Arkadaslar bu aksam lukeayi bi avmde gördüm bilegime denedim hic aci hissetmedim 4 seviyede yok gibi acisiz cokta cnm kiymetli oldugu halde insallah almakta nasip olur da burda paylasirim 1130 du.onun yerine n11 yada gitti gidiyordan alirim 999 tl ye var 2007 modeliydi bnm gordugum.Ben bi yerde 2011 gordum saniyodum ama yok desiler 2007den başka sizce de oyle mi
Cnm senin dedigin nsl bisey dedigin gibi sinirsiz mi anlatirmisinSuan sadece 2007 var. O da 250 bin atim philips lumea atis bitince kullanamiyorsun cihazin omru bittiyor
Çok teşekkür ederim canım, ne demekElleriniz ve parmaklarınız dert görmesin sabrınıza hayranım:) Çok teşekkür ederim bu uzun açıklama için.Bugün bir arkadaşımla konuştum kendisi mühendis bunların çalışma tekniğini falan biliyor o Fransa dan almıştı geçen sene ürünü.Arkadaşım aslında bu IPL nin tüyleri tekrardan gür çıkarmayacağını düşünüyor.Düzenli bir şekilde kullanıldığı takdirde tüylerin gerçekten ciddi bir oranda azalacağına inanıyor. Hatta o piyasadan dolayı IPL ye bu kadar yüklenildiğinden bahsetti uzun uzun.Bir de lazerde diyelim ki 6 -8 seans arası güzel bir şekilde randıman aldınız bunun iki katı sürede IPL de verim alıyorsunuz.İnsanların IPL ye yüklenmesinin sebeplerinden biri de bu sanıyorum.Arkadaşım işin tekniğini detayını anlatınca ben de ikna oldum aslında.
Canım çok teşekkür ederim 3. Seviyede yapabildim çok acı vermesi ama özel bölge Nasıl olacak bakalım zaten daha fazla hassas olduğu için ancak 3 te yapabilirim büyük ihtimalleKorkmana hiç gerek yok inan. Birinci seviyede bir dene derim boşuna korktuğunu anlayacaksın, 1'de hiiiiç acı olmuyor yüzde bile. Bacakta düşük seviyede başlarsın, ondan sonra seviyesini arttırarak denersin. Ben bacaklara 5. seviyede yapmama rağmen acıdı diyemem, sadece sıcaklık ve hafif batma hissi olduAncak bikini bölgesinde 5. seviye acıyacaktır, düşük seviyede yapmak gerekir, ben 3e tahammül edebildim mesela, ancak sen hassassan 1'nci seviyede uygularsın.
Sadece en yüksek seviyede zamanla makine çok ısınıyor, öyle olursa ve çok sıcak hissedersen, bir iki dakika ara verirsin yeter :)
Canim ben kesinlikle remington diyorum cunku ürünü sinirsiz atis cunku senin tuyleri bitirmek icin ne kadar kullanman gerekiyor bilmiyorsun sonuc kisi de kisiye degisiyor. Ayrica ten sensoru var senin ten yapina gore atis yapiyor. Urunde bir sorun oldugu zaman servis urunu bire bir degistiyor. Hepsi de ayni sonucu aliyorsun fakat remington bu avantajlarindan dolayi ben remington diyorum bir de remington kisisel bakim firmasi ben urunu arkadasimda vordum arkadasim cok memmun senin de soyledigin gibi fiyat yuksek her zaman lazer cihazi almayacaksin bir de tuyleri bitiyorsun 1 yil sonra tekrar cikiyor en azindan urunu tekrar kullanabileceksin yani lumea da icindeki atim sayisina para veriyorsun remingtonda cihaz senin oluyor istedigin zaman kullaniyorsun bence remington ayrica FDA onayi da varBen de alıp almamakta çok kararsızım, malum fiyat yüksek olunca... Alternatif markaları da araştırdım remington infinity ve lumea arasında kaldım.
