Lazer Epilasyon Philips Lumea Prestige IPL kullanıcı tecrübeleri ve yorumları

Ben alırken son çıkan model olmasına önem verdim. Çünkü tüm iyi özelliklerin son modelde olacağını düşündüğümden. 953 2017 yılında üretilmiş. 950 ise son çıkan modeli. Bir üstü yok. Sitelerinde de zaten satışı yok 953 modelinin. Bu yüzden alacaksanız 950 yi alın. Aralarında ki fark ise 953 3 başlıklı (yüz,vücut,koltukaltı) 950 iki başlıklı (yüz,vücut)...Koltukaltı için ayrı bir başlık gereksiz.
Fiyat olarak ise;950 :4.199 TL
953: 3.100 TL
Sağolun isabel hanım ben yanlış okudum o zaman. 😊 950 o zaman benim için daha mantıklı haklısınız. Sizin paylaşımları takipteyim zaten. Bende 1-2 ay içinde alırım muhtemelen.

Ben alırken son çıkan model olmasına önem verdim. Çünkü tüm iyi özelliklerin son modelde olacağını düşündüğümden. 953 2017 yılında üretilmiş. 950 ise son çıkan modeli. Bir üstü yok. Sitelerinde de zaten satışı yok 953 modelinin. Bu yüzden alacaksanız 950 yi alın. Aralarında ki fark ise 953 3 başlıklı (yüz,vücut,koltukaltı) 950 iki başlıklı (yüz,vücut)...Koltukaltı için ayrı bir başlık gereksiz.
Fiyat olarak ise;950 :4.199 TL
953: 3.100 TL
Daha açıklayıcı olmuş aradaki fark. Fakat fiyatı çok yükselmiş, ben aldığımda 3.800₺ idi ama tanıdık satıcıdan aldım, 8 taksitle 3.200₺ ödedim. 😊

Ben çok uzun zamandır kullanıyorum (4 sene olmuştur) o zaman çıkan modeliydi, %60-70 arası bir memnuniyetim var diyebilirim. Normal lazer epilasyonu 3 kere farklı aletlerle denedim ama maalesef acı eşiğim çok düşük hiçbirine devam edemedim. O yüzden Philips Lumea'yı almıştım, acısı yok denecek kadar az. Ama kimse %100 ya da 90 sonuç almayı beklemesin. Tüylerin çıkış süresini oldukça uzatıyor 1ay kadar sürüyor bende ama nihayetinde çıkıyorlar. Hayatımı kolaylaştırdı mı özellikle yazları evet. Ama acıyı dert etmiyorsanız kesinlikle normal lazer yerine tercih edilmesi gerektiğini düşünmüyorum.

Kızlar 950 mi iyi 953 mü ? Ben de almayı düşünüyorum artık.

2 yıl buz lazere gittim sadece uyuttu 3 ayda çıktı yine. Pek fayda görmedim. Şuan son 2 seansım kaldı onları da bitirip bu cihazdan alacağım.

Fakat çok model var kafam karıştı. Hangisi iyi ???

Birde benim canım tatlıdır biraz. Şu merkezlerdeki cihazlar gibi değil mi fazla acıyor mu ?? Birde özel bölgeye buz uygulayıp yaptırmak nasıl olur ??

Selenofil Selenofil yasminsay yasminsay yavrular sizde kullanmışsınız bir el atın size zahmet :KK60:
Kuzum ben alalı bi 3 4 yıl oluyodur diğer modeller hakkında pek bilgim yok malesef hangi model bilmiyorum ama bi ara bakınca yazayım bi arkadasta sordu
Ve benimde canım çok tatlıdır hiç öyle sandığın gibi bi acı yanma olmuyor yada ben alıştım :))
Ama çok memnunum :KK66:

Son düzenleme:
Cihazın şarj edildikten sonra kablosuz kullanımı 15 dakika.Kullanımı oldukça kolay ve acısız..Ama asıl etkiyi genital bölgede görmek istiyorum.Çünkü koltuk altı ve bacak tüyleri genital bölgeye göre daha ince ve açık renkte oldu için acı olmaması normal...
Eskiden yani hemşire olarak çalıştığım zamanlarda lazer epilasyon uyguluyordum .Ve salon tipi cihazların enerjileri daha yüksek olduğundan etki etmeside o derece yüksek oluyordu.Ama bu tarz ev tipi cihazların enerjileri çok fazla olamıyor risk açısından .O yüzden alınacak sonucu merakla bekliyorum..
Ben Mayıs ayından beri kullanıyorum. Ben tüm vücudumda kullandım, kol altı, kol, bacak bikini vs. En iyi etkiyi kolumda gördüm, koltuk altımdada gördüm etkisini ama yana küçük küçük az az geliyor. Ama kolum tertemiz. (Ki normal zamanda baya tüylüdüm, ağda yapardım ona rağmen çabuk uzardı) bikini bölgemdeki tüylerimde mesela seyrek uzuyorlar, ve uzama süresi eskisine bakarak daha uzun tabiki. Beklentilerimi karşıladı tabiki ama benim beklentilerim daha yüksekti. Bu cihaz iyi olsada, benim tercihim tabikide gerçek lazer daha güzel etki yaratıyor.

