Philips LUMEA LAZER

Uzun zamandir bende Lumeayi almak istiyorum, ama bende agda ve epilatör kullanamadigim icin almakdan tereddüt ediyorum. Kullanamadigimin sebebi cok kanatiyor ve ardindan yaralar ve lekeler olusuyor.
Lumeada yakiyor, acitiyor gibi yorumlar duydum ve okudum. Siz niye agda ve epilasyon kullanamiyorsunuz? Ayni sebeplerdense bende almaya cesaret ederim.

aynen. batık ve leke yaptığı için kullanamıyorum ağda ve epilatör. lumea 5. seviyede acı oluyor ama dayanılmayacak bir acı değil.

Merhaba,
Bende kullanıyorum. Hatta 3 kez kullandım ( 15'er gün aralıklarla)
Batık olan bölgelerimde batığı baya azalttı. Tamamen geçirebilir diye düşünüyorum.
Acı hissi bazen olabiliyor. Yumuşak dokuda hissedildiğini düşünüyorum. İç bacak gibi. Kolumda falan öyle acı hissetmiyorum. Ayrıca seviyesini düşürdükçe acı hissetmiyorsunuz.
Şuana kadar ki deneyimime dayanarak, ben ümitli ve memnunum.

Bende bu hafta 2 denememi yapacam bakalım ilk kullanımda pek fark göremedim ama ben ayarı düşük kullandım biraz

Kızlar bu cihazı ben de almaya ikna oluyor gibiyim. Bitirmesi gibi bi beklentim kesinlikle yok. Hangi yöntemi kullanırsam kullanayım batık oluşuyor, ona iyi gelsin yeter. Bir de sürekli kullanımda tüyleri hep uykuda bırakmak cazip geliyor. Bir süre kullanımın ardından epilasyon arası zamanı esnetir de bana biraz ara verme imkanı tanırsa da daha ne isterim. Sonuçta diğer yöntemlerde tüylerin çıkmasını bekliyoruz, bu ürünün en büyük avatajı sanırım bu, bir süre sonra hiç tüy görmemek. Yani zaman ayırmaya üşenmem, ne de olsa diğer yöntemler de zaman alıyor.
Neyse, ama kafamı kurcalayan bir şey var. Philipsin sitesinde bu büyük olanlardan üç cihaz var birbirine çok benzeyen, birinin sanırım üretimi durmuş fiyatı yok, diğer ikisinin de bir tek ışık atım sayıları farklı ama minimum seans sayıları aynı. Işık atımı yüksek olanı mı almalıyız? Netten almayı düşünüyorum, güzel indirimler oluyor ama diğer sitelerde neyin ne olduğu da belli değil. Şu üç cihazın arasında ciddi bir fark var mı bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim. Philips tüketici danışmaya yazdım ama cevap alamadım.

Lumea Precision Plus IPL tüy alma sistemi SC2003/11 - bunun fiyatı yok sitede, sanırım üretilmiyor - ama youtube da bu plus için olumlu kullanıcı değerlendirmeleri vardı.

Lumea Prestige IPL - tüy alma sistemi SC2006/11. - En az 140.000 ışık atışı - sitesindeki fiyat - 1.499 tl

Lumea Prestige IPL - Tüylerin uzamasını engelleme SC2007/00 - 250.000'den fazla ışık atımı - sitesinde yine 1.499 tl

Bu durumda 3'ncü cihazın tek farkı ışık atımının fazla olması, bir de buna tüy alma değil uzamasını engelleme demesi mantiken olumlu geliyor bana, değerlendirmem doğru mu, kullananlar yardımcı olursa çok sevinirim.
En azından yanındaki kodlar üretim yılı mı bilen varsa bilgilendirebilir mi?

Şimdiden teşekkürler

Philips tüketici danışma soruma cevap yazmış kızlar. Buradan bir cevap gelmedi ama benim gibi kafası karışanlara belki yardımcı olur diye aşağıda paylaşıyorum cevabı. Özetle cihazlar arasında atış sayısı dışında bir fark yokmuş, bu durumda sanırım atış sayısı en yüksek olanı almak daha mantıklı.

"Tüketici Danışma Merkezimize göndermiş olduğunuz e-mail için teşekkür ederiz.
Belirtmiş olduğunuz konu ile ilgili olarak, Lumea epilasyon ürünlerimizde kalite ve etki açısından hiç bir fark mevcut değildir.Bakmış olduğunuz 3 ürünümüz de IPL teknolojisi yani tüy uyutma sistemi olarak yer almaktadır. Ürünler arasında yanlızca atış sayısı farkı bulunmaktadır. Ürün modellerinde yer alan /'dan sonraki rakamlar ürünlerim üretim yılları ile ilgilidir. SC2003 ürünümüz 100.000 atışlı, SC2006 ürünümüz 140.000 atışlı ve SC2007 ürünümüz 250.000 atışlı olarak yer almaktadır.
Her türlü soru ve sorunlarınız da size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.

Saygılarımızla,
Türk Philips Ticaret A.Ş.
Tüketici Danışma Merkezi
0 850 222 7445"

Ikinci kullanımı Yaptım ve bacaklar da özellikle bayagı fark var ve beşinci ayarda da yapmadım .

Merhaba kizlar bende yaklasik olarak 3 aydir duzeli bir sekilde kullaniyorum tamam tuyler bayagi azaldi ama dipleri siyah siyah gozukuyo ve bu rahatsiz ediyo sizce zamanla bunlar dokulurmu ve diyer korkumda bu uyutma sistemiyle calisiyor atislar bittikten sonra jilet kullandigimiz icin tuyler daha cok ve daha sert gelmezmi lutfen beni rahatlatin

Benimde öyleydi siyah siyah batık ti ama şuan baya azaldı bir sene oldu ben baslayali

Ben cok buyuk umutla almistim reklamlarda 2 ayda puruzsuzluk diyince hemen aldim 6 seans oldu istedigim sonucu alamadim kullanmaya devam ediyimmi sizce
Canım zaten iki ayda bitmesi mucize olur du ne diyorum bir sene oldu tam başlayalı siyah noktalar hemen hemen kalmadı tüyler azaldı benim hiç umudum yoktu ciddi takıntı olmuştu bende tabiki devam etmelisiniz

Canım zaten iki ayda bitmesi mucize olur du ne diyorum bir sene oldu tam başlayalı siyah noktalar hemen hemen kalmadı tüyler azaldı benim hiç umudum yoktu ciddi takıntı olmuştu bende tabiki devam etmelisiniz
Cok tesekkur ederim bosuna para verdim diye uzulmeye baslamistim rahatladim musteri hizmetlerini bile aradim kemkum ettiler tekrar tesekkur ederim

Rica ederim çok düzenli kullanmakta fayda var iyi geceler

Merhaba kızlar. Bende lumeayı kullanmaya başladım ama bir sorum olacak. Seans aralarında tüyleri almanın (traş bıçağı ile) sakıncası var mı. Yani sadece seansdan seansamı tüyler alınmalı.

Merhaba kızlar. Bende lumeayı kullanmaya başladım ama bir sorum olacak. Seans aralarında tüyleri almanın (traş bıçağı ile) sakıncası var mı. Yani sadece seansdan seansamı tüyler alınmalı.
Canim bir sakincasi yok alabilirsin zaten ilk baslarda diger bir seansa kadar sende goruceksin uzuyo ama 3 veya 4 ten sonra seyreklestigi icin pek bellide olmuyo

1 sene boyunca 2 haftada bir mi uyguladınız??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…