• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Philips LUMEA LAZER

Arkadaslar bu aksam lukeayi bi avmde gördüm bilegime denedim hic aci hissetmedim 4 seviyede yok gibi acisiz cokta cnm kiymetli oldugu halde insallah almakta nasip olur da burda paylasirim 1130 du.onun yerine n11 yada gitti gidiyordan alirim 999 tl ye var 2007 modeliydi bnm gordugum.Ben bi yerde 2011 gordum saniyodum ama yok desiler 2007den başka sizce de oyle mi

Evet canım ben de 2011 görmedim hiç araştırırken. Ama bu 2007/00, modeller içinde atım sayısı en yüksek olanı. Müşteri hizmetlerine sorduğumda teknoloji olarak bu modellerin aynı, sadece atım sayılarının farklı olduğunu söylediler. Ben de netten aldım daha ucuz olduğundan. Mağazanın güvenilirliği yüksek olsun faturalı olsun yeter ;)

Elleriniz ve parmaklarınız dert görmesin sabrınıza hayranım:) Çok teşekkür ederim bu uzun açıklama için.Bugün bir arkadaşımla konuştum kendisi mühendis bunların çalışma tekniğini falan biliyor o Fransa dan almıştı geçen sene ürünü.Arkadaşım aslında bu IPL nin tüyleri tekrardan gür çıkarmayacağını düşünüyor.Düzenli bir şekilde kullanıldığı takdirde tüylerin gerçekten ciddi bir oranda azalacağına inanıyor. Hatta o piyasadan dolayı IPL ye bu kadar yüklenildiğinden bahsetti uzun uzun.Bir de lazerde diyelim ki 6 -8 seans arası güzel bir şekilde randıman aldınız bunun iki katı sürede IPL de verim alıyorsunuz.İnsanların IPL ye yüklenmesinin sebeplerinden biri de bu sanıyorum.Arkadaşım işin tekniğini detayını anlatınca ben de ikna oldum aslında.
Çok teşekkür ederim canım, ne demek :KK66: Ben de yorumlardan çok faydalanıyorum, elimden geldiğince kendi deneyimlerimi de paylaşmaya çalışıyorum.
Bilgiler için de ayrıca teşekkür ederim canım. Evet ben de IPLnin boşuna kötülendiğini duymuştum ama çok da ardını araştırmamıştım, açıkçası kullandığım müddetçe tüy sorunu olmasın yeterdi bana :KK51:Ama bu durumda düşündüğümüzden de iyi sonuç verecek desene :KK76:

Remington 6250 ,6750,6500 3 farkli modeli var.Bu urunler sinirsiz atim .2 kisi 3 kisi istedigin kadar kullanabiliyorsun. Cunku tuyleri bitirmek kisinden kisiye degisiyor bazilari e uygulamada etkisini goruyor bazilari 10 uygulamada etkisini goruyor o nedenle sinirsiz atim biraz daha mantikli zaten bizim bu cihazlarda para verdigimiz sey cihazin icindeki atim ne kadar kullanacagiz belli olmuyor. Tuyler bitse bile 1 yil sonrasinda tekrar cikiyor tabi ilk uygulama yaptigimiz gibi gur cikmiyor fakat yinede kullanim gerektiriyor lumea da icindeki atim bittince cihazin omru bittiyor .Bende lumea almak istiyordum atim sayisi nedeni ile vazgectim.

Remington bir farki cihazda bir sorun olursa servise gonderiyorsun tamir yapmiyor ayni urunun kapali kutusunu gonderiyor.Benim arkadasim kullaniyor cok memnun bende onda gordum urunu hem erkekler hemde bayanlar kullaniyor

Guzelmis...Bnm kafam cok karıştı yaa philipsi cok isterken atim sayisi sinirsiz olana takildi kafam allak bullak

Canim her zaman bu cihazi almayacaksin o nedenle iyice arastir oyle al.ayrica sen bu cihazi aldiginda kac uygulama yapacagin belli degil o nedenle bence sinirsiz atim daha mantikli simdi herkes bu urunu begeniyor

Bende basta lumea dusunmustum arkadasimda gordum hem tum vücut ta kullaniyorsun .yuz ve bikini bolgesi icin ayri baslik koymuslar cihazin uzerinde ten sensoru var. Senin tenine gore atis yapiyor urunde FDA onatinda cildine hic bir seklinde zarar vermiyor Bende internette gordum urunu arkadasim kullaniliyor cok memnun

