Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

selam tam memoriale karar verecektim, yazın dikkatimi çekti, neden tavsiye etmiyorsun.
140 dolar yakın zamandaki fiyatımı

gec cevap verdigim icin ozur dilerim canim bu siralar girmiyodum nete
ben gecen ay gittim ve aglayarak ciktim geldim o hastaneden
insana resmen sermaye muamelesi yapiyolar
benim hollandadaki sigortam odedigi halde bile ustune 450 euro pgt ler icin ayri para vede tahliller icin ayri para istediler
sadece bi kan almak icin bile 207 tl odedik
inan bana bana gore hayatimda gordugum en kotu hastaneydi ve onun yuzunden simdi 1 sene hollandadaki sirayi beklemek zorunda kaldim
simdi dava acicam o hastaneye benim hayatimi mahvetti
resmen bi dukkan gibi olmus orasi hastane gibi degil

kızlar kaçıncı denemeden sonra pgt yaptırdınız..doktor bana 2. denemde istersem yapabileceğini söyledi..ya yaptırırsak acaba tutma şansıda dahamı ii olur..

senin genetik tahlillerine falan bakildimiki genetiginde bi problem varmi
eger genetik probleminiz varsa zaten mecbur yapilmassi gerekiyo
bence yaptirmalisin pgt o zaman saglikli embriyo secebiliyolar boyleliklede sansin yukseliyo

artik oyle bosvermis oyle bezmisimki
3 senedir anneligin hatta hamileleigin yakinindan bile gecmedim
hic tatmadim oyle bi duyguyu
hep icim sizladi hamile gorunce
cocuklu insanlari gorunce onlarin bile cocugu olmus dedim hatta hayvanlarin bile
hayvanlar kadar bile olamadim
zaten simdiye kadar hic mutlu olmadimki hep biseylerle mucadele ettim hep canim yandi
zaten bundan sonrada oldugunda babasini dedesi zannedecek
kendim 24 yasinda olmama ragmen esim 35 yasinda
sizce hangi birine yanayim ben
allah bana tedavi olmayi bile nasip etmedi
taa hollandadan kalkip gittim 1 sene beklemeyim diye o kadar rezillik cektim istanbulda ama rabbim bana tedavi olmayi bile nasip etmedi
simdi sadece diyomki rabbim narinda hos nurunda
ne yapiyim kader olursada olmazsada artik
zaten elimizden bisey gelmiyo

kardelen canım ağlattın beni..aynı şeyleri bende yaşıyorum..yurt dışından kesin dönüş yaptım..ama olmuyo..bende kedi, kuşları görüyorum..nasıl içim yanıyo...dua edelim birbizimize..Allahatn umut kesilmez inşallah bizimde kucağımız dolacak..inşallah ...buna inanıyorum...

senin genetik tahlillerine falan bakildimiki genetiginde bi problem varmi
eger genetik probleminiz varsa zaten mecbur yapilmassi gerekiyo
bence yaptirmalisin pgt o zaman saglikli embriyo secebiliyolar boyleliklede sansin yukseliyo

ah canım..valla genetiğe bakılmadı..sadece spermiyogram yapıldı...onsna sonrada direk tüp bebek...Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın...

ah canım..valla genetiğe bakılmadı..sadece spermiyogram yapıldı...onsna sonrada direk tüp bebek...Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın...

spermiyogramda esinin sperm sayisi cokmu dusuk cikti bizim cok dusuk ciktigi icin genetige bakilmisti translokasyon cikti
yeni hamile kalamazsin kalsanda duser dusmezsede olur yada sakat olur dediler
onun icn pgt yapilcak mecbur

spermiyogramda esinin sperm sayisi cokmu dusuk cikti bizim cok dusuk ciktigi icin genetige bakilmisti translokasyon cikti
yeni hamile kalamazsin kalsanda duser dusmezsede olur yada sakat olur dediler
onun icn pgt yapilcak mecbur

canım ilk tetste 50 bin sonra 1 milyon çıktı...deneme yaptık ve kocaman bir sıfır...malesef tutmadı..doktorda bunun üzerine dilersen 2.de pgt yapabiliriz ama bu genelde 2. denemeden daha sonra olur dedi..hiç genetiğe bakmayı teklif etmedi bile...bunu bir daha gittiğimde ben diyecem doktora.

