• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Philips LUMEA LAZER

Ben de az önce sipariş verdim :KK70: Sanıyorum dört beş güne elimde olur..Ben de ağustostan beri araştırıyordum hatta Philips in İngilizce ve İspanyolca web adreslerine girip orada bulunan ürünlerin yorumlarını da okumaya çalıştım.Kullananların çoğu memnun; geri dönüşleri genel anlamda olumlu.Geçenlerde yine araştırırken bir online alışveriş sitesinde bir kullanıcı yorumu dikkatimi çekmişti.Bu yorumu yapan arkadaş 5 yıl önce yurt dışından temin etmiş böyle bir ürün-tabii hangi marka olduğunu net hatırlamıyorum..Ve 5 yıldan bu yana hiç bir sıkıntı olmadığını güvenle kullandığını ifade etmişti.Ben de ürünü kullandıkça yorum yazmaya çalışacağım:) Herkese şimdiden iyi hafta sonları diliyorum..

Hayırlı olsun canım, güle güle kullan. Aynen, ben de bir yıl araştırmıştım :KK48: neyse ki en üst seviyede ilk kullanımdan bir hafta sonra işe yarayacağını hissetmeye başladım ;)
Umarım çok memnun kalır ve yıllarca kullanırsın :KK68:

Hayırlı olsun canım, güle güle kullan. Aynen, ben de bir yıl araştırmıştım :KK48: neyse ki en üst seviyede ilk kullanımdan bir hafta sonra işe yarayacağını hissetmeye başladım :KK66:
Umarım çok memnun kalır ve yıllarca kullanırsın :KK68:
İyi geceler , çok çok teşekkür ederim güzel dileklerin için.:):) Sanırım iyice araştırdıktan sonra içine hangisi siniyorsa onu almak lazım.Bir de zaten devir teknoloji devri eminim bu ürünlere taş çıkartacak cihazlarda üretilecektir.:) O yüzden çok fazla takılmamak gerek sanırım küçük detaylara :):) Tekrardan çok teşekkürler sorduğum sorulara bıkmadan cevap verdiğin için :)

İyi geceler , çok çok teşekkür ederim güzel dileklerin için.:):) Sanırım iyice araştırdıktan sonra içine hangisi siniyorsa onu almak lazım.Bir de zaten devir teknoloji devri eminim bu ürünlere taş çıkartacak cihazlarda üretilecektir.:) O yüzden çok fazla takılmamak gerek sanırım küçük detaylara :):) Tekrardan çok teşekkürler sorduğum sorulara bıkmadan cevap verdiğin için :)

Ne demek, her zaman canım ;)

Evet kızlar son durumu bildireyim, bugün yüzüme, kollarıma ve koltukaltı bölgesine ikinci uygulamamı yaptım. Kollarımda yüzde elli kadar dökülme olmuştu, koltuk altında ancak yüzde kırk. Yüzde son birkaç gündür de bayağı seyrelme olmuştu.
Bu defa kollarımda kıl köklerinde biraz nokta nokta kızarıklık oldu, 5. seviye uyguladım, ama kızarıklıklar yarım saat dolmadan geçti :KK16:
Vakitsizlikten bugün tek şarjda sadece bu üç bölgeye kullanabildim. Uygulama çabucak bitti, bir kaç güne bacaklara ancak vakit bulur yaparım sanırım:110:İlk uygulamada sabırsızlıkla tüm günümü ayırmıştım ama bundan sonra böyle iki üç güne yaymak çok daha kolay olacak sanırım.
Bu arada bu sürede özellikle alt bacakta ve bikini bölgesinde dökülme çok güzel oldu, hatta hala da sürüyor, inşallah arayı açmadan yapar da gelişmeleri bildiririm :KK28:

Kızlar yüzümdeki tüylenme fotoğraftaki gibi.Ama bu ağdadan 2-3 gün sonraki hali.Normalde bunun iki katı olarak düşününüz.. bu bölgelere lumea uygulasam bir sakınca olur mu ki ne dersiniz? Hatta yanaklarımda da var güçlü kıllar.Bir de yüzümün sağ yanağında bir ben var bunun etrafında fazlaca tüylenme oluşmuş.Sürekli cımbızla falan aldığımdan ötürü:KK43::KK43: O bölgeye lumea yı uygulamak istiyorum lakin dediğim gibi bene çok çok yakın :/:/ Ne önerirsiniz??

