- 21 Aralık 2017
- 870
- 928
- 42
-
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #50.181
Cok tesekkur ederim canim insallah bu sefer yuzum guler. Ben 16 yildir bekliyorum bebisin gelmesini.
bana soylenen fiyat $3450. Ama bana genetigin yapilacagi yer fiyat olarak$2220 yazdi 9 embrio icin. Benim klinik cozdurecek ornek alip oraya goturecekmis. Geri kalanini da herhalde Benim klinik alir. Ben de tam olarak nasil olacagini bilmiyorum. Burada gelismeleri yazarim size.
ben Gecen sene baslamistim. Tedavi den 2 ay once vitamin ve folik asid kullanmistim. Extra bir ilac kullanmadim. Su an da ayni ilaclari kullanmaya basladim. Surec Turkiye ile farkli oldu biraz. Ben adetin 3. Gunu dogum kontrol hapi kullandim adetin 15. Gunu yumurta gelistirici ignelere basladim. Simdi de adetin 3. Gunu dogum kontrol hapini kullanacagim 19 gun sonra lucrin vurunacagim. 4 hafta sonra estrofem ve bant kullanacakmisim rahmi kalinlastirmak icin. Toplam da baslangictan transfere kadar 6 haftalik bir zaman transfer hazirligi olacakmis.
pgt fiyatı mı 250 dolar yoksa ngs mi?Doç dr Volkan turan yeni yüzyıl gop
Aa tedavi süreci ilginçmiş. Burada ya taze transfer ya da 2.adetle transfer yapıyolar. Sizde 6 haftada transfer işi bitiyor, çok iyi bence :))
5.güne de bayaa iyi sayıda embriyonuz gitmiş, hersey yolunda bence şu an için :))
Fiyat da gayet iyi. Yurtdışı fiyatlarını birim olarak düşünürüm hep, yani 3.450 birim fiyat gayet uygun.
Bi film izlemiştim tüp bebekle ilgili. Amerikada geçiyor. Opu sonrası özel bi oda vermiyolar, bütün hastaları aynı odaya alıyolar. 10 kadın yanyana yatıyor, eşleri de başında. Doktor gelip herkesin içinde sende sperm bulamadık diyor adama :)) sizin de böyle miyd merak ettim :)))
Ngs dırpgt fiyatı mı 250 dolar yoksa ngs mi?
Evet ozel oda verilmiyor. Ama yataklar arasinda perde vardi. Kimse kimseyi gormuyor. Uyaninca dr gelip bana bilgi vermisti. Ben ilk opuya giren hastaydim. Cikarken perdesi kapali iki yatak daha vardi . opudan cikinca esimi aramislardi kahvaltisini alip getirin diye. Devamli sicak battaniye koymuslardi karnima. Cok ilgili ve guler yuzlu insanlar. Burada sadece gece hastanede kalirsan ozel oda veriyorlar. Diger turlu butun hastalar yan yana oluyor. Her sey duyuluyor ama Kimse kimseyi gormuyor.Aa tedavi süreci ilginçmiş. Burada ya taze transfer ya da 2.adetle transfer yapıyolar. Sizde 6 haftada transfer işi bitiyor, çok iyi bence :))
5.güne de bayaa iyi sayıda embriyonuz gitmiş, hersey yolunda bence şu an için :))
Fiyat da gayet iyi. Yurtdışı fiyatlarını birim olarak düşünürüm hep, yani 3.450 birim fiyat gayet uygun.
Bi film izlemiştim tüp bebekle ilgili. Amerikada geçiyor. Opu sonrası özel bi oda vermiyolar, bütün hastaları aynı odaya alıyolar. 10 kadın yanyana yatıyor, eşleri de başında. Doktor gelip herkesin içinde sende sperm bulamadık diyor adama :)) sizin de böyle miyd merak ettim :)))
Çok güzel anlatmışsın :)) tesekkür ederim :)Evet ozel oda verilmiyor. Ama yataklar arasinda perde vardi. Kimse kimseyi gormuyor. Uyaninca dr gelip bana bilgi vermisti. Ben ilk opuya giren hastaydim. Cikarken perdesi kapali iki yatak daha vardi . opudan cikinca esimi aramislardi kahvaltisini alip getirin diye. Devamli sicak battaniye koymuslardi karnima. Cok ilgili ve guler yuzlu insanlar. Burada sadece gece hastanede kalirsan ozel oda veriyorlar. Diger turlu butun hastalar yan yana oluyor. Her sey duyuluyor ama Kimse kimseyi gormuyor.
