Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

zaten oranın kurucuru prof. dr. volkan baltacı kendisi genetik uzmanı. pgt yi de o yapıyormuş tabi genetik laboratuarı aynı binada değil microgen diye bir lab var orada yapılıyor.ama pgt raporunun altında volkan hocanın imzası var yani sanırım o laboratuarda onların olabilir.

Selam KIzlar, iki defa boş gebelik yaşadım, birkaç defa boş gebelik yaşayıp, pgt ile olumlu sonuç alan var mı içinizde. Ya da pgt den sonra boş gebelik yaşayan var mı?

Kızlar herkese merhaba, hepinize ayrı ayrı iyi dilekleriniz ve dualarınız için çok teşekkür ederim.
Hituçi canım tavsiyen için çok saol uygulicam, seninde hamileliğinin en güzel zamanları bol bol keyfini çıkar, çık gez dolaş, istediğini ye artık bulantıda yok nasıl olsa.

Zümmincim az kaldı mucizeni kucağına almana, doktorları boşver artık bende kolay kolay hiçbirine inanmıyorum.Minik kızınıda öp benim için.
Bide doktor bana bir iğne verdi clexane diye kan sulandırıcıymış galiba. Bende bir pıhtılaşma sorunu yok ama doktor her hastaya veriyormuş, yine göbekten yapılıyor ve çok yakıyor, ben bir zararı olumu acaba diye endişelendim.
Pgt06 umarım transferin iyi geçmiştir. Ben 5 gün rapor aldım evde dinlenicem, sakın unutma artık hiç stres yok bütün yaşananları unut selamlar herkesten tekrar Allah razı olsun dualarınızı esirgemeyin inşallah hayırlı şekilde yolummuza devam ederiz bebeklerimizle .Selemler

slm nasılsınız
zümmincim boşver sen onları ben neler duydumda maşallah sağsalim kucuklarını kucağına aldıalr anneleri sende sağsalim sağlıkla ve hayırlısı ile meleğini kucağına alacaksın inşallah...dualarım sizlerle...
pgtcim olefincim inşallah rabbim sağlıkla ve hayırlısı ile kucağınıza alacağınız evalt ahmeilliği nasip eder ,inşallah ...
simgecim meleğin büyüyor maşallah sağlıkla hayırlısı ile kucağına alacağüın günleride nasip edecek rabbim inşallah darısı başımıza inşallah...
sizleri çok öpüyorum görüşrüüz...
huticicim senide hiç unuturmuyum maşallah büyüyor minik mucizelerin rabbim sağsalim hayırlısı ile kucağına alamyı ansip etsin inşallah...
daha adını sayamadıklarım sizlerede kucağk dolusu sevgiler...

cok saolun arkadaslar...Allah razi olsun....Rabbim nsallah sizlere güzel haberler vermeyi nasip etsin....yüzünüz gülsün....yuvaniz bebislerle dolsun...

hituci canım 7 haftalık olduk bizde...........ben rahatım hatta hamile olduğumun farkında bile değilim........insanoğlu çok garip yaa bende acaba neden midem bulanmıyor diye üzülüyorum........ama inan hiçbir belirti yok..........sadece ara ara bel ve kasık ağrısından başka..........doktora sordum çocuğu olan arkadaşlarıma sordum onlarda da olmamış o zaman rahatladım..........ama galiba genelde kız çocukları bulantı çok yaparmış

olefin canım doktor bana da nevparin iğne birde coraspin verdi..........coraspini içiyorum ama nevparini 3 kez yaptı eşim koldan göbekten cesaret edemedim........ondan sonra bıraktım.........bilmiyorum belkide hata yaptım ama korktum çünkü kolum bayağı acıdı........doktora sormaya da cesaret edemiyorum......bıraktım yani

saol tatlım benda hala yapıyorum ama bilmiyorum valla iyimi kötümü yaptığımı. Bulantının olmamasına çok sevindim benimde geç başlamıştı daha önce ama 12. haftada bitiyor zaten. başkada bir rahatsızlık oluşmuyo zaten. yinede çok yorma kendini bak zaman ne çabuk geçiyor. tadını çıkar bizdende duanı eksik etme olurmu selamlar

pgt06 napıyosun nerdesin ses ver bak fazla yatıp stres yapma

kızlar merhaba... olefincim ben aslında bu tedaviyi çevremdekiler de söylüğyor çok metanetli karşıladım ama beni yumurta toplamadan sonra çıldırttı bazı şeyler...

