Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

İnşallah sağlıkla tutunurlar ikisinin de tutma olasılığı %15. Bizim de 3 tane embriyomuz var üçü de sağlıklı geldi ben de transfer için bekliyorum.
İnşallah sağlıklı tutunur canım seninde ama yüzde 90 şans veriyor rahimde Problem yoksa çünkü ben transferde aglamistim duygusallık geldi çıkarken 10 gün sonra sevinçten aglayacakin demişti dr öyle de oldu çok şükür

İnşallah sağlıklı tutunur canım seninde ama yüzde 90 şans veriyor rahimde Problem yoksa çünkü ben transferde aglamistim duygusallık geldi çıkarken 10 gün sonra sevinçten aglayacakin demişti dr öyle de oldu çok şükür
Amin inşallah. Elbette şans daha fazla oluyor, ben ikisinin de tutunma istatistiğini söyledim zaten.

Merhaba bende 1.5 yıldır azospwrmi ve Tüp Bebek denemeleriyle uğraşıyorum bende bir sorun olmamasına rağmen bir türlü gebelik elde edemedim ve 4. Kez çift embriyo transferi oldum ngs yapıldı sağlam 2 embriyo transferi yapildi bu kez ve sonunda bende hamileyim 1 saat önce öğrendim 9. Gün değerim 590.77 sanırım ikiz gibi rabbim sağlıkla kucağıma almayi nasip etsin inşallah dualarm kabul olduğu allah bu yolda ugrasan kim varsa hepinize bu duyguyu yaşatsın sonunda ben de hamileyiiiiiiiiiimmmmmmm
Sizi azosperm grubundan takip ediyorum.Çok mutlu oldum inş Allah devamını getirir sağlıkla kucağınıza alırsınız.Bizim gruba da yazarsınız bizlere umut olursunuz.Çok şükür bir kişi daha kurtulacak inş Allahın izniyle bu durumdan.Gözünüzaydın tekrardan.

Merhaba bende 1.5 yıldır azospwrmi ve Tüp Bebek denemeleriyle uğraşıyorum bende bir sorun olmamasına rağmen bir türlü gebelik elde edemedim ve 4. Kez çift embriyo transferi oldum ngs yapıldı sağlam 2 embriyo transferi yapildi bu kez ve sonunda bende hamileyim 1 saat önce öğrendim 9. Gün değerim 590.77 sanırım ikiz gibi rabbim sağlıkla kucağıma almayi nasip etsin inşallah dualarm kabul olduğu allah bu yolda ugrasan kim varsa hepinize bu duyguyu yaşatsın sonunda ben de hamileyiiiiiiiiiimmmmmmm
Çok güzel haber arkadaşımmm çok tebrik ederim:) Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin. :anneadayı:
Bu arada çift koydurmana ve koymalarına çok sevindim. Hangi Bahceci de tedavi oldunuz?

Benim de 2.tedavide 5.güne gidemediler. Doktorlar tam sebep söyleyemiyor. Sperm ya da yumurta kaynaklı. Ama ne yapmak lazım bilen yok. Biz de dna hasar testi yaptık kendi isteğimizle, temiz çıktı. Yumurtayla alakalı olabilir diye düşünüyorum ben, ama doktorumuz kesin yumurtadandır demiyor. Her ay vücudun ürettiği yumurta set farklı olurmuş, yani sayısi ve kalitesi her ay aynı olmazmış.
Bi de şey diyolar, ilk günler yumurta son günler sperm etkiliymiş bu blastosit embriyoda. Ben de hiç çözüm bulamadım. 3.denemede 5 tane 5.gün kaldı, gerci ngs den sadece 1 i sağlam geldi :işsiz:
Mrb.bizim de ayni oldu.7 yumurta toplandi 3 u temiz dendi.3.gune kadar dollenme vs hersey normaldi.ama blast asamasina gelen embriyo olmadi. Embriyologa sordum daha cok yumurta olmak uzere yumurta ve sperm kaynakli dedi.cok caresiz kaldim.yumurtami guclendirmek icin ne yapabilirim.fikri olan var mi

