Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

canimsin ne güzel bi haber.....kacinci günün bugün......sakin endislenme ve rahat ol....insallah ikiye katlanir...benim 11. günün degeri 145di...
2 hafta sonra insallah keseyide görürsün canim benim....COK SEVINDIM HEMDE COKKKKK
dogum yapim türkiyeye geldigimide teyzesi ziyarete gelir...INSALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

hituci canım çok ama çok sevindim inşallah gerisi de gelir......... allah yüzünü güldürsün ve bizlerede nasip etsin.......... bak gördün mü boşuna stres yaptın rabbim verdi dularımızın karşılığını......... inanır mısın içim içime sığmıyor kendim gibi sevindim umudum biraz daha arttı şimdi kaydirigubbakcemile5

kızlar ya çok sağolun sabahtan beri mutluluktan ağlıyorum.rabbim inşaallah tamamına erdirir.bugün 12. gün zümmincim.bu arada herzaman beklerim.seni misafir etmek çok mutlu eder bizi.herkese çok teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla ve sağlıkla.Allaha emanet olun öptüm.

Tebrik ederim Hituci. Allah tamamına erdirir inşallah. Rabbim hepimize anne olmayı nasip eder inşallah....

inşallah zümmin allah hepimize hayırlı ve sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin.......... sürekli dua ediyorum inanın........ canım sizede geçmiş olsun eşine üzüldüm.......... hiç sorun etmeyin inşallah daha iyi işler nasip olur çünkü evinize bir melek gelecek o bereket ve bollukla gelir........ allahtan umut kesilmez

neden olmasin hituci..simgede hamile kalir ozamana dogurur...sende dogurursun nurcan daglarr eyetkinerinki zaten dünyada....pgt anneleri olarak toplaniriz :)
Rabbim herkesi sevindirsin...
saol simge...Allaha sükürler olsun is buldu...ama iste bi sürü SIKINTI oldu...is veren anlamiyorki bizim durumdan....esim de bebegimiz icin elinden gelenini yapmaya calisti...isler biraz aksadi..merhamet yok adamda...ama Allah öyle bi is verdiki ona daha cok maas aliyor simdi...bebegimiz de yollda Allah insallah baska SIKINTILAR göstermez....

zümmincim bazen hayatımız alt üst olur gibi oluyo rahatsız oluyoruz ama insanoğlu işte altının üstünden güzel olabileceğini düşünemiyoruz.daha mutlu ve huzurlu olmanızı diliyorum Allahtan sevgiler canım

kızlar merhaba.. kaç gündür site hata veriyor.. bir türlü giremiyorum, girsem mesaj yazamıyorum…
hituci canım Allah tamamına erdirsin… çok müthiş bir haber bu… 4. Denemende sonunda Rabbim sana hamileliği nasip etti.. hayırlısıyla o bebişini korusun sana ve eşine anne babalık duygusunu tattırsın ve hayırlı bir evlat olsun canım.. kendi başıma gelmiş kadar sevindim.. bu durumdaki herkes umudumuz.. hepimize umut olsun canım
zümmincim geçmiş olsun kızına... eşinin ve senin yaşadığın şeyler gerçekten zor imtihanlar.. Rabbim sıkmasın inşallah bundan sonra
Nurcan canım senin tedavin de hayırlı olsun… inşallah bu defa her şey yolunda gider ve hayırlısıyla yavruna kavuşursun..
Simgecim bizim tanıdık yok maalesef.. bize en yakın hastane Kartal Semiha Şakir hastanesi.. Oradan randevu alıp eşimle bir gün gideceğiz... üç yıl dolmadan da şu şu testleri yapabilirsiniz derlerse o testleri yaptırıp hazır bekleyeceğiz ve tam üç yıl olunca da gidip raporu alacağız ve kısmet olursa hemen o ay ya da bir sonraki ay tedaviye başlayacağız..
Kısmet artık herşey
annemle konuştum.. Kimseye (evin dışındaki) söylerden gelmeyeceğim Ankaraya dedim... Tabi o da pişman kendi kız kardeşine ve gelinine söylediği için... Sonra İstanbul da bana en yakın ve herkesin önerdiği umut tüp bebek merkezine ulaştım... telefonda görevli çok ilgili davrandı.. ama sadece SSK’lıların raporu geçiyormuş.. görevli emekli sandığı ile anlaşmamız yok ama paket programımız var dedi.. 5 bin TL tedavi ve ilaç artı 1250 dolar da PGT ücreti dedi...
Ama bu koşullarda ben tek anlaşmalı yer olan GENARTta yaptırmak durumundayım... hem ücret için hem de anneme tedavide daha çok ihtiyacım olacak.. Eşim zaten nöbetli çalışıyor... ben gece doktora gitmek zorunda kalırsam ya da iğneler eşimin nöbette olduğu zamana denk gelirse tek başıma nasıl giderim.. Ama Ankara da hem ablam hem annem var... Onlarla daha rahat hallolacak gibi...
offf ne biliyim işte, düşün düşün kendimi yemek de istemiyorum ama artık bir şeyler düşünmeden sanki hayatımda hiç böyle bir şey yokmuş gibi yaşamak istiyorum... bu yaşadıklarımı unutmak istiyorum...
Allah hepimize hayırlı evlatlar versin, sabır değil şükür aşamasındayız aslında çok şükür ki tedavi olabilecek durumumuz var.. Allah tedavi göremeyecek durumda olanlara da helal nasipler versin...
Allaha emanet olun kızlar

