Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Merhabalar bizde 4 defa tup bebek dedik 3 denememde 3. Gun embriyosi 1 deneme de 5. Gun embriyosu konuldu Embriyolatimiz 5. Gunr gitmiyor Eşimin genetik testinde 46 xy inv 9 çıkmıştı dna hasari testide yaptırdık o da yuzde 3 çıktı ve diğer tum testlerimiz tahlillerimiz normal Sizce bunun icin pgt yaptırmak gerekir mi
Onu genetik dr u ile görüşseniz çok güzel yardım veriyorlar bizimde blastosist sorunumuz oluyor.
O tedavi deki yumurta ve spermden kaynaklı olabilirmiş.
Embriyo log lara sordum .
Sende onlara sor istersen cnm
Bazen eşlerde hiç bir sorun yokken kalite ve diğer faktörlerden kaynaklı bölünmede genetik sorun olabiliyor.

Merhaba arkadaslar, Benim de 9 tane 5. Gun dondurulmus embriom var. Onlari genetige gondermeden once Esim ile benden kromozom testi istediler. Surec nasil isliyecek bilmiyorum. Sabirsizlikla transfer olacagim gunu bekliyorum. Allah hakkimizda hayirlisini nasip etsin.

Mesajınız için tesekkurler Evet iste neden 5. Güne gitmiyor anlayamıyoruz Doktorlarda ısrarla gerek yok diyor Siz nerdr yaptırdınız pgtyi
Benim de 2.tedavide 5.güne gidemediler. Doktorlar tam sebep söyleyemiyor. Sperm ya da yumurta kaynaklı. Ama ne yapmak lazım bilen yok. Biz de dna hasar testi yaptık kendi isteğimizle, temiz çıktı. Yumurtayla alakalı olabilir diye düşünüyorum ben, ama doktorumuz kesin yumurtadandır demiyor. Her ay vücudun ürettiği yumurta set farklı olurmuş, yani sayısi ve kalitesi her ay aynı olmazmış.
Bi de şey diyolar, ilk günler yumurta son günler sperm etkiliymiş bu blastosit embriyoda. Ben de hiç çözüm bulamadım. 3.denemede 5 tane 5.gün kaldı, gerci ngs den sadece 1 i sağlam geldi :işsiz:

Merhaba arkadaslar, Benim de 9 tane 5. Gun dondurulmus embriom var. Onlari genetige gondermeden once Esim ile benden kromozom testi istediler. Surec nasil isliyecek bilmiyorum. Sabirsizlikla transfer olacagim gunu bekliyorum. Allah hakkimizda hayirlisini nasip etsin.
Bizim de eşli kromozom testlerimiz temiz çıkmıştı fakat toplamda 6 embriyomuz ngsden negatif geldi, yani sizin kromozom sonuçlarınızla bağlantılı bişey değil ngs/pgt. Sizinkiler temiz gelir inşallah
Bi de biyopsi alıp dondurdular sanırım, değil mi

Bizim de eşli kromozom testlerimiz temiz çıkmıştı fakat toplamda 6 embriyomuz ngsden negatif geldi, yani sizin kromozom sonuçlarınızla bağlantılı bişey değil ngs/pgt. Sizinkiler temiz gelir inşallah
Bi de biyopsi alıp dondurdular sanırım, değil mi
Ben Amerika da yasiyorum. Burada sonuc 1. Gun de geliyormus. Hepsi cozdurulecek ornek alip bakilacak 6. Gun embriosu olarak bana transfer edilecekmis . 1-2 tane saglam gelse de ben raziyim. Birinci hamileligim de bebek te extra kromozom 15 cikmisti. 9. Hafta kalbi durmustu.

