Merhaba kizlar. Beni hatirlarsiniz cogunuz 1 19 dengeli translokasyon uzerine yasadigim 2 kurtaJim bir de kimyasal gebelik uzerine ben de bir Cogunuzun girdigi pgt yolunda gectim.18 e yakin yumurtadan (havuz)systemi ile saglikli gelen olmayinca gectigimiz yaz bir daha denedik.6 tane toplandi ve bir tane saglikli transfer edilmisti.Agustosta onun da tutunamamasi uzerine buradan sizlere umudumu yitirmedigimi ama bir sure bebek olayina ara verdigimi soylemistim.Bu hatirlatmamin ardindan sizlere umut olsun ve inancinizi yitirmeyin diye Mucize min haberini veriyorum.Spontan gebelik sonucu su anda 5 aylik hamileyim.Cvs yaptirdim ve bebis de benim gibi dengeli tasiyici cikti. çok sukur dun 5 .ay ayrintili tarama vardi.O da guzel sonuclandi.Biz simdiye kadar cinsiyetini ögrenmek istemedik ama dun erkek oldugunu da agzindan kacirdi doktor. Ben size illaki normal deneyin demiyorum .sadece iste her sey ortada.Allah buyuk O ne zaman ol derse oluyor.Umudunuzu yitirmeyin gunlerinizi kendinize zehretmeyin.Bizim durumumuz çözümsüz degil unutmayin. Tek ihtiyacimiz biraz nefes almak ve panige kapilmadan her seyi zamana.birakmak.Bu hikayem basladiginda 31 yasindayim. Simdi 34 yasindayim. 3 sene zordu ama yasamaya.devam ettim. Vazgecmedim hayattan..Lutfen sizler.de devam edin.Dualarinizi esirgemeyin.Sizler de.hep benim dualarimdasiniz..