Mrb.bizim de ayni oldu.7 yumurta toplandi 3 u temiz dendi.3.gune kadar dollenme vs hersey normaldi.ama blast asamasina gelen embriyo olmadi. Embriyologa sordum daha cok yumurta olmak uzere yumurta ve sperm kaynakli dedi.cok caresiz kaldim.yumurtami guclendirmek icin ne yapabilirim.fikri olan var mi
Valla kelin ilacı olsa başına sürer :))
Zeytinyağında incir iyi diyolar, adacayı iyi diyolar yumurta için. Vitaminler pek etki etmiyor galiba. Doktorlar saolsunlar hiç tavsiye vermiyolar bu konuda.

Ama embriyonun gelişiminde 3.günden sonra sperm kaynaklı diye duymuştum ben.

Valla kelin ilacı olsa başına sürer :))
Zeytinyağında incir iyi diyolar, adacayı iyi diyolar yumurta için. Vitaminler pek etki etmiyor galiba. Doktorlar saolsunlar hiç tavsiye vermiyolar bu konuda.

Ama embriyonun gelişiminde 3.günden sonra sperm kaynaklı diye duymuştum ben.
Dr bi aylik bisey de olabilir bilemeyiz. bi sonraki tup tedavisinde embriyoskopla takip edilebilecegini ama bunun da sihirli degnek olmadigini embriyo gelisiminin takip edilmesinde faydasinin olacagini soyledi. Embriyolara genetk testi yapilmasini sordum.38 yasindan sonra yapiliyomus.bn 33 yasindayim.

Dr bi aylik bisey de olabilir bilemeyiz. bi sonraki tup tedavisinde embriyoskopla takip edilebilecegini ama bunun da sihirli degnek olmadigini embriyo gelisiminin takip edilmesinde faydasinin olacagini soyledi. Embriyolara genetk testi yapilmasini sordum.38 yasindan sonra yapiliyomus.bn 33 yasindayim.
Embriyolara genetik testi siz isteğe bağlı olarak da yaptırabilirsiniz.
Yumurta ve sperm kalitesi konusunda doktorların tek söylediği sigara oluyor. Diğer beslenme ile ilgili şeylere zaten dikkat ediyorsunuzdur.

Yok ya ne alakası var yaşla. Ben yaptırdım 36 yaşındayım.
Her ayki yumurta kalitesi ve sayısı farklıymış, onu bana da söylediler

Geçmiş olsun üçüncü güne kadar yumurta götürüyor embiryoyu üçten sonra sperm.şiddetli erkek infertilitesi var bizde üçüncü günden sonra embiryoların gelişimi duruyor.Arı sütü polen yumurtalara iyi geliyormuş 40 yaş üst bir hamile kalan arkadaşımdan duymuştum

Geçmiş olsun üçüncü güne kadar yumurta götürüyor embiryoyu üçten sonra sperm.şiddetli erkek infertilitesi var bizde üçüncü günden sonra embiryoların gelişimi duruyor.Arı sütü polen yumurtalara iyi geliyormuş 40 yaş üst bir hamile kalan arkadaşımdan duymuştum
Embriyolog spermde sorun olsa dollenme olmazdi dedi. Ari sutunu bulamadim.evzaneye sordum.kapsul seklinde
Embriyolara genetik testi siz isteğe bağlı olarak da yaptırabilirsiniz.
Yumurta ve sperm kalitesi konusunda doktorların tek söylediği sigara oluyor. Diğer beslenme ile ilgili şeylere zaten dikkat ediyorsunuzdur.
Bn sigara kullanmiyorum ama esim kullaniyor.1 ay once zorla biraktirdim.beslenmeye dikkat ediyorum.hazir gidalar yememeye calisiyorum o kadar.

X