- 9 Mayıs 2016
- 553
- 656
-
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #51.081
Yani daha cok yumurta mi elde ediliyor boyle ?
Vallah anlamiyorum doktor bana daha fazla ve hepsi esit boyda olacak dedi.. benimkilerin ztn kalitesi yuksekti.. umarim bu sefer saglikli gelir.daha cok degil sayi olarak daha az fakat dusuk dozajla olmasi gereken boya gelebilenler daha saglikli kabul ediliyor. bir yandan buyuturken bir yandan baskilaniyor ve hepsi esit boyda ve kalitede oluyorlar
Bu hakda bilgm yok canim ama sana tavsyrm 5 6 ay ara ver.vücut toparlasnBugun yine doktorumda randevum vardi. 3ncu tedavidende saglikli gelmeyince 4ncuye karar verdik. Ve doktor protokol degistirdi. Yani ilk 3 tup bebek tedavisi kisa suruyordu: 2 hafta boyunca puregon ignesi ( belcikada yasiyorum) ve ardina yumurta toplama oluyordu.
Simdi doktor uzun tedavi onerdi. Ilk 2 hafta burun sipreyi ve 2 haftadan sonra yine puregon ignesi... toplam 1 ay surecek.. bununla ilgili bilginiz varmi tesekkurler
Sizdeki problm ne idi acaba? Kromozm tek gen?daha cok degil sayi olarak daha az fakat dusuk dozajla olmasi gereken boya gelebilenler daha saglikli kabul ediliyor. bir yandan buyuturken bir yandan baskilaniyor ve hepsi esit boyda ve kalitede oluyorlar
Sizdeki problm ne idi acaba? Kromozm tek gen?
Doktor ara vermenin faydasi yok diyor...Bu hakda bilgm yok canim ama sana tavsyrm 5 6 ay ara ver.vücut toparlasn
Her memlekete gittigimde cocuk mevzusu acilmasindan gina geldi..boguluyorum artik...vee bayram geliyor. bu muhabbetle en çok yüzleşeceğimiz zaman. biz de hiç çocuk yok ya. birde demezler mi niye çocuk yapmıyosun. ama az kaldı bnim patlamama. annecim yazık Allah verirse olur herhalde demekten yruldu kadın millete. bu çağın belli bariz bir sorunu. olmuyosa olmuyor bırakın sormayın düşün yakamızdan diye bağırmak geliyor içimden.
Kizlar aranizda bu konuda cok bilgili varmi.. ara vermeden yapmak yumurta sayisini azaltiyormu veya saglikli olmasini engeliyormu ?
Sagol canim ara verecem yarin burda resmi tatil. Arayip ara verecegimi solicem. Herkes boyle diyorsa vardir bir bildiginiz x)Çok bilgili değilim ama yerinde olsam iki adet geçtikten sonra üçüncü adetle başlardım
Tabi karar yine senin
Canim bende yerinde olsam ara verirdm..birde mini tup bebeyi bi dusun.daha az ama kaliteli yumurtlar olusuyomusSagol canim ara verecem yarin burda resmi tatil. Arayip ara verecegimi solicem. Herkes boyle diyorsa vardir bir bildiginiz x)
Kaliteli ztn kuzum ya. Adam diyorki yumurtanin kalitesi bukadar iyi olmazsa sana bosverde derim diyo. Ama harika yumurta kaliten var diyo. Ilaclar gebetige zarar verirmi onu bilmiyorum isteCanim bende yerinde olsam ara verirdm..birde mini tup bebeyi bi dusun.daha az ama kaliteli yumurtlar olusuyomus
Insallah bu son tedavin olur canimKaliteli ztn kuzum ya. Adam diyorki yumurtanin kalitesi bukadar iyi olmazsa sana bosverde derim diyo. Ama harika yumurta kaliten var diyo. Ilaclar gebetige zarar verirmi onu bilmiyorum iste
Allah yardimcimiz olsun canim Yapacak bisey yok iste. Ya sabir sabir sabir
Kızlar selam herkese.
İlk tüp bebek deneyimim olacak benim.
Biraz garip bir yol oldu, tekrarlayan düşüklerim vardı nedeni belirsiz.
Mikroenjeksiyon yöntemi ile denenecek.
Geçen hafta yumurta toplama işlemi yapıldı.
4 tane sağlam yumurta toplanabilmiş.
Doktor yumurta toplamayı tekrar edeceğiz dedi.
Daha yeni Regl oldum ve 1 hafta içinde yeniden iğneye başlayacağını söyledi.
Artık nolacak bilmiyorum.
Pgt için 4 tane çok azmış.
Garip olan 15’e yakın folikülden sadece 6 yumurta elde edilebilmiş. Bunlarında 4’ü iyi.
Artık nolur bilmiyorum