Philips LUMEA LAZER

Meraba cnm güle güle kullan lumeani. Ben disariya gitmem asla kendim yaparim herseyimi hem hijyenik.acisindan hemde utandigim icin..Faydasini görür muyum diye kafama cok takiyorum en iyisi alip kullanmak bekledikce insan sikiliyo herseyden birazda pahali ondan erteliyorum..Sen kaca aldin

Canım ben internette çok güzel bir indirimle aldım, n11.com'daki bir satıcıdan. Orjinal kutusunda faturalı olarak üç günde geldi. 1014 tlye aldım. bugün 999,00 tlye düşmüş. Her gün fiyatı değiştiriyor satıcı, ne kadar sürer indirim tabi ki bilemem. Bir de sitede şuan vade farksız 9 taksit vardı, işime geldi Baktım yorumlar da olumlu bu fiyata fırsatı kaçırmayayım dedim :) Philips Lumea IPL Prestige 2007/00 (250bin atışlı) olanını aldım. İstersen aldığım satıcının linkini özelden atarım.
Sen de benim gibisin ben de inan bir kere bile ağdacıya gitmedim, hep kendi işimi kendim yapmayı sevmişimdir bu konularda :) Ama ne kadar yatkın olursan ol ağdada ortalık bir şekilde batıyor, ortalık batmasa bile ellerine vs bulaşıyor. Yok pudrasıydı yok ağda bandıydı yok yağıydı derken yayılıyorsun da. Bir de acısı, arada morarması cabası. Epilatör desen batık yaratmakta birebir. ortaya kıl tüy saçılıyor, gürültüsünden gece de yapamazsın falan filan... Bir sürü para döktüm o epilatörlerin her çeşidine, ıslağına kurusuna, üflemelisine, soğutmalısına vs vs.... hepsinde batık oldu, ömürleri de hep kısaydı. Hatta ağdada da bende artık batık oluyor, önüne geçemiyorum. Bu nedenle tüylerin uzama süreci çok sıkıntılı benim için. Bu cihaz ise temiz, sessiz (çok cılız bir üfleme ve bip sesi çıkıyor). Ve bir süre sonra hiç tüy görmemek en büyük avantaj. Zamanla elin daha da alışıyor, ilk dakikalar çok acemiyken on dakika sonra işi kıvırıverdim Sen de kendi işini kendin görüyorsan yapabilirsin bence.
Sadece tüyler tamamen yok olmuyor, bir süre sonra çok geç ve cılız çıkmaya başlıyormuş. Ama çıkmasa da tüy görmesen de kullanmaya devam ediyorsun. sanırım dört beş aya tüy görmez hale geliyorsun. Şahsen ben ömür boyu kullanmaya, hatta beş yılda bir cihazı yenilemeye bile razıyım Bir de diğer markaların sürekli kartuş masrafı var, bunda yok.
Ancak cildin çok hassas ise farklı sonuç alabilirsin, nadiren böyle yorumlar çıkıyor. Ama benim alerjik bir cildim vardır, bir sorun yaşamadım, kızarıklık bile olmadı. en yüksek seviyede koltuk altıma bile uyguladım (normalde koltuk altına düşük seviye önerilir).
Ben aklıma yatınca aldım, sen de şüphen kalmayana kadar araştır topiği oku derim, youtube da kullanıcı yorum videoları da var, bir bak istersen canım :)

Ben ucuncu seansımı dun yaptım. Bende hıc dokulme olmadı. Sadece bellı bölgelerde kelleşme oldu. Bir kısmında tuy cıkıo bır kısım ıse bomboş. Muhtemelen dıger seanslarda da o tuyler gıtcek. En ıyı sonucu koltukaltında aldım. Yuzde 70 ı gıttı.

Cok sevindim kizlar en azindan ise yariyo yani bnde agdadan epilasyondan biktim dunya kadar para verdim simdiye kadar zaman almasi ortaligin batmasi kizarmasi acisi hepsi biktirdi yazda geliyo insan rahat olmak istiyo siz kullananlar bize arada yazin akil verin nsl sonuc aliyosunuz kac gunde bir kullaniyosunuz cok sagolun ilgilendiginiz icin

Bakayim cnm cok sagol bilgilendirdigin icin ozelden at bana bnde bakayim dedigin siteyi seviyorum alisveris yapiyorum arada.Bide ben bi avm de 2011 modelini gordum kac atışı var bilmiyorum ama cok guzeldi kutusindaki bilgiler fiyatida oldukca bahaliydi 1390 di diye hatirliyorum ama 2007 fln hic farketmez alayim yeter.Aklima takilan almadan once cilt dokt. gitmeli mi kanser vs yapiyo diye cok kafam karisiyo sizinde akliniza geldi mi boyle seyler almak da cok istiyorum bide hamile olanlara yada hamilelik dusunenlere zarari var midir cocukdan once mi sonra mi kullanmak lazim acaba

Benlerin, siğillerin ve doğum lekelerinin üzerine atış yapmaman lazım. hatta bazıları beyaz küçük bantlarla kapatıyor benlerin üzerini ve etrafına da çok yaklaşmıyorlar. Dışarıda lazer yaptırınca da benlere dikkat edilmeli zaten. Benlerin düz ya da et beni olması fark etmez, üzerine atış yapmamak önemli. Solaryum sonrası güneş yanığı sonrası da uygulanamıyor. Bir de çok siyah tenlilerde çok koyu esmerlerde uygulanamıyor. Tüyler sarıdan beyaza kadar açıksa onlarda da işe yaramıyor. Bir de bikini bölgesine uygulanabilse de anüse ve vajina dudaklarının iç kısmına yani mukus tabakaya uygulanmamalı kesinlikle. bir de yüzde dudak etrafında dikkat edilmeli, dudağa atış yapmamalı. Tabi göz çevresi, alın ve kaşlara da atış yapılmamalı. bunun dışında bir zararı yok diye biliyorum. Bildiğim uyarılar bunlar canım
Modellere gelince, ben philips müşteri hizmetlerine bizzat yazıp sordum, modellerin atış sayısı ve görsel farklılıklar dışında bir farklılığı yoktur diye cevap yazdılar. Çoğu model yüz bin atışken bu 2007/00 250 bin atış, ama ne olursa olsun hepsi için 300 küsür seans kullanım ömrü biçiyorlar. Philipsin sitesinden de modellere bak istersen, özellikleri ayrıntılı yazıyor.
Neticede senin çok benli bir yapın varsa zaten o benleri belli aralıklarla dermatologa göstermek gerekir, hem muayene hem danışma amaçlı gidebilirsin istersen almadan. Ayrıca site bir de alışveriş sonrası kupon yükledi, baya karlı oldu alışveriş benim için, bazı kartlara da puan kampanyası varmış Linki atıyorum birazdan
Bu arada kaydırarak kullanmayı da çözdüm. baya hız kazandım. Ama malesef beşinci seviyede şarjı çok çabuk bitiyor ve yeniden dolması 90 dakikayı buluyor. Ürünün tek dezevantajı bu zaten bence...

iyi günler diliyorum öncelikle hayırlı olsun güle güle kullanın:):) Ben de kısa süre içinde almayı düşünüyorum merak ettiğim yüz bölgesinde de etki ediyor mu iyi şekilde.Lazere gitmeyi düşünüyordum lakin çok kararsız kalmış durumdayım.iğnelinin acısına dayanamamaktan korkuyorum Bir de bunların üzerine hormon bozukluğum da var maalesef Philips in kendi sitesindeki yorumları okudum.Hormon bozukluğu yaşayan bir hanımefendi çok beğenmişti ürünü.İnanın sırf bu yüzden bile alabilirim:) Siz tavsiye eder misiniz bu ürünü

