Bu aleti ben de almak istiyorum. Ama kılları çekiyor mu yoksa sadece uzaktan mı tutuluyor kılları çekiyor mı ne yapıyorArkadaşlar sakin ve sabırlı olun endişelenmeyin.ben ilk kullandığımda neredeyse on gün hiçbir şey değişmedi iki haftanın sonunda dökülmeler oldu ama tamamen bitmedi ancak şu an kol altı üçüncü seansı yaptım iki hafta olmak üzere birinde hic kıl tüy çıkmadı birinde de ufacık bi alan çıktı sadece yani gayet iyi
Aynen yaa ben de bikini bölgesine düzenli kullanamadmMerhaba kızlar. Lumeaya yeni başladım almayı düşünenler için şuana kadar gördüğüm etkilerinden bahsetmek istedim. 4. Seansı birkaç gün önce yaptım. İlk 2 seansda hiçbir fark görmedim fakat 3.ü seansdan sonra gözle görülür sekilde tüyler yok oldu. Koltuk altında %95i gitti. Bacaklarda ise %85 diyebilirim. Bikini bölgesinde düzenli kullanamağıdım için malesef henüz bir etkisi yok. Düzenli kullanıldığı zaman gerçektende oldukca etkili.
canım tüyleri jiletle alıyorsun sonra aleti derinin üzerine tutuyorsun ( derine değdirmen gerek hatta bastırman) üzerinde bir ışık var o yanınca düğmeye basiyorsun.nasıl anlatılır bilmem ki böyle hafif bi yanma kokusu oluyor ama çok acimiyor . kıl köklerine atım yapmış oluyor. Daha önce lazere gittiysen aynısı. Eğer cesaret edemiyorsan bazı mağazalarda tanıtım amaçlı gösteriyorlar. Begenirsen de alırsın ben o şekilde almıştımBu aleti ben de almak istiyorum. Ama kılları çekiyor mu yoksa sadece uzaktan mı tutuluyor kılları çekiyor mı ne yapıyor
Bende çok uzun süredir kullanıcı yorumlarını takip ediyorum ve Philips lumea daha cazip geliyor sende benim düşündüklerimi söyleyince tam pekişti aklımdaki teşekkür ederimFakirin ürünü cok pahali. Philips de cok iyi. Hem kullanıcı yorumları daha fazla. Bence Philips... Bu arada lazere de gıttım ben 10 seans gıttıgım halde bıtmedı malesef. Bu urun en azından elımın altında hep.
Sagol cnm memnun musun lumeadan mesela bi agda yapinca bi kac hafta rahat ediyoruz ya lumeada en azindan o rahatligi bulabilirmiyim insan kendini tertemi puruzsuz istiyorÖncelikle ikisinde de kesin sonuç alınmayacagını belirteyim. Lazere 10 seans gıttım. Bir yıl rahat ettım. Sonrası da yine aynen cıktı. O kadar para harcadığımla kaldım yaklaşık 2 bin tl gıttı. Lumea da bı cesıt tuy alma sistemi. Acısız pratik bı sıstem. Amasureklı kullanılacak. Agda gıbı. Ikısını de denemiş biri olarak hem acısız olması hemde elımın altında olması nedeniyle lumea derim
Sagol cnm memnun musun lumeadan mesela bi agda yapinca bi kac hafta rahat ediyoruz ya lumeada en azindan o rahatligi bulabilirmiyim insan kendini tertemi puruzsuz istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?