Ben New York tayim canim . Dusunurseniz buraya da gelmeyi gorusebiliriz. San Francisco da oturan arkadasim cok pahali diye Turkiye de deniyor suan. Tup bebegi sigorta karsilamiyor burda. Her klinigin fiyati da baska oluyor. Ben Gecen sene $7000 e yaptirdim. Ama asilama yaptirdigim klinik $15.000 demisti.Çok güzel anlatmışsın :)) tesekkür ederim :)
Biz de 5-6 aylığına san franciscoya gitmiştik eşimle. Ölmediğiniz sürece hastaneye gitmeyin, çok pahalı demişlerdi :)))
Ben New York tayim canim . Dusunurseniz buraya da gelmeyi gorusebiliriz. San Francisco da oturan arkadasim cok pahali diye Turkiye de deniyor suan. Tup bebegi sigorta karsilamiyor burda. Her klinigin fiyati da baska oluyor. Ben Gecen sene $7000 e yaptirdim. Ama asilama yaptirdigim klinik $15.000 demisti.
Kac haftalik hamilesin canim? Dedigin gibi trump amcamin ne yapacagi belli olmaz. Saglikli dogsun yeter ki senin bebis.Evet sf gerçekten diğer şehirlere göre biraz daha pahalı gelmişti bize de
Ben aslında doğumu kanada veya abd de yapmayı çok istiyordum, malum çift vatandaşlık falan. Ama usd acayip yükseldi, trump ın da ne yapacağı belli olmaz :)) bi de forumda son günlerde tüp bebek hamilelerinin biraz sıkıntılı doğum yaptığını okudum, tırstım :))
Daha hamile bile değilim :)) işte doğmamış çocuga don biçmek :))) hamile kalırsam, sağlıklı gebelik okursa vs vs.. yani hep if’li cümleler :)))Kac haftalik hamilesin canim? Dedigin gibi trump amcamin ne yapacagi belli olmaz. Saglikli dogsun yeter ki senin bebis.
Daha hamile bile değilim :)) işte doğmamış çocuga don biçmek :))) hamile kalırsam, sağlıklı gebelik okursa vs vs.. yani hep if’li cümleler :)))
Aahh aahh inşallahh vallaInsallah gonlumuzden gecenlerde gerceklesir canim. If ler will sonra da was olur. Sen ne zaman basliyacaksin tedaviye? Aramizda Mart ta transfer olacak var mi?
Insallah o da sana evlat olur canim.Aahh aahh inşallahh valla
Benim 1 sene sonra tek 1 tane ngs den sağlam geldi, şubatta transfer olcam Allah kısmet ederse canım
İnşallahhh:)) hepimiz için bebişli bi yıl olur 2019Insallah o da sana evlat olur canim.
Canım Rabbim bağışlasın saglıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...merhaba ben çok eskilerdenim translokasyon var bende 4 -11. ilk normal olan bebeğim9. haftada kalbü durdu kürtaj sonrasında ilk tüp bebekte pgt fish yapıldı 4 embriyo temiz geldi 3.gün embriyoları bir tane transfer edildi tuttu ama 26 haftalıkken sonlandırmak zorunda kaldık. genetik sıkıntı yoktu ancak bebeğimin beyin gelişiminde çok sıkıntılar vardı. çok zor günlerdi. sonrasında geride kalan 3 embriyomdan 1 tanesi sağlıksız çözündü gitti. geriye kalan 2 tane transfer edildi ama tutunma olmadı .. bunlar istanbul tüp bebek merkezinde olmuştu. doktorumdan çok memnundum aret kamar. sonrasında tavsiyeler üzerine mustafa acet e gittim . ngs yapıldı 6 embriyodan 1 tane sağlıklı geldi. bu arada histereskopi oldum ve tek embriyo transferi ve allaha şükürler olsun ki tutundu bebeğim. şuan 37. haftadayım. doğuma gün saydığıma inanamıyorum eşim de ben de ailem de hala inanamıyoruz. hamileliğim hem kanamalı sıkıntılı geçti diyebilirim ama bugünlere kadar geldik allah izin verirse inşallah bebeğime kavuşmama az kaldı. burada yıllarca baştan sona tüm sayfaları okuyarak girmiştim bebek isteme olaylarına. insanlar hep umutsuzlukta umut arıyor bunu en iyi bilenlerden biriyim ben . hele ki durumu yeni öğrenmiş durumdaki arkadaşlar allah hepimizim hepinzin yardımcısı olsun buradan tanıştığım çok güzel dostluklarım da oldu. sadece ve sadece dua edin lütfen elinizden geleni yapın normal ya da tüp bebek. allah ne zaman istiyorsa o zaman verecek sadece elimizden gelen dualar.. inancım çok kuvvetli değildi ilk başta ama duaların gücüne inanmak istedim ve gerçekten oldu da. insan asla olmayacak diyebiliyor ama allah biliyor gerisini. o kadar çok örnek var ki hem yakınımda hem de burada. umudunuzu kaybetmeyin .. burada birine ulaşmaya çalışıyorum MAYSA .. tanıyan bilen varsa bana mesaj gönderebilir mi lütfen. herkese sevgiler.. allah bir an önce sağlıkla kavuştursun sağlıklı evlatlarınızı inşallah..