Korkmana hiç gerek yok inan. Birinci seviyede bir dene derim boşuna korktuğunu anlayacaksın, 1'de hiiiiç acı olmuyor yüzde bile. Bacakta düşük seviyede başlarsın, ondan sonra seviyesini arttırarak denersin. Ben bacaklara 5. seviyede yapmama rağmen acıdı diyemem, sadece sıcaklık ve hafif batma hissi oldu :KK66: Ancak bikini bölgesinde 5. seviye acıyacaktır, düşük seviyede yapmak gerekir, ben 3e tahammül edebildim mesela, ancak sen hassassan 1'nci seviyede uygularsın.
Sadece en yüksek seviyede zamanla makine çok ısınıyor, öyle olursa ve çok sıcak hissedersen, bir iki dakika ara verirsin yeter :)
Canım çok teşekkür ederim 3. Seviyede yapabildim çok acı vermesi ama özel bölge Nasıl olacak bakalım zaten daha fazla hassas olduğu için ancak 3 te yapabilirim büyük ihtimalle

Ben de alıp almamakta çok kararsızım, malum fiyat yüksek olunca... Alternatif markaları da araştırdım remington infinity ve lumea arasında kaldım.
Kimi mükemmel diyor kimi hiç işe yaramadı. Kişiden kişiye sonuçlar bu kadar değişkenlik gösterince ben de işe yarayıp yaramayacağını görmek için küçük bi çakallık yaptım. Avm lerde falan deneme atışı yapıyorlar malum. Kolumun ufak bir kısmını jiletle kesip orada denemelerini rica ettim. 5 hafta geçti henüz ortada tüy yok gibi. Çıkmaya başlayınca yeniden yapacağım bunu 3. denemeden sonra sonuca göre alıcam

Bence bu kıl-tüy meselesi tamamen kişiye bağlı. Onlarca seans tüm vücut lazere gittim sadece bacaklarımda azalma oldu, sadece bir iki aydır lazere giden bir arkadaşım neredeyse bitmek üzere olduğunu söylüyor. Bu cihazda da durum aynıdır muhtemelen. Ben kendim için lazerin kesin çözüm olmayacağını artık kabul ettiğim için bu cihazı almayı ciddi ciddi düşünmeye başladım. Büyük beklentilerim yok artık, sadece birkaç ay rahat ettirsin yeter. Tek korkum tüylerin eskisinden daha kötü bir şekilde çıkması. Sonuçta henüz hamilelik yaşamadım, bırakmam gereken dönemler olacak :110:

Ben de alıp almamakta çok kararsızım, malum fiyat yüksek olunca... Alternatif markaları da araştırdım remington infinity ve lumea arasında kaldım.
Kimi mükemmel diyor kimi hiç işe yaramadı. Kişiden kişiye sonuçlar bu kadar değişkenlik gösterince ben de işe yarayıp yaramayacağını görmek için küçük bi çakallık yaptım. Avm lerde falan deneme atışı yapıyorlar malum. Kolumun ufak bir kısmını jiletle kesip orada denemelerini rica ettim. 5 hafta geçti henüz ortada tüy yok gibi. Çıkmaya başlayınca yeniden yapacağım bunu 3. denemeden sonra sonuca göre alıcam
Canim ben kesinlikle remington diyorum cunku ürünü sinirsiz atis cunku senin tuyleri bitirmek icin ne kadar kullanman gerekiyor bilmiyorsun sonuc kisi de kisiye degisiyor. Ayrica ten sensoru var senin ten yapina gore atis yapiyor. Urunde bir sorun oldugu zaman servis urunu bire bir degistiyor. Hepsi de ayni sonucu aliyorsun fakat remington bu avantajlarindan dolayi ben remington diyorum bir de remington kisisel bakim firmasi ben urunu arkadasimda vordum arkadasim cok memmun senin de soyledigin gibi fiyat yuksek her zaman lazer cihazi almayacaksin bir de tuyleri bitiyorsun 1 yil sonra tekrar cikiyor en azindan urunu tekrar kullanabileceksin yani lumea da icindeki atim sayisina para veriyorsun remingtonda cihaz senin oluyor istedigin zaman kullaniyorsun bence remington ayrica FDA onayi da var

