- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #49.621
Anladım canım teşekkür ederim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 başarısız denemem olmuştu o transferlerde hep e3 ve progesterona bayılmıştı. Bu 4. Denemede hic bakılmadı hic kan vermedim. Darisi başınıza inşallah Allah cok ugrastirmasin kolay kılsın insallajAllah sağlıkla kucağına versin inşallah. Ben de Pazartesi transfer bekliyordum ama bugün progesteron değerim 2.03 çıkınca ertelendi. Siz de transferden önce baktırdınız mı bu değerinize ?
tesekkür ederim canim bilgiler icinEvt canım genellkle 5. günde ngs yapılıyo benm doktorum öyle demşti ama burda arkadaşlardan 3. günde yaptıran filan varsa bilmiyorum
Amin. Çok teşekkür ederim cevap için3 başarısız denemem olmuştu o transferlerde hep e3 ve progesterona bayılmıştı. Bu 4. Denemede hic bakılmadı hic kan vermedim. Darisi başınıza inşallah Allah cok ugrastirmasin kolay kılsın insallaj
Bende tek gen hastasiyim...bizimde sadece hastaligimiz arastirildi.yani pgt yapildi.saglikli geleni ramazandan sonra trasfer yapilacak...bana ngsden hic bahsetmediler.35 yas sonrasi yapiliyo dendi.ama bilemedim sakincasi yoksa kac yasindasinz.3 başarısız denemem olmuştu o transferlerde hep e3 ve progesterona bayılmıştı. Bu 4. Denemede hic bakılmadı hic kan vermedim. Darisi başınıza inşallah Allah cok ugrastirmasin kolay kılsın insallaj
Yok bende yapilmadi yapildiysa sa ben bilmiyorum cunku kan alip biseyleri takip ediyorlardi ama bilmiyorum ne oldugunu
Transfer yaparken soyluyor yüzde kac ile tutunup tutunmayacagini bide ben transfer olduk sonra progesteron jel kullandim 3 ay ve östrojen hormonu kullanimYok bende yapilmadi yapildiysa sa ben bilmiyorum cunku kan alip biseyleri takip ediyorlardi ama bilmiyorum ne oldugunu
31 yaşındayım. Tek gen taşıyıcılık olunca sadece tek gen pgt yapılıyor. Ben bu şekild e 3 başarısız deneme yaşadım. Bu 4. Dönemem olduğu için ngs eklendi. Hayırlısı ile bebeğiniz tutunsun insallahBende tek gen hastasiyim...bizimde sadece hastaligimiz arastirildi.yani pgt yapildi.saglikli geleni ramazandan sonra trasfer yapilacak...bana ngsden hic bahsetmediler.35 yas sonrasi yapiliyo dendi.ama bilemedim sakincasi yoksa kac yasindasinz.
Tabi var . Bir cok kişi hamile kalıyor . Ben tedavi gördüğüm merkezde bir cok kişi duydum tek gen pgt ile hamile kalanTek gen hastasi olup.sadece pgtdeyle hamile kalanlar varmi acaba
Anladim cok sagolun...T
Tabi var . Bir cok kişi hamile kalıyor . Ben tedavi gördüğüm merkezde bir cok kişi duydum tek gen pgt ile hamile kalan
Ben tek gen hastaligi var yaptirdim suan bebegim oldu 8 gunluk sagligi yerinde cok şükürAnladim cok sagolun...
Çok teşekkür ederim arkadaşım. Peki % kaç tutunma şansı vermişlerdi sana ?Transfer yaparken soyluyor yüzde kac ile tutunup tutunmayacagini bide ben transfer olduk sonra progesteron jel kullandim 3 ay ve östrojen hormonu kullanim
Yuzde75Çok teşekkür ederim arkadaşım. Peki % kaç tutunma şansı vermişlerdi sana ?
Bende merak ediyorum bu konuyu trasnlokasyon lu olup rapor çıkartan var mı aramızda?Arkadaşlar tüp bebekte rapor çıkartmak için 3 yıl evli olmak şartı falan bizde de geçerli mi yoksa translasyon olduğumuz için şart aramıyolar mı
Memorial Ataşehir. Cem Bey'de. Ben de bilmiyordum bu testin yapılacağını daha sonradan öğrendim. Cem Bey öyle uygun görmüş. Daha önce bir araştırma yapmıştım. Aşağıdakilere ulaşabilmiştim. Ben ve eşimde genetik olarak bir sorun yok. 38 yaşındayım. Yaşa bağlı olabilir benim sorunum. 5 düşüğüm var.
Mitoscore yöntemi: genetik yönden kusur bulunmayan embriyoları ile nakil yapılan fakat sonucun olumsuz olarak alındığı yaklaşık %30’luk bir grup hastamız da ne yazık ki mevcut.Bu grupta yapılan detaylı inceleme ve bilimsel çalışmalarda, özellikle embriyolardaki mitokondri adı verilen ve hücrelerimize enerji sağlayan, canlılıklarının devamı için gerekli olan organellerin sahip olduğu genetik yapının (mtDNA) miktarı ile embriyonun rahme tutunma başarısının birbiri ile oldukça yakın bir ilişki içinde olduğu, bu miktarın belirli bir değerin altında olduğu embriyolarda rahme tutunma başarısının da anlamlı olarak yüksek olduğu tespit edildi. Diğer bir deyiş ile, bu oranın düşük olduğu embriyoların rahme tutunma şanslarının %80’lerin üzerinde olduğunu, yüksek olan embriyolarda ise beklenmeyen derecede düşük bir tutunma şansı mevcut olduğunu tespit ettik. Bu bilgilerden yola çıkarak, kapsamlı kromozom analizi yapılan ve genetik açıdan sağlıklı bulunan embriyoların içerisinden aynı zamanda en yüksek tutunma şansına sahip olan en enerjik embriyoları seçerek tedavi gören çiftlerimizi mümkün olan en kısa sürede sağlıklı yavrularına kavuşturabiliyoruz.
Bu uygulama ile tüp bebek tedavisi sürecinde, daha embriyo nakli yapılmadan embriyoların taşıdıkları genetik miras, eğer tedavide başarısızlık oluşturacak veya erken dönem düşük ile sonuçlanacak ise kolayca ve son derece yüksek bir doğruluk payı ile anlaşılabiliyor.
Bahçecinin sayfasından aldım. Genetik olarak sağlıklı gelen fakat tutunamayan embryolar için bir cevap olabilir belki. Bu yöntem Bahçeci ve birkaç genetik merkezinde uygulanıyor Türkiye'de.
Ben rapor çıkardım ama tranklasyon dan verilmiyor sebepsiz ivf diye vermişler ben de pko vardı iki kere overilasyon indikasyonu oldum ( aşılama benzeri) yani aşılama şartı var hamile kaldığımız için tranklasyonu ivf sebebi saymıyorlar ben evliliğimin 2. yılında yaşım 34-35 te aldım Cerrahpaşa dan raporumu bir kere raporlu yaptım tabi pgt ücretini devlet karşılamıyor sonra raporum geçmeyen yerde yaptırdım zaten pgt ücretinin yanında tüp bebek ilaç maliyeti deve de kulak pgt ücretleri dolar üzerinden iyice arttıBende merak ediyorum bu konuyu trasnlokasyon lu olup rapor çıkartan var mı aramızda?