- 3 Haziran 2018
- 1.724
- 2.407
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #50.661
Hastane o kadar önemli değil, istanbul’da genelde hepsinin uyguladığı teknoloji aynı.Denemeleriniz hangi merkezlerde oldu acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hastane o kadar önemli değil, istanbul’da genelde hepsinin uyguladığı teknoloji aynı.Denemeleriniz hangi merkezlerde oldu acaba
Bende toplanan adet değişmedi pek ama 5. Güne kalan adet arttı ve ilk defa içlerinden 2 tane sağlıklı çıktı.Bişey soracağım canım peki mini tüp bebekte her zamankinden daha azmı yumurta toplandı? Yumurta sayın nasıl değişti yoksa fark olmadımı
Doktorum mini tüp bebek önermedi ne kadar yumurta olursa o kadar iyi dedi tabi bende görülen yumurta çok değil
Ben Amerika oturuyorum. Burada genetikten gelen embriolarin cinsiyeti belli oluyor. Cok fazla saglikli embrion olursa cinsiyet secme hakkin oluyor.Cinsiyeti nerden biliyorsunuz
Ay ne güzel canım ya türkiyede yasak malesefBen Amerika oturuyorum. Burada genetikten gelen embriolarin cinsiyeti belli oluyor. Cok fazla saglikli embrion olursa cinsiyet secme hakkin oluyor.
Bence en önemlisi tüp bebek merkezi, ilk denemde 5.güne 1 embriyom kalmıştı o da kötü kalite, ikinsi denememiz şişli memorial, 5.gün 6 tane pgt ye uygun embriyomuz oldu çol şükür, bence kesinlikle laboratuvar farkıHastane o kadar önemli değil, istanbul’da genelde hepsinin uyguladığı teknoloji aynı.
Bence de merkez önemliBence en önemlisi tüp bebek merkezi, ilk denemde 5.güne 1 embriyom kalmıştı o da kötü kalite, ikinsi denememiz şişli memorial, 5.gün 6 tane pgt ye uygun embriyomuz oldu çol şükür, bence kesinlikle laboratuvar farkı
çok geçmiş olsun,nedeni araştırıldı mı düşüklerinMerhaba arkadaşlar, doğal yolla olan 4 gebeliğim devam etmedi,kürtajla sonlandı, bi tane tüp bebek denedik o da kimyasal gebelik oldu, en son şişli memorialda tüp bebeğe başladık, inşallah güzel sonuçlar alırız,6 tane 5.gün embriyomuz pgt ye gitti, eşiminde benimde kromozomlar normal, bu şekilde olup sonuç alanlarıjız varmı aranızda
peki bebeği genetik incelemeye yollamadınız mı hiç,onda ki kromozom bozukluğunu saptamanın tek yolu buBizim kromozomlarda sorun yok ama embriyo kromozomlarında olabilir
Genetik incelemeye gitmedi malesefpeki bebeği genetik incelemeye yollamadınız mı hiç,onda ki kromozom bozukluğunu saptamanın tek yolu bu
Pıhtılaşma çıktı,ipne kullandım,rahimde septum vardı histeroskopi oldum ama yine sonrasında gebeliklerim devam etmediçok geçmiş olsun,nedeni araştırıldı mı düşüklerin
iğnenin dozu da çok önemliymiş,inşAllah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız evlatlarımızıPıhtılaşma çıktı,ipne kullandım,rahimde septum vardı histeroskopi oldum ama yine sonrasında gebeliklerim devam etmedi
Kaçıncı denemeniz ve hangi hastane acabaAllahim hepimize yardim etsin... bende sonuc bekliyorum bu hafta cikacak normalde insaallah..
iğnenin dozu da çok önemliymiş,inşAllah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız evlatlarımızı
[/QUOTinşallah
Canim ben belcikadayim. 2nci denemem.. ilkinde 10dan 6si tuttu hic saglikli cikmadi.. simdide 6dan 5i tuttu 4u sagliksiz 1nden daha haber yok .. sonuc gelmedi..Kaçıncı denemeniz ve hangi hastane acaba
Benim 8. Denemede sağlıklı bulundu.Embriyo dan sonuc geldi maalesef.. embriyonun genetigi sonuclanamazmis.. ve 3ncu kez biopsi yapamayiz dedi... hersey sil bastan olacak ..3ncu kez yaptiracam insaallah saglikli embriyo bulunur.. sizce ara vermelimiyim ?
Vucudun dinlenip yenilenmesi onemli.mi acaba ? Etkisi varmidir embriyonun sagliginda o yuzden soruyorumBenim 8. Denemede sağlıklı bulundu.
Yaşınız ruh haliniz ve maddi durumunuza göre ara verip vermeyeceğinize ya da ne kadar ara vereceğinize sizin karar vermeniz daha doğru olur..
Erkeğin spermi 3 ayda bi yenileyormuş. kadında her ay yumurta rezervi farklı oluyor. Ben genelde 1-2 ay ara verdim.Vucudun dinlenip yenilenmesi onemli.mi acaba ? Etkisi varmidir embriyonun sagliginda o yuzden soruyorum
Doktora soylicem banaada mini tup bebek yapsin..Evet 8 kere toplandı.. ilk 2 Denemede ngs yapılmadı, tutmadılar. Her opu’da 10-20 arası yumurta toplandı, 5. Güne 2-4 adet 1. Kalite embriyo kaldı ama ngs den sağlıksız çıktılar. 5. Denemede ngs yapmadılar, tuttu ama düşük oldu yani aslında o da sağlıksızdı. 8. Denemeyi mini tüp bebek yaptık, 5 embriyo ngs’ye gitti ve sonunda 2 tane normal embriyo bulundu..