Eklentiler

• yüz.jpg
    yüz.jpg
    37,4 KB · Görüntüleme: 528
Evet kızlar son durumu bildireyim, bugün yüzüme, kollarıma ve koltukaltı bölgesine ikinci uygulamamı yaptım. Kollarımda yüzde elli kadar dökülme olmuştu, koltuk altında ancak yüzde kırk. Yüzde son birkaç gündür de bayağı seyrelme olmuştu.
Bu defa kollarımda kıl köklerinde biraz nokta nokta kızarıklık oldu, 5. seviye uyguladım, ama kızarıklıklar yarım saat dolmadan geçti :KK16:
Vakitsizlikten bugün tek şarjda sadece bu üç bölgeye kullanabildim. Uygulama çabucak bitti, bir kaç güne bacaklara ancak vakit bulur yaparım sanırım:110:İlk uygulamada sabırsızlıkla tüm günümü ayırmıştım ama bundan sonra böyle iki üç güne yaymak çok daha kolay olacak sanırım.
Bu arada bu sürede özellikle alt bacakta ve bikini bölgesinde dökülme çok güzel oldu, hatta hala da sürüyor, inşallah arayı açmadan yapar da gelişmeleri bildiririm :KK28:
Sonuçlar gayet tatmin edici gibi:) İnşallah çok ama çok daha güzel sonuçlar elde edersiniz:) Sanırım bu işin sırrı gerçekten düzenli kullanmaktan geçiyor..Bir de psikolojik olarak inanmak lazım azalacağına:) Bu psikoloji denen şey cidden etkiliyor çoğu şeyi:)

Kızlar yüzümdeki tüylenme fotoğraftaki gibi.Ama bu ağdadan 2-3 gün sonraki hali.Normalde bunun iki katı olarak düşününüz.. bu bölgelere lumea uygulasam bir sakınca olur mu ki ne dersiniz? Hatta yanaklarımda da var güçlü kıllar.Bir de yüzümün sağ yanağında bir ben var bunun etrafında fazlaca tüylenme oluşmuş.Sürekli cımbızla falan aldığımdan ötürü:KK43::KK43: O bölgeye lumea yı uygulamak istiyorum lakin dediğim gibi bene çok çok yakın :/:/ Ne önerirsiniz??

Canım bantla kapatmak da yanmaya neden olabilir diye düşünüyorum artık, kimileri kalemle de yanmış malum. Bence en iyisi parmağınla beni kapatıp etrafına atış yapman ve ben çevresinde kalan tüyleri eski yöntemle almaya devam etmen. Çok dikkat et olur mu bene, parmakla kapatmak yerine cihazın başlığını dayadığında benin açıkta olduğunu aynada görerek de atış yapabilirsin
Bir de biliyorsundur ama yine de en iyi ve hızlı sonucu alman için şu jilet meselesini söyleyeyim tekrar, öncesinde jiletle almak gerekiyor tüyleri bildiğin gibi, yüzeyde tüy olmamalı, yoksa hem etki etmiyor hem de tüyler tütsüleniyor, o esnada cildin de yanabilir. Ben başta bu fikre hiç ısınamamıştım, haliyle lumeayı ilk kullandıktan sonra bir iki güne ufak ufak diken diken çıkmaya başlamıştı ve mecburen o arada yine jilet değdirmek zorunda kalmıştım. Çok tedirgindim. Ama ikinci haftaya girerken tüyler dökülmeye ve çıkma hızı yavaşlamaya başladı. İkinci kullanımdan önce de haliyle yine jilet kullandım ama mesela bıyık bölgesinde hemen hemen hiçbir kalmamıştı zaten. Dün değil önceki gece kullanmama karşın şu an yüzümde tek bir pürüz yok, malum normalde jilet vursak sakal gibi görünmeye başlar ertesi güne. Merak etme zamanla dökülme yumuşama ve geç çıkma başlıyor. Muhtemelen birkaç kullanımdan sonra hiç jilet bile kullandırtmayacak ya da sadece belli bölgelere gerekecek.
Kadınlar için olan şu Venüs jileti ya da gilette'nin kendinden de kayganlaştırıcı tabakası olan 3 bıçaklılarını kullanmanı tavsiye ederim. iki bıçaklılar ya da diğer ucuz olanlar çok tahriş ediyor. Bir de yüzünü cildi kurutmayan jel sabun gibi bir ürünle jiletlemen sanırım daha uygun. İlk kullanımdan sonra jiletten dolayı ilk on gün diken diken olacak, korkma, dikkatle jilet uygula gerekirse, evdeysen hiç dokunma :KK66: Ve kesinlikle ben çevresi dışındaki yerlere artık kılları kökünden koparma yöntemini uygulama, uyuyan tüyleri yeniden uyandırma.
Tüy renginden zaten hızlı sonuç alıp iki üç haftaya rahatlamaya başlayacağını düşünüyorum, umarım o süre de çabuk çabuk geçer. Ama jileti de lumeayı da kullanırken bene dikkat et olur mu, boşver, çevresindeki 3-5 tüyü normal yöntemle al. İçine sinmiyorsa fırsatın olursa benini bir dermatologa gidip aldırmak istediğini söyle, baksın uygun mu işleme. Lazer kullandığını anlat ve sonrasında da vereceği talimatlara uy olur mu :KK66:
Umarım sen de çok hızlı sonuç alırsın :KK66:

Sonuçlar gayet tatmin edici gibi:) İnşallah çok ama çok daha güzel sonuçlar elde edersiniz:) Sanırım bu işin sırrı gerçekten düzenli kullanmaktan geçiyor..Bir de psikolojik olarak inanmak lazım azalacağına:) Bu psikoloji denen şey cidden etkiliyor çoğu şeyi:)
Haklısın canım :KK66:
Ayrıca önce düşük ayarla denesem de ben en son 5. seviyeye çıktım bir cilt reaksiyonuyla karşılaşmadığımdan yüzümde dahi en 5te uyguladım. Tabi önce 2de üçte denesin herkes, aman dikkat edin herkesin cildi farklı, aynı etkiyi göstermez. ama cilt izin verdiği müddetçe yüksek seviye kullanmak etkiyi kesinlikle artırıyor. Gerçi şarj hızlı bitiyor makine çok ısınıyor ama olsun :KK66: En azından bunun 5. seviyesi bile dışarıdaki lazerlerden güçsüz, evde kullanım cihazı olduğundan, zaten bikini bölgesi dışında bence hiç acımıyor da en yüksek seviye.
Umarım herkes hangi marka olursa olsun cihazından çok memnun kalır, bu kıldı tüydü çok sıkıntılı meseleler, hepimiz kurtulalım rahatlayalım, artık bu meselelere ayırdığımız zamanımızı kendimize ayırabilelim, değil mi :KK68:

Canım bantla kapatmak da yanmaya neden olabilir diye düşünüyorum artık, kimileri kalemle de yanmış malum. Bence en iyisi parmağınla beni kapatıp etrafına atış yapman ve ben çevresinde kalan tüyleri eski yöntemle almaya devam etmen. Çok dikkat et olur mu bene, parmakla kapatmak yerine cihazın başlığını dayadığında benin açıkta olduğunu aynada görerek de atış yapabilirsin
Bir de biliyorsundur ama yine de en iyi ve hızlı sonucu alman için şu jilet meselesini söyleyeyim tekrar, öncesinde jiletle almak gerekiyor tüyleri bildiğin gibi, yüzeyde tüy olmamalı, yoksa hem etki etmiyor hem de tüyler tütsüleniyor, o esnada cildin de yanabilir. Ben başta bu fikre hiç ısınamamıştım, haliyle lumeayı ilk kullandıktan sonra bir iki güne ufak ufak diken diken çıkmaya başlamıştı ve mecburen o arada yine jilet değdirmek zorunda kalmıştım. Çok tedirgindim. Ama ikinci haftaya girerken tüyler dökülmeye ve çıkma hızı yavaşlamaya başladı. İkinci kullanımdan önce de haliyle yine jilet kullandım ama mesela bıyık bölgesinde hemen hemen hiçbir kalmamıştı zaten. Dün değil önceki gece kullanmama karşın şu an yüzümde tek bir pürüz yok, malum normalde jilet vursak sakal gibi görünmeye başlar ertesi güne. Merak etme zamanla dökülme yumuşama ve geç çıkma başlıyor. Muhtemelen birkaç kullanımdan sonra hiç jilet bile kullandırtmayacak ya da sadece belli bölgelere gerekecek.
Kadınlar için olan şu Venüs jileti ya da gilette'nin kendinden de kayganlaştırıcı tabakası olan 3 bıçaklılarını kullanmanı tavsiye ederim. iki bıçaklılar ya da diğer ucuz olanlar çok tahriş ediyor. Bir de yüzünü cildi kurutmayan jel sabun gibi bir ürünle jiletlemen sanırım daha uygun. İlk kullanımdan sonra jiletten dolayı ilk on gün diken diken olacak, korkma, dikkatle jilet uygula gerekirse, evdeysen hiç dokunma :KK66: Ve kesinlikle ben çevresi dışındaki yerlere artık kılları kökünden koparma yöntemini uygulama, uyuyan tüyleri yeniden uyandırma.
Tüy renginden zaten hızlı sonuç alıp iki üç haftaya rahatlamaya başlayacağını düşünüyorum, umarım o süre de çabuk çabuk geçer. Ama jileti de lumeayı da kullanırken bene dikkat et olur mu, boşver, çevresindeki 3-5 tüyü normal yöntemle al. İçine sinmiyorsa fırsatın olursa benini bir dermatologa gidip aldırmak istediğini söyle, baksın uygun mu işleme. Lazer kullandığını anlat ve sonrasında da vereceği talimatlara uy olur mu :KK66:
Umarım sen de çok hızlı sonuç alırsın :KK66:
Çok çok çok teşekkür ederim verdiğin güzel yöntemler ve bilgiler için :) İnanır mısın yüze jilet fikrine hala alışamadım :( Belki bu bir şehir efsanesi belki değil ama ne bileyim yüze jilet uygulamanın hayali bile ürkütüyor maalesef:(:( Çoğu insan lumeayı yüzlerine uygularken tüyleri kısaltmaktan bahsediyorlardı :/:/ Şu yüzümdeki bene ve o bölgeye çok dikkat edeceğim.Hatta ilerleyen zamanlarda bir dermatoloğa gidip aldırmayı düşünüyordum:) Tekrardan çok teşekkür ediyorum ,ellerine sağlık yine beni aydınlattın tecrübelerinle:)