Bence bu kıl-tüy meselesi tamamen kişiye bağlı. Onlarca seans tüm vücut lazere gittim sadece bacaklarımda azalma oldu, sadece bir iki aydır lazere giden bir arkadaşım neredeyse bitmek üzere olduğunu söylüyor. Bu cihazda da durum aynıdır muhtemelen. Ben kendim için lazerin kesin çözüm olmayacağını artık kabul ettiğim için bu cihazı almayı ciddi ciddi düşünmeye başladım. Büyük beklentilerim yok artık, sadece birkaç ay rahat ettirsin yeter. Tek korkum tüylerin eskisinden daha kötü bir şekilde çıkması. Sonuçta henüz hamilelik yaşamadım, bırakmam gereken dönemler olacak :110:
Ewet tuyleri bitirme sureci kisinde kisiye degisiyor birisi 3 uygulamada sonuc aliyor digeri 10 uygulamada bu da kisinin hormonal yapisi ile ilgili ben de sizi bu nedenle remington diyorum cunku senin kac uygulamada bitirecegin garantisi yok lumea 250 bin atim sonra cihazi kullanamiyorsun fakat remington sinirsiz atim sen tuyleri bittirsen bile 1 yil kullaniyorsun sonrasinda tekrar tuylerin cikiyor en azinda cihaz senin oldugu icin tekrar kullanabiliyorsun. Bir de hamilelik suresinde hormonlar hizli calisiyor dogum sonrasi tekrar kullanama gerekiyor hemsini dusunun arkadaslar bunlarin hepsi onemli yani

offf kafam çok karışık
hangisini almalıyım???
Screenshot_2016-03-02-18-01-12.png

Bak canım ışık atımı 250.000 den fazla diyor bence çok iyi ;)

Yedek kartuş gerektirmedikçe atım sayısı bence çok farketmez, sınırsız atım ile 250 bin atım arasında pek fark yoktur diye tahmin ediyorum.
Philips atım sayısı değişik olan modellerinin hepsine en az 370 seans diyor diye biliyorum. Bir süre sonra seans araları çok açılacağından herhalde en az on yılı bulur atımların bitmesi. Diğer yandan bir cihaz masraf çıkarmadan ömür boyu çalışır mı, işte onu da bilemem. Zaten beş on yılda tekleyebilir, sorun çıkarabilir gibi geliyor, o sürede yeni modeller, daha hızlı atımların mümkün olduğu daha pratik cihazlar da çıkacaktır. Yani zaten bir beş on yıl sonra insan bir nedenden cihazı yenilemek isteyebilir.
Bu yüzden bence alırken 250 bin atım ve sınırsız atım arasında seçim yapmaya çalışmaktansa uzun yıllar sorun çıkarmadan ve en etkili şekilde kullanılabilecek cihaz hangisidir, onu araştırmak lazım. Philipsin bu modelleri çok uzun süredir piyasada, Remington'un sınırsız atım cihazları ne kadardır piyasada, sağlamlar mı, genel kullanıcı yorumları nasıl, bunları iyice araştırmak ve iki marka arasında öyle karar vermek lazım bence :KK66:

Bilgilendirmen icin cok tesekkürler canim.
Benim bir kac sorum var.

Bir sonraki yazinizda, ileriki zamanlar 3-4 ayda bir kere yapmak yeterli yazmissin. Cihazin üzerinde 6 haftada yapilmasi gerektigi yaziyor. Benmi yanlis okudum, yoksa cihazin kullanma kilavuzumu abartiyor?

Birde benim cok asiri kuru cildim var. Epilasyon ve agdaya karsi o yüzden cok tepki veriyor. Jilet kullandigimdada kasinti yapiyor ve bir hafta düzenli kremlenmem lazim. Ben yinede Lumeayi kullansam cildime zarar verirmi, yoksa zarar vermeyecek sekildemi oluyor atislar?

Benim bir kac sorum var.

Bir sonraki yazinizda, ileriki zamanlar 3-4 ayda bir kere yapmak yeterli yazmissin. Cihazin üzerinde 6 haftada yapilmasi gerektigi yaziyor. Benmi yanlis okudum, yoksa cihazin kullanma kilavuzumu abartiyor?

Birde benim cok asiri kuru cildim var. Epilasyon ve agdaya karsi o yüzden cok tepki veriyor. Jilet kullandigimdada kasinti yapiyor ve bir hafta düzenli kremlenmem lazim. Ben yinede Lumeayi kullansam cildime zarar verirmi, yoksa zarar vermeyecek sekildemi oluyor atislar?

Ben kullanıcı yorumlarından böyle okudum, bir kaç yıllık kullanımn ardından 3-4 ayda bir kullanıyorlarmış, o esnada çıkarsa da çok seyrek ve cılız çıkıyormuş. bazı türkçe ve ingilizce bloglardan ve kullanıcı videolarından edindiğim bilgi bu. Ancak philips öyle yazdığına göre o ihtimal de var demek ki, bazı bünyeler altı haftada yapmak zorunda kalabilirler demek, klinik test sonuçlarından çıkarımları o şekilde olmuştur diye düşünüyorum, yani o 6 haftada bir kullanımı da göze almak lazım. Gerçi dediğim gibi ben ayda bir kullanıma bile razıyım çünkü ne kadar özenirsem özeneyim ayda bir ağda epilasyon yapıp da koca ay temiz gezdiğim olmamıştır hiç, zaten yeniden çıkmadan alamamak gibi handikapları da var diğer yöntemlerin. Lumeayı kullanmayı denemiş biri olarak o bakımdan 6 haftada bir de meşakatli olmaz diyorum, ama el yatkınlığı da önemli tabi, beni ağdadan ve epilatörden çok daha az zorladı. Hem acı, hem kızarıklık, hem de gereken çaba bakımından ben lumeayı daha olumlu buluyorum kesinlikle. Ama ben zaten hep evde kendi işimi kendim görürdüm.

