Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Allah tez zamanda gönlüne göre versin. Ben artık hep hamilelikler yaşayacağım ama o rüyalarımda sarılıp durduğu bebeğe hiç kavusamsyacagim sanıyordum ama bir yandan da umudumu kaybetmiyirmusum demek ki kapı kapı genetikci, tüp bebek merkezi geziyor sorup sorusturuyordum. Gecelerce yerli yabancı translokasyon ile ilgili araştırma yapıyor makale okumaya çalışıyordum vs. Translokasyon kolay değil evet ama zamanı gelince Allah nasip ediyor. Ben 4 doğal gebelikte hiç sağlıklı hamilelik yaşayamadım.Ama mesela annem ile birebir aynı translokasyona sahibiz, annem 40 sene önce tabii ultrason bile yok. Abim doğmuş sağlıklı, arada iki düşük yapmış, sonra ben translokasyonlu. Yani Allah o imkansızlıklarda anneme iki çocuk nasip etmiş. Allah isterse önünde bütün dünya olsa duramaz. Sabir, tevekkül ve inanmak. Allahım isteyen kimsenin boynunu bükük bırakmaz inşallah
Amin canım bende aynen gecelerce okudum.gonul isterdiki bunları hiç bilmemek ama nasip .bende aynen 4 gebelik kaybı yaşadım. Çok zor elif.cevremde o kadar art niyetli kişiler var ki. Birde bunlarla bir savaş vermek zorunda kalıyorum. Adamın biri çocuğu oldu ona söylemeyin nazar değer diyormuş. En yakın teyzem doğum yapıyorum yok torunum söyle tatlı böyle güzel bir havalar yani insan buNu anlayabiliyor. Allaha haval edip sineye çektim.. Çok zor allah düşmanıma bile vermesin .o kadar çok yorgun ve kirginim ki..😪😪

Merhaba canim msjin benim.yasadiklarimin kopyasi sanki bende 3 kez gebelik yasadim ve kaybettim simdi 4.tup bebek tedavimdeyim kromozom bozuklugu
Amin canım bende aynen gecelerce okudum.gonul isterdiki bunları hiç bilmemek ama nasip .bende aynen 4 gebelik kaybı yaşadım. Çok zor elif.cevremde o kadar art niyetli kişiler var ki. Birde bunlarla bir savaş vermek zorunda kalıyorum. Adamın biri çocuğu oldu ona söylemeyin nazar değer diyormuş. En yakın teyzem doğum yapıyorum yok torunum söyle tatlı böyle güzel bir havalar yani insan buNu anlayabiliyor. Allaha haval edip sineye çektim.. Çok zor allah düşmanıma bile vermesin .o kadar çok yorgun ve kirginim ki..😪😪

var bende insan yasamayinca bilmiyo ne kadar zor olabildigini benden sonra evlenen eltim hamileymis herkes biliyormuş bize 5.ayda dediler.doguma gittiler bize demediler simdide bebegi bizden sakliyolar.nazar olur diye en cok zoruma gidende bizim hep hayalini kurduğumuz cocugumuz olursa su ismi koyariz dedigimiz ismi cocuklarina koydular😭kimse bizlere bir gun sormadi siz nasilsiniz napiyosunuz diye simdi bende tedavimi sakliyorum herkesten rabbim bizlerin yardimcisi olsun evlat isteyenherkese rabbim saglikli hayirli evlat versin...

Merhaba canim msjin benim.yasadiklarimin kopyasi sanki bende 3 kez gebelik yasadim ve kaybettim simdi 4.tup bebek tedavimdeyim insan yasamayinca bilmiyo ne kadar zor olabildigini benden sonra evlenen eltim hamileymis herkes biliyormuş bize 5.ayda dediler.doguma gittiler bize demediler simdide bebegi bizden sakliyolar.nazar olur diye en cok zoruma gidende bizim hep hayalini kurduğumuz cocugumuz olursa su ismi koyariz dedigimiz ismi cocuklarina koydular😭kimse bizlere bir gun sormadi siz nasilsiniz napiyosunuz diye simdi bende tedavimi sakliyorum herkesten rabbim bizlerin yardimcisi olsun evlat isteyenherkese rabbim saglikli hayirli evlat versin...

Merhaba canim msjin benim.yasadiklarimin kopyasi sanki bende 3 kez gebelik yasadim ve kaybettim simdi 4.tup bebek tedavimdeyim insan yasamayinca bilmiyo ne kadar zor olabildigini benden sonra evlenen eltim hamileymis herkes biliyormuş bize 5.ayda dediler.doguma gittiler bize demediler simdide bebegi bizden sakliyolar.nazar olur diye en cok zoruma gidende bizim hep hayalini kurduğumuz cocugumuz olursa su ismi koyariz dedigimiz ismi cocuklarina koydular😭kimse bizlere bir gun sormadi siz nasilsiniz napiyosunuz diye simdi bende tedavimi sakliyorum herkesten rabbim bizlerin yardimcisi olsun evlat isteyenherkese rabbim saglikli hayirli evlat versin...
Aa bende bir kızıp olursa su ismini çok isterdim. Gerçekten çok zor.inaniyorum bir gün bizde anne olacaz evet çok zor başına gelen bılir evet sakla söyleme birde sorarlar cunki gerek yok.sacma sapan insanlarla mücadele veriyoruz

Rabbim kolaylik versin.
Tutmadimi transferlerde ?