Kimi mükemmel diyor kimi hiç işe yaramadı. Kişiden kişiye sonuçlar bu kadar değişkenlik gösterince ben de işe yarayıp yaramayacağını görmek için küçük bi çakallık yaptım. Avm lerde falan deneme atışı yapıyorlar malum. Kolumun ufak bir kısmını jiletle kesip orada denemelerini rica ettim. 5 hafta geçti henüz ortada tüy yok gibi. Çıkmaya başlayınca yeniden yapacağım bunu 3. denemeden sonra sonuca göre alıcam
Ewet tuyleri bitirme sureci kisinde kisiye degisiyor birisi 3 uygulamada sonuc aliyor digeri 10 uygulamada bu da kisinin hormonal yapisi ile ilgili ben de sizi bu nedenle remington diyorum cunku senin kac uygulamada bitirecegin garantisi yok lumea 250 bin atim sonra cihazi kullanamiyorsun fakat remington sinirsiz atim sen tuyleri bittirsen bile 1 yil kullaniyorsun sonrasinda tekrar tuylerin cikiyor en azinda cihaz senin oldugu icin tekrar kullanabiliyorsun. Bir de hamilelik suresinde hormonlar hizli calisiyor dogum sonrasi tekrar kullanama gerekiyor hemsini dusunun arkadaslar bunlarin hepsi onemli yaniBence bu kıl-tüy meselesi tamamen kişiye bağlı. Onlarca seans tüm vücut lazere gittim sadece bacaklarımda azalma oldu, sadece bir iki aydır lazere giden bir arkadaşım neredeyse bitmek üzere olduğunu söylüyor. Bu cihazda da durum aynıdır muhtemelen. Ben kendim için lazerin kesin çözüm olmayacağını artık kabul ettiğim için bu cihazı almayı ciddi ciddi düşünmeye başladım. Büyük beklentilerim yok artık, sadece birkaç ay rahat ettirsin yeter. Tek korkum tüylerin eskisinden daha kötü bir şekilde çıkması. Sonuçta henüz hamilelik yaşamadım, bırakmam gereken dönemler olacak
offf kafam çok karışık
hangisini almalıyım???
Yedek kartuş gerektirmedikçe atım sayısı bence çok farketmez, sınırsız atım ile 250 bin atım arasında pek fark yoktur diye tahmin ediyorum.
Philips atım sayısı değişik olan modellerinin hepsine en az 370 seans diyor diye biliyorum. Bir süre sonra seans araları çok açılacağından herhalde en az on yılı bulur atımların bitmesi. Diğer yandan bir cihaz masraf çıkarmadan ömür boyu çalışır mı, işte onu da bilemem. Zaten beş on yılda tekleyebilir, sorun çıkarabilir gibi geliyor, o sürede yeni modeller, daha hızlı atımların mümkün olduğu daha pratik cihazlar da çıkacaktır. Yani zaten bir beş on yıl sonra insan bir nedenden cihazı yenilemek isteyebilir.
Bu yüzden bence alırken 250 bin atım ve sınırsız atım arasında seçim yapmaya çalışmaktansa uzun yıllar sorun çıkarmadan ve en etkili şekilde kullanılabilecek cihaz hangisidir, onu araştırmak lazım. Philipsin bu modelleri çok uzun süredir piyasada, Remington'un sınırsız atım cihazları ne kadardır piyasada, sağlamlar mı, genel kullanıcı yorumları nasıl, bunları iyice araştırmak ve iki marka arasında öyle karar vermek lazım bence
Bilgilendirmen icin cok tesekkürler canim.
Benim bir kac sorum var.
Bir sonraki yazinizda, ileriki zamanlar 3-4 ayda bir kere yapmak yeterli yazmissin. Cihazin üzerinde 6 haftada yapilmasi gerektigi yaziyor. Benmi yanlis okudum, yoksa cihazin kullanma kilavuzumu abartiyor?
Birde benim cok asiri kuru cildim var. Epilasyon ve agdaya karsi o yüzden cok tepki veriyor. Jilet kullandigimdada kasinti yapiyor ve bir hafta düzenli kremlenmem lazim. Ben yinede Lumeayi kullansam cildime zarar verirmi, yoksa zarar vermeyecek sekildemi oluyor atislar?
Bilgilendirmen icin cok tesekkürler canim.
Benim bir kac sorum var.
Bir sonraki yazinizda, ileriki zamanlar 3-4 ayda bir kere yapmak yeterli yazmissin. Cihazin üzerinde 6 haftada yapilmasi gerektigi yaziyor. Benmi yanlis okudum, yoksa cihazin kullanma kilavuzumu abartiyor?
Birde benim cok asiri kuru cildim var. Epilasyon ve agdaya karsi o yüzden cok tepki veriyor. Jilet kullandigimdada kasinti yapiyor ve bir hafta düzenli kremlenmem lazim. Ben yinede Lumeayi kullansam cildime zarar verirmi, yoksa zarar vermeyecek sekildemi oluyor atislar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?