- 29 Şubat 2016
- 42
- 2
- 1
Bilgilendirmen icin cok tesekkürler canim.
Benim bir kac sorum var.
Bir sonraki yazinizda, ileriki zamanlar 3-4 ayda bir kere yapmak yeterli yazmissin. Cihazin üzerinde 6 haftada yapilmasi gerektigi yaziyor. Benmi yanlis okudum, yoksa cihazin kullanma kilavuzumu abartiyor?
Birde benim cok asiri kuru cildim var. Epilasyon ve agdaya karsi o yüzden cok tepki veriyor. Jilet kullandigimdada kasinti yapiyor ve bir hafta düzenli kremlenmem lazim. Ben yinede Lumeayi kullansam cildime zarar verirmi, yoksa zarar vermeyecek sekildemi oluyor atislar?
ya ben çoook uzun zamandır almak istiyorum fiyatıda evet yüksek ama değeceğini umut ediyorum. belki biraz anlamsız olacak amaben lumea araştırması yaparken erkek arkadaşım da kulakta olan tüyler için faydası olur mu diye sordu :S sizce olur mu hiç bir fikriniz var mı yani kulak olunca uygulanabilir mi acaba[/QUOTE
Bilgilendirmen icin cok tesekkürler canim.
Benim bir kac sorum var.
Bir sonraki yazinizda, ileriki zamanlar 3-4 ayda bir kere yapmak yeterli yazmissin. Cihazin üzerinde 6 haftada yapilmasi gerektigi yaziyor. Benmi yanlis okudum, yoksa cihazin kullanma kilavuzumu abartiyor?
Birde benim cok asiri kuru cildim var. Epilasyon ve agdaya karsi o yüzden cok tepki veriyor. Jilet kullandigimdada kasinti yapiyor ve bir hafta düzenli kremlenmem lazim. Ben yinede Lumeayi kullansam cildime zarar verirmi, yoksa zarar vermeyecek sekildemi oluyor atislar?
Canim lazerin hangi markasini alirsan al kulakta kullanamazsin.ya ben çoook uzun zamandır almak istiyorum fiyatıda evet yüksek ama değeceğini umut ediyorum. belki biraz anlamsız olacak amaben lumea araştırması yaparken erkek arkadaşım da kulakta olan tüyler için faydası olur mu diye sordu :S sizce olur mu hiç bir fikriniz var mı yani kulak olunca uygulanabilir mi acaba
Teşekkür ederim.Canim lazerin hangi markasini alirsan al kulakta kullanamazsin.
Kızlar bu arada bu ürünün erkekler için olan bir modeli daha var, siyah renkli, TT3003/11 kodlu. Ancak 2007/00'ın en az 250 bin atımı varken TT3003/11'ün en az 100bin atımı var. İnternette bir kaç yerde bu siyah modeli 700 -800 liraya görünce Philips'e maille sordum farkları neler kadınlar kullanabilir mi, diye. Çünkü diğer aletleri erkekler de kullanıyor ve Philips aynı özellikli ürünleri görsel farklılıklarla ve atım sayıları farklılıklarıyla tekrar sunuyor genelde. Doğru düşünmüşüm, gelen yanıtta ürünün atım sayısı dışında diğerlerinden bir farkı olmadığını yazmışlar. Maili aynen ekliyorum:
"Tüketici Danışma Merkezimize göndermiş olduğunuz e-mail için teşekkür ederiz.
Belirtmiş olduğunuz konu ile ilgili olarak, TT3003/11 kodlu ürünümüzün tasarımı erkek tüketicilerimize yönelik olarak üretilmiştir. Bayan tüketicilerimizin kullanmasında bir sakınca bulunmamaktadır. Ürün kalite, teknik özellik, kullanım ve etki bakımdan aynı özelliklere sahiptir. Diğer ürünler arasında yer alan tek fark atış sayıları ve rengidir.
Her türlü soru ve sorunlarınız da size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.
Saygılarımızla,
Türk Philips Ticaret A.Ş.
Tüketici Danışma Merkezi"
Bunun üzerine ben de İngilizce sitesinde boynun üstünde kullanım için uygun olmadığını yazdığını, kadınlarda yüzde kullanımında sakınca olup olmadığını yazdım. Onlar da erkeklerde uygun olmadığını ancak kadınlar için uygun olduğunu yazmış. O maili de ekliyorum:
"Tüketici Danışma Merkezimize göndermiş olduğunuz e-mail için teşekkür ederiz.
