• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Anladım canım bak ne güzel varmış evlatların Allahım onlara hayırlı uzun ömürler versin hasta olana da Rabbim sağlıl versin inşallah canım
Engelli kizimin durumu nolcak, Allah bilir cok zor biliyormusun canin yaniyo onu öyle görünce, öbür kizimin söyledigi sözler, Allah niye bize sans vermedi, niye ablam böyle niye benim gibi degil demesi, ben ne diyim, Allah böyle istedi kader diyemiyorum, okadar zorki Rabbim icime ferahlik versin

Engelli kizimin durumu nolcak, Allah bilir cok zor biliyormusun canin yaniyo onu öyle görünce, öbür kizimin söyledigi sözler, Allah niye bize sans vermedi, niye ablam böyle niye benim gibi degil demesi, ben ne diyim, Allah böyle istedi kader diyemiyorum, okadar zorki Rabbim icime ferahlik versin

Sonuna kadar haklısın canım ama imtihan dünyası işte her birimşz başka başka şeylerle imtihan ediliyoruz Allahım kolayca sınavı geçmeyi nasip etsin Rabbim yar ve yardımcın olsun seninde

Bugün negatif sonuc aldik, bu‘da olmadi, artik esim kapatti bu sayfayi, cok agladim gözlerim sisti, Allah nasip etmedi, cok dua ettim olmadi, hayallerim yikildi canim cok yaniyor,
Uzülke lütfen herseyin hayırlısı insanin canı çok yaniyo rabbim inşallah o kızlarına sağlıklı bi kardes nasip eder mucize olur Rabbinden umut kesilmez

Bugün negatif sonuc aldik, bu‘da olmadi, artik esim kapatti bu sayfayi, cok agladim gözlerim sisti, Allah nasip etmedi, cok dua ettim olmadi, hayallerim yikildi canim cok yaniyor,
Çok üzüldüm geçmiş olsun söylenecek bir söz yok ki teselli edecek Rabbim büyük bitti derken belki hersey daha güzel olur .çok zor biliyorum ama sabır şükür arkadaşım daima dualarimdasın

Öyleymis ama çok saçma sapan bi sistemimiz var hasta çocuğumuz olunca sakin doğal denemeyin pgt tup bebek yapın diyolar rapora gelince vermiyolar aslında devletin genetigi bile odemesi lazım yarı yarıya deli paralar dönüyor ortada
Aynn 30bin tl ödedik.ayriyetten.bide dondurma parsida oduycez 1750 tl...ramazan sonrasi trnsfer olcm insallah...

Merhaba kızlar uzun zamandır girmiyordum foruma. Eskiler bilir beni . Bir normal yolla düşüğüm var sonrasında pgd fish yapıldı tek embriyo tutundu 6 buçuk aylık hamileydim ama bebeğimde beyin gelişimi farklıydı genetik olarak hiç bişi çıkmadı ama sonlandırıldı. Sonrasında bir tüp bebek bu sefer ngs yapıldı acetto klinikte mustafa acet’te.bir sağlıklı embriyo oldu çok şükür yarın transferim var bu arada opudan sonra histeroskopi yapıldı rahim düzelti . Şimdi tutunması için dua ediyorum.. bende 4-11 translokasyon var. Güzel haber şu ki arkadaşımda da translokasyon vardı ve mgs ile hamile kaldı bugün bebeğini kucağına aldı çok şükür.. ablamda da bendeki translokasyonla aynı taşıyıcılık vardı yıllar süren uğraşlardan sonra tüp bebek defalarcaa denedi ama oömamıştı ki artık umudu kesmişti normal yolla bir bebeği oldu. Şimdi neredeyse 2 yaşında çok şükür.. umudumuzu kaybetmiyoruz allah ol derse oluyor . Denemeye devam etmemiz gerekiyor. Bir blog açöıştım belki okuyanlarınız vardır tüm hikayem orada ve olumlu sonuçlanan mutlu son hikayelerini de kendi ağızlarından paylaştım. Benim için dua edin ne olur bebeğim hayırlısıyla yarın tutunsun bana . Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah..
Canım naptın tedavini takip ediyorum inşallah güzel haberlerle dönersin

tujyan hanim bu postunuzda mitoscoredan bahsetmissiniz. tup bebek denemeniz olumlu sonuclandi zannedersem. embriyonun mitoscore degeriyle ilgili bir yorum yapilmis miydi size acaba. benim 2 erken gebelik kaybi oykusunden sonra pgd si normal bir embriyo transferi denemem olumsuz sonuclanmisti. embriyonun mitoscore degeri yuksekti ve tutunmama buna baglanmisti. simdi yine pgd si normal bir embriyomuz var ancak onun da mitoscore degeri yuksek. transfer icin bekleme asamasindayiz ama mitoscore degeri yine yuksek oldugu icin tedirginiz. bu test cok yeni yapilmaya baslandigi icin internette makale vb cok az, yorumlarda da daha once tecrube edenlere rastlayamadim. sizin durumunuzu merak ettim bu sebeple. tesekkurler simdiden.
Merhaba;
Prof dr Kutluk Oktay Amerika ile birlikte Türkiye de çalışmalarını sürdürüyor onların kök hücre çalışmaları var .
Prof dr Volkan Baltacı ile çalışmışlar
Yumurtaya mitakondri nakli yapılmış
Sen bunu yazınca acaba size uygun olur mu diye düşündüm

evet, genellikle hastalarla paylasilmayan bir parametre. ben doktor oldugum icin benimle paylastilalar. sanirim 1-2 yillik bir test oldugu icin ve sonuclarla ilgili calisma sayisi henuz fazla olmadigi icin rutinde bununla ilgili bilgi verilmiyor. su an klinikler ellerinde birden fazla pgd si normal embriyo varsa, hangisini once transfer edeceklerine karar vermek icin bu testin sonuclarina basvuruyorlar. tesekkur ederim cevabiniz icin.
Ben Prof dr Kutluk Oktay a gitmedim ama onun öğrencisi şimdi Doç oldu Volkan turan hocayla görüşmüştüm o yumurtaya mitokondri nakli yapılarak enerji güçleniyor demişti sizde dr muşsunuz şimdi baktım Kutluk hoca hastanede yoktu. Volkan hocayla konuşun isterseniz .

evet, genellikle hastalarla paylasilmayan bir parametre. ben doktor oldugum icin benimle paylastilalar. sanirim 1-2 yillik bir test oldugu icin ve sonuclarla ilgili calisma sayisi henuz fazla olmadigi icin rutinde bununla ilgili bilgi verilmiyor. su an klinikler ellerinde birden fazla pgd si normal embriyo varsa, hangisini once transfer edeceklerine karar vermek icin bu testin sonuclarina basvuruyorlar. tesekkur ederim cevabiniz icin.
https://www.google.com.tr/amp/www.c...ber/saglik/573549/_Guclu_bebekler__yolda.html

Back