• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Philips LUMEA LAZER

kızlar bende lumea 2007/00 modelini sipariş verdim. kampanya varmış. 999 a aldım. 240.000 atışlık. kullanan arkadaşlara bazı sorularım var
soru 1: beyaz tenliyim siyah kıl yapısına sahibim. özel bölge için kaç numara ile atış yapmak lazım? bide alt kısımlarda da kullanılıyor mu?orası koyu renk ya hani.. affınıza sığınarak soruyorum
soru 2: jiletledikten ne kadar süre sonra kullanılıyor bu ürün? şarjı ne kadar gidiyor?
soru 3: lazer yaptırmıştım daha önce. alexendrte. onunla karşılaştırırsak özel bölgede acı durumu nedir?

Arkadaslar bende urunu yeni aldim persembe gunu kullandim iki gun gecti henuz hicbir degisim yok nzamn farkederim? Bu normal mi? Tuyler dokulecekmi yoksa ikinci haftada mi bunu gorurum?

Bende ayın 28 inde yaptım. Aynen hiç bir degısıklık yok. Hatta cıkıyor gıbı duruyor. Insallah dökülür

Evet benimkiler de cikiyor. Ayrica daha once epilasyon merkeznde yaptirmistim azalma olmustu tuyleri kisaltip uyguladim smdi yine sert gorunuyor. Telaslandim acikcasi

Arkadaşlar sakin ve sabırlı olun endişelenmeyin.ben ilk kullandığımda neredeyse on gün hiçbir şey değişmedi iki haftanın sonunda dökülmeler oldu ama tamamen bitmedi ancak şu an kol altı üçüncü seansı yaptım iki hafta olmak üzere birinde hic kıl tüy çıkmadı birinde de ufacık bi alan çıktı sadece yani gayet iyi

Bak buna sevindim. Lazer merkezlerindeki gbi bi sonucla kiyaslama yapmistim hatta cvp vermio sanirim diye dusundum. Tesekkur ediyorum bekleyelim bakalim nasil olaccak

Arkadaşlar sakin ve sabırlı olun endişelenmeyin.ben ilk kullandığımda neredeyse on gün hiçbir şey değişmedi iki haftanın sonunda dökülmeler oldu ama tamamen bitmedi ancak şu an kol altı üçüncü seansı yaptım iki hafta olmak üzere birinde hic kıl tüy çıkmadı birinde de ufacık bi alan çıktı sadece yani gayet iyi
Bu aleti ben de almak istiyorum. Ama kılları çekiyor mu yoksa sadece uzaktan mı tutuluyor kılları çekiyor mı ne yapıyor

Merhaba kızlar. Lumeaya yeni başladım almayı düşünenler için şuana kadar gördüğüm etkilerinden bahsetmek istedim. 4. Seansı birkaç gün önce yaptım. İlk 2 seansda hiçbir fark görmedim fakat 3.ü seansdan sonra gözle görülür sekilde tüyler yok oldu. Koltuk altında %95i gitti. Bacaklarda ise %85 diyebilirim. Bikini bölgesinde düzenli kullanamağıdım için malesef henüz bir etkisi yok. Düzenli kullanıldığı zaman gerçektende oldukca etkili.

Merhaba kızlar. Lumeaya yeni başladım almayı düşünenler için şuana kadar gördüğüm etkilerinden bahsetmek istedim. 4. Seansı birkaç gün önce yaptım. İlk 2 seansda hiçbir fark görmedim fakat 3.ü seansdan sonra gözle görülür sekilde tüyler yok oldu. Koltuk altında %95i gitti. Bacaklarda ise %85 diyebilirim. Bikini bölgesinde düzenli kullanamağıdım için malesef henüz bir etkisi yok. Düzenli kullanıldığı zaman gerçektende oldukca etkili.
Aynen yaa ben de bikini bölgesine düzenli kullanamadm:110: ama ona rağmen memnunum elhamdülillah:KK16:

Bu aleti ben de almak istiyorum. Ama kılları çekiyor mu yoksa sadece uzaktan mı tutuluyor kılları çekiyor mı ne yapıyor
canım tüyleri jiletle alıyorsun sonra aleti derinin üzerine tutuyorsun ( derine değdirmen gerek hatta bastırman) üzerinde bir ışık var o yanınca düğmeye basiyorsun.nasıl anlatılır bilmem ki böyle hafif bi yanma kokusu oluyor ama çok acimiyor . kıl köklerine atım yapmış oluyor. Daha önce lazere gittiysen aynısı. Eğer cesaret edemiyorsan bazı mağazalarda tanıtım amaçlı gösteriyorlar. Begenirsen de alırsın ben o şekilde almıştım

Merhaba kızlar bende lumea ile fakir arasında kaldım bir türlü karar veremedim lazere mi gitsem acaba diye de düşündüm fakat acıdan korkuyorum ne yapsam bilemiyorum acil Bi çözüm bulmam gerek lütfen yardım edin

Fakirin ürünü cok pahali. Philips de cok iyi. Hem kullanıcı yorumları daha fazla. Bence Philips... Bu arada lazere de gıttım ben 10 seans gıttıgım halde bıtmedı malesef. Bu urun en azından elımın altında hep.

Fakirin ürünü cok pahali. Philips de cok iyi. Hem kullanıcı yorumları daha fazla. Bence Philips... Bu arada lazere de gıttım ben 10 seans gıttıgım halde bıtmedı malesef. Bu urun en azından elımın altında hep.
Bende çok uzun süredir kullanıcı yorumlarını takip ediyorum ve Philips lumea daha cazip geliyor sende benim düşündüklerimi söyleyince tam pekişti aklımdaki teşekkür ederim

Merhaba
9 aylık bir bebeğim var emzirmeye devam ediyorum. Bu süreçte Philips lumea'yı kullanmam doğru olur mu sizce? Özellikle koltuk altı için?

