Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

arkadaşlar çok teşekkürler destekleriniz için.zümmin canım Allah tamamına erdirsin.inşaallah sağlıkla hayırlısıyla zamanıda gelsin yinede.
nurtencim dua ederim canım.herkes için ediyorum rabbim herkese nasip etsin inşaallah.
nurtencim bir topik daha açmıştım ettiğim dualarla ilgili okuduğum surelerle ilgili.
o topiği oku canım.Allah kabul eder inşaallah dualarımızı.aeo sevgiler...

aman hituci....cok sevindim canim hemde cok....sakin sakin kendini yorma....dikkat et...su 3 ayi hayirlisiyla gecir....Rabbime hamd olsun...teker teker hepimiz dogurcagiz....hic süpheniz olmasin....ben 25 haftalik oldum bakin zaman ne cabuk geciyor...olmicak etmicek derken oldu gecti bile...bu ayi hayirlisiyla atlatim daha korkum olmaz....kizim bu ayda dogmustu...neyse hic umudunuzu kaybetmeyin Allahin izniyle hersey iyi olcak

zummın bılıyomusun ben resıprokalım senın gıbı merak edıyorum bızımkımı zor yoksa otekı translokasyonmu zor canım cok merak edıyorum bılen yazarmı acaba
sende ınsallahj bı sorun olmadan dogurursun

çok sağol huticicim allah razı olsun topiğinede bakıcam
hakkını helal et...
rabbim bu yolda hepimizin yardımcısı olsun inşallah...

karamel benim bilgim yok...biz doktorumuza bütün burdaki kromozom analizni yolladik kendiside bunu pgt yoluyla yapabilcegimizi söyledi....demesine göre ben kimseyi bosu bosuna buraya cagirmiyorum..olmiyorsa olmiyorum diyorum gönderiyom dedi....ve duydugumuza göre doktorum dedikleri dogru cikti...
sen uzmanla görüssen daha iyi...insallah en yakin zamanda hamile kalirisn....

hituci çok seviniyorum canım inan bana........... allah hayırlı bir şekilde dünyaya getirmeni nasip etsin....... bol bol dua et internetten bakarsan bulursun hamileyken okunacak dualar diye.......bu arada bize bol bol dua et

merhaba kızlar nasılsınız? çoktandır giremedim. hituci canım benim haberini görünce öyle çok sevindimki.Allah tamamına erdirsin.gözün aydın. bizim içinde dua et.
ben aynı beklemedeyim şimdilik.

merhaba kızlar nasılsınız? çoktandır giremedim. hituci canım benim haberini görünce öyle çok sevindimki.Allah tamamına erdirsin.gözün aydın. bizim içinde dua et.
ben aynı beklemedeyim şimdilik.

teşekkürler canım rabbim isteyen herkese en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin inşaallah.sen nezaman başlayacaksın tarih belli mi?Allaha emanet ol canım sevgiler...

teşekkürler canım rabbim isteyen herkese en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin inşaallah.sen nezaman başlayacaksın tarih belli mi?Allaha emanet ol canım sevgiler...

yok canım belli değil. benim pgt için iki katı ücret olacağından maddi açıdan beklemedeyim. hayırlısı bakalım. biraz daha bekliyeceğim sanırm.sen keseyi ne zaman göreceksin. çok seviniyorum senin adına canım.

hituci canım tekrar tebrik etmek istiyorum... ben iki kere mutluyum çünkü daha önce moralimin bozulduğu bazı başlıklar olmuştu... sorun erkekte olunca bu iş olmuyor gibisinden şeyler yazılmıştı... bizde de sorun erkekte ve eşlerimiz aynı şekilde 13-14 robertsonian translokasyon.. benim için öyle anlamlı ki pgt ile her hamile kalan kişi...
canım bize son tedavin hakkında beslenmen, kilon, tedavi öncesi yaptırdığın tahlil vs, yaptırdığınanatoli merkezi ve tedavinin maddi yönleri hakkında bilgi verir misin?
bir de bundan önceki tedavilerinde rapor kullandıysan nasıl ve nerden çıkarttığını, ne kadar sürede alabildiğini, hangi testleri istedikelrini yazabilir misin canım
Rabbime emanet olun, herkese sevgiler