bak canım ilki negatif alınca kendimi resman saldım..sahat gülümsemeler, bomboş bir hayat..sonra kendime ne kadar zarar verdiğimi anladım, evliliğime ne kadar zarar verdiğimi..sonuçta bunu veren Allah..dermansız dert olurmu hiç..burda mucize haberlerini okuyoruz.bunları okudukçada çok çok seviniyorum..hz.Meryem olayını düşün..Rabbim ol dedikten sonra imkansız olan neki..tefriciye ve meryem syresini okumaya başladım şimdi...sende oku..mutlaka bebişlerimzi gelecek bize..ve bizde buaraya çok güzel haberlerimizi yazacaz...

benim esimin sperm sayisida sadece 700 bindi
onun icin bakmislardi genetigine cok dusuk olma sebebini arastirmak icin
sanirim tr de pek bakilmiyo boyle seylere
allah yardimcin olsun
ben daha tedavi icn en az 1 sene beklemeliyim ilk tupbebegimi denemek icin
neyse nasip zaten
daha dogma zamani gelmemisse zaten yaptirsamda tutmazdi
hep dua ediyorum bende bana ve benim gibi evlat hasretiyle yanan herkese diyorum hep
allah yardimcimiz olsun

amin...valla dr. teklif bile etmedi bakalım diye..ama şimdi gittiğimde konuşacam bu konuyu dr ile..nasip dediğin gibi...inşalah Rabbim kucağımızı boş bırakmaz...

selam kızlar........lütfen umudunuzu kaybetmeyin........sizin yaşadıklarınızın aynısını hatta kat kat fazlasını hepimiz yaşadık burda inanın.........ama hiçbir zaman umudumu kesmedim.........dualar ettim ne uğraşlar verdim.........şimdi çok şükür herşey yolunda.........rabbimden dilerim inşallah en yakın zamanda sizede anneliği nasip eder

rabbim ol dedimi oluyo iste bizim daha zamani gelmemis demekki
en umutsuz oldugum anda aklima sen geliyosun zaten
simgenin oldu belki benimde olur diyorum
ne yapalim nasip iste
rabbimin narida hos nuruda
ondan gelene boynumuz kildan ince

aminnn canım benimmm inşallahhh...Rabbim meleğini sana bağışlasın bizimde kucağımızı boş bırakmasın inşallah...

rabbim ol dedimi oluyo iste bizim daha zamani gelmemis demekki
en umutsuz oldugum anda aklima sen geliyosun zaten
simgenin oldu belki benimde olur diyorum
ne yapalim nasip iste
rabbimin narida hos nuruda
ondan gelene boynumuz kildan ince

aminnn canım benimmm inşallahhh...Rabbim meleğini sana bağışlasın bizimde kucağımızı boş bırakmasın inşallah...

amin canlarım.........vakti zamanı gelince sizinde olacak inşallah bebeğiniz.........ben 5 yıllık evliyim........ilk 3 yıl biz istemedik..........2 yılda uğraş verdik olmadı........sonra 5.yılımızda hatta evlilik yıldönümümüzden kısa bir süre önce müjdeli haberi aldık.........yeterki yılmayın........hemen umutsuzluğa kapılmayın........rabbim duyuyor sesinizi........şunu düşünün hep imkansız diye birşey asla yok

aminn canım...simge canım.. sen hangi doktora ve nerde yaptırdın?

aminn canım...simge canım.. sen hangi doktora ve nerde yaptırdın?

canım ben doğal yoldan hamile kaldım.........yani o kadar çok imkansızlıklar vardıki bizde.......doğal yoldan hamile kalmak benim için bir rüyaydı resmen.........ama allah büyük işte.......ama daha önceki tedavilerimi ali rüştü ergür var doktor ona yaptırmıştım........en son ama enver kurta gitmeye başladım kadıköy şifa hastanesinde........tedaviye başlayacağımız aşamada bana rahim filmi çektir sonra adet oluca gel dedi........filmden sonra bende polip bulundu histereskopi olacaktım adet olmayı bekliyordum..........bir türlü olmayınca test yaptıralım dedik ve hamile olduğumu öğrendim........inşallah darısı sizlere :Saruboceq:

bu arada kızlar eğer eşinizin sprmlerinde ise sorun mutlaka ama mutlaka e vitamini ile çinko içirin.........ben eşime tam 3 ay boyunca içirdim........akşamlarıda havuç suyu

ciidimisin..aaa ne güzel doğal yoldan hemde..rabbim banada nsaip etsin inşallah..çok dua et banada canım ya...

amin arkadaşlar inşallah rabbim sesinizi duyar.........ama doğal yoldan hamile kalıncada bu kez acaba sağlıklımı diye telaşa düşüyor insan..........bu yüzden dua ederken hayırlısını ve sağlıklı evlatlar nasip etmesini dileyin allahtan.......herşey onun elinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…