- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #51.481
Kızlar translokasyon için üni hastanelerinde yapılan periferik kanda kromozom analizinde çıkıyor değil mi?orda normal çıkmışsa translokasyon yok anlamına mi geliyor.yoksa translokasyon için ayrı test mi yapılıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de 20 gün oldu. Acıbadem maslakta tedavim. Bana 20 güne kadar hatta daha önce de belli olur demişlerdi. İki gün önce aradığımda bayram yoğunluğu belli olmadı hala dediler. Bende korkuyorum zaman geçtikçe acaba olumsuz mu diye ? Siz kaç tane gönderdiniz genetiğe ?25 gün oldu aramadılar genetik sonuç için üç hafta da çıkar drmişlerdi büyük ihtimalle olumsuz gibi bende aramaya korkuyorum
Ya beklemek insanı karamsar yapıyor sizdeki de o durum. İnşallah güzel haberler alacaz. Tek embriyo gönderip olumlu sonuç alan çok kişi biliyorumbenim sadece bir tane gitti genetiğe sonuç olumlu olsaydı ararlardı diyorum hayırlısı hiç umudum yok gibi
Kızlar bu genetik için embriyo sayısı kadarmı ücret ödeniyor. Banada önerdi doktor, fiyat nkdr acb orda sormadım hiç
olumsuz da olsa ararlardı yada aramaları gerekir.inşllah daha çıkmamaıştır ve güzel bir geri dönüş yaparlar size:)25 gün oldu aramadılar genetik sonuç için üç hafta da çıkar drmişlerdi büyük ihtimalle olumsuz gibi bende aramaya korkuyorum
olumsuz da olsa ararlardı yada aramaları gerekir.inşllah daha çıkmamaıştır ve güzel bir geri dönüş yaparlar size:)
Merhaba olumsuz da olsa ararlar merak etme. Ama anlayabiliyorum seni aramadıkları her geçen gün her geçen dk insan bin tane şey düşünüyor. Özellikle de olumsuz şeyler ama bir tane olan embriyo sağlıklı gelebilir o şekilde olan çok yani. Hiç canını sıkma. Ben de çok moral bozum. Hatta son tedavimde yok artık eminim olmadı dedim. Şuan hamdolsun ikiz bebek büyütüyorum.. Allah hepinize nasip etsin inşallah..benim sadece bir tane gitti genetiğe sonuç olumlu olsaydı ararlardı diyorum hayırlısı hiç umudum yok gibi
amin inşallah şuan pgt yöntemi ile hamile kalanlardanım.26.haftamızdayız:)Rabbim hepimize bu mübarek bayram arifesinde sağlıkla hayırla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah:)Rabbim sevindirsin hepimizi inşallah:)çok teşekkür ederim güzel dileklerin için inşallah dediğin gibi olur sağ ol Allahım seni de mutlu etsin inşallah
Sizin genetik sorununuz neydi ?amin inşallah şuan pgt yöntemi ile hamile kalanlardanım.26.haftamızdayız:)Rabbim hepimize bu mübarek bayram arifesinde sağlıkla hayırla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah:)Rabbim sevindirsin hepimizi inşallah:)
Evet canim olabiliyor... benim 15-21 de sorun var.. 16da falan sorun cikti.. olabiliyor yaniArkadaşlar 13 14 robertsonian translokasyonum bulunmakta. İlk tüp bebek denemem de 9 embriyo oluştu bunlardan 5 tanesi ngs ye gidebildi. 1 tane sağlıklı geldi. Diper embriyolarda beklediğim gibi 13 14 te sorun çıkmadı 5 ve 10 da sorun çıktı. Bu şekilde olanınız var mı
Ben 20. Günde aradım söyledi. Çıkmış olması gerekiyor çünkü senin ki genetiğe benimkinden önce gitmişti. İlla çıkmıştır. Daha çok sorup üstelemen gerekiyor.ya benim bir ayı geçti sonuç için aramadılar neslihan hanım dönüş yapacağını söyledi hala ses yok bir kaç defa da hatırlattım
Simdiye kadar canim hic saglikli cikmadi...İnşallah canım Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inşallah 5. Gün embriyonun sayısı güzel illaki sağlıklı planlar olacaktır. Güzel düşün güzel sonuçların olsun