- 7 Mart 2018
- 310
- 98
- 29
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #50.941
Hayir canim simdi aradm intergeni. Labaratuari aradi ama bilgi alamadi hangi asamada.gun icinde bilgi vericeni soylediCanım sonucundan haber geldi mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayir canim simdi aradm intergeni. Labaratuari aradi ama bilgi alamadi hangi asamada.gun icinde bilgi vericeni soylediCanım sonucundan haber geldi mi?
Hayirli haberler gelsin canim. Dua edelim su mubarek aylarda...Hayir canim simdi aradm intergeni. Labaratuari aradi ama bilgi alamadi hangi asamada.gun icinde bilgi vericeni soyledi
Ama ilacsz 1 yada 2 yumurta olusuyo her ay.1 2 yumurta icin kac defa yumurta topla islemimi yapicaksn? Bu isgence deyilmi? Hem normal tupde bile atiyorm 10 yum toplaniyosa onun hepsi dollenemiyo biliyosunz.cunki kadin bedeni ve labaratuar farkli.bedende bu is daha kolay oluyo.nerden bilceksin 1 tane yumurta dollenckmi?Evet her turlu genetike salacam embiriyoyu fakat havuz yaptirirsam sansim artar mi diye dusunuyorum ilacsiz oldugu icin. Spontan hamilelikle esdeger olurmu en cok bunu merak ediyorum. Doktor bile bu soruma cevap veremiyor...
Insallah canim Allah bu mubarek ayda hepimizn dualarini Kabul etsin..bugun sonuc cikti haberini alicami sanmiyormHayirli haberler gelsin canim. Dua edelim su mubarek aylarda...
Ay beni dusunun heyecan dorukdaInsallah sende bu sefer hayirli haberi alirsnda dusunduklerine gerek kalmaz canim.Evet gercekten bende merak ediyorum insaallah hayirli sonuclar gelir..
Benim sonuclar 6nci ayin başinda gelecek
Yeterki saglikli ciksin. Nasil sansim artiyorsa oyle olsun yaparim yani. Bana asil iskence olan o igneler. Yumurta toplamindan korkmuyorum. Igneler resmen beni bozuyor...Ama ilacsz 1 yada 2 yumurta olusuyo her ay.1 2 yumurta icin kac defa yumurta topla islemimi yapicaksn? Bu isgence deyilmi? Hem normal tupde bile atiyorm 10 yum toplaniyosa onun hepsi dollenemiyo biliyosunz.cunki kadin bedeni ve labaratuar farkli.bedende bu is daha kolay oluyo.nerden bilceksin 1 tane yumurta dollenckmi?
Insaallah tatlim ya insaallah. Yasin kac bu aradaAy beni dusunun heyecan dorukdaInsallah sende bu sefer hayirli haberi alirsnda dusunduklerine gerek kalmaz canim.
Valla bilemiyorm.ama burda bi arkadas kac kere yaptrmisdi saglikli cikmamisdi.sonra mini tup bebek denemis daha az ilac ve bu sefer 2tane saglikli bulunmis ikiz hamile.oda cok ilacm yumurtalarini bozdugunu soylemisdi sonucu Boyle almislar.Yeterki saglikli ciksin. Nasil sansim artiyorsa oyle olsun yaparim yani. Bana asil iskence olan o igneler. Yumurta toplamindan korkmuyorum. Igneler resmen beni bozuyor...
1 tane yumurta dollenir cunki en kalitelisi o . Ve kisirlik sorunu zaten yok dolenmemesi icin sebeb yok. Benim sorum saglikli olma sansini artiriyormudur
Imsallah canim. 24Insaallah tatlim ya insaallah. Yasin kac bu arada
Ha bakkkk bende sana onu diyorum canimmm..Valla bilemiyorm.ama burda bi arkadas kac kere yaptrmisdi saglikli cikmamisdi.sonra mini tup bebek denemis daha az ilac ve bu sefer 2tane saglikli bulunmis ikiz hamile.oda cok ilacm yumurtalarini bozdugunu soylemisdi sonucu Boyle almislar.
Kucuksun daha bende 26Imsallah canim. 24
Evet canim boyle seylerde varrHa bakkkk bende sana onu diyorum canimmm..