kızlar slm ben istanbuldayım ve kontrollerim son hızla devam ediyor pazertesi son kontrole gidecem sanırım çarşamba yumurta toplanır çok heyecanlıyım kaç tane çıkacak pgd den sağlıklı çıkkacakmı hayırlısı olsun

bu arada sanırm hituci hamile çok ama çok sevindim allah tamamına erdirsin inşşş kucağına almayı nasip etsin rabbim

sizler nasılsınız kızlarrr

sizi haberdar ederim sonuçtan inşş güzel haberler veririm size sonra görüşürüz hepiniz allaha emanet olun

kızlar slm ben istanbuldayım ve kontrollerim son hızla devam ediyor pazertesi son kontrole gidecem sanırım çarşamba yumurta toplanır çok heyecanlıyım kaç tane çıkacak pgd den sağlıklı çıkkacakmı hayırlısı olsun

bu arada sanırm hituci hamile çok ama çok sevindim allah tamamına erdirsin inşşş kucağına almayı nasip etsin rabbim

sizler nasılsınız kızlarrr

sizi haberdar ederim sonuçtan inşş güzel haberler veririm size sonra görüşürüz hepiniz allaha emanet olun

canım bizde seni merak ediyorduk.Allah yar ve yardımcın olsun güzel haberlerle gel inşaallah.bol bol dua et canım.sevgiler...

pgt canım buradaki mesajını şimdi gördüm.özelden attaığın mesaja yazdım daha önce.
bu arada kızlar bugünkü kan sonucum 337 çıktı rabbime binlerce şükürler olsun.rabbim isteyen herkese hayırlısıyla sağlıkla en kısa zamanda nasip etsin inşallah.sevgiler herkese...

selam kızlar öncelikle hituci tekrar hayırlı olsun canım değerinin artması çok iyi............ bende bugün enver hocayla görüşmeye gittim çok güzel geçti yumurta rezervimin çok iyi olduğunu kist olmadığını söyledi.......... cihaz arızası nedeniyle rahim filmini çektirememiştik bu ayın sonunda onu çektirip gelin dedi inşallah ocak sonunda tekrar başlıcaz......... kendisine çok güveniyorum inşallah bu kez olur......... kafama tek takılan şey ordaki hemşirenin pgd yapmıyoruz demesi ama enver hoca yapıyoruz ve genetikse gönderiyoruz dedi diğer görüşmemde mutlaka sorucam

nurcanim hosgeldin canim ....nasil gecti....insallah hersey yolundadir

tedavi olacaklara ve olanlara RABBIM yardim etsin

merhaba zümmin iyiyim canım sen nasılsın............... valla pek kimseler yok artık..........hituci kapsama alanı dışında gözüküyor neden acaba

kızlar selam tekrar moralim bozuldu biraz benim........ kadıköy şifa tüp bebek merkezinde enver kurt ile tedaviye başlıcam inşallah ama fiyatlar biraz bana abartılı geldi ve bazı arkadaşlara farklı söylenmiş......... pgd 1500 dolar tüp bebekte ilaç hariç 4500 TL. sizce nasıl bu fiyatlar......... birde doktorla konuşsam nasıl olur sizce

canim biz toplam olarak 12 milyar verdik...aslinda 15 milyar demislerdi...en sonunda 12 milyara anlastik...bide git gel ucak bileti baya masrafli oldu bize...sen yinede anlas doktorunla konus 3. yada 4. defa yapcam de...Rabbim yardimcin olsun
hituci nedne kapsama alani disinda anlamis degilim...onuda merak ediyorum...
yarin nurcanin yumoslari toplancak galiba...Rabbim yardimcisi olsun...bol bol saglikli yumurtalar bulunmasi nasip etsin

X