Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.325
-
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #50.161
Hepsi Ankara ya gitmiyor.İstanbul’da hastanede yaptırdım ama zaten hepsi ankara’ya gidiyor diye biliyorum.
Onu genetik dr u ile görüşseniz çok güzel yardım veriyorlar bizimde blastosist sorunumuz oluyor.Merhabalar bizde 4 defa tup bebek dedik 3 denememde 3. Gun embriyosi 1 deneme de 5. Gun embriyosu konuldu Embriyolatimiz 5. Gunr gitmiyor Eşimin genetik testinde 46 xy inv 9 çıkmıştı dna hasari testide yaptırdık o da yuzde 3 çıktı ve diğer tum testlerimiz tahlillerimiz normal Sizce bunun icin pgt yaptırmak gerekir mi
Anladım, ben ngs yaptırdım 5 kere. Microgen’e gittiler..Hepsi Ankara ya gitmiyor.
Devlet hastaneleri de yapıyor
İstanbul’da merkezler var
Sizin gittiğiniz yer oraya göndermiş
Benim de 2.tedavide 5.güne gidemediler. Doktorlar tam sebep söyleyemiyor. Sperm ya da yumurta kaynaklı. Ama ne yapmak lazım bilen yok. Biz de dna hasar testi yaptık kendi isteğimizle, temiz çıktı. Yumurtayla alakalı olabilir diye düşünüyorum ben, ama doktorumuz kesin yumurtadandır demiyor. Her ay vücudun ürettiği yumurta set farklı olurmuş, yani sayısi ve kalitesi her ay aynı olmazmış.Mesajınız için tesekkurler Evet iste neden 5. Güne gitmiyor anlayamıyoruz Doktorlarda ısrarla gerek yok diyor Siz nerdr yaptırdınız pgtyi
Bizim de eşli kromozom testlerimiz temiz çıkmıştı fakat toplamda 6 embriyomuz ngsden negatif geldi, yani sizin kromozom sonuçlarınızla bağlantılı bişey değil ngs/pgt. Sizinkiler temiz gelir inşallahMerhaba arkadaslar, Benim de 9 tane 5. Gun dondurulmus embriom var. Onlari genetige gondermeden once Esim ile benden kromozom testi istediler. Surec nasil isliyecek bilmiyorum. Sabirsizlikla transfer olacagim gunu bekliyorum. Allah hakkimizda hayirlisini nasip etsin.
Ben Amerika da yasiyorum. Burada sonuc 1. Gun de geliyormus. Hepsi cozdurulecek ornek alip bakilacak 6. Gun embriosu olarak bana transfer edilecekmis . 1-2 tane saglam gelse de ben raziyim. Birinci hamileligim de bebek te extra kromozom 15 cikmisti. 9. Hafta kalbi durmustu.Bizim de eşli kromozom testlerimiz temiz çıkmıştı fakat toplamda 6 embriyomuz ngsden negatif geldi, yani sizin kromozom sonuçlarınızla bağlantılı bişey değil ngs/pgt. Sizinkiler temiz gelir inşallah
Bi de biyopsi alıp dondurdular sanırım, değil mi
Çok üzüldüm arkadaşım. İnşallah bu sefer kucağına alırsın. Evet 1 günde çıkuyorsa süpermiş, bol şans diliyorumBen Amerika da yasiyorum. Burada sonuc 1. Gun de geliyormus. Hepsi cozdurulecek ornek alip bakilacak 6. Gun embriosu olarak bana transfer edilecekmis . 1-2 tane saglam gelse de ben raziyim. Birinci hamileligim de bebek te extra kromozom 15 cikmisti. 9. Hafta kalbi durmustu.
Amerika da fiyatlar nasıl cnm?Ben Amerika da yasiyorum. Burada sonuc 1. Gun de geliyormus. Hepsi cozdurulecek ornek alip bakilacak 6. Gun embriosu olarak bana transfer edilecekmis . 1-2 tane saglam gelse de ben raziyim. Birinci hamileligim de bebek te extra kromozom 15 cikmisti. 9. Hafta kalbi durmustu.