stres yapmıyorum, çok da yatmıyorum evde dinleniyorum.... tutacaksa tutar.. Allah isterse herşey olur diyorum, tek embriyo transferinde şans 35 yaş altında %20 civarındaymış.... bu yüzden transfer sırasında embriyolog beni ikinci kez üzdü çok da umutlanma dedi... orasını Allah bilir evet şansımız az ama %15 olan şansla biz sağlıklı embriyo bulduk... bu işler kısmet... bu çocuğun yiyecek yemeği varsa yiyecek...
ama dedim ya embriyolog o gün canımı sıktı, bir de üstüne genetik raporu istedi eşim, getirdi gösterdi... hani biz muhterem hoca yapacak genetik testi diye seçtik orayı ve 4 embriyo için 900 Euroya razı olmuştuk ya... raporumuzu genetiks hazırlamıştı.. yani tamamen kandırıldık... sordum hani muhterem hoca yaptırıyordu, bana cevap bile tam veremediler.... valla ne deyim benim bu tedavi tutmazsa umut bitti.. umrumda değil artık.... bu olayı hazmedemem.....
ama Allahıma sonsuz şükürler oldun embriyo normaldi, taşıyıcı bile değil normaldi ve de kaliteli bir blasttı.... tabi bunalrın hiçbirinin önemi yok, herşey Allahın takdiri.... inşallah bize hayırlı evlat nasip eder Rabbim ve bir daha böyle kapılarda derdimize derman aramak zorunda kalmayız...

bu arada canım ilaçlarını iç ve hiç sıkma canını

ben neler içiyorum bak söyleyim, sabah akşam ikişer tane estroferm oral yoldan, günde bir tane coraspirin oral yoldan, günde bir tane progynex kalçadan (bu halde sağlık ocağına gidiyorum bir de), günde üç defa ikişer tane progestan kapsül vajinal yoldan (sordum ama ağızdan değil vajinadan almaya devam et daha etkili dediler), bunun yanında bi de kabızlık şikayetim var duphalac içtim... üstüne günde bir defa folik asit ve elevit vitamin hapı kllanıyorum....
benim küçük yavrum be ilaç deposu annesini beğenir de tutunur mu bilmem ama ben yine de aklımda soru işaret kalmaması için hepsini kullanmaya devam edeceğim... bence sen de ilacını doktoruna ara sor ve kullanıp kullanmayacağını sor.. ziraz bana son gün ısrarla kullanacaksın dediler.. hatta umutta standart ilaç listeleri var, onlardan sana seçtiklerini fosforlu kalemle çizmişer, ne zamana kadar nasıl ve ne kadar kullanacağın açık açık anlatılıyor...

neyse kızlar çok uzattım, simgecim bebeğin hala seninle ve inşallah sen de ayşe özkan gibi doğal yoldan bebeğine kavuşacaksın.. stres yapma desek de biliyorum üç ayın dolana ve çocuğunun sağlıklı olduğunu duyana kadar için rahat etmeyecek... ama kafanı dağıtman iyi olur, ben bu ara amigurumi denilen örgü oyuncak işine başladım, yeğenime ördüm, artı arkadaşlarıma hediye olarak da örmeye karar verdim, çok güzle, hem yatakta canım sıkılmıyor hem de bir işe yarıyor emeğim... :)) tabi bi de farmville var o da çok rahatlatıyor :)))

hepinize sevgiler, dualarınızda beni de eksik etmeyin

tatlım valla dedğin kadar varmış ne çok ilaç öyle ama bir bildikleri vardır diye bende aksatmadan kullanıyorum işte. iyi olmana sevindim. kendine iyi bak selamlar...

sağol olefincim sen de kendine çok iyi bak kader arkadaşım benim :)
inşallah aynı gün iyi haberi veririz...
canım senin daha önce denemen vardı değil mi, o transferdede mi tek embriyo yerleştirdiler... bir de bana test günü 6 mart dediler ama zaten benim son adet tarihim 4 şubat, ben 27 günde bir adet oluyorum, günü şaşmaz genelde, bu yüzden 3 martta zatena adet olmalıyım... buna dikkat etmiyorlar mı, ya da 3 martta inşallah adet olmazsam gidip test yaptırsam belli olur mu?

öpüyorum canım

pgt ve olefin tekrar hayırlı olsun trasferleriniz.inşaallah hayırlısıyla sağlıkla tutunurlar.

pgt canım adet tarihi yumurtalama gününe göre değişebiliyo.yumurta toplama işleminden sonra tam test gününe geliyo genelde.benim tedavilerimde de genelde olması gereken tarihte değil test günü yada bir gün sonra olurdu.buna göre değerlendirme ama testi önce yapmak istersen birkaç gün önceden kanda belli olur.idrarda sakın yapma.değer düşük olduğunda çıkmayabiliyo.ben test günü yapmıştım ozaman bile çıkmamıştı.bolbol dinlenin test gününüzü sabırsızlıkla bekliyoruz.Allaha emanet olun.sevgiler...

