Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Kızlar translokasyon için üni hastanelerinde yapılan periferik kanda kromozom analizinde çıkıyor değil mi?orda normal çıkmışsa translokasyon yok anlamına mi geliyor.yoksa translokasyon için ayrı test mi yapılıyor

25 gün oldu aramadılar genetik sonuç için üç hafta da çıkar drmişlerdi büyük ihtimalle olumsuz gibi bende aramaya korkuyorum
Benim de 20 gün oldu. Acıbadem maslakta tedavim. Bana 20 güne kadar hatta daha önce de belli olur demişlerdi. İki gün önce aradığımda bayram yoğunluğu belli olmadı hala dediler. Bende korkuyorum zaman geçtikçe acaba olumsuz mu diye ? Siz kaç tane gönderdiniz genetiğe ?

benim sadece bir tane gitti genetiğe sonuç olumlu olsaydı ararlardı diyorum hayırlısı hiç umudum yok gibi
Merhaba olumsuz da olsa ararlar merak etme. Ama anlayabiliyorum seni aramadıkları her geçen gün her geçen dk insan bin tane şey düşünüyor. Özellikle de olumsuz şeyler ama bir tane olan embriyo sağlıklı gelebilir o şekilde olan çok yani. Hiç canını sıkma. Ben de çok moral bozum. Hatta son tedavimde yok artık eminim olmadı dedim. Şuan hamdolsun ikiz bebek büyütüyorum.. Allah hepinize nasip etsin inşallah..

çok teşekkür ederim güzel dileklerin için inşallah dediğin gibi olur sağ ol Allahım seni de mutlu etsin inşallah
amin inşallah şuan pgt yöntemi ile hamile kalanlardanım.26.haftamızdayız:)Rabbim hepimize bu mübarek bayram arifesinde sağlıkla hayırla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah:)Rabbim sevindirsin hepimizi inşallah:)

kızlar benim bir tane pgt den sağlıklı geldi.. bu ay sonunda transfere başlayacağız
merak ettiğim şu
embriyo kalitesi önemli değil mi ki
benim embriyom 2bb kalitedeymiş bir tane de 2bc varmış ona şans vermemişler
2bb olanda genetikten sağlıklı gelmiş
genetikten sağlıklı gelsede düşük kalite bir embriyonun tutunma şansı ne kadar olabilir ki.
benim sorunum da zaten yumurtalarımın kalitesiz olması
bu kısmı çok fazla kafamı kurcalıyor.
varmı aranızda düşük kalite embriyo ile hamile kalan.

Arkadaşlar 13 14 robertsonian translokasyonum bulunmakta. İlk tüp bebek denemem de 9 embriyo oluştu bunlardan 5 tanesi ngs ye gidebildi. 1 tane sağlıklı geldi. Diper embriyolarda beklediğim gibi 13 14 te sorun çıkmadı 5 ve 10 da sorun çıktı. Bu şekilde olanınız var mı

Arkadaşlar 13 14 robertsonian translokasyonum bulunmakta. İlk tüp bebek denemem de 9 embriyo oluştu bunlardan 5 tanesi ngs ye gidebildi. 1 tane sağlıklı geldi. Diper embriyolarda beklediğim gibi 13 14 te sorun çıkmadı 5 ve 10 da sorun çıktı. Bu şekilde olanınız var mı
Evet canim olabiliyor... benim 15-21 de sorun var.. 16da falan sorun cikti.. olabiliyor yani

ya benim bir ayı geçti sonuç için aramadılar neslihan hanım dönüş yapacağını söyledi hala ses yok bir kaç defa da hatırlattım :KK43:

ya benim bir ayı geçti sonuç için aramadılar neslihan hanım dönüş yapacağını söyledi hala ses yok bir kaç defa da hatırlattım :KK43:
Ben 20. Günde aradım söyledi. Çıkmış olması gerekiyor çünkü senin ki genetiğe benimkinden önce gitmişti. İlla çıkmıştır. Daha çok sorup üstelemen gerekiyor.

X