Lazer Epilasyon Philips Lumea Prestige IPL kullanıcı tecrübeleri ve yorumları

2-3 ilerleyen seanslarda net konuşuruz. Şuan erken ama ilk seanstan itibaren böyle olumlu izlenim olmasına sevindim Sizin de lumea 950 mi ?

2-3 ilerleyen seanslarda net konuşuruz. Şuan erken ama ilk seanstan itibaren böyle olumlu izlenim olmasına sevindim Sizin de lumea 950 mi ?
O kadar bir bütçe ayıramayacağım için bri 921 alacaktım sonra öğrendim ki sc 1997 nin motoru kullanılıyormuş 921 de. Bu yüzden sc 1997 aldım.

Kızlar ben de alıp kullandım ama ben de pek bi etkisi olmadı sarışınım tüylerim az onunla alakalı olabilir boşuna almışım sarışın olanlar iyice araştırıp alsın derim

takipteyim,sonucu bekliyorum.

Kızlar ben de alıp kullandım ama ben de pek bi etkisi olmadı sarışınım tüylerim az onunla alakalı olabilir boşuna almışım sarışın olanlar iyice araştırıp alsın derim
Bütün cihazlar ( salon tipi yada ev tipi) için geçerli bir durum bu. Yani sarı,ince,beyaz,kızıl tüylere etki etmez maalesef

tüyleri uyutuyor mu yoksa uzun kullanımda tümüyle bitiriyor mu bu cihaz?
elexandr benim bacak tüylerimi tümüyle bitirdi ama 3 yıl falan gittim. kollarım, göbeğim ve yüzüm için ise evde kullanabilecegim bir cihaz istiyorum ama ömür boyu da kullanmak istemem.

Merhaba. Ben 1 hafta once ilk uygulamayi yaptim. Tuyler az da olsa uzuyor ama dokulme olmadi henuz. Ne kadar sure sonra dökülüyorlar ya da dökulmeyecek mi acaba?

Merhaba. Ben 1 hafta once ilk uygulamayi yaptim. Tuyler az da olsa uzuyor ama dokulme olmadi henuz. Ne kadar sure sonra dökülüyorlar ya da dökulmeyecek mi acaba?
ben 2. uygulamayı 1 hafta evvel yaptım dökülme olmadı hiç ama söylediğin gibi uzaması çok az oluyor bazı yerleri aldıktan sonra geri çıkmadı. ama bazı tüyleri çımbızla çekince yağ gibi geliyor

Dokulme olmazsa ikinci seansa kadar boyle mi gezecegiz? Benim cenemin altinda kalin 5,6 tane kil var, onlari normalde cimbizla aliyordum. Bariz gorunuyorlar. Tekrar jilet mi yapmam gerekir?

Dokulme olmazsa ikinci seansa kadar boyle mi gezecegiz? Benim cenemin altinda kalin 5,6 tane kil var, onlari normalde cimbizla aliyordum. Bariz gorunuyorlar. Tekrar jilet mi yapmam gerek
bence jilet yapablirsin ama zaten çok canlı ve hızlı çıkmaz diye düşünyorum. haftada 1 atış yapanlarda var bi araştır istersen

Bende 950 modeli i aldim. 2. Seansi yaptım. Resmen kıllarla basım dertteydi. Keske daha once alsaymisim diyorum.
1-Öncelikle ne istediginize karar vermeniz gerek. Bir sure lazere gidetim sonra bi daha cikmasın diyorsanız merkeze gidin. Ama merkeze gidip de sıfır tüy kalan hic gormedim.
2- Eger benim gibi gidip kimseye orami burami acamam. Merkeze gidip.yaptirmaya zaman ayirmak istemiyorum. Ama arada evde oturdugum yerde tv izlerken bile arada atıs yaparım diyosaniz ki en güzeli bu bence.
Oncelikle ben de cok tereddüt ederek aldim. Kullanmadan once yuzumu ve kollarimi agda bandiyla diger tum.bolgeleri özel bolge dahil.kremle aldim
Bende killar ozellikle ozel bolgede jiletle 1 gunde kremle 2 gunde cikardi. Ilk seansta 15 boyunca 1 gunluk kdr ancak uzadi ama daha seyrek ve cok ince olarak. 2. Seansi 15 gun sonra yaptim ama kisa olsa da killar kremle temizledim. Acikcasi agdayla alip da 2 gun sonra yapsam daha iyi olcak gibi. Cunku killar ne kdr uzun olursa enerjiyi okdr killar aliyor ve kök daha az yaniyor.2 seans sonrasi kol bacak 1 hafta olmasina ragmen hic cikmadi ve cildim yumusacik oldu. Ozel bolge koltuk altinda kıllar cok cok ince ve cok seyrek cıktı. Her seansta killar zayiflicak anladigim kdriyla ve 2 seansa kalmaz hic kil cikmaz bence. Yani ayda bir uarim saat ayirsam tum vucut biter ozaman. Ama ilk seans sonrasindaki etki bile benim icin yeterli yani 1 ay bile beklesem agdayla alinmis halinden bile az uzar o kdr yavaslatiyo. Killar uzayamiyor.cikabilenllerde zaten epilatorle bile alinacak kdr zayif. Killarla hic bir sekilde bas edememis jiletle her tarafina yayilmis bir kil yapisi olan biriyim. Zaten yogunluk ne kdr coksa etkisi okdr hizli oluyor bence. Bana mucize gibi geldi.
Ve en önemlisi esimde benimle ayni zamanda kullanmaya basladi. Tüm vucuduna uyguladik esimin de. Ben bugday tenliyim. Esim baya esmer tenli. Ikimizde cok memnun kaldık.

Ipl de beyaz kıllara nasil uygulama yapılıyor acaba. Bizde lumea ile uygulamaya caslissak.Annem icin iyi olur.

Killar zaten uzamiyor. Bir sure sonra killarin ciktigi yere cikmasin diye atis yapiyosun. Her seferinde yapis yapis agda yada jiletle filan ugrasmaktansa sonucu tertemiz olmaksa hafta bir bile yapabilirim ki seans aralari giderek uzuyor...

Merhaba, hâlâ kullanmaya devam ediyor musunuz
4. Seansı dün uyguladım
+ kollar da tek tük görünmeyen ince tüyler kaldı ama bitti desem abartmış olmam.
+ bacaklar ve hormonal dengesizliğe bağlı üst iç bacak %75 bitti çok seyrek ve cansız çıkıyor jiletle alınmasına rağmen 15 günde çok minik çıkıyor.
+ bikini bölgesi %75 bitti kalanlar da oldukça ince
+koltuk altı %50 ama tüyler inceldi çıkış süresi uzadı. Ben en az sonucu koltuk altından aldım biraz daha dirençli bir bölge.
Genel olarak tüyler inceldi seyreldi koltuk altında minik minik kellikler oluştu diyebilirim. Benim için tatmin edici sonuçlar şimdilik.

Ya çok güzel. Ben de aynı cihazdan almak istiyorum. Adı tam olarak neydi yarın sipariş vereceğiz de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…