merhaba ben çok eskilerdenim translokasyon var bende 4 -11. ilk normal olan bebeğim9. haftada kalbü durdu kürtaj sonrasında ilk tüp bebekte pgt fish yapıldı 4 embriyo temiz geldi 3.gün embriyoları bir tane transfer edildi tuttu ama 26 haftalıkken sonlandırmak zorunda kaldık. genetik sıkıntı yoktu ancak bebeğimin beyin gelişiminde çok sıkıntılar vardı. çok zor günlerdi. sonrasında geride kalan 3 embriyomdan 1 tanesi sağlıksız çözündü gitti. geriye kalan 2 tane transfer edildi ama tutunma olmadı .. bunlar istanbul tüp bebek merkezinde olmuştu. doktorumdan çok memnundum aret kamar. sonrasında tavsiyeler üzerine mustafa acet e gittim . ngs yapıldı 6 embriyodan 1 tane sağlıklı geldi. bu arada histereskopi oldum ve tek embriyo transferi ve allaha şükürler olsun ki tutundu bebeğim. şuan 37. haftadayım. doğuma gün saydığıma inanamıyorum eşim de ben de ailem de hala inanamıyoruz. hamileliğim hem kanamalı sıkıntılı geçti diyebilirim ama bugünlere kadar geldik allah izin verirse inşallah bebeğime kavuşmama az kaldı. burada yıllarca baştan sona tüm sayfaları okuyarak girmiştim bebek isteme olaylarına. insanlar hep umutsuzlukta umut arıyor bunu en iyi bilenlerden biriyim ben . hele ki durumu yeni öğrenmiş durumdaki arkadaşlar allah hepimizim hepinzin yardımcısı olsun buradan tanıştığım çok güzel dostluklarım da oldu. sadece ve sadece dua edin lütfen elinizden geleni yapın normal ya da tüp bebek. allah ne zaman istiyorsa o zaman verecek sadece elimizden gelen dualar.. inancım çok kuvvetli değildi ilk başta ama duaların gücüne inanmak istedim ve gerçekten oldu da. insan asla olmayacak diyebiliyor ama allah biliyor gerisini. o kadar çok örnek var ki hem yakınımda hem de burada. umudunuzu kaybetmeyin .. burada birine ulaşmaya çalışıyorum MAYSA .. tanıyan bilen varsa bana mesaj gönderebilir mi lütfen. herkese sevgiler.. allah bir an önce sağlıkla kavuştursun sağlıklı evlatlarınızı inşallah..
Hayirli olsun canim.Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin .Degere gore ikiz gibi duruyor.Merhaba bende 1.5 yıldır azospwrmi ve Tüp Bebek denemeleriyle uğraşıyorum bende bir sorun olmamasına rağmen bir türlü gebelik elde edemedim ve 4. Kez çift embriyo transferi oldum ngs yapıldı sağlam 2 embriyo transferi yapildi bu kez ve sonunda bende hamileyim 1 saat önce öğrendim 9. Gün değerim 590.77 sanırım ikiz gibi rabbim sağlıkla kucağıma almayi nasip etsin inşallah dualarm kabul olduğu allah bu yolda ugrasan kim varsa hepinize bu duyguyu yaşatsın sonunda ben de hamileyiiiiiiiiiimmmmmmm
Çok tebrik ederim sağlıkla dilerim kucağına da alırsın. 4. Tüp bebek denemesinde pgd yi ilk kez yaptırdınız değil mi? Yoksa öncekilerde de pgd yapılmış mıydı?Merhaba bende 1.5 yıldır azospwrmi ve Tüp Bebek denemeleriyle uğraşıyorum bende bir sorun olmamasına rağmen bir türlü gebelik elde edemedim ve 4. Kez çift embriyo transferi oldum ngs yapıldı sağlam 2 embriyo transferi yapildi bu kez ve sonunda bende hamileyim 1 saat önce öğrendim 9. Gün değerim 590.77 sanırım ikiz gibi rabbim sağlıkla kucağıma almayi nasip etsin inşallah dualarm kabul olduğu allah bu yolda ugrasan kim varsa hepinize bu duyguyu yaşatsın sonunda ben de hamileyiiiiiiiiiimmmmmmm