Çok çok çok teşekkür ederim verdiğin güzel yöntemler ve bilgiler için :) İnanır mısın yüze jilet fikrine hala alışamadım :KK43: Belki bu bir şehir efsanesi belki değil ama ne bileyim yüze jilet uygulamanın hayali bile ürkütüyor maalesef:KK43::KK43: Çoğu insan lumeayı yüzlerine uygularken tüyleri kısaltmaktan bahsediyorlardı :/:/ Şu yüzümdeki bene ve o bölgeye çok dikkat edeceğim.Hatta ilerleyen zamanlarda bir dermatoloğa gidip aldırmayı düşünüyordum:) Tekrardan çok teşekkür ediyorum ,ellerine sağlık yine beni aydınlattın tecrübelerinle:)

Estağfurullah canım benim, ne demek, gerçekten teşekkür etmene hiç gerek bile yok :KK66:
Evet yüzde jilet fikri bana da aynı hissettiriyordu :KK57: hala da tuhafıma gidiyor, ancak uyguladıkça ilk birkaç haftanın ardından güzel sonuçlar görmeye başlayınca çok üzerine düşünmemeye başladım. Kadınlar için olan jiletlerden kullanmak da psikolojik olarak biraz rahatlıyor en azından :110:bir de traş olur gibi köpürte köpürte yapmıyorum ben işlemi zaten, hafif bir jelle yumuşakça çıkış yönünde temizliyorum.
Belki şu epilatörlerin kısaltma başlıkları da kullanılabilir tabi ama yüzeyde hiç tüy kalmıyorsa, yoksa yanık oluşabiliyor ya da atış boşa gidiyor. Gerçi o da aynı mantık, sadece jileti otomatik, hareketli ve daha derinde, göz görmüyor ve jiletle yüz arasında bir metal levha kalıyor :KK66:

Ama tüyleri ağdayla alıp da uzamaya yakın lumea uygulamayı önerenler var, onu doğru bulmuyorum, hem tüyler aynı anda çıkmadığından etkisi tam olmuyor, verim alınamıyor kimi atışlar boşa gidiyor, hem sonrasında yine çıktığında kökünden almamak çok önemli malum, çünkü uykuya hemen geçmiyor tüyler ilk bir hafta on gün çekince elde kalmıyor, o haldeyken koparırsan da uykuya geçemiyor, kökler uyanıyor.

