Philips LUMEA LAZER

Merhaba kizlar bende lazere gittim. azaldi fakat cok az tuylerim kaldi. Lumea almak icin gittim bana remington sinirsizi atimi anlattilar kararsiz kaldim lumea 250 bin atim bitince kullanilmiyormus

Bence atıma göre karar verme canım. Söylediğimiz gibi uzun yıllar gider o atımlar.
Karar verirken kendi tüy yapını ve cihazın vaadettiklerini değerlendir derim.
Mesela bir bloggerın lazerle azalmış tüylerinde philipsin etkili olduğunu yazdığını okumuştum. İnce tüylerde Philips iddialı, remington da iddialı mı, onu bir araştır mesela. Ama satıcı yorumlarından çok internette bakın derim.
Ben Philips'i almaya ancak bir yılda karar verdim :) Kullananlar çoğalıp sağda solda yorum yapmaya, hatta youtube videoları hazırlamaya başlayınca ve bir şekilde işe yaradığına ikna olunca aldım... Remington'un bu cihazını hiç araştırmadım, bu bakımdan yorum yapamıyorum, KK dışında da kullanıcı yorumlarını bir araştır bence, senin durumunda özellikle lazerle azaltılmış ince tüylerdeki performansını sorgula, değerlendir, yeterli yorum yoksa bekle ya da halihazırda iyi yorumları olan cihazı al derim.

Bende ikisi arasında kalmıştım. Ama lumea kullanici yorumları cok daha fazla ve olumlu oldugu için lumea almaya karar verdim. Bide kablosuz kullanim cazip geldi. Ozellikle koltukalti bolgesinde kablolu kullanim sikinti olabilir diye düşünüyorum. Makinanın altinda iri bir aparat var sanirim. Onunla nasıl alinir bilemedim. Karar sizin tabi

Canim magazada urunu denedim.ten sensoru var. Ten yapisina gore atis yapiyor. Atis seviyesini sen tenine gore yapiyor.
Ben urunu aldim kullanindim bozuldugu zaman bana yeni urun veriyor ama philipsi aldim bozuldu cope attacagim

Remington zaten kişisel bakim markasi oldugunu biliyorum duzlestircisini kullaniyorum ve urun bozulunca yenisini veriyor. O nedenle mantikli geliyor. Ayrica esimle beraber kullanacagim.birde FDA onayida var

Ama mesela ben remingtonun düzleştiricisinden çok da memnun kalmadım, plakalar tam kapanmıyor, çok bastırmam gerekiyordu vs vs... Övüle övüle bitirilmediğinden almıştım, düzleştirmesi başarılıydı ama o plaka olayına cidden gıcık olurdum, bir şey pratik olmadığında soğuyorum ben hemen, bir süre sonra zorlandığımdan da kullanmayı bıraktım Ama kimisi de çok memnun. Kişisel değerlendirmeler değişebiliyor elbette. Bu yüzden tüy yapısı senin gibi olanların yorumlarını araştırır derim. Bir de madem eşin de kullanacak, erkekler memnun mu iki markadan da onları da karşılaştır. Yani senin hem ince hem de kalın tüylerde başarı gösteren cihazı seçmen lazım.
Ben bir de Philipsin ve Silk'n Glide'ın FDA onayı aldığını Remington'un alamadığını okumuştum nette, belki sonradan almıştır ya da benim okuduğum bilgi yanlıştır. O konuyu da bir araştırmanı öneririm

Aynen ben de yorumlarla lumeaya karar verdim

Canim magazada urunu denedim.ten sensoru var. Ten yapisina gore atis yapiyor. Atis seviyesini sen tenine gore yapiyor.
Ben urunu aldim kullanindim bozuldugu zaman bana yeni urun veriyor ama philipsi aldim bozuldu cope attacagim
Philips de garanti süresi içinde elbette bir güzellik yapıyordur, neden çöpe atasın Ama garantisi bitince tüm markalarda tamir masrafları bize ait elbette, garanti süresi bitince hiçbir marka sahiplenmez cihazını. Ama Philips servisiyle daha önce hiç muhattap olmadım, yorum yapamayacağım. Umarım da olmam gerekmez de sorunsuz kullanırım cihazı

Bende cok kararsizim philips 250 bin atimdan sonra kullanilmiyor fakat remingtonun sinirsiz atimi daha mantikli geldi bana

