Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Arkadasla rahim filimi cektiren yokmu...agrili degil dedi doktor ama yasayan varmi agri sizi oluyomu...internette arastirdim.tuplerde sivi olursa embriyo tutmayabiliyomus.zaten doktorda o riski almamak icin istedi.ayriyetten internette yaziyoki vajinal ultrasyonda rahimde tupte sivi birikintisi anlasabiliyomus.doktor ultrasyonunda bisey yok.ama yinede cekin dedi.yasayan varmi sizlerin yasantizi fikirinizi merak ediyorum cok sikinti yaptim ya.dunden buyana aratiriyorum...kafa allak pullak oldu..
Burada herkes çektirdi canı eski yazımalara baktıysan görmüşsündür . Acılı ağrılı bişi değil muayene gibi düşün korkulacak bir şey değil yani filmden sonra bakacak herhangi birşey var mı yok mu diye riske girmemek için yani

Canım Rabbim yardımcın olsun hikayeni biraz biliyorum çok zor şeyler yaşadın..
İnşallah sağlıkla alırsın evladını kucağına Rabbim bağışlasın onu sana mübarek günler hürmetine dualarımız kabul olsun inşaAllah..
Allah razı olsun canım evet çok zor şeyler yaşadım ve hala yaşıyorum.. bebeğim yoğun bakımında yaşaması için olumlu konuşmuyolar ama Allah tan ümid kesilmez hiç umudumu yitirmiyorum.

İnşallah sağlıklı bi şekilde bebeğini kucağına alırsın Allah yardimcin olsun.. genetik bi sorun var mıydı sizde?
Amin canım. Eşimle taşıyıcıyız bebeklerimiz hasta doğuyor tüp bebek pgt yaptırdık iki denemedendr sonuç alamadık. Doğal yollarla yine gebe kaldım Allah tan ümid kesilmez diyip bekledim sonuç yine aynı oldu. Şuan brbeğim yoğun bakımında dua ile bekliyoruz

Allah razı olsun canım evet çok zor şeyler yaşadım ve hala yaşıyorum.. bebeğim yoğun bakımında yaşaması için olumlu konuşmuyolar ama Allah tan ümid kesilmez hiç umudumu yitirmiyorum.
Canım Rabbim şifa versin bebeğine inşallah dr lar yanılır da bir mucize olur.. dua etmekten başka birşey gelmiyor elimizden yaşadıkların çok ağır çok zor Rabbim yardımcın olsun genişlik ferahlık kolaylık versin...

Canım Rabbim şifa versin bebeğine inşallah dr lar yanılır da bir mucize olur.. dua etmekten başka birşey gelmiyor elimizden yaşadıkların çok ağır çok zor Rabbim yardımcın olsun genişlik ferahlık kolaylık versin...
Amin amin... İnşaallah canım bizde bir mucize bekliyoruz. Allah tan ümid kesilmez .

Amin canım. Eşimle taşıyıcıyız bebeklerimiz hasta doğuyor tüp bebek pgt yaptırdık iki denemedendr sonuç alamadık. Doğal yollarla yine gebe kaldım Allah tan ümid kesilmez diyip bekledim sonuç yine aynı oldu. Şuan brbeğim yoğun bakımında dua ile bekliyoruz
Rabbim yardımcin olsun canım gerçekten zor bebeğine sağlık sıhhat versin ne taşıyıcısı açaba bizim gibi trasnlokasyon mu?

Ay çok şükür siteye girebildim kızlar ne zamandır uğraşıyorum değişiklikleri kaydet fln yazıyordu beceremedim heralde yeni rumuz aldım olmadı neyse uzun aradan sonra burdayım deepcim okudum hep ama yazamadım sana nasıl aklım kaldı bilsen hayırlı olsun inşşş bebişin ne kadarlık oldunuz Allah sağ sakin kavuştursun bu kez cnm maysa sen niye yaptırmıyorsun tüp dr lar istemiyor diyorsun sen istedikten sonra niye yapmıyorlar ki bence yaptır hasta olma ihtimali vardı dimi bebeğin hayat zaten gitmişti niye gittiğini anlamadım ben ne kadarlık oldular acaba diğer eski arkadaşlar zaten hepsi kayıp..inşş burdaki bütün uğraş veren arkadaşlarımız emeğinin karşılığını Birgün alıcak