Arkadaslar sizce lazere mi gideyim uoksa lumeami alayim bana yardimci olur musunuz cok celiskideyim hangisinde kesin sonuc alirim

Öncelikle ikisinde de kesin sonuç alınmayacagını belirteyim. Lazere 10 seans gıttım. Bir yıl rahat ettım. Sonrası da yine aynen cıktı. O kadar para harcadığımla kaldım yaklaşık 2 bin tl gıttı. Lumea da bı cesıt tuy alma sistemi. Acısız pratik bı sıstem. Amasureklı kullanılacak. Agda gıbı. Ikısını de denemiş biri olarak hem acısız olması hemde elımın altında olması nedeniyle lumea derim

Öncelikle ikisinde de kesin sonuç alınmayacagını belirteyim. Lazere 10 seans gıttım. Bir yıl rahat ettım. Sonrası da yine aynen cıktı. O kadar para harcadığımla kaldım yaklaşık 2 bin tl gıttı. Lumea da bı cesıt tuy alma sistemi. Acısız pratik bı sıstem. Amasureklı kullanılacak. Agda gıbı. Ikısını de denemiş biri olarak hem acısız olması hemde elımın altında olması nedeniyle lumea derim
Sagol cnm memnun musun lumeadan mesela bi agda yapinca bi kac hafta rahat ediyoruz ya lumeada en azindan o rahatligi bulabilirmiyim insan kendini tertemi puruzsuz istiyor

Ben de sonunda cihazımı aldım :KK68: bugün ilk seansımı yaptım da. Birkaç defa şarj etmem gerekse de tahmin ettiğim kadar uğraştırmadı. Yüz, ön kollar ve koltuk altı çok kısa sürdü gerçekten. Asıl uğraştıran bacak. 5'nci seviyede yanma ve batma oluyor ama yine de hiç de abartılı bir acı değil, bacaklarıma 5'nci seviye uyguladım, daha iyi sonuç almak için. İlk başlarda biraz acemilikten zorlansam da hemen alıştım. Sadece kaydırarak kullanmak falan pek mümkün değil, bir de kemikli ve eğimli yerlerde cihazı bir o yana bir bu yana çevirerek iyice bastırmak gerekiyor, bu da oyalıyor. Her şeye karşın, zaten kendi epilasyonumu hep kendim yaptığımdan bu da çok yorucu olmadı. Acısı epilatöre ağdaya göre kat kat kat az ;) Tabi diğer yöntemlerdeki gibi kılla tüyle ya da yapış yapış ağdalarla bantlarla vs uğraşmamak da güzel. Etraf batmıyor, temiz iş, yani bence biraz daha uzun sürmesine karşın diğer yöntemlerden çok daha zahmetsiz ;) Şarj molaları dışında asıl seans o kadar da uzun sürmüyor zaten. Asıl oyalayan şarj. Boş bir günümde bir yandan evdeki işlerle oyalanarak kolayca tamamladım seansımı. Bir de zaten epilatör ve ağdanın yarattığı batıklardan kurtulmak için bence bu zamana da değer. Bakalım umarım nihai sonuçlar da güzel olur ;)
Gelişmeleri yazarım :KK68:

Sagol cnm memnun musun lumeadan mesela bi agda yapinca bi kac hafta rahat ediyoruz ya lumeada en azindan o rahatligi bulabilirmiyim insan kendini tertemi puruzsuz istiyor

Selam, tüm topiği okudun mu? Lumeada dört beş seans sonra hiç kıl tüy görmeyeceksin ya da çok seyrelmiş ve incelmiş olacak, seanslara devam etmen gerekecek ancak ağdada olduğu gibi tüylerin çıkmasını beklemek zorunda olmayacaksın, zamanla da hiç kıl tüy görmemek ya da çok seyrelmiş olması ve batık oluşmaması bence en büyük avantaj. Ancak dediğim gibi ilk birkaç ay tüylerle uğraşıyor insan, bu yüzden ben yaza kalmadan aldım ;) Seanslar arası süre zamanla açılacak olsa da uygulama yapmaya devam etmen gerek, ama tamamen kurtulma söz konusu değil, lazerde de ara verince çoğunlukla dönüyor tüyler zaten. Bunlar benim yorumlardan edindiğim bilgiler, henüz bugün ilk seansımı yaptım. Kendi yorumlarımı zaman içinde yazarım.
Bir de bu aleti kullanırken sadece jilet yapman lazım. Ağda ve tüyleri kökünden alan diğer yöntemler uyuyan kıl köklerini uyandırıyor, bu yüzden jilet dışındaki tüm yöntemler yasak.
Bir de ağdanı kendin yapamıyorsan hep dışarıda yaptırıyorsan evde bunlarla uğraşırken zorlanabilirsin. Ama yok ben kendi işimi kendim halledebiliyorum diyorsan cihazı tavsiye ederim. Mesela ben dışarıya ağdaya gitmem. Lazere de gitmek zor gelecekti. Bu konularda kendi işimi kendim halletmeyi severim, sen de benim gibiysen tavsiye ederim.

Dediğim gibi bence okumadıysan tüm topiği oku, kafanda daha iyi şekillenir ve kolay karar verirsin. Ben öyle yapmıştım ;)

Back