Canim onu da servisten ogrendim ürünü garantisi bittince masrafini yarin firma yarinisin sen karsiliyorsun. Yani diger markalar gibi garantisi bittince ürününu arkasida duruyor bu konularada dikkat etmek gerekiyor. Cunku pahali cihazlar

Dedikleri çok güzelmiş canım, ancak "şikayet var"da markanın servisiyle ilgili çok şikayet var, oraya da bakmanı tavsiye ederim. Garanti kapsamında olduğu halde kimi cihazların aylarca yenilenmediği vs gibi. Ama doğrudan bu ürünüyle ilgili bir şikayet var mı bilmiyorum, özel olarak araştırmadım.
Tabi ki sen içine sinen cihazı al mutlaka, en çok hangisi güven veriyorsa sana onu seç, ama bence yine de markanın temsilcilerinin söylediklerinden ziyade kullanıcı yorumlarını vs araştır. Ben kendi cihazımı seçerken bir tane satış personeline danışmadım mesela, çünkü ben genelde kendim araştırmayı seviyorum.
Yine de cihazın philipsten çok da farklı olduğunu sanmıyorum, daha kötüdür diyemem kesinlikle, aynı teknoloji neticede. aşağı yukarı aynı sonuçları vereceklerdir. Ben kablosuz kullanım gibi pratikliklerini seviyorum lumeanın, ama mesela şarj süresi biraz uzun, ama beni zorlamıyor. Bir de indirimle 1000 tlye aldım güzel bir kampanyayla. Bunlar benim için avantajdı.
Umarım sen de en çok faydalanacağın ürünü seçer güle güle kullanırsın canım

Kızlar bu arada benim ilk seansın üzerinden bugün itibariyle daha 5 gün geçti, buna karşın alt bacaklarda dün itibariyle dökülmeler başladı
Önceleri jiletle de alındığından diken diken çıkıyor diye tereddütteydim, dökülmeyecek gibi görünüyordu, ancak bugün itibariyle alt bacağın yarısı dökülmüş durumda Ama ben yaza yetişmek adına daha hızlı sonuç almak için 5. seviyede kullanmıştım bacaklarımda, sanırım yüksek seviye gerçekten çok daha etkili. Bir de alt bacaklardaki tüylerim benim baya koyu ve güçlü, sanırım bu yüzden de daha çok etki etti. Yine de ince tüylerin olduğu kollarımda bugün az da olsa dökülmeler başladı, bikini bölgesinde de hafif hafif açılmalar var
Kendimi 3-4 aya hazırlamıştım ancak sanırım daha erken sonuç alacağım, umutluyum. 10 gün sonra ikinci kullanımı yapacağım, sanırım dökülme o zamana kadar devam da eder ve umarım sonuçlar çok daha iyi olur O zaman da yorumlarımı yazarım

Tabi canim sikayetim var da philips ile ilgili sikayetler de var. Ayrica urun temsilcilerine guveniyorum cunku onlar bir cok kisi ile ilgileniyor. Ben urun arastiriyorum eksik bilgilerim oluyor onlar bizi dogru yonlendiriyor. Atis bittikten sonra cihazin omru bittiyor.o nedenle istemiyorum ayrica arkadasim kullaniyor cok memnun bir de o beni etkiledi

Ayrica arkadasim ozellikle remington diyor o da kablo kullanim sarj bitti derdi yok bence lazerde remington daha mantikli

Sen zaten kafam karıştı kararsızım dedin diye yorum yapıyorum canım, kendi görüşlerime göre. Sen kararını vermişsin artık, birebir kullanan memnun bir arkadaşın varsa da zaten tamamdır umarım sen de çok memnun kalırsın :)

Son düzenleme:
Ya peki kızlar bu ıpl nin tam olarak mantığı nedir? Yani 2-3 yıl kullanıldı sonra bırakıldı tüyler "aynı şekilde cihazı hiç kullanmamış haliyle" geri mi gelecek ya da tüyler azalacak incelecek "tamamen bitmeyenler" mi geri gelecek?Eğer azalıp incelecekse ve çıkma periyodları bayağı uzayacaksa bence gayet konforlu yani lazere o kadar para dökmeye ve o acıları çekmeye değmezmiş gibime geliyor.Sizler ne dersiniz bu duruma??