Belirtmiş olduğunuz konu ile ilgili olarak, Lumea epilasyon ürünümüz bayan tüketicilerimizde bıyık bölgesinde etkisini göstermektedir. Ancak erkek tüketicilerimizde tüyler daha sert olduğundan dolayı etkisini göstermemektedir.
Her türlü soru ve sorunlarınız da size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.
Saygılarımızla,
Türk Philips Ticaret A.Ş.
Tüketici Danışma Merkezi"
Ancak unutmayın kızlar, diğer özellikler aynı olsa da atım sayıları farklı.
SC2003 ürünü 100.000 atışlı,
SC2006 ürünü 140.000 atışlı
SC2007 ürünü 250.000 atışlı
TT3003/11 ürünü ise 100.000 atışlı.
Ancak bu 100bin atım için de minimum 370 seans demişler. Seans dedikleri sanırım iki şarj arasındaki atımlar.
Ben sabırsızlık yapıp cevabı beklemeden 2007/00'ı aldım ancak bazı yerlerde bu ürün için gerçekten neredeyse yarı fiyatına çok güzel indirimler gördüğümden ilgilenenler olur diye buraya da yazmak istedim
Mesela biraz daha bakınca az önce yabancı sitelerden birinde birkaç yorum gördüm, 2 ayda bir atış yapmak işi garantiliyor ama ben yaparsam da öyle her yere atış yapmıyorum, hızlı ve daha çok çıkan yerlere odaklanıyorum, kalan yerlerden şöyle bir geçiyorum, neredeyse tek seansta (sanırım şarj arasını kastediyor) bitiriyorum demiş biri. Biri de herkesin tüy döngüsü de farklı olabilir, denemek için 3-4 ay atış yapmadığım da oldu, tüyler gür olan yerlerde uyanmaya başladı ama öyle birden hepsi fışkırmadı, yer yer çok cılız belli belirsiz tüyler görünmeye başladı, daha fazla beklemeden hemen cihazı kullandım demiş. Siz de bir süre sonra arayı açın, bekleyin biraz, 3-4 ayda tüy görmüyorsanız 2 ayda bir uğraşmak yerine 3 ayda bir atış yapabilirsiniz. Sadece ilk 4-5 seansı doğru sürelerde yapın, sonra zaman açılır, demiş.
bana mantıklı geldi. En azından bir 5 seansın ardından tüysüz dönem ne kadar sürüyor diye hafif hafif seans aralarının uzatılması denenebilir. Baktık olmuyor, 1,5-2 ayda bir kullanıma devam
Cevabin icin cok tesekkürler canim
Benzer cild tiplerine sahip olmamiz ve sizin sorun yasamamis olmaniz beni cok rahatlatti. Simdi ciddi bir sekilde almayi planliyorum, ama Kampanyalari takip edeyim biraz.
Yurtdisinda kaliyorum ben, burada 450€ , sanirim türkiyede daha uygun
Kizlar kafama takildi burada 250 bin atim cihazinda 370 seans diyor neye gore benim kac seans yapacagim nasil hesapliyor cunku urunu bir bolgeye uyguluyorsun 1 atista kac tane kil kokunu gorse burada bence en az 370 seans demesi gerek cunku ben belkide 200 sean yapacagim zatem IPL teknojisi ile tuyleri bitirmiyorsunuz sadece uyutuyorsunuz . bir sure sonra tuyler tekrar cikiyor o noktada tekrar kullanmaniz gerekiyorİyi günler tekrardan rahatsızlık veriyorum lütfen kusuruma bakmayınBenim bir arkadaşım da lumea nın erkekler için olanını kullanıyor ve oldukça memnun.Aslında ben de lumea man 'i almak istiyorum.Lakin onun hassas bölge başlığı yok diye biliyorum. Ben yüz bölgemde de kullanmak istediğimden ötürü kararsız kaldım.Lumea nın normal başlığı yüz için kullanılmaz mı yani çok mu büyük? Bildiğim ve incelediğim kadarıyla hassas bölge başlığı küçük ve hassas bölgeler için. Yanlış mı düşünüyorum bilemedim :/
Ya çok mahcup oldum yineEstağfurullah, ne demek. Hiç çekinme lütfen, ayrıca "sen" diye hitap edersen daha da rahat ederim
Ben de erkekler için olanını alacaktım, çok ucuzdu gerçekten, ama philipse mesaj yazınca ve cevap gecikince sabırsızlanarak normalini aldım ama aklım kalmadı değilÇünkü dediğin gibi tüyler üzerindeki etkisi tamamen aynı.
