Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

kızlr iyi dilekleriniz için çok ama çok teşekkür ederim, inşallah Rabbim mutluluğumuzu tamamına erdiri...

fatmanurcum dünü asla unutamam... beni üzen merkezin üzerime embriyo dondurma konusunda gelmesi idi... bu tercihi ben yaptım ve dondurmak istemedim... gerçekten hem embriyolog hem hoca çok ısrarcı oldu.... onların bu kadar ısrarcı olması tercihimden ötürü üzdü beni... gerçekten dünkü stresi unutmam mümkün değil... bu arada 4 embriyon pgt ye girecek gibi diyorldı ama bugün kü embriyolog 5 embriyomun girdiğini söyledi...

artık inşallah daha güzel olan haberi yani hamile olduğumu burdan duyurmak istiyorum... inşallah hepimiz yaşarız bu mutlulukları, dualarım sizinle

olefincim ne yapalım diye sormuşsun.ben özel bişey yapmadım canım.bol bol dinlendim ve beslenmeme dikkat etmeye çalıştım.siyah kuru üzüm ve antep fistığı yiyin hergün bir avuç kadar.umarım herşey yolunda gider.daha güzel ve hayırlı haberlerinizi almak dileği ile...

pgt ve olefin sizin adınıza çok ama çok sevindim............rabbim dularınızı kabul eder inşallah..........allah yardımcınız olsun..........o isterse 1 sağlıklı embriyo ile de olur.........benim 3 taneydi ama olmadı.........demmeki kısmet değilmiş diyorum...........bol bol dinlenin..........hatta mümkünse internete de fazla girmeyin..........bu düşünceyi kafanızdan atmanız için...........çünkü stres çok etkiliyor inanın

pgt olefin....Rabbim insallah hayirli haberler verir...insallah ikinizde hamilesinizdir....Rabbim insallah o güzel günleri görmeyi nasip eder...

iyim canim hamd olsun...Rabbime sükürler olsun...korkuyu atlattik....bebek 3 kilo olmus 45 cm....
doktor cok büyük bu bebekte bisey var dedikce sinir etti beni....yok kalp kapakcigi acik yok bilmem su var
kalp cerahina gittik hersey iyi merak etme dedi....kafama bisey takmiyorum ....RAbbim ne dilerse o olour....hersey bi imtihan

iyim canim hamd olsun...Rabbime sükürler olsun...korkuyu atlattik....bebek 3 kilo olmus 45 cm....
doktor cok büyük bu bebekte bisey var dedikce sinir etti beni....yok kalp kapakcigi acik yok bilmem su var
kalp cerahina gittik hersey iyi merak etme dedi....kafama bisey takmiyorum ....RAbbim ne dilerse o olour....hersey bi imtihan

canım insaf neresi büyük ha doğurdun ha doğurcan.topu topu 3 kilo.benim kuzen doğurdu geçen 4,5 kilo.haftasına göre erken gidiyormuş sezaryanla aldılar maşallah turp gibi.
sen hiçbişeyi takma kafana.3,5-4 kilo ve 50-55 cm gayet normal bir bebek ebatları.

bizde iyiyiz hamdolsun.15 haftamızı bitirdik Allahın izniyle.bulantılarımda geçti.şimdi hiçbişey hissttmiyorum.arada bir belim ağrıyo kasılma oluyo okdar.bulantım geçti normal mi sence.hala çok korkuyorum.Allahım evlatlarımızı hayırlısıylasağlıkla bize bağışlasın inşaallah.

canim benim cok saol...bende doktorlarin dedigine hic kafa takmiyorum...yani...

canim..sana diyecegim sey...benim hic mi hic midem bulanmadi...hamileydim...hamilesin dedi doktor ne mide bulantisi ne bi belirti vardi...hatta iki tane kocaman sivilce cikmisti....bel agrisi oldu....tek belirti oydu zaten...sakin stress yapma...hersey iyi olcak insallah....Allahim dualarimizi kabul etsin

Kızlar herkese merhaba, hepinize ayrı ayrı iyi dilekleriniz ve dualarınız için çok teşekkür ederim.
Hituçi canım tavsiyen için çok saol uygulicam, seninde hamileliğinin en güzel zamanları bol bol keyfini çıkar, çık gez dolaş, istediğini ye artık bulantıda yok nasıl olsa.