Ben Amerika da yasiyorum. Burada sonuc 1. Gun de geliyormus. Hepsi cozdurulecek ornek alip bakilacak 6. Gun embriosu olarak bana transfer edilecekmis . 1-2 tane saglam gelse de ben raziyim. Birinci hamileligim de bebek te extra kromozom 15 cikmisti. 9. Hafta kalbi durmustu.
Çok üzüldüm arkadaşım. İnşallah bu sefer kucağına alırsın. Evet 1 günde çıkuyorsa süpermiş, bol şans diliyorum :dua:

Amerika da fiyatlar nasıl cnm?
Burda 1 ay beklediğimi bilirim
Orda tedavi daha iyidir tabii inş ulaşırsın bebeğine

Ya da süreç aynı mı burasıyla? Extra vitamin vs verdiler mi hiç? Aydınlat bizi :))
Amerika’yı düşünen çok Kişiler DilanBoran DilanBoran çok iyi olur.

Benim gittiğim ilk merkezde pgt fiyatı düşmüş 250 dolar olmuş

Çok üzüldüm arkadaşım. İnşallah bu sefer kucağına alırsın. Evet 1 günde çıkuyorsa süpermiş, bol şans diliyorum :dua:
Cok tesekkur ederim canim insallah bu sefer yuzum guler. Ben 16 yildir bekliyorum bebisin gelmesini.

Amerika da fiyatlar nasıl cnm?
Burda 1 ay beklediğimi bilirim
Orda tedavi daha iyidir tabii inş ulaşırsın bebeğine
bana soylenen fiyat $3450. Ama bana genetigin yapilacagi yer fiyat olarak$2220 yazdi 9 embrio icin. Benim klinik cozdurecek ornek alip oraya goturecekmis. Geri kalanini da herhalde Benim klinik alir. Ben de tam olarak nasil olacagini bilmiyorum. Burada gelismeleri yazarim size.

Ya da süreç aynı mı burasıyla? Extra vitamin vs verdiler mi hiç? Aydınlat bizi :))
ben Gecen sene baslamistim. Tedavi den 2 ay once vitamin ve folik asid kullanmistim. Extra bir ilac kullanmadim. Su an da ayni ilaclari kullanmaya basladim. Surec Turkiye ile farkli oldu biraz. Ben adetin 3. Gunu dogum kontrol hapi kullandim adetin 15. Gunu yumurta gelistirici ignelere basladim. Simdi de adetin 3. Gunu dogum kontrol hapini kullanacagim 19 gun sonra lucrin vurunacagim. 4 hafta sonra estrofem ve bant kullanacakmisim rahmi kalinlastirmak icin. Toplam da baslangictan transfere kadar 6 haftalik bir zaman transfer hazirligi olacakmis.

Eklentiler

• 7A888715-3E7E-4E6A-98BB-48BF5607F715.jpeg
    7A888715-3E7E-4E6A-98BB-48BF5607F715.jpeg
    118,3 KB · Görüntüleme: 61
Cok tesekkur ederim canim insallah bu sefer yuzum guler. Ben 16 yildir bekliyorum bebisin gelmesini.

bana soylenen fiyat $3450. Ama bana genetigin yapilacagi yer fiyat olarak$2220 yazdi 9 embrio icin. Benim klinik cozdurecek ornek alip oraya goturecekmis. Geri kalanini da herhalde Benim klinik alir. Ben de tam olarak nasil olacagini bilmiyorum. Burada gelismeleri yazarim size.

ben Gecen sene baslamistim. Tedavi den 2 ay once vitamin ve folik asid kullanmistim. Extra bir ilac kullanmadim. Su an da ayni ilaclari kullanmaya basladim. Surec Turkiye ile farkli oldu biraz. Ben adetin 3. Gunu dogum kontrol hapi kullandim adetin 15. Gunu yumurta gelistirici ignelere basladim. Simdi de adetin 3. Gunu dogum kontrol hapini kullanacagim 19 gun sonra lucrin vurunacagim. 4 hafta sonra estrofem ve bant kullanacakmisim rahmi kalinlastirmak icin. Toplam da baslangictan transfere kadar 6 haftalik bir zaman transfer hazirligi olacakmis.
Cidden uygun oraya göre

X