- 10 Haziran 2014
- 599
- 809
- 123
bitirmiyor maalesef. zaten öyle de bir iddiası yok. fakat 4. seanstan sonra azaldığını sandığınız tüyler tekrar dönüyor. 8 hafta aralıklarla kullanıp fayda görmek imkansız gibi. en fazla 3 hafta ara verebiliyorum. ağda ve epilatör kullanamayan biri olarak buna da razıyım.
aynen. batık ve leke yaptığı için kullanamıyorum ağda ve epilatör. lumea 5. seviyede acı oluyor ama dayanılmayacak bir acı değil.Uzun zamandir bende Lumeayi almak istiyorum, ama bende agda ve epilatör kullanamadigim icin almakdan tereddüt ediyorum. Kullanamadigimin sebebi cok kanatiyor ve ardindan yaralar ve lekeler olusuyor.
Lumeada yakiyor, acitiyor gibi yorumlar duydum ve okudum. Siz niye agda ve epilasyon kullanamiyorsunuz? Ayni sebeplerdense bende almaya cesaret ederim.
Benimde öyleydi siyah siyah batık ti ama şuan baya azaldı bir sene oldu ben baslayaliMerhaba kizlar bende yaklasik olarak 3 aydir duzeli bir sekilde kullaniyorum tamam tuyler bayagi azaldi ama dipleri siyah siyah gozukuyo ve bu rahatsiz ediyo sizce zamanla bunlar dokulurmu ve diyer korkumda bu uyutma sistemiyle calisiyor atislar bittikten sonra jilet kullandigimiz icin tuyler daha cok ve daha sert gelmezmi lutfen beni rahatlatin
Ben cok buyuk umutla almistim reklamlarda 2 ayda puruzsuzluk diyince hemen aldim 6 seans oldu istedigim sonucu alamadim kullanmaya devam ediyimmi sizceBenimde öyleydi siyah siyah batık ti ama şuan baya azaldı bir sene oldu ben baslayali
Canım zaten iki ayda bitmesi mucize olur du ne diyorum bir sene oldu tam başlayalı siyah noktalar hemen hemen kalmadı tüyler azaldı benim hiç umudum yoktu ciddi takıntı olmuştu bende tabiki devam etmelisinizBen cok buyuk umutla almistim reklamlarda 2 ayda puruzsuzluk diyince hemen aldim 6 seans oldu istedigim sonucu alamadim kullanmaya devam ediyimmi sizce
Cok tesekkur ederim bosuna para verdim diye uzulmeye baslamistim rahatladim musteri hizmetlerini bile aradim kemkum ettiler tekrar tesekkur ederimCanım zaten iki ayda bitmesi mucize olur du ne diyorum bir sene oldu tam başlayalı siyah noktalar hemen hemen kalmadı tüyler azaldı benim hiç umudum yoktu ciddi takıntı olmuştu bende tabiki devam etmelisiniz
Iyi geceler kizlarRica ederim çok düzenli kullanmakta fayda var iyi geceler
Canim bir sakincasi yok alabilirsin zaten ilk baslarda diger bir seansa kadar sende goruceksin uzuyo ama 3 veya 4 ten sonra seyreklestigi icin pek bellide olmuyoMerhaba kızlar. Bende lumeayı kullanmaya başladım ama bir sorum olacak. Seans aralarında tüyleri almanın (traş bıçağı ile) sakıncası var mı. Yani sadece seansdan seansamı tüyler alınmalı.
Canim bir sakincasi yok alabilirsin zaten ilk baslarda diger bir seansa kadar sende goruceksin uzuyo ama 3 veya 4 ten sonra seyreklestigi icin pek bellide olmuyo
Rica ederim umarim memnun kalirsinÇok teşekkür ederim :) kullandıkca sorularım olacak sanırım :)
1 sene boyunca 2 haftada bir mi uyguladınız??Canım zaten iki ayda bitmesi mucize olur du ne diyorum bir sene oldu tam başlayalı siyah noktalar hemen hemen kalmadı tüyler azaldı benim hiç umudum yoktu ciddi takıntı olmuştu bende tabiki devam etmelisiniz
Hayır ilk 2 ay iki hafta da bir sonra bir ayda bir uyguladim...1 sene boyunca 2 haftada bir mi uyguladınız??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?