Bir de ben şöyle düşünüyorum, ürünün ve tüm bu lazer teknolojilerinin üreticileri ürünleri için en doğru ve verimli yöntemi söylüyorlardır elbette, dışarıda lazer yapıldığında belli bir bölge jilet dışında bir şeyle alınmışsa o bölgeye atış yapmıyorlar bile, bir bildikleri vardır ki tüm cihazların kullanma kılavuzunda tüylerin sadece jilet ile alınması öneriliyor, ilk başta böyle böyle düşünerek yatıştırdım kendimi ve jileti değdirmeye cesaret buldum :KK66:

Merhaba ben lumeayı uygulayalı 7 gün oldu.Şuan bir dökülme gözlemlemedim.Ama kollardaki tüylerin daha yavaş uzadığını farkettim.Dökülme yaklaşık kaçıncı günde başlıyor genel olarak.Birde bıyık bölgesinde kısaltma işlemini nasıl gerçekleştiriyosunuz.Ben ağda ile alıp 3-4 gün köklerin oluşmasını bekleyip atış yaptım ama çok içime sinmedi açıkcası.Yardımcı olursanız çok sevinirim

Arkadaslar lumeanin kitapciginda agda ilede alinip uygulanabilir diyor. Sahsen bn ilk aldigimda agdayla aldigim tuyler tam cikmamisti uzasin diye beklerken kitapcikta agda ile alinabilir yazisini gordukten sonra uygulamayi tercih ettim etkilide oldu. Ama agdayla aldiktan sonra koklerin olusmus olmasi daha etkili sonc olabilir bence

Arkadaslar lumeanin kitapciginda agda ilede alinip uygulanabilir diyor. Sahsen bn ilk aldigimda agdayla aldigim tuyler tam cikmamisti uzasin diye beklerken kitapcikta agda ile alinabilir yazisini gordukten sonra uygulamayi tercih ettim etkilide oldu. Ama agdayla aldiktan sonra koklerin olusmus olmasi daha etkili sonc olabilir bence

A evet şmdi baktım canım, ağdayla alırsanız cildin toparlaması için 24 saat bekleyin en az, yazıyor. uygulamadan önce bir de duş alın diye önermiş :KK66: Bu benim gözümden kaçmış direk jilet diye düşündüğümden demek...
Ama ben daha önce bir kaç klinikle görüştüm lazer için, bu konuyu çok soruşturdum, bu süreçte kökten alırsan tüyler uyanır yeniden daha da kalın ve hızlı çıkar demişlerdi. Dökülecek tüyleri çekmek bile iyi değil, kendiliğinden dökülecek, rahatsız ederse jilete devam edin demişti hepsi. O kadar kesin konuşmuşlardı ki. Hatta bu yüzden güneşe çıkmasalar bile yaz dönemi pek yanaşmaz kimse lazere başlamaya, kışı beklerler ağda yapamayacaklarından falan demişlerdi. Bir arkadaşım da lazere gidiyor şu an ona da aynı şeyleri söylemişler. Bu yüzden yine de sanki jilet daha iyi olur gibi geliyor ama kafam da karıştı. En azından bacaklarımda batık derdi olduğundan ağda kullanmak istemesem de yüzümde düşünebilirim, bakalım :KK66: gerçi 3 gün geçti ikinci kullanım üzerinden daha çıkan tüy yok :KK66:

Son düzenleme:
Merhaba ben lumeayı uygulayalı 7 gün oldu.Şuan bir dökülme gözlemlemedim.Ama kollardaki tüylerin daha yavaş uzadığını farkettim.Dökülme yaklaşık kaçıncı günde başlıyor genel olarak.Birde bıyık bölgesinde kısaltma işlemini nasıl gerçekleştiriyosunuz.Ben ağda ile alıp 3-4 gün köklerin oluşmasını bekleyip atış yaptım ama çok içime sinmedi açıkcası.Yardımcı olursanız çok sevinirim

İşte jilet kullanmak o bakımdan daha iyi geliyor aslında çünkü etkisini gördüm gibi geliyor bana, ben mecbur kalmadıkça jilet diyorum bu yüzden. benim ikinci kullanım üzerinden 3 gün geçti daha tüy çıkmadı yüzümde mesela. jilete rağmen yüzüm konusunda hiç olmadığım kadar rahatladım şimdiden.
Bir de bende tüylerin siyah ve kalın olduğu yerlerde ise bende 5.-6. günde az az dökülme başladı ama ikinci kullanıma kadar sürdü dökülme, 10 günde falan bayağı arttı. Beşinci seviyede uygulamıştım. Bir de ben çok sık duş alırım, arada kese falan da yaptım. Sen yine de onuncu günün geçmesini bir bekle bence.
Dökülmezse de sıkma canını, bazılarında ilk kullanımda dökülme pek olmuyormuş, dert etme derim, ikincide etki gösterir mutlaka ;)

