Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

simgecim cnaım merhaba.ben buralardayım cnaım.arasıra geliyorum kimsecikler yok bende gidiyorum.kızlarda var tabi istediğim zaman giremiyorum artık:)
sen nasılsın canım.hamişlik nasıl gidiyo?maşallah az kaldı.Allahım sağlıkla kucağına almayı büyütmeyi nasip etsin inşaallah.

kızlar herkese merhaba bahceci klinigine gittim halit beye benden cok tahlıl ıatedı neyse cogunu hallettım.kardiyovasküler risk paneli yapan devlet hastanesı varmı cok pahalı bahceci 750 tl istedi lutfen yardın edın bılgısı olan

merhaba kızlar, hayırlı cumalar.. inşallah herkes iyidir... her gün geçtikçe öyle seviniyorum ki.. şu eylülü de bi atlatırsak süper olacak..
simgecim sen de ne güzel 34ü devirmişsin.. artık korkular azaldı..
hituci canım 40larının çıkmasına bişey kalmadı senin de.. ne çabuk geçiyor zaman değil mi.. bana 26. haftadan itibaren çok hızlı geçiyor gibi geldi hayal bile demediğim haftalara geldim.. inşallah pıtırcıkalr 34den sonra gelirler :) öptüm prensesleri

merhaba kızlar, hayırlı cumalar.. inşallah herkes iyidir... her gün geçtikçe öyle seviniyorum ki.. şu eylülü de bi atlatırsak süper olacak..
hituci canım 40larının çıkmasına bişey kalmadı senin de.. ne çabuk geçiyor zaman değil mi.. bana 26. haftadan itibaren çok hızlı geçiyor gibi geldi hayal bile demediğim haftalara geldim.. inşallah pıtırcıkalr 34den sonra gelirler :) öptüm prensesleri

canım yaaa evet zaman çabuk geçiyo...hele pıtırcıklar dünyaya gelince daha çabuk geçiyo...bizde sizi öpüyoruz...bu arada isimleri belli mi?

canım yaaa evet zaman çabuk geçiyo...hele pıtırcıklar dünyaya gelince daha çabuk geçiyo...bizde sizi öpüyoruz...bu arada isimleri belli mi?

canım biz daha tek embriyo tutunduğunu öğrenince hatta diğer gebeliklerde erkek olursa mehmet ali koyalım diyorduk hep.. sonra baktık ki hem erkek hem de pıtırcıklar ikiye bölünmüş.. biz de ismi ikiye bölelim dedik :)) madem herşeyi paylaşıyorlar isimleri de paylaşsınlar :))
biri Mehmet biri Ali olacak Allah izin verirse.. :)
Allahım bu mutluluğu herkese yaşatsın inşallah..

simgecim cnaım merhaba.ben buralardayım cnaım.arasıra geliyorum kimsecikler yok bende gidiyorum.kızlarda var tabi istediğim zaman giremiyorum artık:)
sen nasılsın canım.hamişlik nasıl gidiyo?maşallah az kaldı.Allahım sağlıkla kucağına almayı büyütmeyi nasip etsin inşaallah.

ayy canım benim maaşallah........rabbim hayırlı bir şekilde büyütmeni nasip etsin
ben iyiyim canım.......herşey yolunda........izne ayrıldım artık.......27 eylülü bekliyorum
3 haftam kaldı.........canım sen kaçıncı haftanda sezeryan olmuştun......ben 39.haftada
acaba erkenmi diye düşünüyorum yaa.......zor bulunca insanın her anı tereddüt ile geçiyor
birde sütün nasıl........çok soru sordum galiba kusura bakma canım

canım ben iyiyim sen nasılsın........hiç canını sıkma günler çok çabuk geçiyor bak
inşallah hakkımızda hayırlıs olur.......bu aşamalara geleceğimizi hiç tahmin bile edemiyorduk geçen senelerde.........rabbim bu duyguyu herkese yaşatsın

kızlar kandiliniz mübarek olsun, dualarımız kabul olsun. Hepinize ve bebişlere Allahtan sağlık diliyorum. ben de bir değişiklik yok. Artık uzun bir süre tüp falan yapmak istemiyorum. Herkese selamlar

simgecim canım ben 37+1 de sezeryan olmuştum.bi sorun olmamıştı şükür Allaha.39 erken değil bence.sen normal doğum düşünmüyormuydun?sezeryan olacaksa ve epidural şansın varsa tavsiye derim harika bişey...ayrıca çok soru sormadın.kafana takılan bişey olursa çekinme lütfen.öptük

kızlar kandiliniz mübarek olsun, dualarımız kabul olsun. Hepinize ve bebişlere Allahtan sağlık diliyorum. ben de bir değişiklik yok. Artık uzun bir süre tüp falan yapmak istemiyorum. Herkese selamlar
seninde kandilin mübarek olsun canım.Allah gönlündekini hakkında hayırlı kılsın inşaallah.

