- 30 Kasım 2013
- 3.840
- 4.916
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #51.441
Evet oda saglikli gelmisti.. ondan sonra baska yazmadi.. hamiledir insaallahGenetık merkezine 1 tane mi embroya yollladınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet oda saglikli gelmisti.. ondan sonra baska yazmadi.. hamiledir insaallahGenetık merkezine 1 tane mi embroya yollladınız
Ayyy ıns darısı bize olsun ıns bıraz once aradılar 3 embriyo dan 1 tanesi ıyı kalıtelı dedıler cok morelımi bozuldu maddiyata sıkıntılı ne yapacz bılmyrumEvet oda saglikli gelmisti.. ondan sonra baska yazmadi.. hamiledir insaallah
O 1 tane insaallah olur canim uzme canini..Ayyy ıns darısı bize olsun ıns bıraz once aradılar 3 embriyo dan 1 tanesi ıyı kalıtelı dedıler cok morelımi bozuldu maddiyata sıkıntılı ne yapacz bılmyrum
Aminn çok teşekkürler zamanı var gerçekten A mllahtan umut kesilmez. İkili test haricinde herhangi bir test yaptırmadım.Ya şu an tüylerim diken diken okuyorum o kadar mutlu oldum ki bende de pıhtılaşma ve 11 22 var. Umut oldun şu an bana allahtan umut kesilmez sağlıklı olacaksa olur zaten vakti zamanı vardır elbet çok sevindim. Allah uzun ömürlü hayırlı evlat etsin inşallah. Bişey sormak istiyorum hamilelik sırasında tüm testleri yaptırdınız mı ve nasıl geçti o süreç korktunuz mu sendromlu olabilir mi diye ççok mutlu oldum şu an
Çok sevindim canım mm nasıl mutlu oldum anlatamamMerhaba kızlar. Uzun zamandan sonra umut olmak için yazıyorum. Rabbime binlerce kez hamd olsun dualarım kabul oldu. Hikayemi anlatayım birbuçuk yıllık evliyken korunmayı bıraktık hamile kaldım 6. Haftada düşük oldu ve küryaj oldum bir kaç ay sonra tekrar hamile kaldım kimyasal gebelilti düştü daha spnra araştırmaya girdim ve bende translokasyon olduğunu öğrendik birde kan pıhtılaşması doktorlar pgt ile tüp bebek deyince araştırmaya girdik ve ataşehir memorialde 2kere denedik 5 ay arayla malesef iki denemedede sağlıklı yumurta bulunamadı trdaviler iptal oldu çok yıkılmışyım pisikolojim tamamen bozuldu sürekli bu sayfayı takip ediyordum hergün ağlıyordum dpktorlar normalden tavsiye etmesede annem ve ablamknda başta düşükleri olduğu için normalden denedik ve tekrar hamile kaldım ve 6 haftada düştü tekrar araştırmaya girdik acıbadem bülent tıraşa gitmeye karar verdik gittik görüştük ama bir türlü tedaviye başlamak istemiyordum bir yıl böyle geçti korunmayı bıtaktık ve tekrar hamile kaldım bu kez kalp atışlarını duyduk ve daha sonra herşey normal gitti şu kucağımda hamd olsun 1 aylık oldu çok dua ettim çok ağladım çok üzüldüm ama rabbim yüzümüzü güldürdü inşallah burdaki herkesinde yüzünü güldürür rabbim umudunuzu kaybetmeyin Allah büyük.
Benim eşimde 2-3 te parça büyük biri 20 haftalık oldu diğeri ya kimyasal ya 9 haftalık vsEvet kromozma gore degisyor ilk krmomzmlar daha buyuk dolyasyla kopmalarda daha buyuk oluyor.boyle bebekler cogu zaman erken düşer.ama kopan parca kucukse bebek buyur anomali sonradan gorurnur
Cnm seninkinde pgt yapılmış ya sırf 2 kromozom a bakılmış onlarda kopma yapışma olmuş onu yazmış larBaktimda senin sonclarda monozmi tirizomi yaziyo benmki neden oyle deyl anlamadm
Sen kendin ara cnm fikir verirler Volkan baltacı yi ara Memorial Şişli nin kini ara bir sor ama mutlaka normal yumurta n vardır bu denemede tranklasyonlulara rastlanmıştırBende anlamiyormki...acaba cok rica etsem sizde kendi genetcinzle gorusnce bu durumu anlatb fikir ala bilirmisnz?
Canim senden bir haber yokmu
Genetık merkezine 1 tane mi embroya yollladınız
Hadi hayirlisi canim iyi haberlerini bekliyoruzSelam..
Ben daha transfer yaptırmadım..