teşekkür ederim pgtcim rabbim en kısa zamanda isteyen herkese nasip etsin inşaallah.yarın yine betahcg için kan vercem.inşaallah bebeğim iyidir.merkez tabiki çok önemli ama bol bol dua da et canım.ben merkezi hiç değiştirmedim.merkezim güzeldi atrık değiştireyim diye düşünüyordum bazen ama birde rabbim nasip edecekse heryerde olur dedim.inşaallah yüce rabbim,kurban olduğum Allahım en kısa zamanda isteyen kerkese naisp eder.çok dua ediyorum.bunları yaşamayan bilemez kesinlikle.

kızlar ben ne yapacağıma karar bir türlü karar veremiyorum......... umut tüp bebekte enver kurt vardı oda şimdi kadıköy şifa hastanesine geçmiş............ aradığımda orda pgd yok dendi ama varmış.......... bende öyle söylenince umut tüp bebekten ulun uluğ hocaya aldım randevumu......... ama kafam çok karışık yaaa........pgt canım kadıköy şifayı tekrar aramayı düşünüyorum hem randevu için hemde embriolog ile görüşmek için.......... orda ücret ilaç dahil 4500 TL. mış........ama umutta da bu fiyat diye biliyorum ben

cnm pgt var kadıköy şifada ben bi kaç gün önce kadıköy şifanın direktörü ile görüştüm engin enginsu enver bey ona numaramı verdi oda beni aradı benim dondurlmuşalrım var umutta enver bey oraya geçince bende belki oraya geçecektim ama maddiyat sebebi ile umutta devam edicem dondurulmuşlarım orda ve pgt için ankara genlab muhterem bahçeye yolluyor umut istersen bu8 hafta öğrendiğim bilgileri sana aktarabilirim bi şekilde ben bu hafta umutlada görüştüm tekraradan rabbim bu yolda hepimiizn yardımcısı olsun inşallah...

cok saol pgt...Allah sonumuzu hayrli eylesin...
hituci...hadi canim...senin bi keseyi görmeni heyecanla bekliyorum...
herkesin tedavileri hayirli gecmesi dilegiyle...Allah yardimciniz olsun...hepiniz aklimdasiniz...dogumda hepiniz icin dua etcem insallah...o sanciyla aklima gelirse insallah :)

Amın zÜmmın cım rabbım ınŞallah bı avazda saĞsalım kucaĞına almayı nasıp etsın ınŞallah
kızlar bıŞey sorucam bu konuda bılgısı olan varmı benım embrıyolarım Çok yumurtam olduĞu ıÇın donduruldu.3.gÜnde 15 hÜcrelıden 7 hÜcrelıye kadar bÖlÜnen 13 embrıyom var.yanlıŞ embrıyolarım 3.gÜne hızlı bÖlÜnmÜŞ ve bunu pek ıstemeyız dedı embrıolog benımde Çok cnm skıldı bu duruma
bende ve eŞımde tranklakasyon yok ama 3 gebelık kaybım var 2 sı doĞal 1 aŞılama ıle cnm ÇÖok sıkıldı bu duruma pgt de saĞlam embrıyom Çıkmazsada dıye kaygılanıyorum allah tan hayırlısı cÜmlemız ıÇın benım gıbı bı durumla karŞılana oldumu duydunuz mu yada Şımdıden teŞekkÜrler...

canım inşallah son olur yaşadıkların ve hitucinin darısı olur sanada.......... canım benim yarın enver kurt ile randevum var...........pazartesi de ulun hocadan aldım.......... her ikisiyle de görüşücem kafama hangisi yatarsa oraya gidicem

günaydın herkese.bugün kan verdim yine değerim 111 olmuş çok şükür rabbime.elhamdülillah iyi gidiyo şimdilik.dua edin benim için.
simgecim yarınki randevudan güzel haberlerle gelirsin inşaallah.
kızlar bu arada nurcan nerelerde????sağlıcakla kalın dostlarım sevgiler...

Hutıcı canım hamd olsun rabbıme rabbım saĞsalım kucaĞına alacaĞın gÜnlerıde nasıp etsın ınŞallah
dualarım senınle bu yolda tÜm mÜcadele edenlerle ve hamıle arkadaŞlarımla...
Benım adım nurten adımla benı dualrından eksık etmezsen Çok sevınırım...

aman hituci....cok sevindim canim hemde cok....sakin sakin kendini yorma....dikkat et...su 3 ayi hayirlisiyla gecir....Rabbime hamd olsun...teker teker hepimiz dogurcagiz....hic süpheniz olmasin....ben 25 haftalik oldum bakin zaman ne cabuk geciyor...olmicak etmicek derken oldu gecti bile...bu ayi hayirlisiyla atlatim daha korkum olmaz....kizim bu ayda dogmustu...neyse hic umudunuzu kaybetmeyin Allahin izniyle hersey iyi olcak

X