Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Geçmiş olsun üçüncü güne kadar yumurta götürüyor embiryoyu üçten sonra sperm.şiddetli erkek infertilitesi var bizde üçüncü günden sonra embiryoların gelişimi duruyor.Arı sütü polen yumurtalara iyi geliyormuş 40 yaş üst bir hamile kalan arkadaşımdan duymuştum
Tesekkur ederim.embriyolog spermin dollenmede etkili oldugunu daha cok yumurtanin etkisi olabilecegini soyledi.size de gecmis olsun.rabbim kucagimizi doldurrsun.yumurtalari guclendirmek icin imom latte yi duymustjm ama kullanmadim ne yapacagimi sasirdim.

Embriyolog spermde sorun olsa dollenme olmazdi dedi. Ari sutunu bulamadim.evzaneye sordum.kapsul seklinde

Bn sigara kullanmiyorum ama esim kullaniyor.1 ay once zorla biraktirdim.beslenmeye dikkat ediyorum.hazir gidalar yememeye calisiyorum o kadar.
Sperm üretiminde 72 günlük bir döngü var diye biliyorum. O yüzden sigarayı bırakmış olması çok isabetli bir karar olmuş

Çok güzel haber arkadaşımmm çok tebrik ederim:) Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin. :anneadayı:
Bu arada çift koydurmana ve koymalarına çok sevindim. Hangi Bahceci de tedavi oldunuz?
Fulya bahceci Canim asLinda doktorum hiç istemedi ama ben isteyince çok uğraştın seni kirmayacagim dedi.

Fulya bahceci Canim asLinda doktorum hiç istemedi ama ben isteyince çok uğraştın seni kirmayacagim dedi.
Çok iyi yapmış canım, ikisi de tutunur inşallah. Doktorların bazıları kendi isteğiyle çift koyuyor, bazıları koymuyor nedense. Bence de isteyene çift koyulmalı. Sağ salim kucağına alırsın inşallah :dua:

Valla canım 7600 falan tüp bebek embriyo başına 350 dolar 3 embriyo gitti iğneler falan derken 20 bini buldu
Ya bu genetik ucretleri neye gore değişiyor, bazilari 250 dolar, bazilari 300 dolar diyor, sen 350 ye yaptirmissin, o genetigi yapan yerin kalitesi falan mi acaba

Ya bu genetik ucretleri neye gore değişiyor, bazilari 250 dolar, bazilari 300 dolar diyor, sen 350 ye yaptirmissin, o genetigi yapan yerin kalitesi falan mi acaba
Hayır merkezine göre değişiyor aslında biraz da tutturabildiklerine diyorlar bana da 400 usd dediler ama merkezimi söylemeden genetikçi ile görüştüm o da 250 dedi sonra merkeze sordum onlar da ödemeyi siz kendiniz yapın genetikçiye dedi 250 usd ödemiş olduk

Yazik ya şuna insanlar yok canlariyla bir evlat sahibi olmaya calisiyorlar, kime ne kadar düdüklersem mantığı, Allah kendinden baskasina muhtaç etmesin

Merhaba arkadaşlar ben de şubat adetimle başlıyorum inşallah,sorunumuz belli oldu 3gebelik kaybı vardı doğal ve kolay bir şekilde olan.morfoloji %5 çıktı onun dışında bir sıkıntı yok minik bi çikolata kisti de yumurtayı bozmuyorsa eğer.şimdi pgd yapılacak.bahçelievler medicalparkta başlıyorum şehir dışından anlaşmalı doktorumla.7800tüp bebek 6tane embriyo pgd ücreti dediler birde.o da 300dolar galiba tanesi

Merhaba arkadaşlar ben de şubat adetimle başlıyorum inşallah,sorunumuz belli oldu 3gebelik kaybı vardı doğal ve kolay bir şekilde olan.morfoloji %5 çıktı onun dışında bir sıkıntı yok minik bi çikolata kisti de yumurtayı bozmuyorsa eğer.şimdi pgd yapılacak.bahçelievler medicalparkta başlıyorum şehir dışından anlaşmalı doktorumla.7800tüp bebek 6tane embriyo pgd ücreti dediler birde.o da 300dolar galiba tanesi
Umarım bol sağlıklı embriyolarınız olur..

morfolojinin düşüğe neden olduğunu doktor mu söyledi size,başka neden bulunamadığından buna mı bağlandı

Bol şans. İnşallah bu sefer mutlu sonuca ulaşırsınız. Morfolojide sınır %4 galiba. Yani sizin iyi gözüküyor.
Sadece embriyoyla alakalı da olmayabilir. Rahimle ilgili de bi sorun olabilir. Era cd56 vs yapıyolar galiba

İnşallah sorununuz sadece morfoloji dir.morfoloji 1 olup sağlıklı doğum yapanlarda var o yüzden biraz tuhaf geldi çünkü sizin zaten 5..hakkınızda hayırlısi olsun

İnşallah sorununuz sadece morfoloji dir.morfoloji 1 olup sağlıklı doğum yapanlarda var o yüzden biraz tuhaf geldi çünkü sizin zaten 5..hakkınızda hayırlısi olsun
Teşekkür ederim tüm kromozom analizlerimiz yapıldı histeroskopi yapıldı pıhtılaşma testlerimiz yapıldı(tek gende mutasyon vae kan sulandırıcı kullanıyordum iğneye rağmen kaybettim)şuan iki sıkıntı var morfoloji ve pıhtılaşma

Bol şans. İnşallah bu sefer mutlu sonuca ulaşırsınız. Morfolojide sınır %4 galiba. Yani sizin iyi gözüküyor.
Sadece embriyoyla alakalı da olmayabilir. Rahimle ilgili de bi sorun olabilir. Era cd56 vs yapıyolar galiba
6-8-10.haftalarda kayıp olduğu için kromozomal bir sıkıntı yani sperm yada yumurtadan kaynaklanan bir problem dendi.morfol8ji de 5 çıkınca üstüne benim yıllar yılı duran çikolata kişinin yumurtalarımın kalitesini bozuyor olması da etken olunca pgd tüp bebeğe karar verildi

6-8-10.haftalarda kayıp olduğu için kromozomal bir sıkıntı yani sperm yada yumurtadan kaynaklanan bir problem dendi.morfol8ji de 5 çıkınca üstüne benim yıllar yılı duran çikolata kişinin yumurtalarımın kalitesini bozuyor olması da etken olunca pgd tüp bebeğe karar verildi
Bizde morfoloji %3 çıktı. Bu skor da tüp bebek için sorun değil yeterli denildi bir sorun olmadı yani.

X