• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Arkadaşlar tüp bebekte rapor çıkartmak için 3 yıl evli olmak şartı falan bizde de geçerli mi yoksa translasyon olduğumuz için şart aramıyolar mı
bende 3 yıl şartı aranmadı amh ım düşük olduğu için zaten rezervim az birde 3 yıl onu mu bekletecekler
özel durumlarda o şarta bakılmayabiliyor
hastaneye başvurun

Merhaba arkadaşlar eşimde genetik hastalık olarak 47XYY problemi var 7 yıllık evliyiz 3 tüp bebek denemesi negatifti doktorlar down sendromlu yada sakat olma olasılığının yüksek olduğunu söylediler şimdi Ankara genart ta tedaviye başladık. Embriyolara Pgt yapılacak. Genartta pgt yaptırıp sağlıklı gebelik elde eden var mı?
Merhaba
benim eşimde de 47 xyy çıktı
doktorlar sorun olmayacağını en fazla eşin gibi olacağını soyledıler

siz sağlıklı gebelik elde ettiniz mi?

kızlar merhaba,
elimde bir sürü kutu cleaxan 0,8 lik , ve cleaxan 0,6 lık kan sulandırıcı iğne var ihtiyacı olan varsa gönderebilirim özelden msj atabilirsiniz.

Arkadaslar bisey sorcam opude kac ay sonra trasfer oldunuz.tabi rahim dinlendirme yapildiktan sonra...benim iki ayi bulcak.ramazandn hemen sonra olcak.bi sikinti ol.uyor demi...

Kızlar yarın sezeryanım olacak sizden bebeğimin sağlığı için dua istiyorum Allah hepinizden razı olsun. :KK61:
Canım Rabbim yardımcın olsun hikayeni biraz biliyorum çok zor şeyler yaşadın..
İnşallah sağlıkla alırsın evladını kucağına Rabbim bağışlasın onu sana mübarek günler hürmetine dualarımız kabul olsun inşaAllah..

Arkadaslar bisey sorcam ben bugun hastaneye gittim.trasfer icin adetimin 2gunundeyim.daha once rahim filmi istemedi.yumurtalarim toplandi.suana kadar sikinti yok dedi hep bu myane etti.bi sikinti yok.ama istersen bi rahim filide cekin isimizi kolayliyalim dedi.tmm dedim ama.sizin boyle bise basiniza geldimi ya bu doktor neden istedi bu filmi anlamadim bi ay yine ertelendi.

Arkadasla rahim filimi cektiren yokmu...agrili degil dedi doktor ama yasayan varmi agri sizi oluyomu...internette arastirdim.tuplerde sivi olursa embriyo tutmayabiliyomus.zaten doktorda o riski almamak icin istedi.ayriyetten internette yaziyoki vajinal ultrasyonda rahimde tupte sivi birikintisi anlasabiliyomus.doktor ultrasyonunda bisey yok.ama yinede cekin dedi.yasayan varmi sizlerin yasantizi fikirinizi merak ediyorum cok sikinti yaptim ya.dunden buyana aratiriyorum...kafa allak pullak oldu..

Back