Canım bantla kapatmak da yanmaya neden olabilir diye düşünüyorum artık, kimileri kalemle de yanmış malum. Bence en iyisi parmağınla beni kapatıp etrafına atış yapman ve ben çevresinde kalan tüyleri eski yöntemle almaya devam etmen. Çok dikkat et olur mu bene, parmakla kapatmak yerine cihazın başlığını dayadığında benin açıkta olduğunu aynada görerek de atış yapabilirsin
Bir de biliyorsundur ama yine de en iyi ve hızlı sonucu alman için şu jilet meselesini söyleyeyim tekrar, öncesinde jiletle almak gerekiyor tüyleri bildiğin gibi, yüzeyde tüy olmamalı, yoksa hem etki etmiyor hem de tüyler tütsüleniyor, o esnada cildin de yanabilir. Ben başta bu fikre hiç ısınamamıştım, haliyle lumeayı ilk kullandıktan sonra bir iki güne ufak ufak diken diken çıkmaya başlamıştı ve mecburen o arada yine jilet değdirmek zorunda kalmıştım. Çok tedirgindim. Ama ikinci haftaya girerken tüyler dökülmeye ve çıkma hızı yavaşlamaya başladı. İkinci kullanımdan önce de haliyle yine jilet kullandım ama mesela bıyık bölgesinde hemen hemen hiçbir kalmamıştı zaten. Dün değil önceki gece kullanmama karşın şu an yüzümde tek bir pürüz yok, malum normalde jilet vursak sakal gibi görünmeye başlar ertesi güne. Merak etme zamanla dökülme yumuşama ve geç çıkma başlıyor. Muhtemelen birkaç kullanımdan sonra hiç jilet bile kullandırtmayacak ya da sadece belli bölgelere gerekecek.
Kadınlar için olan şu Venüs jileti ya da gilette'nin kendinden de kayganlaştırıcı tabakası olan 3 bıçaklılarını kullanmanı tavsiye ederim. iki bıçaklılar ya da diğer ucuz olanlar çok tahriş ediyor. Bir de yüzünü cildi kurutmayan jel sabun gibi bir ürünle jiletlemen sanırım daha uygun. İlk kullanımdan sonra jiletten dolayı ilk on gün diken diken olacak, korkma, dikkatle jilet uygula gerekirse, evdeysen hiç dokunma
Ve kesinlikle ben çevresi dışındaki yerlere artık kılları kökünden koparma yöntemini uygulama, uyuyan tüyleri yeniden uyandırma.
Tüy renginden zaten hızlı sonuç alıp iki üç haftaya rahatlamaya başlayacağını düşünüyorum, umarım o süre de çabuk çabuk geçer. Ama jileti de lumeayı da kullanırken bene dikkat et olur mu, boşver, çevresindeki 3-5 tüyü normal yöntemle al. İçine sinmiyorsa fırsatın olursa benini bir dermatologa gidip aldırmak istediğini söyle, baksın uygun mu işleme. Lazer kullandığını anlat ve sonrasında da vereceği talimatlara uy olur mu
Umarım sen de çok hızlı sonuç alırsın