• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Philips LUMEA LAZER

Kizlar daha once cenem icin bi poliklinikte diod yaptirdim 12 seans gittim 70 tl her seans basina tuy seklinde yine kaliyo en son cikan lazer bile olsa lumeayi burdaki yorumlari okuyarak aldim ilk seansta koltuk altinda ve bacaklarda baya bi dokulme oldu genitalde cok olmadi umutluyummm bu alet ise yaricak ilerleyen zamanlarda tekrar yazicam eger gercekten etki ederse mukemmel bi alet cok basit kullanimi var sadece genital biraz aciyo ama biraz:) kesinlikle tavsiye ediyorummmmm
canım nasıl hala memnun musun lumea dan

Kızlar kullananlar yardımcı olabilir mi genitalde büyük dudak denen kısma da uygulayabiliyor muyuz? Ona göre alıcam :S

Kızlar kullananlar yardımcı olabilir mi genitalde büyük dudak denen kısma da uygulayabiliyor muyuz? Ona göre alıcam :S

ben genitalde iç kısıma gelmemesine dikkat ederek her yere uyguladım. Bu gün ikinci senasımı yaptım. Gerçekten işe yarıyor. İlk uygulamada %30 fark oluştu diyebilirim. Özellikle bacaklarımda, kollarımda ve genitalde ciddi fark oldu. Genitale jilet yapıp uygulamama rağmen jiletten 2 gün sonra sert sert gelen ve sivilce yapan tüyler bir haftada azalmış bir şekilde uzadı. Koltuk altında çok bir fark göremedim sadece.

ben genitalde iç kısıma gelmemesine dikkat ederek her yere uyguladım. Bu gün ikinci senasımı yaptım. Gerçekten işe yarıyor. İlk uygulamada %30 fark oluştu diyebilirim. Özellikle bacaklarımda, kollarımda ve genitalde ciddi fark oldu. Genitale jilet yapıp uygulamama rağmen jiletten 2 gün sonra sert sert gelen ve sivilce yapan tüyler bir haftada azalmış bir şekilde uzadı. Koltuk altında çok bir fark göremedim sadece.
genital iç kısmına yapılması yasakmı..? lazer merkezlerinde yapıyorlar ama

İç kısmı denen zaten dudakların üstünde oluyor başka nerde varki :/

Bir de şunu soracağım diyelim bu modern ağda biçimi deniyor ya ağda da uzun süreli kullanımda azalma oluyor günün birinde biz bunu bırakıp ağdaya geçsek çoğalır mı..benim amacım tamamen bitirmesi değil azalsın geri kalanları bi şekilde alırım

Bir de şunu soracağım diyelim bu modern ağda biçimi deniyor ya ağda da uzun süreli kullanımda azalma oluyor günün birinde biz bunu bırakıp ağdaya geçsek çoğalır mı..benim amacım tamamen bitirmesi değil azalsın geri kalanları bi şekilde alırım

Bırakınca eski haline döner mi bilmiyorum henüz 2. seansımı yeni yaptım. Fakat belirttiğim gibi ilk seansta bile tüylerde gözle görülür bir azalma ve uzamasında yavaşlama gördüm ben.

Merhaba bettybeurre adı youtube kanalımda Lumea yı anlattım. Reklam değil tamamen kendi deneyimim izleyebilirsiz ve soru sorabilirsiniz bana

ben philips lumea nın daha ucuz olan epilatör gibi elektirkle kullanılan çeşidini aldım lakin bunun atış başlığı daha küçük sanki büyük bölgelerde uzun sürüyor yapması. bide adaptörü çok dandik çin malı bişey bende philipsin epilatörü vardı onun adaptörü uyuyor ve daha kaliteli markası philips onu kullansam olur mu?
başka adaptör sorunu yaşayan var mı?

çok kararsızım remington'un ampulu değişen lazer'i mi? yoksa 140 bin atış yapıp sonra çöp olacak philips lumea mı ?

kizlar benim bir sorum var, koltuk altı yüksek ısıda kararma yapıyor. Peki Lumea ile kıl kökleri yakılınca kararmıyormu?
Agdayi mesela cok sıcak yaparsan, koltuk altı kararıyor..

kizlar benim bir sorum var, koltuk altı yüksek ısıda kararma yapıyor. Peki Lumea ile kıl kökleri yakılınca kararmıyormu?
Agdayi mesela cok sıcak yaparsan, koltuk altı kararıyor..
kararmıyor canım bildiğim kadarıyla koltuk altı kararma sorunu olan bir arkadaşım kullanıyor onun ki kararmadı yani kanalımda bi çok şeyi anlattım istersen izleyebilirsin

Son düzenleyen: Moderatör:
Izledim canım çok güzel olmuş, takipdeyim :)

Son düzenleyen: Moderatör:
8 hafta boyunca 14 gün ara ile kullandım. şimdi çıktıkça mı kullanıcam yine 14 günde bir mi?
bir de atış yapılan başlıkta lekeler oluşuyor herkeste var mı yoksa ben mi yanlış kullanıyorum bilemedim.

bitirmiyor maalesef. zaten öyle de bir iddiası yok. fakat 4. seanstan sonra azaldığını sandığınız tüyler tekrar dönüyor. 8 hafta aralıklarla kullanıp fayda görmek imkansız gibi. en fazla 3 hafta ara verebiliyorum. ağda ve epilatör kullanamayan biri olarak buna da razıyım.

Back