• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

İstanbul tüp bebek merkezinde oldum tedave 37 tane yumurta toplandı güzel ilerledi ama 2 tane sağlıklı çıktı sadece ikisinide transfer edildi ama tutmadı malesef çok umutluydu doktorda
Kaçı blastosist olmuştu cnm benim de çok yumurtam oluyor ama blastosist sorunu oluyor 4. Güne çok embriyo varken blastosist olamıyorlar

Ben rapor çıkardım ama tranklasyon dan verilmiyor sebepsiz ivf diye vermişler ben de pko vardı iki kere overilasyon indikasyonu oldum ( aşılama benzeri) yani aşılama şartı var hamile kaldığımız için tranklasyonu ivf sebebi saymıyorlar ben evliliğimin 2. yılında yaşım 34-35 te aldım Cerrahpaşa dan raporumu bir kere raporlu yaptım tabi pgt ücretini devlet karşılamıyor sonra raporum geçmeyen yerde yaptırdım zaten pgt ücretinin yanında tüp bebek ilaç maliyeti deve de kulak pgt ücretleri dolar üzerinden iyice arttı
Hımm anladım teşekürler ozaman uğraşmaya değmez boşyere rapor almaya zaten hersey pahalı battı balık Yan gider :))

Canım 3. Günde pgt ye gitti sadece sağlıklıları 5.güne getirdiler 5.güne geldi ama görünümü 4.gün demişti embriyolog

Ben rapor çıkardım ama tranklasyon dan verilmiyor sebepsiz ivf diye vermişler ben de pko vardı iki kere overilasyon indikasyonu oldum ( aşılama benzeri) yani aşılama şartı var hamile kaldığımız için tranklasyonu ivf sebebi saymıyorlar ben evliliğimin 2. yılında yaşım 34-35 te aldım Cerrahpaşa dan raporumu bir kere raporlu yaptım tabi pgt ücretini devlet karşılamıyor sonra raporum geçmeyen yerde yaptırdım zaten pgt ücretinin yanında tüp bebek ilaç maliyeti deve de kulak pgt ücretleri dolar üzerinden iyice arttı

Ne saçma o zaman bize neden ısrarla tüp bebek diyoşar zaten ben kendiliğimden saçma sapan bi düzen var ülkemizde bebeğimiz hasta olunca bizden pgt tup bebek yapmamızı söylüyor doğal gebe kalmamız gerekirmis ama iş başa düşünce rapor bile vermiyolar saçmalığa bak madem bizim tek cozumumuz pgt tup bebek biz kendimiz çözüm getirmemız gerekiyo parası olmayan napacak acaba insan düşündükçe sinirleniyo

tujyan hanim bu postunuzda mitoscoredan bahsetmissiniz. tup bebek denemeniz olumlu sonuclandi zannedersem. embriyonun mitoscore degeriyle ilgili bir yorum yapilmis miydi size acaba. benim 2 erken gebelik kaybi oykusunden sonra pgd si normal bir embriyo transferi denemem olumsuz sonuclanmisti. embriyonun mitoscore degeri yuksekti ve tutunmama buna baglanmisti. simdi yine pgd si normal bir embriyomuz var ancak onun da mitoscore degeri yuksek. transfer icin bekleme asamasindayiz ama mitoscore degeri yine yuksek oldugu icin tedirginiz. bu test cok yeni yapilmaya baslandigi icin internette makale vb cok az, yorumlarda da daha once tecrube edenlere rastlayamadim. sizin durumunuzu merak ettim bu sebeple. tesekkurler simdiden.
Emrur merhaba. Evet benim embryolarda mitoscore bakıldı ama sonuç ile ilgili Cem Bey bana bilgi vermedi. O bilgi bizde kalacak, bizi ilgilendiren bir bilgi dedi. Bende üstelemedim. O yüzden maalesef değerini bilmiyorum. Umarım en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli bebeğinize kavuşursunuz.

Bugün negatif sonuc aldik, bu‘da olmadi, artik esim kapatti bu sayfayi, cok agladim gözlerim sisti, Allah nasip etmedi, cok dua ettim olmadi, hayallerim yikildi canim cok yaniyor,

Ne kadar üzülme desekte boş biliyorum Rabbim inşallah ummadığunız bir anda bir mucize gönderir. Sizdeki sorun neydi canım

Ne kadar üzülme desekte boş biliyorum Rabbim inşallah ummadığunız bir anda bir mucize gönderir. Sizdeki sorun neydi canım
Translokasyon, sorun bende, bitane 10 yasinda engelli kizim var,cok cekti hala cekiyor, bidaha ameliyat olmasi gerekuyir, bitti esim daha denemek istemiyor
Benim ilk tüp bebek denemesi tuttu, saglikli bi kizim var onun saglikli kardesi bi can yoldasi olsun diye bütün cabalarimdi,

Emrur merhaba. Evet benim embryolarda mitoscore bakıldı ama sonuç ile ilgili Cem Bey bana bilgi vermedi. O bilgi bizde kalacak, bizi ilgilendiren bir bilgi dedi. Bende üstelemedim. O yüzden maalesef değerini bilmiyorum. Umarım en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli bebeğinize kavuşursunuz.

evet, genellikle hastalarla paylasilmayan bir parametre. ben doktor oldugum icin benimle paylastilalar. sanirim 1-2 yillik bir test oldugu icin ve sonuclarla ilgili calisma sayisi henuz fazla olmadigi icin rutinde bununla ilgili bilgi verilmiyor. su an klinikler ellerinde birden fazla pgd si normal embriyo varsa, hangisini once transfer edeceklerine karar vermek icin bu testin sonuclarina basvuruyorlar. tesekkur ederim cevabiniz icin.

Translokasyon, sorun bende, bitane 10 yasinda engelli kizim var,cok cekti hala cekiyor, bidaha ameliyat olmasi gerekuyir, bitti esim daha denemek istemiyor
Benim ilk tüp bebek denemesi tuttu, saglikli bi kizim var onun saglikli kardesi bi can yoldasi olsun diye bütün cabalarimdi,

Anladım canım bak ne güzel varmış evlatların Allahım onlara hayırlı uzun ömürler versin hasta olana da Rabbim sağlıl versin inşallah canım

evet, genellikle hastalarla paylasilmayan bir parametre. ben doktor oldugum icin benimle paylastilalar. sanirim 1-2 yillik bir test oldugu icin ve sonuclarla ilgili calisma sayisi henuz fazla olmadigi icin rutinde bununla ilgili bilgi verilmiyor. su an klinikler ellerinde birden fazla pgd si normal embriyo varsa, hangisini once transfer edeceklerine karar vermek icin bu testin sonuclarina basvuruyorlar. tesekkur ederim cevabiniz icin.
Evet şimdi hatırladım. Embriyolardan hangisinin önce transfer edileceğine karar vermek için kullanıyorlar bu bilgiyi. Ama, benim zaten sadece bir tane sağlıklı gelmişti. (Dörtte bir)

Back