Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

daha cok degil sayi olarak daha az fakat dusuk dozajla olmasi gereken boya gelebilenler daha saglikli kabul ediliyor. bir yandan buyuturken bir yandan baskilaniyor ve hepsi esit boyda ve kalitede oluyorlar
Vallah anlamiyorum doktor bana daha fazla ve hepsi esit boyda olacak dedi.. benimkilerin ztn kalitesi yuksekti.. umarim bu sefer saglikli gelir.
Ztn 3 tedavide toplam 15 embriyom biyopsiye gitti hepsi sagliksizdi. Yeterince embriyo ztn vardi.. umarim bu protokol saglikli olmasi icin bir etkisi vardir

Bu hakda bilgm yok canim ama sana tavsyrm 5 6 ay ara ver.vücut toparlasn

Her memlekete gittigimde cocuk mevzusu acilmasindan gina geldi..boguluyorum artik...

Merhaba arkadaşlar beni tanıyanlar vardır uzun zamandır takipteyim yeni instagram sayfası açtım Bilgi paylaşımı için takip etmek isteyenler ekleyebilir (pgt tüpbebek) sevgiler :)

Kızlar selam herkese.

İlk tüp bebek deneyimim olacak benim.

Biraz garip bir yol oldu, tekrarlayan düşüklerim vardı nedeni belirsiz.

Mikroenjeksiyon yöntemi ile denenecek.

Geçen hafta yumurta toplama işlemi yapıldı.

4 tane sağlam yumurta toplanabilmiş.

Doktor yumurta toplamayı tekrar edeceğiz dedi.

Daha yeni Regl oldum ve 1 hafta içinde yeniden iğneye başlayacağını söyledi.

Artık nolacak bilmiyorum.

Pgt için 4 tane çok azmış.

Garip olan 15’e yakın folikülden sadece 6 yumurta elde edilebilmiş. Bunlarında 4’ü iyi.

Artık nolur bilmiyorum

Bence 4 gayet güzel bir rakam 4 den 1 sağlıklı gelse yeter bize. Daha ne istiyorlar ki
Ben 1 tane gönderebildim düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…