Zümmincim az kaldı mucizeni kucağına almana, doktorları boşver artık bende kolay kolay hiçbirine inanmıyorum.Minik kızınıda öp benim için.
Bide doktor bana bir iğne verdi clexane diye kan sulandırıcıymış galiba. Bende bir pıhtılaşma sorunu yok ama doktor her hastaya veriyormuş, yine göbekten yapılıyor ve çok yakıyor, ben bir zararı olumu acaba diye endişelendim.
Pgt06 umarım transferin iyi geçmiştir. Ben 5 gün rapor aldım evde dinlenicem, sakın unutma artık hiç stres yok bütün yaşananları unut selamlar herkesten tekrar Allah razı olsun dualarınızı esirgemeyin inşallah hayırlı şekilde yolummuza devam ederiz bebeklerimizle .Selemler

slm nasılsınız
zümmincim boşver sen onları ben neler duydumda maşallah sağsalim kucuklarını kucağına aldıalr anneleri sende sağsalim sağlıkla ve hayırlısı ile meleğini kucağına alacaksın inşallah...dualarım sizlerle...
pgtcim olefincim inşallah rabbim sağlıkla ve hayırlısı ile kucağınıza alacağınız evalt ahmeilliği nasip eder ,inşallah ...
simgecim meleğin büyüyor maşallah sağlıkla hayırlısı ile kucağına alacağüın günleride nasip edecek rabbim inşallah darısı başımıza inşallah...
sizleri çok öpüyorum görüşrüüz...
huticicim senide hiç unuturmuyum maşallah büyüyor minik mucizelerin rabbim sağsalim hayırlısı ile kucağına alamyı ansip etsin inşallah...
daha adını sayamadıklarım sizlerede kucağk dolusu sevgiler...

cnm kan sulandırıcı ne verdi h,ç sıkıntı etme zararı olmuyor aksıne çok yararı oluyor rabbime emanet olun görüşürüz...

valla göbekten yapılan clexane diye bir iğne bide aynı zamanda coraspirin kullanıyorum. Hani bizde zaten kromozomlar problem sanki her ilaç dahada etkileyecekmiş gibime geliyor. Sen neler yapıyorsun?

Cnm sakın Öle dÜŞÜnme Çok dedıĞım gıbı Çok yararı var Şu anda bı arkadaŞım var bunu kyullanan gebelıĞıde maŞallah yolunda gıdıyor ...
Valla ben napıyım ocakta olumsuz bır tedavıden Çıktım bızde transkolasyon yok ama 3 geeblık kaybım olduĞu ıÇın pgt yapıldı bana pkoluyum ben Şımdı bıraz moladayım ılk tÜpÜmDÜ benım ıLK aŞılamada ben hamıle kalmıŞtım ama tÜpte kalamayınca Çok koydu bana aÇıkcası ama rabbımın takdırı ne dersen de
senın 3 embrıyon gıttı pgt ye dımı ne kadar Ödedın nereye yolladılar benım 13 embrıyom gıttmıŞtı 3 saĞlıklı Çıktı translokasyon olmadıĞı halde hayırlısı rabbımden ınŞ bende bıraz mola verdım
bı kaÇ ay sonra yenıden yleken aÇıcam yenı ufuklara ınŞallah...

valla ankarada genartta tedavideyim önce 1500 dolar sabit fiyat dendi. Sonra biz biraz konuşup işte çok az embriyo oluşuya falan deyinca 1200 dolar ödedik. Daha önce geçen sene izmirde tedavi olup embriyolar ankara muhterem bahçeye gelmişti. 1000 dolar ödemiştim yine sabit fiyattı. ınşallah birkaç ay sonra yeniden tedavinde yada kendiliğinden sağlıklı gebelik haberlerini alırız. selamlar

X