Bende herhangi bir ısınma olmadı hiç durdurmafan neredeyse bütün vücudu yapıyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım. 2300tl ye almıştım sanırım ocak gibiydiMerhaba, yazdığınız modeli araştırırken cihazın çok çabuk ısındığına dair kullanıcı yorumlarını gördüm. Sizde de böyle bir durum oldu mu? Bir de ne kadara almıştınız?
Teşekkür ederim cevabınız için. Şu an en ucuzu 2249 TL.Bende herhangi bir ısınma olmadı hiç durdurmafan neredeyse bütün vücudu yapıyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım. 2300tl ye almıştım sanırım ocak gibiydi
O bölgede teninizde kararma varsa ondan olablir ya da tam düz şekilde cihazı oturtamıyor da olablirsnizMerhaba bende sc1997/00 modelini yeni aldim.ama ozel bölgemde kirmizi isik yanip sonuyor ve atış yapmiyor.diger butun bolgelerde sorunsuz calisti.neden acaba bilen anlayan var mi.bir cozum bulamadim cok uzuluyorum
Kararma var maalesefO bölgede teninizde kararma varsa ondan olablir ya da tam düz şekilde cihazı oturtamıyor da olablirsniz
ömür boyu mu kullanmak gerekiyor? bitmiyor mu ? 4 sene baya uzun4 senedir lumea prestige kullanıyorum bende üstüne tanımam
buz lazerden memnun kaldınız mı acabaYorumlara baktımda burda herkes memnun kalmış bende almayı düşünüyordum ev tipi lazer ama cevremde kullananlar hiç memnun kalmadı o parayı vereceğine lazere git dediler kendileride ise yaramayinca lazere gittiler
Bende bugün buz lazere anlastim şaşırdım açıkçası yorumlara
buz lazer nasıl oluyor biraz bahseder misiniz? nerede yaptırdıızBen de aldım ve hiç memnun kalmadım. Dediğiniz gibi buz lazere gittim. Kıl tüy sorunum kalmadı.
Tamamen bitmiyor sayisi azalıyor ve cikma süresi uzuyor 3 ayda bir ustunden gecmek lazimömür boyu mu kullanmak gerekiyor? bitmiyor mu ? 4 sene baya uzun
Philips Lumea'ya benzer bir başlık düşünün. Alex'in aksine buz lazerde noktasal atış değil de ileri geri sürterek atış yapılıyor. Cihaz teninize değiyor yani. Can yakması acı eşiğinize bağlı. Ben seanstan yarım saat önce Emla uyuşturucu krem sürüyordum, gayet rahat minimum acıyla yaptırıyordum. Sürmeyen arkadaşlarım da vardı ama özellikle genitalde çok canlarının yandığını söylüyorlardı.buz lazer nasıl oluyor biraz bahseder misiniz? nerede yaptırdıız
Pandemiden oturu düzenli gidemedim ama gittigimde guzel sonuclar edindim sean 4 seans gittim ve memnunum ozel bölge haricincebuz lazerden memnun kaldınız mı acaba
Bende almayı düşünüyorum da özel bölgede nasıl peki yanma yapıyor mu tüyler azaldı mı , kolay mı o bölgeyi yapmak alacağım model bu Philips hamile iken kullanmak istiyorum ama zarari var mı bilmiyorumTeşekkür ederim canım.
Seninkide hayırlı olsun..Sonuç alacağından eminim
Hamileyken yasak dedi bana doktorum canımBende almayı düşünüyorum da özel bölgede nasıl peki yanma yapıyor mu tüyler azaldı mı , kolay mı o bölgeyi yapmak alacağım model bu Philips hamile iken kullanmak istiyorum ama zarari var mı bilmiyorum
Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için bende sordum birkaç kişiye öyle dediler,ne yapalım doğumdan sonra alırım inşallah kullanırım,Hamileyken yasak dedi bana doktorum canım
Rica ederim :) emzirirken kullaniliyor mu bilmiyorum su anda emziriyorum 2 çocukla zaten vaktim olmadığı için sormadımTeşekkür ederim cevap verdiğiniz için bende sordum birkaç kişiye öyle dediler,ne yapalım doğumdan sonra alırım inşallah kullanırım,
Bende internetten baktım da öyle birşey okudum emzirirken de uygun değilmiş ne alaka ise anlamadımRica ederim :) emzirirken kullaniliyor mu bilmiyorum su anda emziriyorum 2 çocukla zaten vaktim olmadığı için sormadım
Canim doktor onayı almadan yapamam. Sebebini bilmiyorum ama, zararli denirse yapilmamali anne sütü çok önemli. Her sey bebeklerimiz icin degil mi? Mesela saç boyosina da kuaförler artik gelisti her sey bisey olmaz gibi basit cümleler kurabiliyolar ama doktorum asla öneriyor. Cok cok lazimsa dogal boya bul diyorBende internetten baktım da öyle birşey okudum emzirirken de uygun değilmiş ne alaka ise anlamadımbence yapın sıkıntı olmaz ya hani hsmilelik tamam anladık da emzirmek ne alaka
Merhaba bende bisey sormak istiyorum.lumea aldim bende.ten ve kıl rengini sectim 5. seviye de atmami tavsiye etti program.ama 5. seviye dayanilacak gibi degil cok cok aciyo.1 ya da en fazla 2 de atabiliyorum.size de boyle oluyormu
Vallahi geçen hafta pakette nin boyasını sürdüm sıkıntı olmadı herhaldeCanim doktor onayı almadan yapamam. Sebebini bilmiyorum ama, zararli denirse yapilmamali anne sütü çok önemli. Her sey bebeklerimiz icin degil mi? Mesela saç boyosina da kuaförler artik gelisti her sey bisey olmaz gibi basit cümleler kurabiliyolar ama doktorum asla öneriyor. Cok cok lazimsa dogal boya bul diyor
Bende sorun olmadi canım canıni yakıyorsa düsuk ayarda yapmalısın