Cokda fark yok 2 yascikKucuksun daha bende 26
Ay canim ya. Insaallah 2nciye gerek kalmaz.. inan para kazanilir ama su vucut tekrar kazanilmiyo benim 3ncu tup, inan gul gibiyken saraldim soldum. Cok kan kayip ettim ve bedenim cok yoruldu. Igneler basur yapti.. dis etime geri duzelmeyen hasar birakti..Cokda fark yok 2 yascik
Ama 3yildr ugrasyorm 4dusuk normal yolla. ilk tupum bu.ve 2ci tup yaptra bilicemi sanmiyorm.cok yoruldm maddi manevi
Canim hic oyle dusunme hayat sinav dunyasi.. bende esimle cok severek evlendik 5 senelik beraberligimiz oldu.. insaallah rabbim bize bu zor imtihandan basariyla cikmamizi nasip eder. Allahim hepimize saglikli embiriyolar nasip etsin ve tabi saglikli bebisler.Kizlar sizleri uzaktan takip ediyorum, daha önce hic yazdimmi bilmiyorum. Belkide yazmisimdir, Sonucunu bekleyen arkadasima sabir diliyorum ve insallah sabrettigine degecek hayirli olumlu booll bereketli saglikli embryolari olur. Sizde benim aslinda Kader arkadasimisiniz. Ben cok severek evlendim, Allahim hepimizin yuvasina Evliligine huzur versin, agiz tadi versin insallah. Kendime ara ara kiziyorum, eger Akraba evliligi yapmasaydim ( Esim, Anneanemin 1 evliliginden olan Torunu, Dedelerimiz ayri yani ) normal yoldan saglikli evlatlarim olabilirdi belki diyorum, eger esim benimle evlenmeseydi belki simdiye coktan Baba olabilmisti diye kendimi sucluyorum. Sizcede böylemi Ama yinede sükrediyorum, Rabbime sükürler olsun, Derdi verdi Dermaninida veriyor, en azindan PGT ile saglikli Embryolari secebilme sansimiz var, Rabbim tez zamanda hepimizin kucagini doldursun insallah, Amin
o tek yumurtanın tüp bebekteki yumurtalardan daha kaliteli olduğunu duydum,çünkü tüp bebekte yüksek doz ilaçlarla büyütülüyormuş ve bu da kalitesini bozuyormuş,duyduğum bu canım,bu arada her ay birbirinden farklı olabilir sayı ama ben senin gibi 3 adet döneminde 3 opu olanı duydum,pgt ye daha fazla embriyo göndermek için,sonuç bebişi oldu,Kizlar ignesiz tedavi gorsem yani Yumurtayi cogaltmadan ayda sadece 1 tane olan yumurtayi alsak birlestirsek nasil olur?
Benim en cok merak ettigim spontan hamile kalmis olsaydim .. ve spontan hamilelikte aldigim sonucu ignesiz tedavidede ayni alirmiydim.. sonucta tek bir yumurta var..
yani ayni yumurta spontan veya tup bebekle ayni sonucu verirmiydi. ( ayni sonuc derken genetikten bahsediyorum, saglikli olmasindan)
Canim benim embiriyolarda kalite sorunu hic olmadi hepsi 1nci kaliteydi. Ve o yuzden kalite yonden pek endisem yok yalniz genleri bozuk oluyor saglikli olmuyor. Belki igneler genlerinide kotu etkiliyordue diye dusunuyorum.. nasip insaallah iyi sonuc alirimda baska yapmama gerek kalmaz. Rabbim hepimize kolaylik versin. Hayirli sonuclar alalim insaallah..o tek yumurtanın tüp bebekteki yumurtalardan daha kaliteli olduğunu duydum,çünkü tüp bebekte yüksek doz ilaçlarla büyütülüyormuş ve bu da kalitesini bozuyormuş,duyduğum bu canım,bu arada her ay birbirinden farklı olabilir sayı ama ben senin gibi 3 adet döneminde 3 opu olanı duydum,pgt ye daha fazla embriyo göndermek için,sonuç bebişi oldu,
yaşadıkların zor ama Allah büyük
Canim biliyorm bilmezmiym can kan birakmiyoki insanda.ben nisan 3de opu oldm ogun bugundur qiripim cok kotu.2ay olcak nerdeyse bi turlu tamamen gecmiyo gidib geliyo.hepsi neden tabiki vucut cok zayifladi...Ay canim ya. Insaallah 2nciye gerek kalmaz.. inan para kazanilir ama su vucut tekrar kazanilmiyo benim 3ncu tup, inan gul gibiyken saraldim soldum. Cok kan kayip ettim ve bedenim cok yoruldu. Igneler basur yapti.. dis etime geri duzelmeyen hasar birakti..
ben 1 kez OPU oldum, 2 kez de Transfer oldum, PGT den cok sükür saglikli embryolarim geldi, Ilkinde 8haftalik Kalbi durdu Ikincisinde HCG biraz yükseldi sonra kendiliginden düstü, simdi bir yaz gecsin diye bekliyoruz, kismetse Eylül gibi tekrar baslariz hayirlisiylaCanim hic oyle dusunme hayat sinav dunyasi.. bende esimle cok severek evlendik 5 senelik beraberligimiz oldu.. insaallah rabbim bize bu zor imtihandan basariyla cikmamizi nasip eder. Allahim hepimize saglikli embiriyolar nasip etsin ve tabi saglikli bebisler.
Sen hangi asamadasin canim