Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Bende toplanan adet değişmedi pek ama 5. Güne kalan adet arttı ve ilk defa içlerinden 2 tane sağlıklı çıktı.

Hastane o kadar önemli değil, istanbul’da genelde hepsinin uyguladığı teknoloji aynı.
Bence en önemlisi tüp bebek merkezi, ilk denemde 5.güne 1 embriyom kalmıştı o da kötü kalite, ikinsi denememiz şişli memorial, 5.gün 6 tane pgt ye uygun embriyomuz oldu çol şükür, bence kesinlikle laboratuvar farkı

Bence de merkez önemli

çok geçmiş olsun,nedeni araştırıldı mı düşüklerin

Embriyo dan sonuc geldi maalesef.. embriyonun genetigi sonuclanamazmis.. ve 3ncu kez biopsi yapamayiz dedi... hersey sil bastan olacak ..3ncu kez yaptiracam insaallah saglikli embriyo bulunur.. sizce ara vermelimiyim ?

Embriyo dan sonuc geldi maalesef.. embriyonun genetigi sonuclanamazmis.. ve 3ncu kez biopsi yapamayiz dedi... hersey sil bastan olacak ..3ncu kez yaptiracam insaallah saglikli embriyo bulunur.. sizce ara vermelimiyim ?
Benim 8. Denemede sağlıklı bulundu.
Yaşınız ruh haliniz ve maddi durumunuza göre ara verip vermeyeceğinize ya da ne kadar ara vereceğinize sizin karar vermeniz daha doğru olur..

Benim 8. Denemede sağlıklı bulundu.
Yaşınız ruh haliniz ve maddi durumunuza göre ara verip vermeyeceğinize ya da ne kadar ara vereceğinize sizin karar vermeniz daha doğru olur..
Vucudun dinlenip yenilenmesi onemli.mi acaba ? Etkisi varmidir embriyonun sagliginda o yuzden soruyorum

Doktora soylicem banaada mini tup bebek yapsin..
Ama yalniz bende.kalite sorunu yoktu hepsi 1nci kalite ama hepsi hasta embriyoydu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…