- 8 Kasım 2008
- 1.567
- 7
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #1.801
selam kızlar.......kimsecikler yok yaa.......hituci,pgt,zümmin nerelerdesiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba kızlar, hayırlı cumalar.. inşallah herkes iyidir... her gün geçtikçe öyle seviniyorum ki.. şu eylülü de bi atlatırsak süper olacak..
simgecim sen de ne güzel 34ü devirmişsin.. artık korkular azaldı..
hituci canım 40larının çıkmasına bişey kalmadı senin de.. ne çabuk geçiyor zaman değil mi.. bana 26. haftadan itibaren çok hızlı geçiyor gibi geldi hayal bile demediğim haftalara geldim.. inşallah pıtırcıkalr 34den sonra gelirler :) öptüm prensesleri
canım yaaa evet zaman çabuk geçiyo...hele pıtırcıklar dünyaya gelince daha çabuk geçiyo...bizde sizi öpüyoruz...bu arada isimleri belli mi?
simgecim cnaım merhaba.ben buralardayım cnaım.arasıra geliyorum kimsecikler yok bende gidiyorum.kızlarda var tabi istediğim zaman giremiyorum artık:)
sen nasılsın canım.hamişlik nasıl gidiyo?maşallah az kaldı.Allahım sağlıkla kucağına almayı büyütmeyi nasip etsin inşaallah.
merhaba kızlar, hayırlı cumalar.. inşallah herkes iyidir... her gün geçtikçe öyle seviniyorum ki.. şu eylülü de bi atlatırsak süper olacak..
simgecim sen de ne güzel 34ü devirmişsin.. artık korkular azaldı..
hituci canım 40larının çıkmasına bişey kalmadı senin de.. ne çabuk geçiyor zaman değil mi.. bana 26. haftadan itibaren çok hızlı geçiyor gibi geldi hayal bile demediğim haftalara geldim.. inşallah pıtırcıkalr 34den sonra gelirler :) öptüm prensesleri
seninde kandilin mübarek olsun canım.Allah gönlündekini hakkında hayırlı kılsın inşaallah.kızlar kandiliniz mübarek olsun, dualarımız kabul olsun. Hepinize ve bebişlere Allahtan sağlık diliyorum. ben de bir değişiklik yok. Artık uzun bir süre tüp falan yapmak istemiyorum. Herkese selamlar
ayy canım benim maaşallah........rabbim hayırlı bir şekilde büyütmeni nasip etsin
ben iyiyim canım.......herşey yolunda........izne ayrıldım artık.......27 eylülü bekliyorum
3 haftam kaldı.........canım sen kaçıncı haftanda sezeryan olmuştun......ben 39.haftada
acaba erkenmi diye düşünüyorum yaa.......zor bulunca insanın her anı tereddüt ile geçiyor
birde sütün nasıl........çok soru sordum galiba kusura bakma canım
canım ben iyiyim sen nasılsın........hiç canını sıkma günler çok çabuk geçiyor bak
inşallah hakkımızda hayırlıs olur.......bu aşamalara geleceğimizi hiç tahmin bile edemiyorduk geçen senelerde.........rabbim bu duyguyu herkese yaşatsın
Selam Arkadaşlar,
herkes nasıl...ben fazla giremiyorum buraya..Simge, 39.hafta normal...bende 37.haftada doğum yaptım..zaten dr. bebeklerin durumuna göre gün veriyor..seninde güzel habelerini 27 eylülde bekliyoruz..haberdar et bizi...
Hituci, sen nasılsın, kızların nasıl..ne kadarlık oldular şimdi..çok öpyorum
şu edit butonunun kalkması sebebi ile mesaj yanlış konuya geldi.
hituci nasılsın canım? kızlar nasıl?
bebişlerine kavuşan arkadaşlar hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün inşaallah :Saruboceq:
yavruları yolda olanları da Rabbim tamamına erdirsin inşaallah :Saruboceq:
selam arkadaşlar hepinizin bayramı mübarek olsun
rabbim sizlerede sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin
olanlarada hayırlısıyla büyütmelerini inşallah
canım merhaba biz 1,5 aylık olduk Allahın izniyle...sen nasılsın?seninkiler nekadarlık oldular...sen büyüttün maşaallah...en kısa zamanda yine görüşmek dileği ile öpüldüna.s.
canım maaşallah kızlarına zaman ne kadar çabuk akıp geçiyor
anne sütü veriyorsundur umarım
bana sezeryan olunca anne sütü olmayabiliyor diyorlar kafayı buna taktım aslında
birde zemzem suyu ve hurma verdinmi bebişlere
allahım burdaki herkesin bu duyguyu tatmasını dileyeceğim doğum anında
belki normal doğum olmayacak ama ben yinede bol bol dua edicem :Saruboceq: