A Acevik Üye Kayıtlı Üye 16 Ocak 2013 53 0 21 Şubat 2013 Konu Sahibi Acevik #1 Elinde olan ve artık kullanmayan varsa benimle paylaşabilir mi? Temiz kullanılmış olmasını ve kırık parçası olmamasını tercih ediyorum..
Elinde olan ve artık kullanmayan varsa benimle paylaşabilir mi? Temiz kullanılmış olmasını ve kırık parçası olmamasını tercih ediyorum..
E Elifcan76 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 2 Ağustos 2011 160 5 28 Şubat 2013 Konu Sahibi Acevik #2 Acevik .!.: Elinde olan ve artık kullanmayan varsa benimle paylaşabilir mi? Temiz kullanılmış olmasını ve kırık parçası olmamasını tercih ediyorum.. Genişletmek için tıkla... canım, ikinci el bulamazsan hepsiburada'da 100 TL'ye yakın indirimde ve bugün son günü. dilersen bir göz at: Hepsiburada.com | buharlı pişirici
Acevik .!.: Elinde olan ve artık kullanmayan varsa benimle paylaşabilir mi? Temiz kullanılmış olmasını ve kırık parçası olmamasını tercih ediyorum.. Genişletmek için tıkla... canım, ikinci el bulamazsan hepsiburada'da 100 TL'ye yakın indirimde ve bugün son günü. dilersen bir göz at: Hepsiburada.com | buharlı pişirici