Lazer Epilasyon Philips Lumea Prestige IPL kullanıcı tecrübeleri ve yorumları

Zaten cihazın ten rengi, kıl koyuluk ve kalınlık algılama özelliği var. Misal, ben algı özelliğini açtığımda direkt 5. kademe ışığı yanıyor. Sende 5 değilde, 4. veya 3. kademe ışığı yanar ☺️
Hadi inşallah bakalım boşa gitmez 😄 ben araştırıp benim durumumda birilerini bulmam lazım konuşmam omların al al fayda olur demelerine ihtiyacım var 🤣🤣

Daha açıklayıcı olmuş aradaki fark. Fakat fiyatı çok yükselmiş, ben aldığımda 3.800₺ idi ama tanıdık satıcıdan aldım, 8 taksitle 3.200₺ ödedim. 😊
Evet fiyat uçmuş. Benimki de philips in sitesinden satın alındı ve seninki ile aynı fiyata aldım.Şuan 5bin küsürden 4binlere inmiş.Tam zamanında almışız. Ellerinde şuan yokmuş birde...:KK35:

4 yıl kadar önce evde ıpl cihazı için hangisini alayım,alacağım, alıyorum derken ancak geldi beklenen doğum günü hediyem...:KK48:Arayış içinde olanlar için bununla ilgili açılmış konum mevcut

Ev Tipi Lazer Epilasyon Cihazları :KK56::KK56:

Philips Lumea Prestige IPL cihazını yı tercih etmemde ki sebepler:

- Philips markasına ait olması
- Bu alanda çıkan ilk cihaz olması
- Kablosuz olması
- En son üretilen model olması
- Genel olarak kullanıcıların memnuniyeti

Lazer için mevsimsel en uygun olan bu dönemde kullanmaya başlayıp tecrübelerimi burda sizlerle paylaşacağım..

Eki Görüntüle 2735488

Eki Görüntüle 2735489
Fiyatı nedir acaba canım

Şöyle bir açıklık getirmek istiyorum;
Ben eski bir hemşireyim ve 10 yıl önce hem Ankara hem de İstanbul da hemşirelik yaparken ikinci iş olarak Güzellik merkezlerinde lazer uygulaması yapıyordum. Hem Alex,diod, nd yag lazerler uyguladım hemde IPL kullandım.O yıllarda ki tecrübelerime dayanarak şunu söyleyebilirim ki IPL den aldığım sonuçlar lazere göre daha iyiydi. Ben IPL ciyim yani. Ama uzun vadede sonralarını bilemiyorum. Yani bitipte 2-3 yıl geçtikten sonra herikisinde de sonuçlar ne oldu bilmiyorum. Ama net birşey vardı lazer evet kalın ve siyah kıllarda etkili olur ama lazere gidenler bilir ki bir süre sonra bitmeye yakın killar incelir,tüye döner. İste o aşamada lazer asla etki etmez. Burda devreye IPL girer.Yani lazer kalın ve siyah kıllarda IPL ise hem kalın,hem siyah hemde ince ve açık renklerde etki eder.Hatta beyaz kıllara bile uygulama yapıyordum (onun yapılışı biraz daha farklı)

Ev tipi cihazlarla salon tipleri farklı cihazlar. Salon tiplerinde enerji çok daha yüksek. O yüzden profesyonel bir yerde işlemleri işin uzmanı doktor, hemşire, güzellik uzmanları yapar ve onlarda bu işin eğitimini alır.Herhangi bir olumsuzluğa sebebiyet vermemek için doğru cilt rengi, doğru kıl rengi ve enerjjnin yoğunluğu doğru hesaplanmalı..O yüzden ev tipi lazerlerde herkesin kullanacağı göz önünde bulundurularak enerji düşük tutulmuş. Yüksek enerjide yanık riski çok yüksek..

Sonuç olarak evet IPL iyidir ama ev tiplerindeki enerji düşüklüğünden dolayı beklentiyi çok yüksek tutmamak gerekir...Hiç etki etmeyecek bir doz değil ama kılın kökünü kurutur mu bunu zaman gösterecek. Bunu da yıllar sonra bizler tecrübelerimizle göreceğiz...

