- 8 Kasım 2008
- 1.567
- 7
-
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #1.661
günaydın simge nasılsın cnaım....
nasıl gidiyo hamişlik....
biz 35 haftalık olduk Allahın izniyle..doğum zamanı daha belli değil ama artık geri sayım başladı..dua et bizim için olurmu?
iyiyim canım sen nasılsın?........vallahi çok şükür diyeyim göbekte çıkmasa hamile olduğumu unutuyorum bazen..........bana hiç zahmeti olmadı.........ayy maaşallah az kalmış senin doğuma..........inanamıyorum nerden nereye..........allah çok büyük canım......umutsuz olanlar artık burayı okuduklarında tamamen farklı düşünecekler inşallah.........allah hayırlı doğumlar nasip etsin canım..........isim düşündünmü
hamileliğin konforlu dönemindesin canım...allahım hiç zorluk yaşatmadan kucağına almayı nasip etsin inşaallah hayırlısıyla sağlıkla...
ben biraz ağırlaştım birazda sıcaklar zorluyo ama halimden memnunum hiç şikayet etmiyorum...bugünleri çok bekledik...Allahım hayırlısıyla sağlıkla tamamına erdirsin inşaallah hepimizinkini...
isim düşündük cnaım...İCLAL ile EBRAR olacak Allah nasip ederse...
canım ayyyyyyyyy masalah yaaaaaaaaaaaaaaaa
hemde ıkız hemde ıkısıde kız masalah yaaaaaaaa
senınle tedavıde oldugumuz zmanı hatırlıyorumda
masalah sana ozaman nasıpmıs bıze ınsallh bu tedavıde nasıp olcak
sen bızeeeeeee cok dua et canım
alahım senı kolaylıkla kurtarsın canımhihoyyytalkisalkisalkis
hamileliğin konforlu dönemindesin canım...allahım hiç zorluk yaşatmadan kucağına almayı nasip etsin inşaallah hayırlısıyla sağlıkla...
ben biraz ağırlaştım birazda sıcaklar zorluyo ama halimden memnunum hiç şikayet etmiyorum...bugünleri çok bekledik...Allahım hayırlısıyla sağlıkla tamamına erdirsin inşaallah hepimizinkini...
isim düşündük cnaım...İCLAL ile EBRAR olacak Allah nasip ederse...
evet canım haklısın galiba.........ama senin işin zor tabi ikiz annesi olmak kolay değil.........allah hepimizin yardımcısı olsun canım.........isimler çok güzel eminim anlamlarıda öyledir.........çok uğraştık çabaladık sıkıntı bile çeksek zor gelmeyecek bize.......rabbim zor bir sınavdan geçirdi hepimizi......bundan sonrası dahada zor.........doğduklarında onları en iyi şekilde yetiştirebilmek...........şuanki zaman o kadar kötükü korkuyorum ve allaha hep dua ediyorum..........allahım herkese sağlıklı ve hayırlı evlat nasip et diye........eminim duyuyordur sesimizi........nerde doğum yapmayı planlıyorsun...........özelmi devletmi
bende hep öyle dua ediyorum herkes için...hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et diyorum...
takiplerim özelde oluyo ama ben devlette doğum yapmayı düşünüyorum...
buradaki hiçbi özel hastanede yeni doğan ünitesi,küvez yok...
dr um aynı zamanda devlette de çalışıyo,bakalım bi aksilik olmazsa böyle düşünüyoruz...
yarın konrol var inşaallah herşey yolundadır dua et simge teyzesi....
sen ne düşünüyorsun doğum konusunda...
normal mi yapacaksın?
kızlar pgt ücretleri hakkında bilgi verebilirmisiniz bana
ankarada genlab labaratuvarında muhterem bahçe yaptı bizim pgt yi canım...kızlar pgt ücretleri hakkında bilgi verebilirmisiniz bana
arkadaşlar 27.07.2010 büyük gün Allah nasip ederse...
dualarınızda bizi unutmayın....
doğma giderken dualarımda olacaksınız inşaallah....