Ya da süreç aynı mı burasıyla? Extra vitamin vs verdiler mi hiç? Aydınlat bizi :))Amerika da fiyatlar nasıl cnm?
Burda 1 ay beklediğimi bilirim
Orda tedavi daha iyidir tabii inş ulaşırsın bebeğine
Amerika’yı düşünen çok KişilerYa da süreç aynı mı burasıyla? Extra vitamin vs verdiler mi hiç? Aydınlat bizi :))
Cok tesekkur ederim canim insallah bu sefer yuzum guler. Ben 16 yildir bekliyorum bebisin gelmesini.Çok üzüldüm arkadaşım. İnşallah bu sefer kucağına alırsın. Evet 1 günde çıkuyorsa süpermiş, bol şans diliyorum
bana soylenen fiyat $3450. Ama bana genetigin yapilacagi yer fiyat olarak$2220 yazdi 9 embrio icin. Benim klinik cozdurecek ornek alip oraya goturecekmis. Geri kalanini da herhalde Benim klinik alir. Ben de tam olarak nasil olacagini bilmiyorum. Burada gelismeleri yazarim size.Amerika da fiyatlar nasıl cnm?
Burda 1 ay beklediğimi bilirim
Orda tedavi daha iyidir tabii inş ulaşırsın bebeğine
ben Gecen sene baslamistim. Tedavi den 2 ay once vitamin ve folik asid kullanmistim. Extra bir ilac kullanmadim. Su an da ayni ilaclari kullanmaya basladim. Surec Turkiye ile farkli oldu biraz. Ben adetin 3. Gunu dogum kontrol hapi kullandim adetin 15. Gunu yumurta gelistirici ignelere basladim. Simdi de adetin 3. Gunu dogum kontrol hapini kullanacagim 19 gun sonra lucrin vurunacagim. 4 hafta sonra estrofem ve bant kullanacakmisim rahmi kalinlastirmak icin. Toplam da baslangictan transfere kadar 6 haftalik bir zaman transfer hazirligi olacakmis.Ya da süreç aynı mı burasıyla? Extra vitamin vs verdiler mi hiç? Aydınlat bizi :))
Öyle mi neresi orası?Amerika’yı düşünen çok KişilerDilanBoran çok iyi olur.
Benim gittiğim ilk merkezde pgt fiyatı düşmüş 250 dolar olmuş
Amerika’yı düşünen çok KişilerDilanBoran çok iyi olur.
Benim gittiğim ilk merkezde pgt fiyatı düşmüş 250 dolar olmuş
Cidden uygun oraya göreCok tesekkur ederim canim insallah bu sefer yuzum guler. Ben 16 yildir bekliyorum bebisin gelmesini.
bana soylenen fiyat $3450. Ama bana genetigin yapilacagi yer fiyat olarak$2220 yazdi 9 embrio icin. Benim klinik cozdurecek ornek alip oraya goturecekmis. Geri kalanini da herhalde Benim klinik alir. Ben de tam olarak nasil olacagini bilmiyorum. Burada gelismeleri yazarim size.
ben Gecen sene baslamistim. Tedavi den 2 ay once vitamin ve folik asid kullanmistim. Extra bir ilac kullanmadim. Su an da ayni ilaclari kullanmaya basladim. Surec Turkiye ile farkli oldu biraz. Ben adetin 3. Gunu dogum kontrol hapi kullandim adetin 15. Gunu yumurta gelistirici ignelere basladim. Simdi de adetin 3. Gunu dogum kontrol hapini kullanacagim 19 gun sonra lucrin vurunacagim. 4 hafta sonra estrofem ve bant kullanacakmisim rahmi kalinlastirmak icin. Toplam da baslangictan transfere kadar 6 haftalik bir zaman transfer hazirligi olacakmis.
Doç dr Volkan turan yeni yüzyıl gopÖyle mi neresi orası?
NgsSizinki pgt mi? ngs değil miDilanBoran
Turkiye ye gore uygun. Benim 1.5 ayligim gibi bir fiyat oluyor. Turkiye de siz de dolar olarak odediginiz icin fiyat cok fazla orda.Cidden uygun oraya göre