- 3 Haziran 2018
- 1.724
- 2.407
-
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #50.681
Benimkiler de kaliteliydi ama sağlıksız çıktılar..Doktora soylicem banaada mini tup bebek yapsin..
Ama yalniz bende.kalite sorunu yoktu hepsi 1nci kalite ama hepsi hasta embriyoydu..
Internete mini tup bebek kalitesi iyi olmayan annelere onerilir yaziyo kafam karistiBenimkiler de kaliteliydi ama sağlıksız çıktılar..
Embriyo kalitesi ile yumurta kalitesi aynı şey değil. Bizim embriyolar kaliteli olduğu halde pgt’den sağlıksız çıkmaları acaba yumurta kalitesizliğinden midir diye tahmin yürüttük ve ilaçların yumurta kalitesini bozduğundan düşük doz ilaçla mini tüp bebek deneyelim bi de dedik doktorla.Internete mini tup bebek kalitesi iyi olmayan annelere onerilir yaziyo kafam karisti
Sagol canim.. ben ztn tasiyiciyim.. benimki seninkindende zorEmbriyo kalitesi ile yumurta kalitesi aynı şey değil. Bizim embriyolar kaliteli olduğu halde pgt’den sağlıksız çıkmaları acaba yumurta kalitesizliğinden midir diye tahmin yürüttük ve ilaçların yumurta kalitesini bozduğundan düşük doz ilaçla mini tüp bebek deneyelim bi de dedik doktorla.
Allahtan umudunu kesme... napalim yani olmazsada dunyanin sonu degil yaa...Sagol canim.. ben ztn tasiyiciyim.. benimki seninkindende zor
İnsallahhh oluuur canim..Insaallah olur..
Ben ve esim tasiyiciyiz...fakat gebelik elde edilmedi...Arkadaşlar aranızda eşiyle aynı hastalığı taşıyıcı olup pgt ile sağlıklı gebelik elde eden oldu mu???
Nerde yaptirdin..Ben varim pgt yaptirdim suan 1.5 aylik saglikli bebegim var ankarada yaptirdim tup bebegi
Canım peki o denemede mi sağlıklıyı buldun. Yani düşük doz iyi mi geldi dersin?Embriyo kalitesi ile yumurta kalitesi aynı şey değil. Bizim embriyolar kaliteli olduğu halde pgt’den sağlıksız çıkmaları acaba yumurta kalitesizliğinden midir diye tahmin yürüttük ve ilaçların yumurta kalitesini bozduğundan düşük doz ilaçla mini tüp bebek deneyelim bi de dedik doktorla.
Neden ki acabaYenice doktordan ciktim mini tup bebegi sordum.. onermedi bana....
Cok az Sayida embriyo alacaz ne kadar az alirsak okadar kotu olma sansi var dedi... ne kadar.cok olursa okadar iyi bulabilme sansimiz var dedi.. bilmiyorum artik..Neden ki acaba
Anladım canım. Demek ki yüksek dozla daha fazla toplanacak diye düşünüyorlar. Allah emeklerimiz boşa çıkarmasın inşallahCok az Sayida embriyo alacaz ne kadar az alirsak okadar kotu olma sansi var dedi... ne kadar.cok olursa okadar iyi bulabilme sansimiz var dedi.. bilmiyorum artik..
Yüzde yüz emin olunamıyor maalesef. Ama 7 denemede olmadı bunda oldu. Başka şeyler de yaptım tabi vitaminler sigarayı bırakma spor sağlıklı beslenme, çok uğraştım..Canım peki o denemede mi sağlıklıyı buldun. Yani düşük doz iyi mi geldi dersin?
Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah canımYüzde yüz emin olunamıyor maalesef. Ama 7 denemede olmadı bunda oldu. Başka şeyler de yaptım tabi vitaminler sigarayı bırakma spor sağlıklı beslenme, çok uğraştım..
Sağolun inşallahAllah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah canım
Kromozom bozuklugun tam nedir pek anlamadm... genetik olarak tasiyicimisin..? Ilk ptgn mi..Merhaba, o kadar caresiz hissediyorum ki bu gun hayatimin en zor günüydü sanki. Pgt tarama sonucum geldi ve 5 embriyomun 24 kromozomlu taramasinda hepsi en az 22 kromozomu sağlıksız olarak raporlandi.tablo o kadar kötüydü ki bunu duzelemez bir sonuc oldugunu ve cok nadir görülen bir tablo oldugunu soylediler. Bir sonraki denemelerde de benzer sonuclar alma ihtimalimiz yuksekmis. Yani sizin cocuk sahibi olma ihtimaliniz hic yok diyemediler. Umut her zaman vardır dediler. Esimde de bende de bu tabloya sebebiyet verecek riskli bir durum yok. Burda sperm ve yunurta birlesiminden dogan bir anormallik var ve tedavisi maalesef yok. Benim durumumda olup hamile kalan var mı varsa bu mucizeyi bana anlatabilir mi.