Evet bunları bilmek, araştırmak bile çok zor. Cevrendeki kişileri Allah'a havale et arkadaşım ve seni üzen insanlarla mümkün mertebe görüşmemeye çalış.durumumuz zaten yıpratıcı bir de insanların seni uzmesine izin verme.

Merhaba canim msjin benim.yasadiklarimin kopyasi sanki bende 3 kez gebelik yasadim ve kaybettim simdi 4.tup bebek tedavimdeyim kromozom bozuklugu

var bende insan yasamayinca bilmiyo ne kadar zor olabildigini benden sonra evlenen eltim hamileymis herkes biliyormuş bize 5.ayda dediler.doguma gittiler bize demediler simdide bebegi bizden sakliyolar.nazar olur diye en cok zoruma gidende bizim hep hayalini kurduğumuz cocugumuz olursa su ismi koyariz dedigimiz ismi cocuklarina koydular😭kimse bizlere bir gun sormadi siz nasilsiniz napiyosunuz diye simdi bende tedavimi sakliyorum herkesten rabbim bizlerin yardimcisi olsun evlat isteyenherkese rabbim saglikli hayirli evlat versin...
Merhaba canm şimdi yazdıklarını okudum da üzüldüm eltin gilin yaklaşımına. Hiç umudunu kaybetme olacağına inan. Aynı sıkıntıları yaşadım olmaz dedim ama çok şükür tedaviyle rabbim ikiz nasip etti. 'Acaba nazar edeceğimi düşünürler mi' diye düşündüğüm çocuklu insanların yine karşısındayım ikizlerimle.Demem o ki zaman geçiyor bir zamanlar üzülüp hayal ettiklerin seninle oluyor. İnanın olacak, ben de olmaz dedim bu form sayesinde tedaviye başladım. Hiç moral bozmayın olacak inanıyorum ben.

Merhaba canm şimdi yazdıklarını okudum da üzüldüm eltin gilin yaklaşımına. Hiç umudunu kaybetme olacağına inan. Aynı sıkıntıları yaşadım olmaz dedim ama çok şükür tedaviyle rabbim ikiz nasip etti. 'Acaba nazar edeceğimi düşünürler mi' diye düşündüğüm çocuklu insanların yine karşısındayım ikizlerimle.Demem o ki zaman geçiyor bir zamanlar üzülüp hayal ettiklerin seninle oluyor. İnanın olacak, ben de olmaz dedim bu form sayesinde tedaviye başladım. Hiç moral bozmayın olacak inanıyorum ben.
Merhabalar Allahim ikizlerinizi size bagislasin uzun saglikli omurler nasip etsin kac denemede sonuca ulastiniz acaba

Merhaba kizlar pgt yontemiyle hamile kalanlar veya dogum yapanlar kacinci denmede ve kac emriyoda saglikliyi buldular yarin benimde emriyolarimdan biyopsi alinip ankaraya gönderecekler insallah bu son olurda saglikliyi buluruz🙏🏼

ic sesim oldu yazdıkların darısı bizlere canım güzel bir umut oldun teşekkürker 🤲💖💖💖

Çok güzel bir rakam 7 daha önce kaç tane göndermiştiniz?Ben de gönderdim 6 tane 4 tanesi sağlam geldi.Daha önce sadece bir tane göndermiştim o da hasta gelmişti.
Bu 4.denemem canim ben senin kadar sansli olamadim maalesef 1.tedavi10 da sifir 2.tedavi 8 de 1 saglikli geldi tutmadı 3.tedabide 3te 0 gibi bi sonucla.karsilastim rabbim insallah bukez yuzumuzu guldurur

Translokasyonun varsa doktoruna uzun protokolden bahset. Ben uzun protokole saglikliyi bulabildim
[/QUOTE
Kromozom bozuklugu var bende dengeli translokasyon yaziyodu testlerde uzun protokol hic konusmadik yeterince emriyo oluştuğu icindir belki embriyologda emriyolarin kaliteli olduğunu soyluyo insallah bu tedavim son olur beklemek cok zor😞 siz simdi hamilemisiniz peki

Masaallah saglam baya gelmis genetik sorununuz yok herhalde
Hiç bakılmadı Ama bu benim 4. Denemem daha önce iki negatif bir genetikten sağlıksız gelen oldu.İlk defa bu kadar 5. Gün embriyom oldu yaştan dolayı Ve tekrarlayan olumsuz denemeler için pgt yapıldı.Şimdi de rahim bir türlü kalınlaşmıyor onunla uğraşıyoruz.İnşallah sizin de sağlıklı gelir.Bu iş tamamen nasip kısmet işi.Ki sağlıklı gelince bitmiyor.Hepsi ayrı stresli bir aşama yani.

X