Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Internete mini tup bebek kalitesi iyi olmayan annelere onerilir yaziyo kafam karisti
Embriyo kalitesi ile yumurta kalitesi aynı şey değil. Bizim embriyolar kaliteli olduğu halde pgt’den sağlıksız çıkmaları acaba yumurta kalitesizliğinden midir diye tahmin yürüttük ve ilaçların yumurta kalitesini bozduğundan düşük doz ilaçla mini tüp bebek deneyelim bi de dedik doktorla.

Sagol canim.. ben ztn tasiyiciyim.. benimki seninkindende zor

Canım peki o denemede mi sağlıklıyı buldun. Yani düşük doz iyi mi geldi dersin?

Merhaba, o kadar caresiz hissediyorum ki bu gun hayatimin en zor günüydü sanki. Pgt tarama sonucum geldi ve 5 embriyomun 24 kromozomlu taramasinda hepsi en az 22 kromozomu sağlıksız olarak raporlandi.tablo o kadar kötüydü ki bunu duzelemez bir sonuc oldugunu ve cok nadir görülen bir tablo oldugunu soylediler. Bir sonraki denemelerde de benzer sonuclar alma ihtimalimiz yuksekmis. Yani sizin cocuk sahibi olma ihtimaliniz hic yok diyemediler. Umut her zaman vardır dediler. Esimde de bende de bu tabloya sebebiyet verecek riskli bir durum yok. Burda sperm ve yunurta birlesiminden dogan bir anormallik var ve tedavisi maalesef yok. Benim durumumda olup hamile kalan var mı varsa bu mucizeyi bana anlatabilir mi.

Kromozom bozuklugun tam nedir pek anlamadm... genetik olarak tasiyicimisin..? Ilk ptgn mi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…