- 24 Aralık 2011
- 2.723
- 3.865
- 133
Merhaba kizlar bende lazere gittim. azaldi fakat cok az tuylerim kaldi. Lumea almak icin gittim bana remington sinirsizi atimi anlattilar kararsiz kaldim lumea 250 bin atim bitince kullanilmiyormus
Bence atıma göre karar verme canım. Söylediğimiz gibi uzun yıllar gider o atımlar.
Karar verirken kendi tüy yapını ve cihazın vaadettiklerini değerlendir derim.
Mesela bir bloggerın lazerle azalmış tüylerinde philipsin etkili olduğunu yazdığını okumuştum. İnce tüylerde Philips iddialı, remington da iddialı mı, onu bir araştır mesela. Ama satıcı yorumlarından çok internette bakın derim.
Ben Philips'i almaya ancak bir yılda karar verdim :) Kullananlar çoğalıp sağda solda yorum yapmaya, hatta youtube videoları hazırlamaya başlayınca ve bir şekilde işe yaradığına ikna olunca aldım... Remington'un bu cihazını hiç araştırmadım, bu bakımdan yorum yapamıyorum, KK dışında da kullanıcı yorumlarını bir araştır bence, senin durumunda özellikle lazerle azaltılmış ince tüylerdeki performansını sorgula, değerlendir, yeterli yorum yoksa bekle ya da halihazırda iyi yorumları olan cihazı al derim.