Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

iyi akşamlar arkadaşlar iyisiniz inşallah bende inv(9) (12p 13q) var allaha şükür doğal yolla bir kızım var kızımdan önce iki sonrası üç düşüğüm oldu dr tüp bebek önerdi yumurtam az olduğu için havuz sistemi önerildi 6 yumurta toplama işleminden sonra toplamda 8 yumurtam oldu 3 tanesi 5.güne gitti hepside sağlıksız geldi sonrasında prp işlemi önerildi bende sayısal bir artış yapmadı kalitesini yaşayıp göreceğiz prp sonrası ikinci adetimde iki yumurta toplandı ikiside döllenmedi sonraki adette iki yumurta tolandı 1 tanesi 5.güne geldi ve genetiğe gitti sonuç konusunda hiç umudum yok yaşımda 39 :KK43: hiç kimsenin emekleri umutları paraları boşa gitmez inşallah

iyi akşamlar arkadaşlar iyisiniz inşallah bende inv(9) (12p 13q) var allaha şükür doğal yolla bir kızım var kızımdan önce iki sonrası üç düşüğüm oldu dr tüp bebek önerdi yumurtam az olduğu için havuz sistemi önerildi 6 yumurta toplama işleminden sonra toplamda 8 yumurtam oldu 3 tanesi 5.güne gitti hepside sağlıksız geldi sonrasında prp işlemi önerildi bende sayısal bir artış yapmadı kalitesini yaşayıp göreceğiz prp sonrası ikinci adetimde iki yumurta toplandı ikiside döllenmedi sonraki adette iki yumurta tolandı 1 tanesi 5.güne geldi ve genetiğe gitti sonuç konusunda hiç umudum yok yaşımda 39 :KK43: hiç kimsenin emekleri umutları paraları boşa gitmez inşallah
Allahim kolaylik versin ablacigim.. rabbim kolaylastirsin cumlemizin tedavisini..
inv. Ne oluyor ? Translokasyon mu anlamadim tam hastaligini

inversiyon mu ne parçanın kırılıp 180 derece dönüp aynı yere yapışma durumuymuş internetten araştırdığım kadarıyla benimle aynı durum da olan var mı acaba

Merhaba arkadaşlar. Benim de 4 yaşında genetik kas hastalığı olan bir kızım var. Eşim ve ben taşıyıcı olduğumuzu kızımdan sonra öğrendik. Şimdi tekrar çocuk sahibi olmak istiyoruz. Doktorumuz pgd yöntemiyle sağlıklı bebek sahibi olabileceğimizi söyledi. Ankara da önerebileceğiniz iyi bir merkez var mı.

Yok eşimin spermleri rekor düzeyde çok iyi bir de, doktor uzun zamandır gördüğüm en yüksek değerlere sahipsiniz dedi hatta ne iş yapıyorsunuz diye bile sordu sonuclarini görünce o derece. Sadece benim yumurta rezervim az ama yumurtalarim hep çok kaliteliydi toplanan tüm yumurtalar 5. Güne gidiyor firesiz ama maalesef içleri demek ki iyi değil :KK43:
İlaçsız deniycez dedi doktor ama okuduğum şeylerde ilaçsız tüp bebek çok başarılı olmuyormuş gibi bir kanıya vardim. Offf offfff diyorum ne diyim.
Bak bnmde bi arkadaş 8. Denemede mini tüp bebekle hamile kaldı, eger yumurta varsa er geç hamile kalıcaksn cnm🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Merhaba arkadaşlar. Benim de 4 yaşında genetik kas hastalığı olan bir kızım var. Eşim ve ben taşıyıcı olduğumuzu kızımdan sonra öğrendik. Şimdi tekrar çocuk sahibi olmak istiyoruz. Doktorumuz pgd yöntemiyle sağlıklı bebek sahibi olabileceğimizi söyledi. Ankara da önerebileceğiniz iyi bir merkez var mı.
Merhaba genetik icin en iyi laboratuvarı olan merkez hangisi sizce ☹
Merhaba kızlar genetik için benim bildiğim en iyi laboratuvar mikrogen. Volkan Baltacı, Evrim hanım var. Biz orda yaptırdık. Şuanda da Allah'a hamdolsun ikizlerimizle nefes almaya fırsat olmuyor. :)) Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.. Hiiçç umutsuz olmayın. Ben bir tane bebeğimi kucağıma alacak mıyım diye çoğu zaman umutsuzluğa kapılırken rabbim çok şükür ikiz nasip etti. Kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah.. 🙏🙏

Arkadaşlar embriyoya genetik sonuçlarınız ne kadar sürede çıktı ? Bugun 18. Günüm hala bekliyorum. Bekledikçe aklıma hep olumsuz sonuç gelecekmiş düşüncesi geliyor. 3 embriyo sonucumu bekliyorum.

Bugun ekografim vardi 9 solumda 7 sagimda yumutta varmis ama bunlzrin sadece 5 tanesi buyukmus. Ignelerimde daha ilk haftamdayim.. umarim otekilerde buyur..

Arkadaşlar embriyoya genetik sonuçlarınız ne kadar sürede çıktı ? Bugun 18. Günüm hala bekliyorum. Bekledikçe aklıma hep olumsuz sonuç gelecekmiş düşüncesi geliyor. 3 embriyo sonucumu bekliyorum.

Ben 13. gün arayıp öğrendim, daha rapor hazırlanmamıştı ama sonuç çıkmıştı bana bilgi verdiler. Siz de onların aramasını beklemeden arasanız mı acaba?

Merhaba. Ben de tek gen hastalığı var kaşlarla ilgili. Bu yüzden önce benim genetiğime bakılıp daha sonra embriyolara bakılacaktı. Kendi genetik testimi bezmialemde yaptırdım 3 ay oldu ama hala çıkmadı. Sonuçları 2-12 ay arasında yazıyordu. Bezmialemde daha önce genetik test yaptıran var mı? Ortalama ne kadar sürüyor?

25 gün oldu aramadılar genetik sonuç için üç hafta da çıkar drmişlerdi büyük ihtimalle olumsuz gibi bende aramaya korkuyorum

Kızlar bu genetik için embriyo sayısı kadarmı ücret ödeniyor. Banada önerdi doktor, fiyat nkdr acb orda sormadım hiç

X