ayy canım benim maaşallah........rabbim hayırlı bir şekilde büyütmeni nasip etsin
ben iyiyim canım.......herşey yolunda........izne ayrıldım artık.......27 eylülü bekliyorum
3 haftam kaldı.........canım sen kaçıncı haftanda sezeryan olmuştun......ben 39.haftada
acaba erkenmi diye düşünüyorum yaa.......zor bulunca insanın her anı tereddüt ile geçiyor
birde sütün nasıl........çok soru sordum galiba kusura bakma canım

canım ben iyiyim sen nasılsın........hiç canını sıkma günler çok çabuk geçiyor bak
inşallah hakkımızda hayırlıs olur.......bu aşamalara geleceğimizi hiç tahmin bile edemiyorduk geçen senelerde.........rabbim bu duyguyu herkese yaşatsın

Selam Arkadaşlar,
herkes nasıl...ben fazla giremiyorum buraya..Simge, 39.hafta normal...bende 37.haftada doğum yaptım..zaten dr. bebeklerin durumuna göre gün veriyor..seninde güzel habelerini 27 eylülde bekliyoruz..haberdar et bizi...
Hituci, sen nasılsın, kızların nasıl..ne kadarlık oldular şimdi..çok öpyorum

şu edit butonunun kalkması sebebi ile mesaj yanlış konuya geldi.
hituci nasılsın canım? kızlar nasıl?
bebişlerine kavuşan arkadaşlar hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün inşaallah :Saruboceq:
yavruları yolda olanları da Rabbim tamamına erdirsin inşaallah :Saruboceq:

selam arkadaşlar hepinizin bayramı mübarek olsun
rabbim sizlerede sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin
olanlarada hayırlısıyla büyütmelerini inşallah

Selam Arkadaşlar,
herkes nasıl...ben fazla giremiyorum buraya..Simge, 39.hafta normal...bende 37.haftada doğum yaptım..zaten dr. bebeklerin durumuna göre gün veriyor..seninde güzel habelerini 27 eylülde bekliyoruz..haberdar et bizi...
Hituci, sen nasılsın, kızların nasıl..ne kadarlık oldular şimdi..çok öpyorum

canım merhaba biz 1,5 aylık olduk Allahın izniyle...sen nasılsın?seninkiler nekadarlık oldular...sen büyüttün maşaallah...en kısa zamanda yine görüşmek dileği ile öpüldüna.s.

şu edit butonunun kalkması sebebi ile mesaj yanlış konuya geldi.
hituci nasılsın canım? kızlar nasıl?
bebişlerine kavuşan arkadaşlar hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün inşaallah :Saruboceq:
yavruları yolda olanları da Rabbim tamamına erdirsin inşaallah :Saruboceq:

canım merhaba ben iyiyim kızlarımda iyi çok şükür Allaha...sen nasılsın?neler yapıyorsun?
Allaha emanet olcanım.öptüm

selam arkadaşlar hepinizin bayramı mübarek olsun
rabbim sizlerede sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin
olanlarada hayırlısıyla büyütmelerini inşallah

güzel duana amin diyorum cnaım...bayramda nete girmeye fırsat bulamadım.herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun sevgiler....

canım merhaba biz 1,5 aylık olduk Allahın izniyle...sen nasılsın?seninkiler nekadarlık oldular...sen büyüttün maşaallah...en kısa zamanda yine görüşmek dileği ile öpüldüna.s.

canım maaşallah kızlarına zaman ne kadar çabuk akıp geçiyor
anne sütü veriyorsundur umarım
bana sezeryan olunca anne sütü olmayabiliyor diyorlar kafayı buna taktım aslında
birde zemzem suyu ve hurma verdinmi bebişlere
allahım burdaki herkesin bu duyguyu tatmasını dileyeceğim doğum anında
belki normal doğum olmayacak ama ben yinede bol bol dua edicem :Saruboceq:

canım maaşallah kızlarına zaman ne kadar çabuk akıp geçiyor
anne sütü veriyorsundur umarım
bana sezeryan olunca anne sütü olmayabiliyor diyorlar kafayı buna taktım aslında
birde zemzem suyu ve hurma verdinmi bebişlere
allahım burdaki herkesin bu duyguyu tatmasını dileyeceğim doğum anında
belki normal doğum olmayacak ama ben yinede bol bol dua edicem :Saruboceq:

canım Allah sağlık versin yeterki zaman çabuk geçiyo.hele doğumdan sonra daha çabuk geçiyo.anne sütü veriyorum canım ama yetmiyo tabi ikisine birden.bende doğumda dua etmiştim herkes için.Allh kabul eder inşaallah.doğumdan sonra benim sütüm hemen gelmişti ama bebeklerim çok küçük olduğu için emmekte biraz zorlanmışlardı.
seninde gelir inş kafana takma.ısrarla emzirmeye çalış.

X