Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Maral sana ve tÜm hamİŞlere rabbİm saĞsalİm meleklerİnİ kucaĞına almayı nasİp etsİn İnŞallah sen pgt nerde yaptrıdın ne kadara mal oldu pgt?rabbİme emanet olun...

Amin cnm inşallah Allah tamamına erdirir,
ben Ankara' da genart ta yaptırdım pgt 2250 devlet karşılamıyor, diğer leriyle beraber yani ilaçlarda dahil 7-7,5 buldu, bunun 1,5 milyarını geri alıcaz,

cnm pgt ile mi tüp bebek yapıldı sana anlamadım?

yok pgt ile yapılmadı.1.başarısızlıktan sonra nedenini araştırmak için testlerim var.ordaki genetik testimi soruyorum cnm

yok pgt ile yapılmadı.1.başarısızlıktan sonra nedenini araştırmak için testlerim var.ordaki genetik testimi soruyorum cnm

canım genetik test kandan yapılıyo ve zamanı önemli değil.nezaman istersen yaptırabilirsin.Allah yar ve yardımcın olsun.sağlıcakla kal...

evet canim bende hamileyim..8 haftam kaldi Allah izin verirse normal dogum olcak...sirf bende sorun oldugu icin esime test yapilmadi...o saglam cikti... cok sükür....diger arkadaslar bilir

zümmin cim allahın izniyle sağsalim meleğini kucağına almayı nasip etsin rabbim inşallah az kalmış meleğine kavuşmana rabbime emane t olun

maralcım pgt nerede yapıldı yerve kişi olarak birde sadece pgt yemi 2250 tl alındı kaç embriyon girdi pgt ye kaçı sağlam çıktı bizle sakıncası yok ise pylaşırmısın benim 12 embriyom pgt ye girdi 3 sağlam çıktı istanbul genetikste yapıldı 1250dolar ödedim ama gebelik oluşmadı malesef bizde translokasyon yok ama doktor şansızmızı arttırmak için pgt önerdi ama malesef rabbim nasip etmeyince etmiyor hayırlısı rabbimden benimde 3 gebelik kaybım var 2si doğal 1 aşılama ile rabbim inşallah bizlere sağlıkla ve hayırlııs ile kucağımıza alacağüımız evlat hamileliği nasip eder inşallah...

evet canim bende hamileyim..8 haftam kaldi Allah izin verirse normal dogum olcak...sirf bende sorun oldugu icin esime test yapilmadi...o saglam cikti... cok sükür....diger arkadaslar bilir

maşaallah subhanallah zümmincim sona yaklaştın Allahın izniyle.rabbim tamamına erdirsin.sağlıklı hayırlı bir ömür nasip etsin rabbim bebeklerine ve sizlere.sağlıcakla kal canım.

cnm tabiki sakıncası yok yeterki birbirimize bir faydamız olabilsin...

benimde normal yolla 2 gebelik kaybım var biri 8. hafta kalp atımı olmadığı için diğeri mol gebelik, bizde garantiye almak için denemiştik ama Allahtan hayırlısı tabiki inşallah sorunsuz devam eder,

ben ankara'da genartta yaptırdım, doktorum sertaç şen, 7 embriyodan 2 sinde problem çıktı 5. gün tranferi yapıldı, 3 tane transfer edildi,
Genart ankarada pgt labaratuarı olan tek merkezmiş, o yüzden pgt fiyatı diğer merkezlere göre daha uygun, yanlız pgt 2250, bazı merkezler embryo başına ücret alıyor diye biliyorum,

arkadaşlar bir soru daha soracam...dr.um bu konu hakkında bir şey demedi ama eşim de bu genetik testini yaptırmalı mı

çok sağol paylaşımın için benimde 1.gebeliğim inkomplet moldü.
inşallah rabbim sağsalim meleğini kucağına alacağın günleride göstersin inşallah sana ve tüm hamişlere
bakalım hayırlısı rabbimden 2-3 aya yeniden başlıcaz mucizeme kavuşmak için yolculuğuma...
paylaşımın için teşekkürler rabbime emanet olun...

kadından yapılacağını biliyorum ama burda bazı arkadaşlar eşim de yaptırdı diye yazmış o yüzden sordum..

cok saol canim...Allah razi olsun...Rabbim sanada nasip etsin en tez zamanda...

maşaallah subhanallah zümmincim sona yaklaştın Allahın izniyle.rabbim tamamına erdirsin.sağlıklı hayırlı bir ömür nasip etsin rabbim bebeklerine ve sizlere.sağlıcakla kal canım.

cok saol canim benim...zaman su gibi akip geciyor...evet sona geldik hamd olsun...sende gelcen insallah sona dogru...hayalim...bebegim dogduktan 2-3 gün sonra evimize dönmek...saglikli bi sekilde evimize yuvamiza dönmek...bebegim dogdugunda koynuma yatirmalari...sesini duyup aglamasini...kizimin tenini koklamami....minik kizimda bunlari yasayamadim...aldilar götürdüler hemen...fotograf gösterdiler bu senin kizin dediler...sesini duyamadim..kaplolar borular aletler...minik kizimin ses telleri o kadar zedelendiki 3 ay sesi cikmadi...kivraniyordu surati agliyor sekilde gözükiyordu ama sesi cikmiyordu...cok zor günler gecirdim gercekten...Rabbim kimseye bu aciyi vermesin....

saol cnm amin Rabbim tüm isteyenlere anne olmayı nasip etsin,

canımsın ya rabbim kimseyi evladıyla sınamasın.gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı kılsın inşaallah.

cok saol canim benim...zaman su gibi akip geciyor...evet sona geldik hamd olsun...sende gelcen insallah sona dogru...hayalim...bebegim dogduktan 2-3 gün sonra evimize dönmek...saglikli bi sekilde evimize yuvamiza dönmek...bebegim dogdugunda koynuma yatirmalari...sesini duyup aglamasini...kizimin tenini koklamami....minik kizimda bunlari yasayamadim...aldilar götürdüler hemen...fotograf gösterdiler bu senin kizin dediler...sesini duyamadim..kaplolar borular aletler...minik kizimin ses telleri o kadar zedelendiki 3 ay sesi cikmadi...kivraniyordu surati agliyor sekilde gözükiyordu ama sesi cikmiyordu...cok zor günler gecirdim gercekten...Rabbim kimseye bu aciyi vermesin....[/QUOTE]

amin cnm bnm ya ne zor günler geçirmişsin, ama işte hepimizin bir sınavı var, Allah yardımcın olsun, Rabbim kimseyi evlat acsıyla hasretiyle sınamasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…