Ben büyük başlığı yüzümde kullandım açıkçası, dudak üstü bölgede taşmadı. benim o dudak burun arası mesafe normaldir, ekstra bir dar ya da geniş olma durumu yok. Bu yüzden senin de kullanabileceğini düşünüyorum, malum dudağın yüzeyine atım yapılmaması lazım. Hassas bölge başlığının ikinci bir filtre camı var, o biraz düşündürücü, ama ben göze hiç yaklaşmıyorum, alına saç diplerine yakın kısımlarda falan dikkatle kullananlar var, o ikinci filtre camı göze yakın bu kısımlarda ekstra bir koruma sağlar mı bilemiyorum, neticede göz çevresinde kullanım önermiyorlar. İki türlü de göze çok yaklaşmamak gerekeceğinden büyük başlığı yüzde güvenli bölgelerde düşük seviyede kullanabilirmişsin gibi geliyor bana, ben de büyük başlığı 2. seviyede kullandım yüzümde zaten, ilk kullanımda fazlasına cesaret edemedim. Ben hassas başlığı bikini bölgem için ayırdım baştan, sonra ne kadar temizlesem de yüze değmesi rahatsız edici geldi. Sonra gerçi bikini bölgemin çoğunu da hassas başlık olmadan hallettim. Yasak olan bölgelere uygulamamak gerektiğinden zaten uygulayabileceğin yerlere sanki büyük başlık yetiyor gibi. Ama mesela bikini bölgesinde yüzden biraz daha fazla yanma yaptığından dar bir başlık acı alanını azaltabilir, yine de düşük seviyede öyle can yakan bir acı olmadı bende zaten. Ağdanın yanında solda sıfır kalır
Yine de kafan karışıksa Philps yetkili servisinden hassas başlığı temin edip edemeyeceğini, erkekler için olan cihaza uyup uymayacağını sorabilirsin. standart olduklarını sanıyorum. Ya da lumea satan mağazalar deneme yaptırıyor ya, büyük başlığı gidip inceleyebilirsin
Umarım yardımcı olabilmişimdir, başka sorun olursa da hiç çekinme, elimden geldiğince yanıtlarım
Bu ürünlerin hepsinin yılalr süren klinik çalışmaları oluyor. Küçük markalar değil neticede. Muhakkak hesapları doğrudur diye düşünüyorumKizlar kafama takildi burada 250 bin atim cihazinda 370 seans diyor neye gore benim kac seans yapacagim nasil hesapliyor cunku urunu bir bolgeye uyguluyorsun 1 atista kac tane kil kokunu gorse burada bence en az 370 seans demesi gerek cunku ben belkide 200 sean yapacagim zatem IPL teknojisi ile tuyleri bitirmiyorsunuz sadece uyutuyorsunuz . bir sure sonra tuyler tekrar cikiyor o noktada tekrar kullanmaniz gerekiyor
Çok geçmiş olsun canımBen de bacağıma yaparken göz kalemi ile işaretlediğim yere atış yapmıştım ve cidden yandı. İzi hala geçmedizey_tin .
Aynı fikirdeyim arkadaşım. Benzer şeyler de yazmıştım. Kaldı ki on yıla kalmaz bu cihazların daha etkililerinin piyasada olacağından da eminim. Muhtemelen de onlara yönelmek isteriz zaten. Buna rağmen lumea ömürlük cihaz olarak görülüyor. en az 250 bin atım neticede, en az 370 seans. Kaç yıldır da piyasada, hatta 140 bin atımlıkları da vardı onlar da çok satıldı, sanırım 2003 modeliydi. Buna karşın daha cihazımın ömrü tükendi atımı bitti diyen tek yoruma rastlamadımArkadaşlar farkettimde cogunluk atis sayisinin sinirsiz olmasi veya 250 bin atim olmasina takilmis. Zaten 250 bin atim bir kisi kullaniminda 15 yil gibi bisure gider diyor onugectim 5 yil olsun. Zaten bu makinelerin bir omru var siz inaniyormusunuz sinirsiz atisli aldiginzda olene dek kullanacagniza onunda omru digeri kadar olacak bnce buna takilmayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?