- 25 Ekim 2008
- 850
- 0
- Konu Sahibi Kavimlergocu
selam kızlar yazılanları okuyorumda bizi bizden başkası anlamıyo yaşayan anlıyo yani sizler, karşındakiler bazen okadar anlayışsız oluyoki senin okadar canını yakıyoki neyapacagımı şaşırıyorum tanımadıgım kimseler bile benim tüp bebek yaptırdıgımı biliyo sagolsun kendini bilmezz 1-2kişi aileden söyledi millet aa çokta gençsin niye tüp yapıyosunki vs.vs. dogumdan sonra(ölü dogum) sende kilolar kaldı 1kilom bile kalmamıştı oysa 2ayda gelin hamilemi töbe yarabbim ne hamilesi kırkım yeni çıkmış o üzüntüyle onu mu düşünücem bu 3.aydada aa üzüntüden kilo vermiş canım üzülme tekrar olur bukadar takma niye acele ediyosun anlatamıyorum kendimi kilo vermek istediğimi 4kiloyuda kendim diyet yaparak verdigimi tabi bunlar komikleri bide canını yakanlarıda var hamile haberleri saklanır,başkasının çocugunu seversin aa kendi çocugu yokya çok istiyo ondan yapıyo olur sevmezsin yine laf bide benim içimi çok yakan ben bebegimi görmemiştim doktorum görme aklında hep ogörüntü kalır demişti kayınvaldemin her gelen kişiye şöyle güzeldi böyleydi diye anlatması vs.vs. benim kendi sıkıntım yetmez gibi milletin abuk sabuk laflarını çekmem bazılarınında sanki ben değil onlar tedavi oluyormuş gibi ay okadar sıkıntı tekrarmı yaşanacak demeleri ben kendimde acınıcak bişey bulmuyorum şükrediyorum bile allahım yaşayıpta ölmedi diye tedavisi oldugu için tüp bebek pgt oldugu için kıslar kusura bakmayın rahatladım ama uzun oldu çok dolmuştum:kedi: