-
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #51.141
Evet simdi beni Labordan aradilar, malesef dahil olmuyormus, en iyisi Havuz yöntemiymis bu durumlardaBelcikadayim o yuzden emin dglm ama bence dahil olmuyor. Arkadaslar daha iyi bilir yazalar birazdan
Pgt tek gen i kaçıncı günden biyopsi yapıyolar? Sanırım tek seferliktir herkes yolundaKizlar bir soru takildi aklima, PGT TEK GEN Mikrogen de yaptiran varmi ? Bize 12 Embryoya kadar 2bin Dolar denildi, ama biz ilk etapda 7 Embryo gönderebildik Genetik e, simdi yeniden Yumurta toplama olursa, tekrardanmi 2bin dolar ödeniyor, yoksa mesela 5 embryo halen o ilk ödedigim Paket fiyat a dahilmi oluyor ? Bir bilginiz varmi?
5ci gün Biyopsi yapiliyor, öncesinde yapilmiyorPgt tek gen i kaçıncı günden biyopsi yapıyolar? Sanırım tek seferliktir herkes yolunda
Keşke . Bir tüp bebek parasından fazla gidiyor ngs e giden embriyolaraKeske az devlette yardimda bulunsa
Avrupa bari karsiliyor yoksa halimiz dumandi. 4ncu tup bebek sonucta...Keşke . Bir tüp bebek parasından fazla gidiyor ngs e giden embriyolara
Dolar bazlı olması da çok büyük sıkıntı . Sizde karşılanıyor mu ? Tüp bebek parası mo karşılanıyor?Avrupa bari karsiliyor yoksa halimiz dumandi. 4ncu tup bebek sonucta...
Eevet normalde toplam 6 bin euro tutuyor. Biz sadece 350 euro oduyoruz. Transfer olsa tek 800 euro odiyecez. Ama simdiye kadar transfere gidemedigimiz icin tek 350 euro oduyoruz her tedaviyeDolar bazlı olması da çok büyük sıkıntı . Sizde karşılanıyor mu ? Tüp bebek parası mo karşılanıyor?
bizde tek gen hastaligi var. o açidan inceleme yapiliyor.o gen icin normal yaziyor.yani mutasyona ugramamis.Normalmi yaziyodu?? Yani 46 xx veya 46xy yazmiyomuydy
Sizinki çok çok iyiymiş . Bu Tedaviyi nerde olacaksınız yine yurt dışı mıEevet normalde toplam 6 bin euro tutuyor. Biz sadece 350 euro oduyoruz. Transfer olsa tek 800 euro odiyecez. Ama simdiye kadar transfere gidemedigimiz icin tek 350 euro oduyoruz her tedaviye
Evet ztn burda yasiyorum. Sigortasi olmayanlara olmuyorSizinki çok çok iyiymiş . Bu Tedaviyi nerde olacaksınız yine yurt dışı mı
Hayırlısı bakalım benim de 4. Tüp bebek denemem olacak umarım bu sefer siz de biz de uğraşan dileyen herkes de olumlu sonuca ulaşırEvet ztn burda yasiyorum. Sigortasi olmayanlara olmuyor
Sizin orda cok iyiymis, cünkü Genetik arastirmayi Avusturyada yapmiyorlar, yani yapiyorlarda hepsi extra ve devlet karsilamiyorEvet ztn burda yasiyorum. Sigortasi olmayanlara olmuyor
İnşallah üzmeyin kendinizi inşallah sağlıklı bulunur olumlu sonuçlanırHayırlısı bakalım benim de 4. Tüp bebek denemem olacak umarım bu sefer siz de biz de uğraşan dileyen herkes de olumlu sonuca ulaşır
İnşallah . Çoğu zaman umutlu olsam da bazen inanılmaz kötü hissediyorum kendimi . Doktorlar umutsuz olmayın ama zor vakasınız dior . Verecek olan Allah diyorum kendimi çıkmazda hissedince . 1 tane sağlıklı gelse ngs den o bile yeter Ama hepsi hasta olunca insan dipte hissediyor .İnşallah üzmeyin kendinizi inşallah sağlıklı bulunur olumlu sonuçlanır
Kesinlikle öyle sadece 1 embriyo yeter umut herzaman var yıkılcaz tekrar toparlanacaz Allah bize de nasip eder gelir inşallah sağlıklıİnşallah . Çoğu zaman umutlu olsam da bazen inanılmaz kötü hissediyorum kendimi . Doktorlar umutsuz olmayın ama zor vakasınız dior . Verecek olan Allah diyorum kendimi çıkmazda hissedince . 1 tane sağlıklı gelse ngs den o bile yeter Ama hepsi hasta olunca insan dipte hissediyor .
İnşallah inşallahKesinlikle öyle sadece 1 embriyo yeter umut herzaman var yıkılcaz tekrar toparlanacaz Allah bize de nasip eder gelir inşallah sağlıklı
Aa anladm kromozom sanmisdmbizde tek gen hastaligi var. o açidan inceleme yapiliyor.o gen icin normal yaziyor.yani mutasyona ugramamis.
Benim bildigim Türkiye de xx veya xy Yani cinsiyet bildirimi yapmak yasak.Normalmi yaziyodu?? Yani 46 xx veya 46xy yazmiyomuydy