Ben Mayıs ayından beri kullanıyorum. Ben tüm vücudumda kullandım, kol altı, kol, bacak bikini vs. En iyi etkiyi kolumda gördüm, koltuk altımdada gördüm etkisini ama yana küçük küçük az az geliyor. Ama kolum tertemiz. (Ki normal zamanda baya tüylüdüm, ağda yapardım ona rağmen çabuk uzardı) bikini bölgemdeki tüylerimde mesela seyrek uzuyorlar, ve uzama süresi eskisine bakarak daha uzun tabiki. Beklentilerimi karşıladı tabiki ama benim beklentilerim daha yüksekti. Bu cihaz iyi olsada, benim tercihim tabikide gerçek lazer daha güzel etki yaratıyor.
2 defa ayrı şehirde lazere gittim hep uyuttu olduğu gibi yine çıktı. Yorumlara bakıyorum da bence bu cihazdan memnun kalan lazerden kalandan daha çok gibi.

2 defa ayrı şehirde lazere gittim hep uyuttu olduğu gibi yine çıktı. Yorumlara bakıyorum da bence bu cihazdan memnun kalan lazerden kalandan daha çok gibi.
Ama canım, unutmamamız gereken bir şey var. Biz tedavi görüyoruz, hormonlarımız baskılanıyor. Lazer mi iyi, kullandığımız cihaz mı bilemem. Fakat, tüm araştırmalarımda çıkan sonuç, hormon değişikliğinde (aşırı oynamalarda) kıllanmanın tekrarlayabileceği 😊
Bu lazerde de aynıymış, evde kullanılan cihazlarda da 🎈😘

Ama canım, unutmamamız gereken bir şey var. Biz tedavi görüyoruz, hormonlarımız baskılanıyor. Lazer mi iyi, kullandığımız cihaz mı bilemem. Fakat, tüm araştırmalarımda çıkan sonuç, hormon değişikliğinde (aşırı oynamalarda) kıllanmanın tekrarlayabileceği 😊
Bu lazerde de aynıymış, evde kullanılan cihazlarda da 🎈😘
Nasıl yani tedavi görüyoruz ? Lazer de bir tedavi yerine mi geçiyor ? Ama hormonla alakasını hiç anlamadım. Lazer hormon mu baskılıyor 😯

Kız allah canını almasın desene gebe kalmak için tedavisi diye 🤣🤣 ben de olaya Fransız kaldım 😂 hadi tedavi olan kişiler de hormon düzensizliği olur diyorsun, ben de niye etki etmedi ?
Heh şimdi oldu bak. Ama ben ortada gebelik o şu bu yokken etki etmedi. Yani etmiyor cihazlar işime yaramadı. En son bu ev tipini alacağım
Ben genel olarak konuştum canım, burada soran arkadaşlar olacaktır.
Burada olan büyük bir lazer merkezine danışmaya gittiğimde öğrenmiştim. Çünkü tedavilerimden sonra kıllanmam çok artmıştı.
Beyaz tenli isen, kalın ve siyah yapılı kıllanman var ise sakın erteleme al derim. En çok etkileşimi olanlar bu nitelikteki kişiler😁

Örnek: Ben 🤣🤣

Ben genel olarak konuştum canım, burada soran arkadaşlar olacaktır.
Burada olan büyük bir lazer merkezine danışmaya gittiğimde öğrenmiştim. Çünkü tedavilerimden sonra kıllanmam çok artmıştı.
Beyaz tenli isen, kalın ve siyah yapılı kıllanman var ise sakın erteleme al derim. En çok etkileşimi olanlar bu nitelikteki kişiler😁

Örnek: Ben 🤣🤣
İşte maalesef beyaz ten orta koyuluk ince tüyler var. İlla siyah mı olacak hiç mi etkisini gören yoktur ya 😞 o zaman ben lazere de boşuna gidiyorum

Doğru diyorsun belirgin siyah tüyler çok daha çabuk sonuç alır. Az buz bir para değil hani boşuna vermeyeyim diyorum eğer benim türlere erki etmeyecekse
Zaten cihazın ten rengi, kıl koyuluk ve kalınlık algılama özelliği var. Misal, ben algı özelliğini açtığımda direkt 5. kademe ışığı yanıyor. Sende 5 değilde, 4. veya 3. kademe ışığı yanar ☺️

X