-
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #1.461
herkese hayırlı sabahlar....simgecim günaydın....
zümmin canım sen nasılsın?umarım herşey yolundadır...gel arada özletme kendini...
herkesi kocaman kocaman öpüyorummmm
selam arkadaşlar nasılsınız? 20 Nisanda bebeğimizi kucağımıza aldık. 15 günlük olduk.Bebek bekleyen herkese hayırlı doğumlar diliyorum.Çok şükür sağlık problemi yok. Gönül isterdi ki taşıyıcı olmamasıydı ama yinne de bu halimize çok şükür.
selam arkadaşlar nasılsınız? 20 Nisanda bebeğimizi kucağımıza aldık. 15 günlük olduk.Bebek bekleyen herkese hayırlı doğumlar diliyorum.Çok şükür sağlık problemi yok. Gönül isterdi ki taşıyıcı olmamasıydı ama yinne de bu halimize çok şükür.
kızlar 1 hafta önce 4. bebeğimi kaybettim
bebeklerimin kalbi duruyo
acım çok taze ama şimdiden araştırmaya başladım
çünkü normal yolla hamile kalmayı artık düşünmüorum
tüp bebek + pgt istiyoruz
haziranda 2 yıllık evli olcam
genetiğimizde bi problem yok ama 3. bebeğimi genetiğe gönderdiğimizde trizomi 13 çıktı
bi nevi down sendromu oluo.
ama sizde sorun yok tekrar deneyin dedi doktorlar
4.denedik o yüzdden malesef kaybettim 10 haftaya kadar geldi ilk defa
genelde 8 haftalıkken kalbi duruyodu
bu bebişimide genetiğe gönderdik ama yine sorun çıkar die beklioruz
sizden isteğim ne kadar beklemeliyim neler yapmalıyım bana yardımcı olurmusunuz
kan pıhtısı genetik vb. testler yapıldı
sperm analizi istemediler hamile kalabildiğim için
şimdi onu ve histereskopi istiyorum tüpten önce tabi
ankarada genart hakkında yardımcı olurmusunz
yada başka bi yer
bu konuda çok bilgim yok
teşekkür ederim şimdiden
merhaba öncelikle Allah sabır versin canım...bir daha yaşatmasın inşaallah... en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıkla bebeğine yada bebeklerine kavuşmanı diliyorum Allahtan...
tüp bebek raporu için 3 yıl evli olma şartı var canım....
benim eşimde 13.14. kromozomlarda traslokasyon var...normal yolla hiç hamile kalmadım...4 defa pgtli tüp bebek tedavisi denedik.tabi tedavi sonunda sağlıklı embriyo bulamama ihtimalide var buna hazırlıklı olmak lazım.ben ilk tedavimde bulamadım...
ikinci tedavimde 1 tane sağlıklı embriyo trasfer edildi ama tutmadı....
3. tedavimdede sağlıklı embriyo bulamadık....4. tedavimde 2 tane sağlıklı embriyo trasfer edildi çok şükür ikiside tutundu...şimdilik sorun görünmüyo....26 haftalık hamileyim kızlarımı bekliyorum Rabbim nasip ederse...Allah sanada hayırlısıyla sağlıkla en kısa zamanda nasip etsin inşaallah....bence tüp bebek tedavisi için 6 ay beklemen yeterli yinede dr larla görüşmeni tavsiye ederim...benim bütün tedavilem ve işlemlerim ankara anatolya tüp bebek merkezinde oldu...sağlıcakla kal canım.... a.s.
senin adına çok sevindim inanılmaz güzel bişi hemde ikiz allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
çok zor günlerin benide beklediğini biliorum
ki şu andada çokta iyi sayılmam
özelde yaptırmak içinde rapora gerek yok dimii canım
çok soru sorcam ama bu konuda bilgiye ihtiyacım var
genart için duyduklarınız nasıl tavsiye edermisiniz
bide her tüp bebek denemesi arasında ne kadar süre olmalı aceba
burdayim hituci napiyon kiz masallah sana 26 haftalik olmusun...kizlarin büyümüstür....aman dikkat et canim...35 haftaya kadar disini SIK,
biz iyiz bu ara bazen kafama cok seyler takiyorum...ama sonra sükür deyip unutmaya calisiyorum...ne diyim...bunada sükür...
amin canım Allah razı olsun.inşaallah isteyen herkese nasip eder rabbim...
öncelikle aklına takılan herşeyi sor lütfen burdaki herkes seve seve yardımcı olur sana...
özel hastanelerin çoğu tüp bebek raporunu kabul ediyo canım....
tıp fakültesinden alınıyo rapor ve istediğin anlaşmalı bi özel hastanede kullanabiliyorsun.
ama dikkat etmelisin normal yoldan hamile kalabilen çiftlere her fakülte genetik nedenden dolayı rapor vermeyebiliyo...iyi arşatırmak lazım.ben raporu çıkarttığımda genetik sorunu bilmiyorduk.sperlerde de sorun var bizde ve erkek faktörü diye çıktı bizim raporumuz...
genart ile anatolya tüp bebek merkzi karşı karşıya...merkeze hiç gitmedim ama memnun olanda çok olmayanda var....her tüp bebek denemsi arasında 6 ay olusa iyi bi süre...ben 3 senede 4 tüp bebek tedavisi yaptırdım...
ben elimden geldiğince yardımcı olmaya çlışırm sana...diğer merkezlerde tedavi olan arkadaşlarda mesajını görünce sana cevap yazarlar fiki veririler eminim....
çok teşekkür ederim canım
allah sendende razı olsun
raporda olmadan yaptırabilirm dimi
3 yılı doldurmamızı beklemek istemiorum
zaten beklesem bile dediğin gibi genetik sorunda yok vermezler raporu
histereskopi ve sperm analizini tüp bebek merkezine gitmeeden yaptırsam mı yoksa orda zaten yapıollar mı
canım 3 yıl sende neler yaşadın kim bilir ama sonu güzel olmuş bebişlerine kavuşursun sağlıkla inşallahhhh
raporsuz da yaptırabilirsin canım...
genetik sorunda rapor veriyorlar ama biraz sıkıntılı oluyo bazı üniversite hastanelerinde.
histeroskopiyi benim drum muayeneden sonra gerek görürsek yaparız demişti.muyene sonrasında gerek görmedi...sende tüp bebek yaptıracağın dra danış bence...
sperm analizi içinde acele etme normal yoldan hamile kalabildiğin için belki merkez istemez..isterse yaptırırsın...aklına takılan bişey olduğunda çekinme lütfen.yardımcı olabilirsem sevinirim...a.s.sağlıcakla kal canım...