Evet fiyat uçmuş. Benimki de philips in sitesinden satın alındı ve seninki ile aynı fiyata aldım.Şuan 5bin küsürden 4binlere inmiş.Tam zamanında almışız. Ellerinde şuan yokmuş birde...:KK35:
Bende geçen sene Ekim ayında aldım, çalışıyorum lazere gün ayıramam, haftasonum kendimize kalsın düşüncesi ile aldım. İyi ki de almışım diyorum şimdi. Zaten pandemide merkezlere gidemeyip, yarıda kalacaktı. ☺️

Merhaba, bri953 kullandım ben. ilk 1 sene neredeyse bitmiş gibiydi. arada rötüş yapıyordum sadece. ancak hamilelik yaşayınca kıllar geri çıkıyor. bu nedenle cihaza yüklenmiyorum.
annemde sadece bıyık bölgesine kullandık. 2 uygulamadan sonra cidden inceldi kıllar. yazın bir hazıranda bir eylülde yapmıştık. düzensiz olduğu halde etkili oldu. hormonlarda sorun yoksa ve gebelik durumu yoksa ben cihazı öneriyorum. çevremde kullanan arkadaşlarım da memnun.
Bende öyle 3sene oldu alalı baya azalmıştı tüyler. Sonra hamileliğimde tekrar arttı sonra da düzenli kullanamadım ama yinede evde Uzun süreli kullanılacak en iyi Epilasyon metodu bence

4 yıl kadar önce evde ıpl cihazı için hangisini alayım,alacağım, alıyorum derken ancak geldi beklenen doğum günü hediyem...:KK48:Arayış içinde olanlar için bununla ilgili açılmış konum mevcut

- Kablosuz olması

Lazer için mevsimsel en uygun olan bu dönemde kullanmaya başlayıp tecrübelerimi burda sizlerle paylaşacağım..

Eki Görüntüle 2735488

Eki Görüntüle 2735489
Ben de kullanıyorum çok memnunum

İlk çıktığında aldım. Ciddi bir tüy problemim vardı. Profesyonel bir lazer merkezine gidiyordum ve defasında ciddi paralar veriyordum. Üçüncü seansta bırakıp bir cesaret aldım . İlkdi kimse bilmiyordu ne olacağını. Ama gerçekten de çok memnun kaldım 4 ya da 5. kullanışımda sorunum büyük ölçüde çözüldü. şimdi çok belli olmayan tek tük tüylenmeye sahibim. Harika bir ürün

Hadi inşallah bakalım boşa gitmez 😄 ben araştırıp benim durumumda birilerini bulmam lazım konuşmam omların al al fayda olur demelerine ihtiyacım var 🤣🤣
Bende açık tenliyim kollarımdaki tüyler orta tonda diyebilirim makinası yeni aldım ptesi elimde olur muhtemelen bakcaz artık umarım işe yarar. Diğer bölgelerde siyah tüylerim var o açıdan şanslı sayıyorum kendimi

Bende açık tenliyim kollarımdaki tüyler orta tonda diyebilirim makinası yeni aldım ptesi elimde olur muhtemelen bakcaz artık umarım işe yarar. Diğer bölgelerde siyah tüylerim var o açıdan şanslı sayıyorum kendimi
Benim özel bölge dışında koyuluk yok maalesef. Neticeyi yazarsan burdan sevinirim 😊 bakalım nasıl olacak

Cihaz bugün ulaştı elime hemen uyguladım. Korkmuştum hassas bir cildim olduğu için ama korkacak bir şey yokmuş öncelikle deneme atışı yaptım bacağımda bir yere :) ilk yapmama rağmen bacaklar özel bölge kollar ve koltuk altını yapmam yarım saatimi aldı. Açık tenli olduğum için kılavuzda 4 yada 5 ile yapmam gerektiğini yazmıştı.. 4 le başladım hiçbir his olmaynca 5 e geçtim. Özel bölgede 3 ile yaptım. Tüy yoksa yaptığınız bölgede acı da olmuyor tek tük tüy kalan yerler olduysa oradaki tüyler yandığı için Bi sinek ısırığı acısı veriyor.

