-
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #1.041
Maral sana ve tÜm hamİŞlere rabbİm saĞsalİm meleklerİnİ kucaĞına almayı nasİp etsİn İnŞallah sen pgt nerde yaptrıdın ne kadara mal oldu pgt?rabbİme emanet olun...
mrb arkadaşlar.ben bu topiğe yeni giriyorum.2 hafta önce 1.denememin negatif sonucunu aldım.bir sürü testim var yaptıracam.genetik testi bende de var.acaba bu testin has bir tarihi var mı yoksa ne zaman gidersen olur mu?rahimden de olacakmış testlerim.onlar nasıl bir şey hiç bir bilgim yok...rabbim hepimizin yardımcısı olsun...
yok pgt ile yapılmadı.1.başarısızlıktan sonra nedenini araştırmak için testlerim var.ordaki genetik testimi soruyorum cnm
canım genetik test kandan yapılıyo ve zamanı önemli değil.nezaman istersen yaptırabilirsin.Allah yar ve yardımcın olsun.sağlıcakla kal...
evet canim bende hamileyim..8 haftam kaldi Allah izin verirse normal dogum olcak...sirf bende sorun oldugu icin esime test yapilmadi...o saglam cikti... cok sükür....diger arkadaslar bilir
zümmin cim allahın izniyle sağsalim meleğini kucağına almayı nasip etsin rabbim inşallah az kalmış meleğine kavuşmana rabbime emane t olun
maralcım pgt nerede yapıldı yerve kişi olarak birde sadece pgt yemi 2250 tl alındı kaç embriyon girdi pgt ye kaçı sağlam çıktı bizle sakıncası yok ise pylaşırmısın benim 12 embriyom pgt ye girdi 3 sağlam çıktı istanbul genetikste yapıldı 1250dolar ödedim ama gebelik oluşmadı malesef bizde translokasyon yok ama doktor şansızmızı arttırmak için pgt önerdi ama malesef rabbim nasip etmeyince etmiyor hayırlısı rabbimden benimde 3 gebelik kaybım var 2si doğal 1 aşılama ile rabbim inşallah bizlere sağlıkla ve hayırlııs ile kucağımıza alacağüımız evlat hamileliği nasip eder inşallah...
arkadaşlar bir soru daha soracam...dr.um bu konu hakkında bir şey demedi ama eşim de bu genetik testini yaptırmalı mı
evet canım her ikinizede yaptırmak gerek.umarım bi sorun çıkmaz.hakkında hayırlısı olsun.sevgiler...
zümmin cim allahın izniyle sağsalim meleğini kucağına almayı nasip etsin rabbim inşallah az kalmış meleğine kavuşmana rabbime emane t olun
maralcım pgt nerede yapıldı yerve kişi olarak birde sadece pgt yemi 2250 tl alındı kaç embriyon girdi pgt ye kaçı sağlam çıktı bizle sakıncası yok ise pylaşırmısın benim 12 embriyom pgt ye girdi 3 sağlam çıktı istanbul genetikste yapıldı 1250dolar ödedim ama gebelik oluşmadı malesef bizde translokasyon yok ama doktor şansızmızı arttırmak için pgt önerdi ama malesef rabbim nasip etmeyince etmiyor hayırlısı rabbimden benimde 3 gebelik kaybım var 2si doğal 1 aşılama ile rabbim inşallah bizlere sağlıkla ve hayırlııs ile kucağımıza alacağüımız evlat hamileliği nasip eder inşallah...
maşaallah subhanallah zümmincim sona yaklaştın Allahın izniyle.rabbim tamamına erdirsin.sağlıklı hayırlı bir ömür nasip etsin rabbim bebeklerine ve sizlere.sağlıcakla kal canım.
çok sağol paylaşımın için benimde 1.gebeliğim inkomplet moldü.
inşallah rabbim sağsalim meleğini kucağına alacağın günleride göstersin inşallah sana ve tüm hamişlere
bakalım hayırlısı rabbimden 2-3 aya yeniden başlıcaz mucizeme kavuşmak için yolculuğuma...
paylaşımın için teşekkürler rabbime emanet olun...
cok saol canim...Allah razi olsun...Rabbim sanada nasip etsin en tez zamanda...
cok saol canim benim...zaman su gibi akip geciyor...evet sona geldik hamd olsun...sende gelcen insallah sona dogru...hayalim...bebegim dogduktan 2-3 gün sonra evimize dönmek...saglikli bi sekilde evimize yuvamiza dönmek...bebegim dogdugunda koynuma yatirmalari...sesini duyup aglamasini...kizimin tenini koklamami....minik kizimda bunlari yasayamadim...aldilar götürdüler hemen...fotograf gösterdiler bu senin kizin dediler...sesini duyamadim..kaplolar borular aletler...minik kizimin ses telleri o kadar zedelendiki 3 ay sesi cikmadi...kivraniyordu surati agliyor sekilde gözükiyordu ama sesi cikmiyordu...cok zor günler gecirdim gercekten...Rabbim kimseye bu aciyi vermesin....