Lazer Epilasyon Philips Lumea Prestige IPL kullanıcı tecrübeleri ve yorumları

Çok teşekkürler. Soru yağmuruna tuttum birazcık ama. 😅😂
Advance olanlar daha eski model prestige olanlar daha yeni ve guclu. Yani musteri hizmetleri o sekilde soylemisti. 4 haftada Advance %80 prestige %90 azalma vaat ediyor dedi. Uygulama suresi artar sadece belki ama esiminde kullanacagini dusundugumuzden biz ptestige aldik. Esim esmer tenli. Acikcasi dogru yapmisiz. Cunku kararma olan bolgelerde zor atış yapti. Digerini alsam kararan yerlerde kullanamayabilirdim.

Tamamen biten yok sanirim, baktim ama belki ben gozden kacirdim. Gideyim de bir guzellik merkezi ya da hastane bulayim lazer icin :cry:

Tamamen biten yok sanirim, baktim ama belki ben gozden kacirdim. Gideyim de bir guzellik merkezi ya da hastane bulayim lazer icin :cry:
Tamamen bitiyor. Yani uygulama yaptigibiz surece temiz. Cevremde Lazere gidenlerin hala 3 ayda bir rötüsa gittigini gördükten sonra bir fark göremedim. Hem de evde kendiniz tv izlerken yapiyorsuniz. Bana her türlü konforlu geldi. Evde annenizle esinizle oglunuzla kızınızla kullamabilirsiniz. Kullanma klavuzda 15 yas üstü kullanabilir yaziyor.

Tamamen bitiyor. Yani uygulama yaptigibiz surece temiz. Cevremde Lazere gidenlerin hala 3 ayda bir rötüsa gittigini gördükten sonra bir fark göremedim. Hem de evde kendiniz tv izlerken yapiyorsuniz. Bana her türlü konforlu geldi. Evde annenizle esinizle oglunuzla kızınızla kullamabilirsiniz. Kullanma klavuzda 15 yas üstü kullanabilir yaziyor.
Evde kendim disinda kullanabilecegim kimse yok 🤷🏼‍♀️ Lazerle tamamen kurtulanlar daha fazla ama sanirim yoksa ben de evde kendim yapmayi tercih ederim ama ciktikca yine lazer alacaksa vucudum ne anlami var. Minimum seviyede lazere maruz kalmak daha dogru degil mi (bu arada bu konuda bilgi sahibi degilim sadece fikir yurutuyorum)

Advance olanlar daha eski model prestige olanlar daha yeni ve guclu. Yani musteri hizmetleri o sekilde soylemisti. 4 haftada Advance %80 prestige %90 azalma vaat ediyor dedi. Uygulama suresi artar sadece belki ama esiminde kullanacagini dusundugumuzden biz ptestige aldik. Esim esmer tenli. Acikcasi dogru yapmisiz. Cunku kararma olan bolgelerde zor atış yapti. Digerini alsam kararan yerlerde kullanamayabilirdim.
Aa, bu çok etkili oldu. Çünkü koltuk altımda hafif kararma vardı. Peki rengi açılıyor diyorlar. Arkadaşım epilasyon merkezine gidiyor da orada öyle demişler. Evde epilasyon cihazları da aynı şekilde renk açıyor mu

Aa, bu çok etkili oldu. Çünkü koltuk altımda hafif kararma vardı. Peki rengi açılıyor diyorlar. Arkadaşım epilasyon merkezine gidiyor da orada öyle demişler. Evde epilasyon cihazları da aynı şekilde renk açıyor mu
Renk acılmasi oldu. Ama kılların kökleri kaybolunca mı siyahlık gitti ondan mı acıldı yoksa cihazın mı etkisi bilemiyrm.
Acıkcası emin olamadigim.ici hep bugüne kdr bekledim. Keske daha once alsaydık diye üzüldügüm tek ürün oldu. Kıllar o kdr az ve ince cıkıyor ki cıktıkca epilatörle alıyorum ve hissetmiyorum bile alındıgini kök denen bisi kalmiyor. 100 lerce kıldan 10 tanesinin tüy gibi ayda bir cıkması benim.icin bitmis sayiliyo. Tamamen biten hic görmedim. Illaki tüyde olsa bir iki kaliyor lazerlede. Bir de ben baskasina aldiramiyorum kılımı filan. Tuy dökücü kremler bile 30 tl olmus. Uzun uzun yazıp cvp veriyorum cünkü ben kullananlardan net bi yorum tam olarak net bir cvp almadim. Kesinlikle ise yariyor.Benim beklentimin üstünde...

Kızlar açık kumralım, bacak alt kırımdaki tüyler hafif koyu ama üst taraftakiler açık renk ve ince. Sizce ne kadar etki eder, benim gibi olup güzel sonuç alan oldu mu hiç?

Son durumlar şöyle;
Arada bazı seansları atlamış olsamda uygulamaya devam ediyorum. Seans araları inanılmaz rahat geçiyor. Şöyle ki bazen seans zamanı gelmiş olmasına rağmen henüz çıkmış tüy olmadığından bir süre daha beklediğimde oldu..
Atladığım seanslar sonrasında asla eskisi gibi çıkmıyor. Daha ince,daha az...
Şimdilik iyi ki almışım diyebileceğim konforda...

Son durumlar şöyle;
Arada bazı seansları atlamış olsamda uygulamaya devam ediyorum. Seans araları inanılmaz rahat geçiyor. Şöyle ki bazen seans zamanı gelmiş olmasına rağmen henüz çıkmış tüy olmadığından bir süre daha beklediğimde oldu..
Atladığım seanslar sonrasında asla eskisi gibi çıkmıyor. Daha ince,daha az...
Şimdilik iyi ki almışım diyebileceğim konforda...
Sizin adınıza sevindim 😍
Bende geçen hafta aldım ve ilk seansı uyguladım. Umarım sonuç alabilirim 🤩

Hanımlar kullanımdan önce jilet illa normal jilet mi olmalı acaba? Epilasyon aletlerinde yer alan jilet i de kullanamaz mıyız acaba? 1 cm filan bıraksa deri üzerinde tüyü sıkıntı oluyor mu?

X