Bir aksilik olmazsa Ağustos sonunda transfer için tedaviye başlayacağım
Hayr canim pgt deyl ngs 46 kromzma bakıldıCnm seninkinde pgt yapılmış ya sırf 2 kromozom a bakılmış onlarda kopma yapışma olmuş onu yazmış lar
Ne güzel işte aploid olustirmamis o zaman bizim bir embriyo da tranklasyondan bağımsız başka kromozom larda sorun vardı.Hayr canim pgt deyl ngs 46 kromzma bakıldı
Evet bende oyle dusunmustm hatda bana pgt bile yeterliyms diye dusundm ama dr bana bunun cok kotu bisey oldgnu hatda milyonlarda 1kez goruldgnu tekrar pgt yaparsam sonuclarn buyuk olasilikla ayni olacaggini ve hatdaa donör den bile bahs etdisinirlerm cok bozuldu....bi kac ay normal deneyeceym bakalm....Ne güzel işte aploid olustirmamis o zaman bizim bir embriyo da tranklasyondan bağımsız başka kromozom larda sorun vardı.
Bence senin olur umudumuzu kaybetmiyoruz
Ne alakaaaa.... bendede 15 21 translokasyon var.. doktor hic bana boyle bisey demedi.. bence translokasuon sorunu herkezde zoorEvet bende oyle dusunmustm hatda bana pgt bile yeterliyms diye dusundm ama dr bana bunun cok kotu bisey oldgnu hatda milyonlarda 1kez goruldgnu tekrar pgt yaparsam sonuclarn buyuk olasilikla ayni olacaggini ve hatdaa donör den bile bahs etdisinirlerm cok bozuldu....bi kac ay normal deneyeceym bakalm....
Sacmalamis genetik Dr umu o kadınlar dünyaya gelirken belirli sanırım 400 civarı yumurtayla geliyor senin mavi ve kırmızı bilye olarak düşün normal ler mavi ve onlarda var sadece bu tedavinde rastlanmıştır erkekte sperm sürekli üretiyor onda benim kanımca biraz daha farklı ama Dr un sacmalamis biraz rahatla kimlerin oldu bizim de olacak bana da tekrar dene yada evlatlık al dedi geçen hafta bir Dr kafaya takmıyorum ki hepsi birşey diyor ama ben gerçeği biliyorum ve onlardan daha çok şey biliyorum çünkü ben bu vakka konusunda yıllarımı verdim her şeyi okudum tüm makaleler i gece gündüz mesai yaptım onların farklı farklı hastaları oluyor kendi Dr unda biraz sensin biraz arın detoks yap gün doğmadan neler doğar hakkimizda hayırlısi olsun Rabbim de bunu gönlümüze razı kılsın .Evet bende oyle dusunmustm hatda bana pgt bile yeterliyms diye dusundm ama dr bana bunun cok kotu bisey oldgnu hatda milyonlarda 1kez goruldgnu tekrar pgt yaparsam sonuclarn buyuk olasilikla ayni olacaggini ve hatdaa donör den bile bahs etdisinirlerm cok bozuldu....bi kac ay normal deneyeceym bakalm....
Bende cok arasdrdm canim 4dusuk yaptm 3yildr cok arasdrm bu konuyu daha 1yil oldu translokasyonlu oldgmu bileli.bende biliyrm boylr olub bebek sahibi olan cokca var ister dogal ister pgt tup bebek...ama drn bu kadar umutsuz konusmasi donor teklifi icimi acitdi...ustelik pgt soncum 3aya geldi..simdi dogal deniyorm biliyorm cok zor ama imkansız deyil...Rabbim hepimize insallah bu guzel duyquyu tatdrsin...bu sitedeki her kes en sonunsa anne oldu cok ugrasdi uzuldu ama oldu...darisi bize insallah..banada dua edin dogal yolla bu sefer saglikli bebeyi bulurum insallah...Sacmalamis genetik Dr umu o kadınlar dünyaya gelirken belirli sanırım 400 civarı yumurtayla geliyor senin mavi ve kırmızı bilye olarak düşün normal ler mavi ve onlarda var sadece bu tedavinde rastlanmıştır erkekte sperm sürekli üretiyor onda benim kanımca biraz daha farklı ama Dr un sacmalamis biraz rahatla kimlerin oldu bizim de olacak bana da tekrar dene yada evlatlık al dedi geçen hafta bir Dr kafaya takmıyorum ki hepsi birşey diyor ama ben gerçeği biliyorum ve onlardan daha çok şey biliyorum çünkü ben bu vakka konusunda yıllarımı verdim her şeyi okudum tüm makaleler i gece gündüz mesai yaptım onların farklı farklı hastaları oluyor kendi Dr unda biraz sensin biraz arın detoks yap gün doğmadan neler doğar hakkimizda hayırlısi olsun Rabbim de bunu gönlümüze razı kılsın .
Hangi tip translokasyonArkadaşlar sakın karamsarlıga kapılmayın bnm eşimde translokasyon taşıyıcısı bnde de çikolata kisti ve rezerv azlığı vardı 4.tup bebek denememizde pgt den sağlıklı gelen tek embriyomla hamileyim şuan inş saglıklı devam eder ve kucagıma alırım.ama bn diorumki bnm o kadar sıkıntım vardı bir tanecik embriyo oluşuodu sadece.oluşan emvriyolarda orta kalite oluodu.bni aklınıza getirin ve umudunuzu kaybetmeyin sakın.
Resiprokal dengeliHangi tip translokasyon