Canım ben internette çok güzel bir indirimle aldım, n11.com'daki bir satıcıdan. Orjinal kutusunda faturalı olarak üç günde geldi. 1014 tlye aldım. bugün 999,00 tlye düşmüş. Her gün fiyatı değiştiriyor satıcı, ne kadar sürer indirim tabi ki bilemem. Bir de sitede şuan vade farksız 9 taksit vardı, işime geldi
Baktım yorumlar da olumlu bu fiyata fırsatı kaçırmayayım dedim :) Philips Lumea IPL Prestige 2007/00 (250bin atışlı) olanını aldım. İstersen aldığım satıcının linkini özelden atarım.
Sen de benim gibisin ben de inan bir kere bile ağdacıya gitmedim, hep kendi işimi kendim yapmayı sevmişimdir bu konularda :) Ama ne kadar yatkın olursan ol ağdada ortalık bir şekilde batıyor, ortalık batmasa bile ellerine vs bulaşıyor. Yok pudrasıydı yok ağda bandıydı yok yağıydı derken yayılıyorsun da. Bir de acısı, arada morarması cabası. Epilatör desen batık yaratmakta birebir. ortaya kıl tüy saçılıyor, gürültüsünden gece de yapamazsın falan filan... Bir sürü para döktüm o epilatörlerin her çeşidine, ıslağına kurusuna, üflemelisine, soğutmalısına vs vs.... hepsinde batık oldu, ömürleri de hep kısaydı. Hatta ağdada da bende artık batık oluyor, önüne geçemiyorum. Bu nedenle tüylerin uzama süreci çok sıkıntılı benim için. Bu cihaz ise temiz, sessiz (çok cılız bir üfleme ve bip sesi çıkıyor). Ve bir süre sonra hiç tüy görmemek en büyük avantaj. Zamanla elin daha da alışıyor, ilk dakikalar çok acemiyken on dakika sonra işi kıvırıverdim
Sen de kendi işini kendin görüyorsan yapabilirsin bence.
Sadece tüyler tamamen yok olmuyor, bir süre sonra çok geç ve cılız çıkmaya başlıyormuş. Ama çıkmasa da tüy görmesen de kullanmaya devam ediyorsun. sanırım dört beş aya tüy görmez hale geliyorsun. Şahsen ben ömür boyu kullanmaya, hatta beş yılda bir cihazı yenilemeye bile razıyım
Bir de diğer markaların sürekli kartuş masrafı var, bunda yok.
Ancak cildin çok hassas ise farklı sonuç alabilirsin, nadiren böyle yorumlar çıkıyor. Ama benim alerjik bir cildim vardır, bir sorun yaşamadım, kızarıklık bile olmadı. en yüksek seviyede koltuk altıma bile uyguladım (normalde koltuk altına düşük seviye önerilir).
Ben aklıma yatınca aldım, sen de şüphen kalmayana kadar araştır topiği oku derim, youtube da kullanıcı yorum videoları da var, bir bak istersen canım :)