- Kablosuz olması

Eki Görüntüle 2735488

Eki Görüntüle 2735489
Uzman estetisyenim, size ve burada ki bütün hanimlara diyeceğim şu paranızı sokağa atmayın. Ve kendi bildiginize bu ipl aletlerini kullanmayin. Bunlarin hepsi ticaridir. Ve asla bitme soz konusu degil hele ki ipl ile sadece uyutur birnzaman sonr yine cikar.. Aldanmayin vucudunuza gereksiz ışın sokmayın dönüşü olmayan şeyler ile karşı karşıya kalirsiniz.

- Kablosuz olması

Eki Görüntüle 2735488

Eki Görüntüle 2735489
Bende kullaniyorum.losemi hastasi oldugum icin kullanim aralığıni uzattim.kizim surekli kullaniyor.oldukca memnun.cok yogundu vucudunda ki tuyler hic kalmadi diyebilirim.yat kaptani oldugu icin cok rahat etti.tavsiye ederim.

Uzman estetisyenim, size ve burada ki bütün hanimlara diyeceğim şu paranızı sokağa atmayın. Ve kendi bildiginize bu ipl aletlerini kullanmayin. Bunlarin hepsi ticaridir. Ve asla bitme soz konusu degil hele ki ipl ile sadece uyutur birnzaman sonr yine cikar.. Aldanmayin vucudunuza gereksiz ışın sokmayın dönüşü olmayan şeyler ile karşı karşıya kalirsiniz.
Sizi tenzih ediyorum. Valla benim başıma ne geldiyse uzman esyetisyenim diyenlerden geldi 😁

4 yıldır 3 farklı yerde gittim. İpl de bahsettiğiniz gibi onların cihazlar da sadece uyuttu. Her merkez uydurma yalanlar ile oyaladı.

Alexandr soprano robbotx e gittim hormonsal sorunum da yok.

Madem uyutacak bunlar bari evimde uyutsun boşa yol yapmayalım da zamanımız gitmesin. 2 seansım kaldı çöp olmasın diye gideceğim daha da işim olmaz.

Bu cihazdan alır evimde keyfimce yaparım. uyusun tüyler umurumda değil. Sanki merkezlerde ışınlara maruz kalmadık mı ?

Cihaz bugün ulaştı elime hemen uyguladım. Korkmuştum hassas bir cildim olduğu için ama korkacak bir şey yokmuş öncelikle deneme atışı yaptım bacağımda bir yere :) ilk yapmama rağmen bacaklar özel bölge kollar ve koltuk altını yapmam yarım saatimi aldı. Açık tenli olduğum için kılavuzda 4 yada 5 ile yapmam gerektiğini yazmıştı.. 4 le başladım hiçbir his olmaynca 5 e geçtim. Özel bölgede 3 ile yaptım. Tüy yoksa yaptığınız bölgede acı da olmuyor tek tük tüy kalan yerler olduysa oradaki tüyler yandığı için Bi sinek ısırığı acısı veriyor.
Harika bak acı kısmı düşündürüyordu beni bu kısım kafamda netleşti. Birde zaman geçince dökülmelerini yazarsan sevinirim.

Harika bak acı kısmı düşündürüyordu beni bu kısım kafamda netleşti. Birde zaman geçince dökülmelerini yazarsan sevinirim.
Bu gün 1 hafta bitti gözlemlerim şunlar
Alt bacak ve kollarda yer yer geri çıkanlar oldu ama yine de jiletten sonraki o hızlı uzama yok, baya zayıf çıkıyor tüyler diyebilirim.
Koltuk altında çok bir etki yok ama %10luk bir kısımda hiç çıkmadı diğerleri normal uzunlukta
Özel bölgede de bir iki yerde henüz çıkmadı ama kalan yerler normal devam ediyor.
İç bacak bölgesine gelirsek şimdilik bir değişim yok zaten bende polikistik over sendromu olduğu için iç bacakta tüylenme vardı hormonal olduğu için çok bir beklentim yoktu zaten ilk seansta.

İlk seans olmasına rağmen şuanlık sonuç benm nazarımda güzel, öyle tahmin ediyorum ki 2. Seansta sonra alt bacağımda ve kolumda tüy kalmaz.

X