pgt06 hayırlı olsun canım transferin takma kafana tüm yaşadığın olumsuzlukları takılmıcak gibi değil söylencek çok şey var ama boşver sen bolbol dinlen bak negüzel ugraşta bulmuşsun kendine bende bol bol örgü örüyorum çok ii geliyo nasıl olucak gibi şeyleri düşünmüyorum buarada ilaçların normal ben b,ile transfere geçmeden corasprin folbiol ve estraderm(bant)kullanıyorum pazartesiden itaberen progestan transferden sonrada progynex kullancam inş. allahım yardımcımız olsun .

pgtcim ben daha önce tedaviye başladım ama sağlıklı ebriyo bulunmadığı için trasfer iptal olmuştu. Ama daha önce aşılamayla hamile kaldığımda tam bana göre adet günümde biraz kanama olmuştu. Hatta ben hamile kalamadım sanmıştım. sonra testte hamile olduğum anlaşıldı. biraz dinlendim geçti. birkaç gün sonra biraz daha olup geçmişti. Yani şunu söylemeye çalışıyorum, bana da 5 mart test günü dendi. 12. gün. ama ben herhalde onuncu gün falan bir kan testi yaptırırım. Hituçiye katılıyorum. Daha erken çıkan değerler inandırıcı değil. Bu arada daha çok erken olduğunu bildiğim halde bende hiçbir belirti yok diye biraz umudum yok gibi. Aman ne bileyim ne düşüneceğimi bilmiyorum bende. Sen nasılsın varmı karnında falan batma kramp. Ben daha önceki aşılamada bişeyler hissetmiştim. Şimdi hiçbişey hissetmiyorum. Neyse hayırlısı neyse sonumuz öyle olsun Allah yüzümüze baksın. Selamlar

merhaba kızlar...
olefincim ben de belirti arayıp duruyorum elimde olmadan, biliyorum hiç bir belirti aramamak gerek, zira en erken belirtiler adet gününe doğru gelecek... ya karnımda şişkinlik olacak adet olacağım ya da o eşsiz his oturacak içime.. kaygı ve sevinç... Rabbim hakkımızda hayırlısını versin... ben bu tedavi başarıya ulaşsa da ulaşmasa da bundan sonraki tedavinin lanlarını yapıyorum, nerde yaptıracağım, nasıl olacak vs... ne biliyim ya hakkaten zor beklemek, ne olacağını bilememek....
gerçi şuan için iğneye gidip gelmek ve kabızlık dışında sıkıntım yok... bende anal fissür denilen ve ameliyat önerilen bir sorun vardı, kabızlığı hayatım boyunca yaşadım... ama başıma bu kadar bela olacağı aklıma gelmezdi... ilk gün duphalak içtim daha da beter yaptı, keşke kabız olarak kalsaydım, daha bugün rahatlayabildim... bugün kendimi daha rahat hissediyorum... pazartesi işe de başlayacağım nasip olursa...
sen de rahat ol olefincim,.. herşeyin vakti zamanı var, bak hituci o kadar mücadele ettii.. ve sonunda iki kat mutluluğa kavuştu.. bize de Rabbim inşallah böylesi güzel bir mutluluğu nasip eder
hepinize sevgiler

Canım geçmiş olsun kabızlık gerçekten başa dert. o ilacı içen bir arkadaşta aynı senin gibi kötü oldum diyordu. Ben eskiden beri gece yazmadan süt içersem kabız falan olmuyorum diye aynı şeyi uyguluyorum şimdilik fayda ediyor ama bu kadar evde oturunca bendede birkaç gün içinde olusa hiç şaşırmicam. Bende ilk defa sağlıklı embriyo elde edildi diye sonraki tedaviler için biraz ümitlendim. Çünki daha önceki hayal kırıklığı yüzünden sanki hiç sağlıklı embriyo bulunamicakmış gibime geliyordu. Bunu yaşadığım için bile Allahıma binlerce kez şükrediyorum. Sonumuz hayırlı ve mutlu olsun selamlar tatlım

kesinlikle bu nokta bile mucize gibiydi, 3-4 embriyodan bunu bulduk ya, inşallah sonu iyi olacak... sana selamlar canım, kendine çok iyi bak

pgt ve olefin transferleriniz hayırlı olsun............inşallah pozitif sonuçlanır tedaviniz...........allah yardımcınız olsun...........kesinlikle belirti aramayın ve asla stres yapmayın çok etkiliyor ona göre

benimde dün hafif bir kanamam oldu...........acil hastaneye gittik............doktor bebekte hiçbir sorun yok dedi............kalp atışı vardı ama bol bol dinlenmem gerektiğini söledi...........raporluyum şu anda ve yatıyorum..........azda olsa düşük riski var dedi.........allaha emanet

mrb kızlar. Kandiliniz mübarek olsun Allah bütün dualrımızı kabul etsin ınşallah.
simgecim geçmiş olsun canım dikkat et kendine mecbur kalmadıkça kalkma. Allaha emanet olun.

X