Çok teşekkür ederim.
Ben daha bir defa kullandığımdan henüz sonuçları bilemiyorum. Ancak yorumlardan araştırdıklarımdan edindiğim bilgileri özetleyeyim. Yüzdeki tüyler de koyu renkliyse daha etkili oluyor diyorlar aslında. Çok açık sarı ya da beyaz tüylerde zaten işe yaramıyor. Yani genel yorumlar yüz için de olumlu. Ben de bir alerjik reaksiyon olmasın diye en düşük seviyede yüze uyguladım, bu yüzden etkisi hemen görülmeyebilir ama uygulama esnasında hafif yanma ve batma olduğundan işe yarayacağını umuyorum. Philips müşteri hizmetlerine mail yazdığımda da erkeklerde yüzde kullanılamayacağını çünkü etki etmeyeceğini ancak kadınlarda yüzde etkili olduğunu söylediler. Yani erkek sakalı bıyığı kadar değilse, yoğun da olsa, ince de olsa işe yarıyormuş. Ancak alında, kaş ve göz çevresinde kesinlikle kullanılmamalı, göz için çok riskli olduğundan. Sadece favori bölgesi denilen kısımda, dudak üstü bıyık bölgesinde çenede vs kullanılıyormuş, yani burnun altı olan yüz bölgesinde.
Bir de ben bu IPL teknolojisinin hormon sorunları gibi nedenlerle koyu renkli ve güçlü tüyleri olanlarda daha etkili olduğunu, sir ağda, iğneli epilasyon veya başka yöntemlerle tüyleri cılızlaştırmış ya da zaten cılız tüylere sahip olanlarda çok da etkili olmadığını duydum. Bende de bacaklar bu bakımdan sorunlu, batığa da meyilli, bu yüzden umutluyum.
Bu arada Philips müşteri hizmetlerine mail yazınca 3-5 günde de olsa yanıtlıyorlar. Aklında kalan sorular varsa onlara da yazabilirsin, bana da sorabilirsin tabi, bilgim varsa yazarım.
İki hafta sonra ikinci seansımı yapacağım. O esnada dökülme azalma vs var mı yazarım yine.
Umarım yardımcı olabilmişimdir

Kızlar bu arada bu ürünün erkekler için olan bir modeli daha var, siyah renkli, TT3003/11 kodlu. Ancak 2007/00'ın en az 250 bin atımı varken TT3003/11'ün en az 100bin atımı var. İnternette bir kaç yerde bu siyah modeli 700 -800 liraya görünce Philips'e maille sordum farkları neler kadınlar kullanabilir mi, diye. Çünkü diğer aletleri erkekler de kullanıyor ve Philips aynı özellikli ürünleri görsel farklılıklarla ve atım sayıları farklılıklarıyla tekrar sunuyor genelde. Doğru düşünmüşüm, gelen yanıtta ürünün atım sayısı dışında diğerlerinden bir farkı olmadığını yazmışlar. Maili aynen ekliyorum:

"Tüketici Danışma Merkezimize göndermiş olduğunuz e-mail için teşekkür ederiz.
Belirtmiş olduğunuz konu ile ilgili olarak, TT3003/11 kodlu ürünümüzün tasarımı erkek tüketicilerimize yönelik olarak üretilmiştir. Bayan tüketicilerimizin kullanmasında bir sakınca bulunmamaktadır. Ürün kalite, teknik özellik, kullanım ve etki bakımdan aynı özelliklere sahiptir. Diğer ürünler arasında yer alan tek fark atış sayıları ve rengidir.
Her türlü soru ve sorunlarınız da size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.
Saygılarımızla,
Türk Philips Ticaret A.Ş.
Tüketici Danışma Merkezi"