Rüya bebeğin nasıl oldu sizde hangi kromozomlarda vardı sorun sanırım normal hamilelik sonucu oldu bebeğin önce denedik demişsin tutmadı mı onlar Allah hayırlı şifasını versin inşşşş

Rüya bebeğin nasıl oldu sizde hangi kromozomlarda vardı sorun sanırım normal hamilelik sonucu oldu bebeğin önce denedik demişsin tutmadı mı onlar Allah hayırlı şifasını versin inşşşş
Amin canım Bebeğim yoğun bakımında. Taşıyıcıyız maalesef sağlıklı gebelik elde edemedik şuana kadar tüp bebekle 2 defa denedik olmadı. Normal hamilelik geçirdim yine olmadı napsakk olmuyor Allah hepimizin yardımcsı olsun.

Merhaba kizlar. Beni hatirlarsiniz cogunuz 1 19 dengeli translokasyon uzerine yasadigim 2 kurtaJim bir de kimyasal gebelik uzerine ben de bir Cogunuzun girdigi pgt yolunda gectim.18 e yakin yumurtadan (havuz)systemi ile saglikli gelen olmayinca gectigimiz yaz bir daha denedik.6 tane toplandi ve bir tane saglikli transfer edilmisti.Agustosta onun da tutunamamasi uzerine buradan sizlere umudumu yitirmedigimi ama bir sure bebek olayina ara verdigimi soylemistim.Bu hatirlatmamin ardindan sizlere umut olsun ve inancinizi yitirmeyin diye Mucize min haberini veriyorum.Spontan gebelik sonucu su anda 5 aylik hamileyim.Cvs yaptirdim ve bebis de benim gibi dengeli tasiyici cikti. çok sukur dun 5 .ay ayrintili tarama vardi.O da guzel sonuclandi.Biz simdiye kadar cinsiyetini ögrenmek istemedik ama dun erkek oldugunu da agzindan kacirdi doktor. Ben size illaki normal deneyin demiyorum .sadece iste her sey ortada.Allah buyuk O ne zaman ol derse oluyor.Umudunuzu yitirmeyin gunlerinizi kendinize zehretmeyin.Bizim durumumuz çözümsüz degil unutmayin. Tek ihtiyacimiz biraz nefes almak ve panige kapilmadan her seyi zamana.birakmak.Bu hikayem basladiginda 31 yasindayim. Simdi 34 yasindayim. 3 sene zordu ama yasamaya.devam ettim. Vazgecmedim hayattan..Lutfen sizler.de devam edin.Dualarinizi esirgemeyin.Sizler de.hep benim dualarimdasiniz..
Tatlım çok güzel bir haber belki dengeli bile değil normal bebeğin translasyon da cvs ti önermiyorlar çünkü embriyo da sorunlu kısım plesanda da kalabiliyor içerdeki bebek normal oluyor aminosentez en kesin tanıymış
Zaten o aylara ulaşmaz demişti Memorial in genetikcisi benimde benzer süreçlerim oldu .
Tüp bebek te daha sıkıntılı süreç o kadar iğne 38 yumurtam toplandı 4. Gün e bir sürü gidiyor blastoist zor oluyorlar
Stres yapma normal de dene dedi dr

Canım naptın tedavini takip ediyorum inşallah güzel haberlerle dönersin
merhaba, sonucum pozitif çok şükür ama herşeyin daha çok başındayım. korkular her zaman var, doğuma hafta sayarken kaybettiğim için önceki bebeğimi. stres hep ediyor işte. inşallah bu defa herşey yolunda gider dire dua ediyorum. hem kendime hem sizlere..

Arkadaşlar aranızda eşiyle aynı hastalığı taşıyıcı olup pgt ile sağlıklı gebelik elde eden oldu mu???

X