Canım bitecek diye bir şey yok aslında. Ama çıkma süresi çok uzayacak bir süre sonra senede birkaç kullanıma düşecek deniyor canım. Mesela biri sadece üç kullanımın ardından 40 gün tüylerinin çıkmadığını söylüyordu. 3 seansın ardından bence kırk gün bile pahabiçilemez, bende ağda bile ancak on gün gidiyor
Ancak mesela cihazı 1-2 yıl kullandıktan sonra artık 3-4 ayda bir kullanman fazla fazla yetiyor. Tüy görmesen bile uyanmasınlar diye birkaç ayda bir uyguluyorsun. Ama diyelim ki bir nedenden bir iki yıl ara vermek zorunda kaldın, işte o zaman eski haline dönebilir. muhtemelen altı ayda seyrek seyrek çıkmaya başlar, sonra sen bir yöntemle o tüyleri kökünden aldıkça uykudaki tüyleri de iyice uyandıracağından gürleşmeye başlar ve sanırım eski haline bir yılda döner. Ama bu eskiye dönüş süreci, cıhazı ne kadar süredir kullandığına göre de değişir, ne kadar uzun süre kullandıysan tüyler o kadar geç uyanır.
Bu aletin güzel yanı bence bir süre sonra birkaç ayda bir (hatta 3-4 ayda bir) kullanmanın yeterli olması ancak yine de bu süre içinde belki birkaç seyrek çıkan tüy dışında hiiiç tüy görmemek, batık olmaması, diğer yöntemlerde olduğu gibi almak için tüylerin uzaması beklememek, kızarıklık vs olmaması falan filan
Dışarıdaki lazerde de çoğunlukla birkaç yıl sonra tüyler geri dönüyor deniyor. Dışarıda da IPL teknolojisi var, kimileri kötü diyor, kimileri kişiye göre seçilmeli uygulanacak lazer, kimine IPL kesin çözüm olurken başkasına yaramaz diyor. Gel gör ki dışarıdaki salonların çoğu genelde kendi yatırımları neyse o teknolojiyi herkese uyguluyorlar. Böyle olunca da birinde çok başarılı olan teknoloji başkasında hüsran oluyor. İyi salonlar da gerçekten çok pahalı olabiliyor. İşte ben bu nedenlerle lumea aldım. Hem iyi salonların iki seans ücretine karşılık geliyor, hem de yıllarca elimin altında olacağından tüylerim geri çıktı param yandı riski yok, mesela bir hormon bozukluğu vs yüzünden yeniden gürleşirse 3 ayda bir değil de her ay kullanırım, hiç dert değil . Hatta ömür boyu böyle ayda bir kullanmam gerekse bile tüy batık kızarıklık vs görmeyeyim bana yeter. Kaldı ki aylarca kullanmadan idare edebileceğiz ileride

Elleriniz ve parmaklarınız dert görmesin sabrınıza hayranım:) Çok teşekkür ederim bu uzun açıklama için.Bugün bir arkadaşımla konuştum kendisi mühendis bunların çalışma tekniğini falan biliyor o Fransa dan almıştı geçen sene ürünü.Arkadaşım aslında bu IPL nin tüyleri tekrardan gür çıkarmayacağını düşünüyor.Düzenli bir şekilde kullanıldığı takdirde tüylerin gerçekten ciddi bir oranda azalacağına inanıyor. Hatta o piyasadan dolayı IPL ye bu kadar yüklenildiğinden bahsetti uzun uzun.Bir de lazerde diyelim ki 6 -8 seans arası güzel bir şekilde randıman aldınız bunun iki katı sürede IPL de verim alıyorsunuz.İnsanların IPL ye yüklenmesinin sebeplerinden biri de bu sanıyorum.Arkadaşım işin tekniğini detayını anlatınca ben de ikna oldum aslında.

Kizlar tuyleri IPL sayesinde tuyleriniz uyutuyor. Bende lumea dusunuyordu. Dusunuyordum fakat 250 bin atimdan sonra cihazi kullanamıyorsun cihazin omru bittiyor. O nedenle remington sinirsiz atimini alamaya karar verdim

Arkadaslar bu aksam lukeayi bi avmde gördüm bilegime denedim hic aci hissetmedim 4 seviyede yok gibi acisiz cokta cnm kiymetli oldugu halde insallah almakta nasip olur da burda paylasirim 1130 du.onun yerine n11 yada gitti gidiyordan alirim 999 tl ye var 2007 modeliydi bnm gordugum.Ben bi yerde 2011 gordum saniyodum ama yok desiler 2007den başka sizce de oyle mi

Suan sadece 2007 var. O da 250 bin atim philips lumea atis bitince kullanamiyorsun cihazin omru bittiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…