Bunun üzerine ben de İngilizce sitesinde boynun üstünde kullanım için uygun olmadığını yazdığını, kadınlarda yüzde kullanımında sakınca olup olmadığını yazdım. Onlar da erkeklerde uygun olmadığını ancak kadınlar için uygun olduğunu yazmış. O maili de ekliyorum:

"Tüketici Danışma Merkezimize göndermiş olduğunuz e-mail için teşekkür ederiz.
Belirtmiş olduğunuz konu ile ilgili olarak, Lumea epilasyon ürünümüz bayan tüketicilerimizde bıyık bölgesinde etkisini göstermektedir. Ancak erkek tüketicilerimizde tüyler daha sert olduğundan dolayı etkisini göstermemektedir.
Her türlü soru ve sorunlarınız da size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.
Saygılarımızla,

Türk Philips Ticaret A.Ş.
Tüketici Danışma Merkezi"

Ancak unutmayın kızlar, diğer özellikler aynı olsa da atım sayıları farklı.

SC2003 ürünü 100.000 atışlı,
SC2006 ürünü 140.000 atışlı
SC2007 ürünü 250.000 atışlı
TT3003/11 ürünü ise 100.000 atışlı.

Ancak bu 100bin atım için de minimum 370 seans demişler. Seans dedikleri sanırım iki şarj arasındaki atımlar.

Ben sabırsızlık yapıp cevabı beklemeden 2007/00'ı aldım ancak bazı yerlerde bu ürün için gerçekten neredeyse yarı fiyatına çok güzel indirimler gördüğümden ilgilenenler olur diye buraya da yazmak istedim

O kadar güzel anlatmışsınız ki sabrınız ve emeğiniz için gerçekten çok ama çok teşekkür ederim :):) Yazdıklarınızın hepsini okudum.Sanırım ben de lumea çok işe yarar çünkü buğday tenliyim ve tüylerim koyu renk ve güçlüler. Tekrardan hayırlı olsun inşallah çok güzel sonuçlar alırsınız iyi günler diliyorum:):)

Çok teşekkür ederim canım. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. Umarım sen de alırsan çok memnun kalırsın

Aynen ben de buğday tenliyim ve bacaklarımdaki ve bikini bölgesindeki tüyler koyu renk ve kalın ne yazık ki Ağda sonrası bir hafta on gün pürüzsüz gezerim, sonra ufak batıklar başlar, bir haftada epey kızarık ve sorunlu bir hale gelir. Bir de bir kaç defa batık dışında tüy kökü iltihabı da oldu ıslak kullanım epilatörden. İlk bir yıl sorun yoktu, sonra ne kadar dezenfekte edersem edeyim tüy köklerinde iltihap oluşturmasının önüne geçemedim, su faktörü mikropların üremesine çok katkı sağlıyor tabi. Bacaklarımda madeni para büyüklüğünde kırmızı, şiş ve gerçekten çok ağrılı bölgeler oluştu. Bunlar bir çıktı mı haftalarca geçmiyordu ve baya baya halsizlik de yapıyordu. Sonunda epilatöre veda ettim. Ve bu lumeayı araştırmaya koyuldum. Anlatılanlar, yorumlar tüm sorunlarımıza çözüm olduğunu söylüyor. Tabi evde kendi işini görmek isteyenlere. Olumsuzlukları da var tabi, şarj gibi. Bir de kullanımı bırakmamak gerekmesi. Ama benim açımdan gerçekten hiç sorun değil bunlar. Zaten bir süre sonra açılacak seans araları. Bizim gibilerin yaşadığı sıkıntıların yanında bu bence küçük bir bedel. İstediğimiz sonuçları alalım da

Buarada dünden beri biraz kaşıntım var benim de.. Sanırım bu jilet kullanmak zorunda olmanın getirdiği bir sorun. Normal lazerde de olurmuş. Söylenene göre ilk birkaç seansın ardından, tüyler incelip seyreldikçe geçermiş kaşıntı. Umarım çabuk geçer

Canım sorunun son kısmını atlamışım,hamilelikte kullanılmıyor hatta emzirirken de kullanılmıyor diye biliyorum. Bebek düşünüyorsan yakın zamanda, bu durumda emzirme sonrasına ertelemen gerekebilir cihazı almayı. Yakın zamanda düşünmüyorsan gebeliğe kadar kullanır ve seyreltirsin, hamile kalmaya karar verince bırakır ve emzirme dönemini bitirdikten sonra yeniden başlayabilirsin bence.