Ayrıca ben yine de bu sürenin açılacağını düşünüyorum, o altı haftada bir ihtiyaç duyanlar azınlık olmalı. Çünkü IPL teknoojisi hakkındaki yorumlar aranın gerçekten açıldığı yönünde. Ama öyle bir ihtimal olduğunu da kabul etmek gerek tabi ki.

Jilet beni de çoook kaşındırıyor ne yazık ki, cildimiz o yönden benziyor. canım tatlı değildir canımın yanmasını umursamam ama cildim çok hassastır, hemen kızarır, morarır, ağrılı batıklar oluşur vs vs. Ama çoğu yerde 5. seviyede uygulamama karşın tek bir kızarıklık, yara ya da hassaslaşma olmadı. En güzel tarafı bu, sonrasında cildimde hiçbir işlem yapılmamış gibi duruyordu. Belki dışarıdaki lazer kadar acıtmadığındandır. Zaten bu konuda philips de garanti veriyor, Yüz kadar hassas yerlerde bile güvenle kullanabilirsiniz diyor. Sadece göz ve kaş çevresinde; anüs, vajina dudaklarının iç kısımları gibi mukoz tabakalarda ve normal dudağın yüzeyinde kesinlikle kullanılmamalı diyorlar. Yine de sen bacaklarında bile düşükten 2-3 seviyeden denemeye başla, sonraki kullanımlarda kademeli arttır derim, için daha rahat olur. Ama yüksek seviyede kullanmak da daha etkili elbette ki, tüylerin uykudaki süresini uzatıyor.

Lazerden önce krem vs sürmek kesinlikle yasak, ama sonrasında serbest. Tabi ki doğal bir nemlendirici en doğrusu olacaktır. Normal nemlendirici sürdüğümde de kaşıntım baya azalıyor. Ya da duş sonrası ıslak cilde bebe yağı. Zaten çok duş aldığımdan cildim çok kurudur, kaşıntı da cilt kuruluğundan oluyor. Jiletlenen tüylerin çıkmasının yarattığı o iritasyon ve kaşıntı hissi de birkaç seansa bitecek çünkü tüyler hiç çıkmamaya başlayacak. Yine de krem ve yağlar da bu tüy çıkma kaşıntısını da biraz hafifletiyor.

Umarım sorularını yanıtlayabilmişimdir :KK66:

Benim bir kac sorum var.

Mesela biraz daha bakınca az önce yabancı sitelerden birinde birkaç yorum gördüm, 2 ayda bir atış yapmak işi garantiliyor ama ben yaparsam da öyle her yere atış yapmıyorum, hızlı ve daha çok çıkan yerlere odaklanıyorum, kalan yerlerden şöyle bir geçiyorum, neredeyse tek seansta (sanırım şarj arasını kastediyor) bitiriyorum demiş biri. Biri de herkesin tüy döngüsü de farklı olabilir, denemek için 3-4 ay atış yapmadığım da oldu, tüyler gür olan yerlerde uyanmaya başladı ama öyle birden hepsi fışkırmadı, yer yer çok cılız belli belirsiz tüyler görünmeye başladı, daha fazla beklemeden hemen cihazı kullandım demiş. Siz de bir süre sonra arayı açın, bekleyin biraz, 3-4 ayda tüy görmüyorsanız 2 ayda bir uğraşmak yerine 3 ayda bir atış yapabilirsiniz. Sadece ilk 4-5 seansı doğru sürelerde yapın, sonra zaman açılır, demiş.

bana mantıklı geldi. En azından bir 5 seansın ardından tüysüz dönem ne kadar sürüyor diye hafif hafif seans aralarının uzatılması denenebilir. Baktık olmuyor, 1,5-2 ayda bir kullanıma devam :KK66:

ya ben çoook uzun zamandır almak istiyorum fiyatıda evet yüksek ama değeceğini umut ediyorum. belki biraz anlamsız olacak ama:KK48: ben lumea araştırması yaparken erkek arkadaşım da kulakta olan tüyler için faydası olur mu diye sordu :S sizce olur mu hiç bir fikriniz var mı yani kulak olunca uygulanabilir mi acaba

Back