablirsin ama zaten çok canlı ve hızlı çıkmaz diye düşünyorum. haftada 1 atış yapanlarda var bi araştır istersen
Ipl de beyaz kıllara nasil uygulama yapılıyor acaba. Bizde lumea ile uygulamaya caslissak.Annem icin iyi olur.Şöyle bir açıklık getirmek istiyorum;
Ben eski bir hemşireyim ve 10 yıl önce hem Ankara hem de İstanbul da hemşirelik yaparken ikinci iş olarak Güzellik merkezlerinde lazer uygulaması yapıyordum. Hem Alex,diod, nd yag lazerler uyguladım hemde IPL kullandım.O yıllarda ki tecrübelerime dayanarak şunu söyleyebilirim ki IPL den aldığım sonuçlar lazere göre daha iyiydi. Ben IPL ciyim yani. Ama uzun vadede sonralarını bilemiyorum. Yani bitipte 2-3 yıl geçtikten sonra herikisinde de sonuçlar ne oldu bilmiyorum. Ama net birşey vardı lazer evet kalın ve siyah kıllarda etkili olur ama lazere gidenler bilir ki bir süre sonra bitmeye yakın killar incelir,tüye döner. İste o aşamada lazer asla etki etmez. Burda devreye IPL girer.Yani lazer kalın ve siyah kıllarda IPL ise hem kalın,hem siyah hemde ince ve açık renklerde etki eder.Hatta beyaz kıllara bile uygulama yapıyordum (onun yapılışı biraz daha farklı)
Ev tipi cihazlarla salon tipleri farklı cihazlar. Salon tiplerinde enerji çok daha yüksek. O yüzden profesyonel bir yerde işlemleri işin uzmanı doktor, hemşire, güzellik uzmanları yapar ve onlarda bu işin eğitimini alır.Herhangi bir olumsuzluğa sebebiyet vermemek için doğru cilt rengi, doğru kıl rengi ve enerjjnin yoğunluğu doğru hesaplanmalı..O yüzden ev tipi lazerlerde herkesin kullanacağı göz önünde bulundurularak enerji düşük tutulmuş. Yüksek enerjide yanık riski çok yüksek..
Sonuç olarak evet IPL iyidir ama ev tiplerindeki enerji düşüklüğünden dolayı beklentiyi çok yüksek tutmamak gerekir...Hiç etki etmeyecek bir doz değil ama kılın kökünü kurutur mu bunu zaman gösterecek. Bunu da yıllar sonra bizler tecrübelerimizle göreceğiz...
Killar zaten uzamiyor. Bir sure sonra killarin ciktigi yere cikmasin diye atis yapiyosun. Her seferinde yapis yapis agda yada jiletle filan ugrasmaktansa sonucu tertemiz olmaksa hafta bir bile yapabilirim ki seans aralari giderek uzuyor...Uzman estetisyenim, size ve burada ki bütün hanimlara diyeceğim şu paranızı sokağa atmayın. Ve kendi bildiginize bu ipl aletlerini kullanmayin. Bunlarin hepsi ticaridir. Ve asla bitme soz konusu degil hele ki ipl ile sadece uyutur birnzaman sonr yine cikar.. Aldanmayin vucudunuza gereksiz ışın sokmayın dönüşü olmayan şeyler ile karşı karşıya kalirsiniz.
Maalesef ipl cihazların beyaz kızıl ve çok açık renk tüylerden işe yaramadığı yazıyor kendi kullanım kılavuzlarndaIpl de beyaz kıllara nasil uygulama yapılıyor acaba. Bizde lumea ile uygulamaya caslissak.Annem icin iyi olur.
Merhaba, hâlâ kullanmaya devam ediyor musunuzO kadar bir bütçe ayıramayacağım için bri 921 alacaktım sonra öğrendim ki sc 1997 nin motoru kullanılıyormuş 921 de. Bu yüzden sc 1997 aldım.
Evet öyle yaziyor. Ama arkadas beyaz killara ipl uygulama yontemi var diye yazmis bende onu merak ettim.Maalesef ipl cihazların beyaz kızıl ve çok açık renk tüylerden işe yaramadığı yazıyor kendi kullanım kılavuzlarnda
4. Seansı dün uyguladımMerhaba, hâlâ kullanmaya devam ediyor musunuz
Ya çok güzel. Ben de aynı cihazdan almak istiyorum. Adı tam olarak neydi yarın sipariş vereceğiz de4. Seansı dün uyguladım
+ kollar da tek tük görünmeyen ince tüyler kaldı ama bitti desem abartmış olmam.
+ bacaklar ve hormonal dengesizliğe bağlı üst iç bacak %75 bitti çok seyrek ve cansız çıkıyor jiletle alınmasına rağmen 15 günde çok minik çıkıyor.
+ bikini bölgesi %75 bitti kalanlar da oldukça ince
+koltuk altı %50 ama tüyler inceldi çıkış süresi uzadı. Ben en az sonucu koltuk altından aldım biraz daha dirençli bir bölge.
Genel olarak tüyler inceldi seyreldi koltuk altında minik minik kellikler oluştu diyebilirim. Benim için tatmin edici sonuçlar şimdilik.