Kızlar ben Bi türlü başlayamıyorum tüm hazırlıkları yaptım ama acıdan çok korkuyorum Bi türlü yapamadım

Kızlar ben Bi türlü başlayamıyorum tüm hazırlıkları yaptım ama acıdan çok korkuyorum Bi türlü yapamadım

Korkmana hiç gerek yok inan. Birinci seviyede bir dene derim boşuna korktuğunu anlayacaksın, 1'de hiiiiç acı olmuyor yüzde bile. Bacakta düşük seviyede başlarsın, ondan sonra seviyesini arttırarak denersin. Ben bacaklara 5. seviyede yapmama rağmen acıdı diyemem, sadece sıcaklık ve hafif batma hissi oldu Ancak bikini bölgesinde 5. seviye acıyacaktır, düşük seviyede yapmak gerekir, ben 3e tahammül edebildim mesela, ancak sen hassassan 1'nci seviyede uygularsın.
Sadece en yüksek seviyede zamanla makine çok ısınıyor, öyle olursa ve çok sıcak hissedersen, bir iki dakika ara verirsin yeter :)

Kizlar ben remingtonun sinirsiz atimini gordum bana onu onerdiler philips 250 bin bitince kullananmiyormussun kararsiz kaldim

250bin atim yaklasik 15-18 yil gidiyor. Bence yeterli bir sure

Merhaba kizlar bende lazere gittim. azaldi fakat cok az tuylerim kaldi. Lumea almak icin gittim bana remington sinirsizi atimi anlattilar kararsiz kaldim lumea 250 bin atim bitince kullanilmiyormus

Kizlar ben remingtonun sinirsiz atimini gordum bana onu onerdiler philips 250 bin bitince kullananmiyormussun kararsiz kaldim

Yedek kartuş gerektirmedikçe atım sayısı bence çok farketmez, sınırsız atım ile 250 bin atım arasında pek fark yoktur diye tahmin ediyorum.
Philips atım sayısı değişik olan modellerinin hepsine en az 370 seans diyor diye biliyorum. Bir süre sonra seans araları çok açılacağından herhalde en az on yılı bulur atımların bitmesi. Diğer yandan bir cihaz masraf çıkarmadan ömür boyu çalışır mı, işte onu da bilemem. Zaten beş on yılda tekleyebilir, sorun çıkarabilir gibi geliyor, o sürede yeni modeller, daha hızlı atımların mümkün olduğu daha pratik cihazlar da çıkacaktır. Yani zaten bir beş on yıl sonra insan bir nedenden cihazı yenilemek isteyebilir.
Bu yüzden bence alırken 250 bin atım ve sınırsız atım arasında seçim yapmaya çalışmaktansa uzun yıllar sorun çıkarmadan ve en etkili şekilde kullanılabilecek cihaz hangisidir, onu araştırmak lazım. Philipsin bu modelleri çok uzun süredir piyasada, Remington'un sınırsız atım cihazları ne kadardır piyasada, sağlamlar mı, genel kullanıcı yorumları nasıl, bunları iyice araştırmak ve iki marka arasında öyle karar vermek lazım bence

Remington zaten kişisel bakim markasi oldugunu biliyorum duzlestircisini kullaniyorum ve urun bozulunca yenisini veriyor. O nedenle mantikli geliyor. Ayrica esimle beraber kullanacagim.birde FDA onayida var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…