Ben kitapçıkta bayağı bir şey kaçırmışım. ilk 4-5 uygulamayı 2 haftada bir yaparsanız daha iyi olur diyor. ben 2.den sonra ara açılıyor sanıyordum sağdan soldan duyduğumla, iyi ki bakmışım bu vesileyle. Ben de sizi yanılttıysam düzelteyim kızlar. tüylerin büyüme fazları farklılık gösterdiğinden sanırım ilk 4-5 uygulama 2 haftada bir öneriliyormuş, ancak sonrasında 4-8 haftada bir ihtiyaca göre rötüş uygulamalarına geçiliyormuş.

İşte jilet kullanmak o bakımdan daha iyi geliyor aslında çünkü etkisini gördüm gibi geliyor bana, ben mecbur kalmadıkça jilet diyorum bu yüzden. benim ikinci kullanım üzerinden 3 gün geçti daha tüy çıkmadı yüzümde mesela. jilete rağmen yüzüm konusunda hiç olmadığım kadar rahatladım şimdiden.
Bir de bende tüylerin siyah ve kalın olduğu yerlerde ise bende 5.-6. günde az az dökülme başladı ama ikinci kullanıma kadar sürdü dökülme, 10 günde falan bayağı arttı. Beşinci seviyede uygulamıştım. Bir de ben çok sık duş alırım, arada kese falan da yaptım. Sen yine de onuncu günün geçmesini bir bekle bence.
Dökülmezse de sıkma canını, bazılarında ilk kullanımda dökülme pek olmuyormuş, dert etme derim, ikincide etki gösterir mutlaka :KK66:
Cevapladığın için çok teşekkürler öncelikle.Ben favori ve çene bölgemede kullandım yine ağdadan birkaç gün sonra.Ama sürekli sivilcd problemi yaşıyorum ve cidden bıktım artık.Oralara jilet vurma fikri çok ürküttü şuan beni ama yapacak bir şey yok madem bu şekilde en etkili sonucu verecek yapayım bari bende

Merhaba canim. Benim bacaklarimda abartmiyorum belki 100 tane ben vardır irili ufakli. Ben beyaz goz kalemi ile üstünü kapatip kenarlara atış yapıyorum. Yine de beni kapatsam bile üstüne atis yapmıyorum ama çevresine yapıyorum. Yoksa benim bu cihazi bacaklarima kullanmam imkansiz. İnş bir sorun yasamam

Merhaba, siteye yeni üye oldum lumea konusunu konuşmak için :) ben de 2. Seansımı uyguladım. Kullananlar memnun mu son durum ne acaba?

Kızlar lumea uygulamadan önce kollarımı jilet ile alıyorum, bu nedenle tüylerim çıkarken sert sert elime geliyor sakal gibi. Ve 3. uygulamayı yaptım en son.
Sizinki de öyle mi?Bu tüyler ilerleyen dönemlerde çıkarken yumuşar mı yoksa sakal gibi sert çıkmaya devam mı eder?

Ben de bu aleti aldım ve henüz 2 seans yaptım. Benim tam tersi ince tüylerin olduğu bölgelerımde daha iyi bi performans gösterdi. Yani kollarım bıyık bölgesi üst bacak ve göbek şimdiden süper oldu. Bu kadarı bile yeterli bence bu aleti almak için. Çünkü benim en sıkıntı yaşadığım bölgeler bu kısımlardı. Ağda bile yapsam tüyleri ince olduğu için kökten alamıyor ikinci üçüncü gün pürüzsüzlugu bozulmaya başlıyordu. Şimdi tıraşlanmış olmasına rağmen pürüzsuz gibiler.

Koltuk altı ve genıtalde ise %50 gibi bi dökülme var ama alt bacak neredeyse aynı. Uzun süre kullanan arkadaşlara sormak istiyorum alt bacağa kaçıncı seanstan sonra belirgin bi etki göstermeye başlıyor? Bi de bu tüy olmasa bile gozenek gozenek yerleri belli oluyor mu hep, o görüntü bi süre sonra kayboluyor mu? Alt bacaklarımda çok rahatsızlık veriyor bana o görüntü devamlı bacak fondötenı kullanıyorum, bu aleti almamın sebebi biraz da bu. Insallah o anlamda da faydası olur.

Back